The American Business School of Paris

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az American Business School of Paris kínál tanterv alapján az amerikai oktatási rendszert.

A program elismeri: Francia érettségizettek és a diákok, akik szeretnék követni egy nemzetközi tanterv, nemzetközi diákok, akik szeretnék követni egy amerikai tanterv Párizsban.

Használja ki a legjobb amerikai és francia gyakorlat

Rendkívül hatékony tanítási módszerek

"A partnerség amerikai egyetem, az amerikai Business School Paris elfogadta az amerikai felsőoktatási rendszer, világszerte elismert.

Az üzleti iskola ötvözi az interaktív projekt-alapú oktatás egy tanórán kívüli program, amely lehetővé teszi, hogy fejlessze személyiségedet, a függetlenség és a kezdeményezőkészség.

Hogy megkönnyítse az átmenetet a munkahelyen, az amerikai Business School Paris is elfogadott francia legjobb képzési gyakorlat: - szakmai - szemináriumok - egyéni coaching Szerezd meg a legjobb mindkét világból: csatlakozzon az amerikai Business School of Paris! "Fady Fadel, Ph.D ., Dean

Küldetésünk

Az American Business School, Párizs célja, hogy a vonat a diákokat, hogy váljon a jövőbeli üzleti vezetők, akik úgy vélik, a nemzetközi, kezdeményezni és a munka a multikulturális csapat. Az iskola folyamatosan javítja tudományos normák és egyúttal csepegtetni a diákok a tisztelet és a tolerancia a sokféleség, valamint a társadalmi felelősségérzetet. Az iskola bátorítani fogja a diákok alkalmazni etikai normákat minden személyes és szakmai döntéseket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BBA-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor A Divat és A Luxus Kiskereskedelmi Menedzsment

Campus Nappali 3 év September 2018 Franciaország Paris

Válasszon egy főiskolai szak, amely biztosítani fogja a jövőbeli siker a világ a nemzetközi divat és a luxus kiskereskedelmi [+]

Válasszon egy főiskolai szak, amely biztosítani fogja a jövőbeli siker a világ a nemzetközi divat és a luxus kiskereskedelem terén.

Az American Business School Paris kifejlesztett egy program, amely kifejezetten a nemzetközi divat és a luxus kiskereskedelmi menedzsment, teljesen tanított angol és testre szabott amerikai tudományos normákat.

Főiskolai diploma divat és a luxus Retail Management

A diploma

A 3 éves főiskolai szak a luxus és a Retail Management

A főiskolai diplomát divat és a luxus Retail Management egy 3 éves Európai alapképzési szak kérésére kidolgozott és a bemeneti fő luxuscikkek, és a divatcégek.

Miért érdemes divat és a luxus Franciaországban? ... [-]

BBA

Bachelor Of Business Administration

Campus Nappali 3 - 4 év September 2018 Franciaország Paris

Az American Business School Paris lehetővé teszi, hogy tanulmányozza mind az amerikai BBA diplomát és egy francia [+]

Az American Business School Paris lehetővé teszi, hogy tanulmányozza mind az amerikai BBA diplomát, és a francia diploma.

Az amerikai BBA

A BBA (Bachelor of Business Administration) ítélik oda az American Business School Paris a lehetőséget megszerzésének kettős diplomát egy amerikai egyetemen.

A BBA program akkreditált 2004 óta a IACBE (International Közgyűlés kollégiumi üzleti oktatás) székhelyű Olathe, Kansas, USA.

A francia Diploma

2009 óta, a diákok kaphatnak a francia diploma, mivel a program a felismert Franciaországban a RNCP (francia nemzeti könyvtár szakmai minősítés). A diákok keresni a diploma "menedzser à l'nemzetközi, lehetőség Marketing-Vente, Gestion-Finance", niveau II, Arrêté du 27 nov.2012, JO 9 Décembre 2012-kód NSF 310m.... [-]


Kapcsolat
Levelezési cím
12 rue Alexandre Parodi
Paris, 75010 FR
Cím
American Business School Paris - 12 rue Alexandre Parodi
Paris, Île-de-France, 75010 FR