IPAC France

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Több mint 30 éve IPAC képzést kínál a kereskedelem területén, az emberi erőforrások, gazdálkodási ...

1984-ben alapított, IPAC előnyeit létrehozó állapot az állam által elismert (rendelet 20/07/1993 OG - terjeszteni minden tanításait 2004 januárjában).

Ez a felismerés igazolja, hogy "a létesítmény hasznos segítség a szolgáltatás a felsőoktatás."

IPAC kínál ilyen képzés BTS BACHELOR (felsőfokú) és MBA több mint 30 éve a területen a kereskedelem, az emberi erőforrások, a marketing, a turizmus, a kommunikáció, az egészségügy és a társadalmi.

A felismert sokoldalúság és a szakértelem által élvezett, több mint 750 partner cégek.

IPAC E-Learning egy kapcsolat egy országos hálózat az iskolák közelebb a valósághoz, a szakmai világban, amelyben azt állítja formában SCPI ISO 9001 2008-as verzió.

Született 1984-ben 5 iskola: Annecy, Ville-la-Grand, Chambéry, Albertville, Genf 1700 diák ott tanul az első vagy a második ciklusban, beleértve a 750 Annecy. 4000 alumni.

SCPI egy iskola az állam által elismert kínál ilyen képzés BTS, alapképzésre, MBA (post BAC BAC + 5) "Az a felismerés, elemzés az állami hatóság részére kedvezményeket végrehajtását az általános érdekű ".

Elismerés és lehetővé teszi, hogy az állam, miután biztosító intézményi szinten, hogy teljesíti azokat a részét a közszolgálati kötelezettségek.

Épp most hivatalosan igazolják, hogy a az ingatlan értéke.

Így SCPI:

elhelyezésére tanárokat közoktatásban, Felismertük, hogy jogosult a nemzeti állomány, kérheti elismert oklevelek általa kibocsátott, köti a vizsgálati tervek, programok és menetrendek ő idején jelezte, az elismerés, kinevezését tanárok jóváhagyása az Oktatási Minisztérium, Ellenőrzés, az oktatással, gyakorolja ugyanolyan feltételek mellett, mint az állami iskolákban.

(Forrás: "Egyéni Felsőoktatási Intézmények" Pierre-Henri PRELOT)

SCPI a rangsorban a nagy üzleti iskolák FIGARO:

SCPI a top 20 legjobb üzleti iskolák érettségi + 3 Figaro (február 2014). Le Figaro már értékes többek között az alábbi kritériumoknak: címkék, pedagógia, nemzetközi szakmai és szakmai integrációja.

IPAC van a 6. helyen a legjobb 20 National Learning besorolása Figaro (február 2012) IPAC több mint 50 partneri külföldi egyetemekkel, különösen az ERASMUS hálózat.

IPAC nagy hagyománya van az együttműködés a helyi és nemzeti társaságok.

IPAC kapott 2000 márciusában az ISO 9001 minősítést.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Francia

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Menedzsment és Nyitott Alapkezelő Társaságok (IPAc Bachelor Gyári) (MGE)

Campus Nappali 3 év Nyílt Beiratkozás Franciaország Annecy Chambéry Ville-la-Grand + 2 további

Ez a képzés részeként nyújtott IPac Bachelor Factory, egy országos hálózat üzleti iskola 3 adódó, a tudás és a pedagógiai koncepciót több mint 30 éve IPAC. [+]

