IFA Paris

Bevezetés

Hivatalos Leírás

IFA Paris - A Design és Üzlet Nemzetközi Fashion School

A Párizsi, Sanghaji és Isztambul főiskolai és Master / MBA programjaiba beiratkozott 1200 hallgatóval az IFA Paris átadja a francia divat- és luxusörökség örökségét, valamint az innováció érzékét és az alkalmazkodási képességét nemzetközi környezet.

Több mint 50 különféle nemzetiséget képviselő 3000 öregdiákunk sikeresen beilleszkedett a divat- és luxusvilágba.

Mottónk: virágozza a kreativitását, ossza meg a kiválóság iránti szenvedélyünket.

A campusokról, a programjainkról és a további információkról kérjük, látogasson el a www.ifaparis.com oldalra

PARIS ISKOLA

IFA Paris 1982-ben alakult, hogy ötvözze a francia divatörökséget a modern globalizált világgal. Mivel az egyetlen intézmény Párizsban kínál valamennyi alapképzési és posztgraduális kurzusát angol és francia nyelven, az IFA Paris egy rendkívül nemzetközi hallgatói testületnek szól, a világ minden sarkából. A Nemzetközi Divat Akadémia, ismert IFA Paris , alapképzési kurzusokat kínál marketing és marketing, valamint posztgraduális kurzusokat tervezés, üzlet, kommunikáció és luxus terén a multidiszciplináris együttműködés környezetében. A Párizsban, Sanghajban és Isztambulban tartózkodó egyetemekkel az IFA Paris a divat- és luxusképzés élvonalában helyezkedik el, és olyan tanfolyamokat kínál, amelyek tükrözik az élénk iparágban rejlő lehetőségek széles skáláját.

A közelmúltban a 18–24-ig Quai de la Marne-be áttelepített IFA Paris a híres csatornára néz és a fejlődő 19. kerület középpontjában áll. Az új helyszín megcsúsztatta a korábbi akadémiai létesítmények méretét, és kiterjedt új kényelmi lehetőségeket vetett fel a hallgatók javára, ideértve a nagyobb osztálytermeket, a hallgatói társalgót és az erőforrás- és tanulmányi központot. Az épület számos új divatműhelyt fog felépíteni a gyakorlati projektek befogadására

SHANGHAI ISKOLA

IFA Paris lett a vezető divatiskola Kínában, és egyedülálló bizonyítja a siker iránti elkötelezettségét a legjobb, leginkább francia szakmai divatvezetők bevonásával. A Sanghaji Mérnöki Tudományok Egyetemével közösen 2002-ben az IFA Paris alapította iskoláját Sanghajban, a dánoktatás első kínai-francia közös vállalatát, amelyet a kínai kormány jóváhagyott. Az IFA iskolája egyedülálló lehetőséget kínál a nemzetközi diákoknak, akik betekintést nyernek a világ leggyorsabban növekvő divat- és luxuspiacába, miközben ugyanolyan magas színvonalú tananyagot kapnak angolul, mint Párizsban. Shanghai egy nyitott és extroverzív metropolisz, és emelkedik a rangsorba, mint a divat fővárosa, kétségtelenül komoly téma. A XIX. Század későbbi időszakától kezdve a Shanghai a divat központja. A sanghaji stílus az 1920-as és 30-as években járta be a világot, és a divattervezők újjáalakultak a jelenben a hagyományos és modern ötletek ötvözésével, hogy új divatirányzatokat hozzanak létre. Figyelemre méltó, hogy ez az ország mai fogyasztói, akik átalakítják Kínát a világ legnagyobb luxusruházatává és csúcskategóriás termékekké. Sanghaj kétségtelenül Kína Mecca a nemzetközi divat és a luxusipar számára. A legtöbb külföldi divat és ékszer márka, a luxustól a tömegpiacokig számít több üzletben a város számos divatkikötő kerületében és a bevásárlóközpontokban. Míg a luxusautók, az 5 csillagos szállodák és a high-end étkezés rendszeres látnivalók a belvárosban, egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a leggazdagabb jachtok és privát fúvókák számára is.

ISTANBUL ISKOLA

Miután alapították Franciaországban és Kínában, az IFA Paris divatiskola jelen van az Európa és Ázsia kereszteződésének egyik legélénkebb városában: Isztambulban.

IFA Paris nagyon büszke arra, hogy együttműködik Isztambul egyik legismertebb egyetemmel: a Nisantasi Egyetemmel. A Nisztilázi Egyetem a Maslak 1453 modern komplexumában található, és sokféle felszerelést és biztonságot kínál, ideértve a rezidenciákat, üzleteket, kávézókat és éttermeket. Az egyetem alapítása óta néhány másik egyetemen kibővült, de ez az új fő campus elegáns homlokzatokat, napos atriasokat és nagy, tágas belső tereket ötvöz, minőségi oktatási és kutatási lehetőségeket kínálva.

A Nisantasi Egyetemi campus jelentős lépést jelent az egyetem azon küldetésének teljesítésében, hogy az ország múltjáról jövőt építsen ki, központot létesítsen Isztambul üzleti központjában, ahol a kultúra, az oktatás és a tanulás megfelelnek Törökország és az ország változó igényeinek. világ. IFA Paris úgy véli, hogy ez kiváltság és előnye annak, hogy hallgatóinak a lehető legjobban kihasználják a hely kínálta lehetőségeket.

Isztambul, amely a világ egyik legizgalmasabb és legdinamikusabb városa, valamint sokrétű, múzeumokkal, galériákkal, parkokkal és modern főiskolákkal teli város, amely színpadot nyújthat azok számára, akik vágyakoznak saját érdekeik feltárására és fejlesztésére, és karrier a divat és a luxus üzleti környezetben.

További információkért látogasson el a https://www.ifaparis.com címre

Helyszínek

Párizs

Address
18-24 Quai de la Marne
75019 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Shanghai

Address
350 Xianxia Road
200336 Shanghai, Shanghai, Kína

Isztambul

Address
Maslak 1453 Neotech Kampüsü
34398 Isztambul, Isztambul, Törökország