Hivatalos Leírás

VAMK egy modern és nemzetközi University of Applied Sciences található Vaasa, Finnország. VAMK nyújt magas szintű elméleti és gyakorlati oktatást a finn és az angol, mind a Bachelor szinten a nappali és részidős képzés, valamint a szakmai mesterképzésre szinten.

Erősségünk az energia technológia és a nemzetközi üzleti kompetencia és ezeken a területeken vagyunk szoros együttműködésben Vaasa region's energiaszektorban.

A fő területei a magas technológia, a nemzetközi üzleti, és az egészségügyi és szociális szolgáltatások. VAMK vesz egy speciális érdeklődés ötvözi a hagyományos vállalkozói szellem a régió a nemzetközi figyelmet, nyelv és kultúra az oktatásban. Van egy nagy hangsúlyt fektet a nemzetközivé válás és az oktatók fenntartani a magas iskolai végzettségét.

VAMK kiterjedt együttműködési hálózat az egyetemek és más oktatási és kutatási intézmények külföldön, valamint Finnországban. A személyzet, a programok és szolgáltatások összeáll, hogy egy széles körű tanulási alternatívákat kínál verhetetlen kombináció a minőségi oktatás, a modern és a tanuló-barát város Vaasa.

Jelenleg VAMK van 3300 beiratkozott hallgatók és a teljes munkaidős alkalmazottak több mint 210 tagja van, valamint 50 részmunkaidőben vagy látogató tanárok és professzorok. VAMK két egyetemen, az egyik Palosaari - tengerre néző campus, és egy Raastuvankatu szívében, a város központjában. Mindkét egyetemen is könnyen megközelíthető, és csak 1,5 km-re egymástól.

VAMK Ltd, University of Applied Sciences

Vaasan Ammattikorkeakoulu VAMK Ltd, University of Applied Sciences egy nemzetközi felsőoktatási intézmény oktatása a alapdiplomával a Business Administration, mérnöki és szociális szolgáltatások, valamint a regisztrált ápolók és közegészségügyi Ápolók finn és angol nyelven az igényes igényeit a munka világában.

VAMK Ltd. tulajdonában van a város Vaasa, University of Vaasa, Ostrobothnia Regionális Tanácsa és Ostrobothnia Kereskedelmi Kamara.

A korlátolt felelősségű társaság, a legnagyobb hatalom döntési illeti meg a közgyűlésen, ahol a részvényesek gyakorolhatják hatalmukat szerint a szavazati jogok részesül. Az Igazgatóság, amely összhangban van a korlátolt felelősségű társaságokról szóló törvény, látja, hogy az adminisztráció a cég, és a megfelelő szervezet a működés. A rektor VAMK, ​​a támogatást az irányító bizottság látja el az ügyvezető igazgató Oy VAMK Ab.

történelem

Vaasan Ammattikorkeakoulu VAMK, ​​University of Applied Sciences, kezdte meg működését, mint egy átmeneti főiskolai augusztus 1-én 1996. alapult öt intézmény: Vaasa Institute of Technology, Vaasa Kereskedelmi Főiskola, Vaasa Kollégium szállodai és éttermi szolgáltatások, Vaasa College of Health Care és Vaasa Főiskola Háztartási és szociális szolgáltatások.

Nem sokkal azután, ezek az intézmények egyesítettük három: Vaasa Institute of Technology, Vaasa Vállalatgazdaságtan Intézet és idegenforgalmi Vaasa Intézet Egészségügyi és szociális szolgáltatások. A művelet kapott állandó licencet alkotnak egységes University of Applied Sciences.

Ezek az intézmények jelentős egyéni hagyományok előtt egyesülést üzleti oktatás múltra tekint vissza több mint 100 éves Vaasa. Oktatási szakértők technológia Vaasa nyújtottak több mint 150 éve, míg a képzési szakemberek az egészségügyben már előírt 25 év. Eltekintve az Institute of Technology, a másik két intézet osztottuk VAMK (a név Vaasa Polytechnic) és a főiskolák a középfokú oktatás kapcsán kapó állandó engedélyt 1999. augusztus 1.

Ma VAMK három oktatási iskola, két egység a diákok és a közigazgatási szolgáltatások, valamint egy egységként alkalmazott kutatás és fejlesztés. Az erősségek VAMK multidiszciplináris, többnyelvű és nemzetközi oktatási, jó szakértelemmel csúcstechnológia, a nemzetközi üzleti és turizmus, valamint a fejlett egészségügyi és szociális szolgáltatások szerint az intézmények neves oktatási történetében.

Küldetés, jövőkép és értékek

Vaasan Ammattikorkeakoulu, University of Applied Sciences (VAMK) nevel nemzetközi szakértők, hogy szolgálja a kereskedelmi és ipari élet. VAMK egy többnyelvű és nemzetközi felsőoktatási intézmény, mely az oktatás két nyelven, valamint a kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek integrált oktatását a technológia, az üzleti gazdaságtan és az egészségügyi és szociális szolgáltatások.

VAMK kínál az oktatás formájában specializáció tanulmányok és képzési programok vezető alapvető fok és szakmai mesterdiplomákig. Lényeges része a tanulmányok együttműködve az élettartamot.

Elképzelésünk

hogy egy energikus, vonzó, és nemzetközi tanulmányi és kutatási közösség, amely működik szoros szakmai együttműködésben a régió élettartam támogatja a régió sikerét.

Küldetésünk

hogy a vonat nemzetközi szakértők az igények a Ostrobothnia élettartamuk azáltal képzés programok Technology, Business Economics, Egészségügyi és szociális szolgáltatások, valamint a kutatási-fejlesztési munka szorosan kapcsolódik az említett területeken. Működésünk többnyelvű és nemzetközi.

A szakterülete

Műszaki know-how-energia ipar, különösen a villamosenergia-termelés, felhasználás és továbbítása, valamint az informatikai összpontosítva energia iparban. Üzleti know-how export ipar, különösen a gyakorlat a nemzetközi kereskedelem és a logisztika. Az alapvető alapvető know-how a szociális szolgáltatások és az egészségügyi gondozás és a lakosság egészségének, jólétének és munkaképességét.

Profilunk

VAMK profiljának hangsúlyozza a nemzetközi együttműködés és a regionális hatás. A képzés programok koncentrálni képzési szakemberek nemzetközi kompetenciákat szükséges mind az ipar és az üzleti életben, és azt akarjuk, hogy aktívan részt vegyenek a fejlődő e hatásköröket. A regionális hatása révén hajtják végre, az oktatás és a kutatás, amely alapján a szükségletek a régió élettartam. Szakmai élet gyakorlatilag integrálódott képzés segítségével tanuló központú pedagógiai módszerekkel.

Értékeink közé

Ügyfélközpontúság: Várakozásaink és ismerik azokat az igényeket, és a vásárlók elvárásait, és mi felel meg ezeknek igényeinek és elvárásainak rugalmas, magas színvonalú szolgáltatásoknak. Fenntartható fejlődés: Mi hozzáadott értéket a nyugat-finnországi fejlődő működésünk kitartóan és innovatív, és tiszteletben tartják a környezeti értékeket. Jövőorientált szakértelem: Biztosítjuk a munka összeegyeztetése szakértők és biztosítani tudjuk a saját know-how és szakértelem folyamatos tanulás. Tisztelet: Mi a kölcsönös bizalom tiszteletben tartja mindenki, mint egy emberi lény, és nyíltan ad pozitív és konstruktív visszajelzés.

VAMK dióhéjban

Diákok

3250 (560 részidős oktatás)

Személyzet

212 (124 kar tagjai)

szakok

13 egyetemi fokozatot nappali oktatásban 4 Professional Mester fok Akár 10 szakon a részidős képzés évente

Szakirányok

Technológia Business Economics Egészségügyi és szociális szolgáltatások Üzleti IT

A vizsgálatba

Nappali oktatás 210-240 ECTS (3,5-4 év) Részidős képzés 210-240 ECTS (3-5 év) Szakmai Mester fok 60-90 kredit (2-3 év)

nemzetközi tevékenység

350 Nemzetközi mértéke a diákok 80 Bejövő cserediákok 180 Kimenő cserediákok

Minőségi oktatás: 72% a diplomások minőségű oktatás rendkívül hozzáértő

Szakdolgozat készült élettartamuk: 75%

Képzési programok és képesítések, amelyek a

Bachelor szintű:

International Business: Bachelor of Business Administration (angol nyelven) Business Economics: Bachelor of Business Administration (finn) Business Information Technology: Bachelor of Business Administration (finn)

Szociális szolgáltatások: Bachelor of Social Services (finn) Egészségügy: Bachelor of Health Care (finn) Public Health Care: Bachelor of Health Care (finn)

Energy Technology: Bachelor of Engineering (finn és részben angol nyelven) Informatika: Bachelor of Engineering (angol és finn) Építőmérnöki: Bachelor of Engineering (finn) Villamosmérnöki: Bachelor of Engineering (finn) Környezetvédelmi technológia (finn) Mechanikai és Gyártástechnikai: Bachelor of Engineering (finn)

Master-szint:

Projektmenedzsment: Master of Engineering (angol nyelven) Konstrukció: Master of Engineering (finn) Business Competence: Master of Business Administration (finn) Fejlesztés és menedzsment belül az egészségügyi és szociális szolgáltatások: Master of Health Care / Public Egészségügy / Szociális ellátás (finn)

Program oktatási nyelve:
Angol
Finn

Az intézmény további kínálata:

BSc

VAMK University of Applied Sciences

A Bachelor in Information Technology (B.Sc. Information Technology) gyökerei a helyi energetikai ipar. Célunk termelő szakemberek, akik segíthetnek a nagy nemzetközi váll ... [+]

Key tanulási eredmények

Mai napon, Információtechnológiai (IT) diffundál a munka világába, valamint a mindennapi életben, sok szempontból. Ez automatikusan azt eredményezi, egyre nagyobb az igény az IT szakemberek a modern társadalomban.

Abban Vaasan Ammattikorkeakoulu VAMK, ​​University of Applied Sciences, a B.Sc. Information Technology (Bachelor Information Technology) gyökerei a helyi energetikai ipar. Célunk termelő szakemberek, akik segíthetnek a nagy nemzetközi vállalatok és a helyi szereplők a saját termékek fejlesztése és műszaki alkalmazásokhoz kapcsolódó IT.

Mint informatikai hallgató, akkor megismerik a különböző programozási nyelvek, mint a C és Java, valamint néhány alapvető technikai eszközöket, például az IP alkalmazások, a vezeték nélküli hálózatok, Internet programozás, és a különböző beágyazott rendszerek. A korszerű szakmai tanulmányok középpontjában a nemzetközi és a csapatmunka a projektekben, mint például a robotika labdarúgó csapat és az új NAO humanoid robot csapat.... [-]

Finnország Vaasa
Augusztus 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
VAMK University of Applied Sciences

A Bachelor in International Business (Bachelor of Business Administration BBA) biztosítja a hallgatók a szükséges ismeretek és készségek különböző igényes szakmai és veze ... [+]

A Bachelor nemzetközi üzleti (Bachelor Business Administration BBA) biztosítja a hallgatók a szükséges ismeretek és készségek különböző igényes szakmai és vezetői pozíciókban. Az angol a tanítás nyelvén, a program felkészíti a diákokat, hogy sikerül a nemzetközi üzleti környezetben. Emellett a diákcsere és gyakorlati képzés külföldi, a hallgatók is a lehetőséget, hogy tanulmányozza a Double képzés egyik négy partner egyetem Németországban, Lengyelországban és Franciaországban. A tanulmányok között gyakorlati feladatokat végzett a region's munkaképes élet.

Foglalkozási profilok

A szakértő az üzleti gazdaságtan

mesterek kommunikáció, az információs technológia és a matematika, valamint rendelkezik készségét vállalkozói van nyelvismeret és a vállalkozói szellem és az is rugalmas és sokoldalú alkalmazunk szakértő különböző nemzetközi szervezetek, Finnországban és külföldön a marketing, külkereskedelem, fuvarozás, szállítás és az egyéni távolság. Basic és Professional Studies Társadalom és a vállalkozások Nyelvek és kommunikáció Adatfeldolgozás Matematikai és Természettudományi Business Economics és a jogi normák értékesítés Company Economics kutatási folyamat Advanced Professional Studies ... [-]
Finnország Vaasa
Augusztus 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

VAMK Introduction Video 2015 - Training Tomorrow´s Professionals Today

Vaasan ammattikorkeakoulu
Address
VAMK, University of Applied Sciences Wolffintie 30
65200 Vaasa, Finnország
Honlap
Telefonszám
+358 20 7663300