Hivatalos Leírás

NEMZETKÖZI ELISMERÉS

A Institut Paul Bocuse tagja a nemzetközi elitnek, amikor oktatást nyújt a vendéglátás menedzsment és a kulináris művészet területén.

Két látványos társalapítója és rendkívüli pályafutása - Paul Bocuse, a kulináris művészetek nemzetközi sztárja és a század séfje, 3 Michelin csillaggal ötven éve, valamint Gérard Pélisson, az Accor csoport társalapítója inspirálta. a vezetői és a vállalkozói siker - az Institut egyedülálló presztízse Franciaországban és a világ minden táján.

Célunk: átadni neked a szenvedélyüket és az innovatív, kortárs jövőképet, amit a mi karunk sikerült alkalmazkodni az iparágunk működésének változásaihoz, mindannyiótok képzése, hogy szembenézhessenek a kihívásokkal holnap.

A TANULÁS ART

 • 140 magasan képzett és multidiszciplináris állandó tanár és szakember átadja Önnek a szálloda és az éttermi üzletág valamennyi területén szerzett nemzetközi vezetői tapasztalatait. 40 közülük PhD vagy más doktori fokozattal rendelkezik.
 • A kulináris oktatásunk több mint 20 szakértő, szakmai, állandó szakács tapasztalatainak és készségeinek megosztását szolgálja, beleértve a Meilleurs Ouvriers de France csapatát is.
 • Több mint 150 szakember a világ minden tájáról a jegesedés a fantasztikus oktatócsapatunk tortáján. Élvezheti hihetetlen tapasztalatait, hogy felfedje saját stílusát.

VIGYÁZZA AZ ÉLETÉRT

Nemzetközileg elismert, hogy az emberiséget az oktatáshoz való közeledésünk középpontjába helyezzük. Törekszünk arra, hogy felismerjük és kihozzuk a tehetséget egy olyan egyedi megközelítésen keresztül, amely segít minden egyes embernek abban, hogy kitűnjön, és felfedje személyiségének minden aspektusát.

Nálunk testreszabhatja a tanulásodat olyan lehetőségek megválasztásával, amelyek a készségedet és a szakmai és személyes törekvéseid szerint gyarapodnak.

ÖSSZEFOGLALJA A JÖVŐT

Programjaink az alapképzéstől a doktori fokozatokig nemzetközi akadémiai modelleken alapulnak, amely egyetemi és szakmai elismerést biztosít világszerte.

Institut Paul Bocuse az egyetlen olyan európai képzési csoport, amely a vendéglátóipar szakterületére szakosodott, amelynek központja egy kutatóközpont.

Az innováció forrása, amely a jövőre hangzik, ez a kutatás folyamatosan gazdagítja programjaink tartalmát, és biztosítja, hogy az oktatás legmodernebb részévé váljunk.

Oktatási rendszerünk lényege, módszereink és gyakorlataink mindig dinamikusak és kreatívak voltak:

 • Egyetemi esettanulmányok
 • SPOCs
 • Súlyos játékok
 • Tanulás a játékon keresztül
 • Repülő osztályok
 • Üzleti inkubátorok

Ösztönözzük a tapasztalatszerzést, és olyan speciális készségeket kínálunk Önnek, hogy képesek legyenek megnyitni az elméjüket a gyakorlati tapasztalatok magas szintjével kombinálva.

Az elmélet váltakozik a gyakorlati tanulással: partneri cégekkel együttműködve számos együttműködési projektben vesz részt. Ez a megközelítés a tanuláshoz segít abban, hogy megszilárdítsa az ismereteit, adjon jelentést, fejleszti vállalkozói szellemét, vezetését és a nyilvánosság kifejezésének képességét.

A Institut Paul Bocuse hallgatói olyan fontosabb eseményeken vesznek részt, mint a SIRHA, és olyan új koncepciókat hoznak létre, amelyek inspirálják az egész szakmát.

LÉTREJÖN ÚJ LEHETŐSÉGEKET AZ ÖN JÖVŐJÉRE

Mi vagyunk az első kollégium, mely a vendéglátással és a kulináris művészetekkel foglalkozik egy Fejlesztési Központtal. A vendéglátás és a humánerőforrás-szakértők szakértőiből áll, akik segítenek összeállítani a karrierterv különböző szakaszait.

Az indukciós hét alatt elvégzi a készségértékelést és a személyiségvizsgálatot a személyes és szakmai profilok létrehozásához, így dönthet velünk, hogyan szeretné fejleszteni a jövőbeni munkahelyi integrációját.

ÚTMUTATÓ FOLYAMATOSAN VÁLTOZÓ VILÁGBAN

Az a képesség, hogy gondolkodjon a jövőben, legyen proaktív egy állandóan változó világban, segít kiszélesíteni a technikai és vezetői készségeket, amelyeket felvesz az oktatás során.

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek egész életében, és győződjön meg arról, hogy megtalálja a megfelelő utat a szállodai és éttermi ipar jelenlegi vagy jövőbeli területein.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
 • Francia

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Institut Paul Bocuse

A vendéglátás iparág igényt tart az alkalmazkodóképességre és az egyre igényesebb nemzetközi ügyfelek viselkedésének, életmódjainak és érdeklődési területeinek mélyreható ... [+]

Csatlakozzon a vezetők következő generációjához, a vendéglátóipar vezetőinek, hogy innovatív értékeink hordozói legyenek

A vendéglátás iparág igényt tart az alkalmazkodóképességre és az egyre igényesebb nemzetközi ügyfelek viselkedésének, életmódjainak és érdeklődési területeinek mélyreható ismeretére.

Jelentős hozzáadott értékkel rendelkező vezetői szaktudást fejleszt ki, amelyet a legnagyobb nemzetközi csoportok követnek.Természetes vezető vagy, és nagyon saját személyiségének köszönhetően van egy olyan látomás, amely igazán kiemelkedik, és személyre szabott szolgáltatást eredményezhet.Ismered a legújabb technológiát, amely növeli az ügyfél-élményt, valamint a szakma kódjait, és át tudja ültetni őket a vállalkozás szellemévé.... [-]
Franciaország Écully
Nyílt Beiratkozás
Angol,Francia
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul