Hivatalos Leírás

Seinäjoki University of Applied Sciences egy multidiszciplináris intézmény magasabb educationand hatékony szerepét az oktatás és a kutatás, fejlesztés és innováció (KFI) a régióban a Dél-Ostrobothnia Nyugat Finnországban.

Száma nappali tagozaton 5000 és a tudományos és egyéb személyzet tagjai 380. Seinäjoki UAS 19 alapképzési és 7 mester szakok. Három szakok teljesen tanított angol (International Business, ápolási és mesterképzésre International Business Management). Szintén kettős diplomát programok állnak rendelkezésre a következő területeken: a technológia és az üzleti.

Seinäjoki UAS oktatást célzó magas szintű szakképesítés az alábbi területeken:

KULTÚRA
Társadalomtudományok, gazdaság és közigazgatás
Technológia, kommunikáció és közlekedés
Természetes erőforrások és a környezet
Szociális szolgáltatások, Egészségügyi és Sport
Turizmus, Vendéglátóipari és a belföldi szolgáltatások

Az oktatás és a K + F tevékenységek Seinäjoki UAS összpontosított a következő kiemelt területek:

Fenntartható Food Solutions
Intelligens és energiahatékony rendszerek
Jóléti és kreatív egyének és közösségek
Vállalkozói, új üzleti koncepciók és Szolgáltató Innovations

Ezek a területek szakértői fejlesztettek alapuló regionális és nemzetközi igények és speciális erősségeit.

Nemzetközivé stratégiai célja Seinäjoki UAS

Jelenleg mintegy 200 partner egyetemek 50 különböző országban szerte a világon. Aktív hallgatói és tudományos mobilitás, KFI projektek és nemzetközi konferenciák egy fontos része a nemzetközi tevékenységek.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

BBA

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Kapsz egy átfogó képet az üzleti adminisztráció, amelynek középpontjában a nemzetközi műveletek a vállalatok és szervezetek. Akkor kapnak kompetenciák tervezése, működtet ... [+]

Szívesen tanul nemzetközi üzleti menedzsment és marketing Finnországban? A finn oktatási rendszer jól ismert a magas minőséget.

Vegyünk egy Bachelor diplomát SeAMK, Seinäjoki egyetem Alkalmazott Tudományok kell készíteni érdekes feladatokat a nemzetközi üzleti életben. Minden vizsgálatok folynak az angol és lehetőségeket diákcsere világszerte elérhető. Ön is profitálhat a kettős diplomát megállapodásokat társintézményeinkkel Németországban, a Cseh Köztársaság, Magyarország, Litvánia, Oroszország, Hollandia, Kína és Spanyolország.

A School of Business és a kultúra központi helyen Seinäjoki a FRAMI Campus Area. Is egy nagy vállalatok száma, amelyek együttműködnek SeAMK megtalálható a FRAMI területen. Ez teszi a terület egy inspiráló vizsgálat helye a magas technológiai megoldások és a szinergia egyéb tudományágak területén található.... [-]

Finnország Seinäjoki
September 2019
Nappali
42 hónapok
Campus
Bővebben magyarul

Welcome to SeAMK!

Study at SeAMK!

Location address
Seinäjoki
University of Applied Sciences
P.O. Box 412
FI-60101

Visiting address:
Kampusranta 11, Frami F

Seinäjoki, 60320 FI
Social Media