A képzés időtartama: 3 év után Bac (180 kredit) Két év közös mag és a harmadik évben a szakirányú International (a távozás külföldi) - Marketing és kommunikáció - E-marketing - Turizmus -Immobilier - Banki és biztosítások - Erőforrások ember. 3 érvényesítés: Akadémiai Validation: Bachelor IPAC (180 kredit) Szakmai Állapot: II szinten nyilvántartott Nemzeti Directory of Professional Certification Európai Validation: "oklevélmelléklet" Ez a képzés részeként nyújtott IPac Bachelor Factory, egy országos hálózat üzleti iskola 3 adódó, a tudás és a pedagógiai koncepciót több mint 30 éve IPAC. Presentation of Management és a Bachelor OPEN Business Management Ez a képzés után elérhető BAC vagy azzal egyenértékű, lehetővé teszi a hallgató, hogy fedezze fel a különböző szakmai ágazatok, a különböző szakmák 1. és 2. évben. A tájékozódás után bachelor jelent komoly problémát. A progresszív kapcsolat a diákok a vállalkozások, a küldetések, a szakmai, a foglalkoztatás elősegíti a sikeres integrációt. A képzés innovatív képest meglévő ciklust, mivel lehetővé teszi: Kap egy erős tudományos háttérrel európai szabványok szerint a LMD rendszerben. Ahhoz, hogy egy európai tudományos elismerést rendszerek európai kredit (ECTS) és a szakmai elismerés révén által elismert állami szinten II (Level II Cím: Staff munkahelyek általában igénylő képzési szintre összehasonlítható az engedélyt vagy MBA1 (RNCP, hivatalos definíciója, osztályozása 1969 Képzési szintek). A harmadik évben lehetővé teszi a specializáció és az után is elérhetőek BAC + 2. felvételi követelmény menedzsment és Bachelor of Business Administration OPEN A képzés nyitva áll a diákok feltétlenül az érettségi vagy azzal egyenértékű. Toborzási módszereket: mappát, motivációs interjú. Szervezet és... [-]

Top Up Fokos Ibsm - Bachelor Nemzetközi üzleti Tanulmányok és Marketing

Campus Nappali 1 - 3 év September 2017 Franciaország Annecy

A Bachelor in International Business tanulmányok Marketing tanítják teljesen angol nyelven. Ez ad a nemzetközi hallgatók magas színvonalú üzleti ismeretek mellett útmutatást nemzetközi előadókkal. A diákok is lehetőséget kapott arra, hogy megszerezzék egy erős szakmai tapasztalat. [+]

IPAC mutatja be a top up diplomát International Business Studies Marketing (IBSM). Ez egy egyéves programot nyitott a világ hallgatók legalább 2 validált év felsőoktatásról. Ez áll ki a valóban nemzetközi és szakmailag tapasztalt csapat oktatók (7 nemzetiségek és az érintett szakmai és munkatapasztalatot tanulmányi területen). Azt is distinghuish magát más nemzetközi programok az utolsó 5 hónapos szakmai nemzetközi kontextusban. A Bachelor in International Business tanulmányok Marketing tanítják teljes egészében angol nyelven. Ez ad a nemzetközi hallgatók magas színvonalú üzleti ismeretek mellett útmutatást nemzetközi előadókkal. A diákok is lehetőséget kapott arra, hogy megszerezzék egy erős szakmai tapasztalat. Ennek része IPAC School of Management, a kurzus nyitott a nemzetközi hallgatók 2 év Felsőoktatási Business (egyenértékű 120 ECTS kredit). Befejezése után a kurzus, diplomások munkakeresés marketing és egyéb kapcsolódó pozíciókat. Kínálunk egy teljes csomagot, beleértve szállás, tandíj és támogatja a vízumkérelem. tanfolyam célja A Bachelor in International Business Studies Marketing egy innovatív program, amely lehetővé teszi a diákok: Fogadása jelentős tudományos oktatás megfelelő európai szabványoknak. Lássák az európai elismerése, hogy természetesen köszönhetően az európai kreditátviteli rendszer (ECTS) és egy állami elismerést. A program teljes tanítani angol nyelven, a multikulturális csoportban, és ez magában foglalja a szakmai gyakorlatot. Állásajánlatok Pályakezdő Bachelor Nemzetközi Üzleti tudományok Marketing pálya elérheti pozíciókat kapcsolatos: Nemzetközi műveletek kkv-k és a nagyobb vállalatok (Import / Export Manager, Sales Manager, Export területi vezető, bérlőt is), illetve segítség a fejlődés a nemzetközi műveletek (Purchasing Manager, Development Manager, International Marketing Manager) Értékesítési és Marketing belül a nagyvállalatok (Marketing / Communication Assistant, Business Manager... [-]

Videók

Présentation de l'IPAC par Michel Callot, Directeur Général

Kapcsolat
Cím
42 chemin de la Prairie
Annecy, Rhone-Alpes, 74000 FR
Közösségi Média