Rennes School of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Csatlakozzon egy igazán nemzetközi menedzsment iskolába

A Rennes School of Business egy globális Management School Franciaországban.


Angol nyelven tanított programok, a diákok 53% -a és a kari nemzetközi iskola 91% -a, világszerte 260 fő partneregyetem hálózata, a nemzetközi kutatási és oktatási együttműködés és a hármas akkreditáció (EQUIS, AACSB és AMBA). Az iskola egyedülálló helyet élni és tanulni./>

A világ "globális falvakká" vált, ahol a gazdaságok szorosan kapcsolódnak egymáshoz, politikai, társadalmi és kulturális dimenziói szorosan összefonódnak vagy nyíltan konfrontálódnak. Ez jelentős lehetőségeket, de nagyobb összetettséget is jelent.

A menedzsment iskoláknak szembe kell nézniük ezekkel az új kihívásokkal, válaszolniuk kell a vállalatok igényeire, a diákok és a vezetők oktatásával és képzésével a "felelős üzleti vállalkozók" számára a holnap világ számára.

Az iskola víziója:

"Az egyik leginkább innovatív és interkulturális" globális üzleti iskolák "Európában.

Küldetése:

"Készüljön fel az oktatás és a kutatás, az innovatív és felelősségteljes vezetők számára, hogy globális környezetben végezzenek".

Egyetemi élet :

Rennes városában, a nyugat-franciaországi városban, Rennes történelmi központjától 10 percre, a nap 24 órájában elérhető a hét minden napján, a Rennes School of Business ideális helyszínt biztosít az oktatási igényekhez és az élethez. a diákjai.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Nemzetközi Bachelor program menedzsment (ibpm)

Campus Nappali 3 év September 2019 Franciaország Rennes-en-Grenouilles

Az alapképzési szak IBPM felkészíti a tanulókat minden területen az üzleti, a végleges évben lehetőséget, hogy szakosodnak pénzügy, marketing, logisztikai. [+]

IBPM hozza a tanulókat tanulási hurok. Minden hurok kezdődik a bevezetése egy új kontextusban (üzleti, a nemzetközi környezet, stb), majd elméleti alapú hozzájárulások és megbeszélések előadók megszilárdítása és értékeli a tanulók észrevételeit. Ez a mozgó egyik hurok a másikra, hogy a diákok tanulni tanulni.

Ez a progresszív jövőkép alátámasztó IBPM megközelítés teljes mértékben összhangban van az üzleti és menedzsment tanulmányi program célja a jövő diplomások. Ebben a folyamatosan változó, globalizált világban, az élethosszig tartó tanulás fontosságát minden helyzetben nem lehet túlbecsülni. Ez az oktatási módszer célja, hogy a diákok egy előnyt E kihívás.... [-]


Videók

ESC Rennes School of Business Presentation

Kapcsolat

ESC Rennes

Cím 2 rue Robert d'Arbrissel
35000 Rennes-en-Grenouilles, Pays de la Loire, Franciaország
Honlap https://www.esc-rennes.fr/
Telefon +33 2 99 54 63 63