Graduate School of Engineering - ESIEA

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az ESIEA, a Mérnöki Főiskola magas szintű mérnöki képzést biztosít és fejleszti hallgatóink személyes képességeit, olyan életkészségeket adva számukra, amelyek minden különbséget jelentenek.

Az ESIEA hírnevét arra építette, hogy a tudását, a know-how-ját és az életkészségét átadja jövőbeli diplomáinak, lehetővé téve számukra, hogy gyorsan be tudják lépni első pozíciójukat és fejlesszék karrierjüket a folyamatosan változó világban.

Célunk, hogy mérnököket képezzünk tervezőként, fejlesztőként, rendszer- és alkalmazásintegrátorként az informatika, az elektronika és az automatizált rendszerek tanfolyamainak ötvözésével.

Az oktatott tanfolyamok, a gyakorlati projektek csapatmunkája, valamint a humanitárius, kulturális vagy sporttevékenységek révén diákjaink megtalálják az eszközöket kreativitásuk ösztönzésére, az innováció iránti ízlésük, alkalmazkodóképességük és kommunikációtudatuk fejlesztésére. A lehetőségek széles skálája, a választás szabadsága és az állandó oktatói és kutatószemélyzet közelsége segíti a hallgatókat abban, hogy saját utat építsenek, egyedülálló ESIEA mérnökké téve őket.

Helyszínek

Laval

Address
Rue des Docteurs Calmette et Guérin,38
53000 Laval, Pays de la Loire, Franciaország

Ivry-sur-Seine

Address
Avenue Maurice Thorez,74 bis
94200 Ivry-sur-Seine, Île-de-France, Franciaország

Île-de-France

Address
Rue Vesale,9
75005 Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: