ITM Paris

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Több mint 30 éve az ITM Paris a színházi sminkiskola a mozi-, audiovizuális, divat-, szórakoztató-, reklám- és szépségápolási szakemberek számára.

A tanítás multidiszciplináris. Integrálja a sminkhez kapcsolódó területeket, mint például a fodrászat, a hajformázás, a hajruházat stb. Ez lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy megértsék azokat a szakmákat, amelyekkel együtt kell működniük, megértik a korlátokat és követelményeket, és figyelembe veszik saját munkájuk során.

Az angol nyelv oktatása, különös tekintettel a sminkipar szókincsére, megkönnyíti a hallgatók multikulturális csapatokba való beilleszkedését a nemzetközi filmprodukciók vagy divatbemutatók során.

A forgatókönyv-olvasó és -analizáló szemináriumok lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy fejlesszék a forgatásra való felkészülés és a felkészülés képességét.

Célunk értékes sminkes tapasztalataink átadása. Ezért tartanak speciális smink órákat azok az előadók, akiknek fő tevékenysége egy profi sminkes szakma gyakorlása.

Évente több mint harminc szakmai előadó lép közbe. A technikákkal együtt segítenek az embereknek a felfedezésben és a gyakorlatban, tanúskodnak a munka megfelelő elvégzéséhez szükséges tulajdonságokról.

A nézőpontok és módszerek sokasága garantálja a hallgatók nagy alkalmazkodóképességének megszerzését a produkciós csapatok sokféleségéhez. Ők a legújabb hírek a szakmában. Az ITM Paris csapata rendszeresen lépést tart az újításokkal, különösen a technológiai újításokkal, amelyek hatással vannak a professzionális smink szektorra, és ennek megfelelően alakítja ki tanítását.

Helyszínek

Párizs

Address
9, rue des Arènes 75005 Paris
75005 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: