L'Ecole Multimedia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Multimédia Iskola évente közel 600 szakembert képez a digitális kommunikáció, a webmarketing, a projektmenedzsment, az interaktív tervezés, az UX-tervezés, a mozgás, a művészi irányítás és a webfejlesztés területén.

A tanított tantárgyak úttörőjeként a L'École Multimedia kifejlesztette saját oktatási modelljét: a vegyes tanulást. Ez a forradalmi módszer - a megfordított osztálytermi elveken alapulva - felváltja az önálló tanulást, a személyes tanórákat és a virtuális órákat. A tanítási technikák, az önálló munka és a kollektív gyakorlat ezen ellenőrzött váltakozása lehetővé teszi a hallgatók legjobb fejlődését. 6 állam által elismert, Franciaországban kompetenciákkal bejegyzett, 5., 6. és 7. szintű oklevelet kínálunk. Tanulóink minden évben fiatalok, innovatívak és ígéretes vállalkozókká válnak, ha elhagyják iskolánkat.

A Multimédia Iskola tehát egyedülálló lehetőséget kínál a munkaerő-piaci elvárásoknak megfelelő képzés garantálására, és a 8000 partnercéget tömörítő hálózatának köszönhetően lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy teljes mértékben belépjenek a szakmai világba. A tanulók csaknem 85% -a érvényesíti diplomáját és a képzés befejezésétől számított 6 hónapon belül munkát talál.

Helyszínek

Île-de-France

Address
Rue Saint-Martin,201
75003 Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: