Hivatalos Leírás

A Seinäjoki Iparművészeti Egyetem multidiszciplináris felsőoktatási intézmény és hatékony színész az oktatásban, kutatásban, fejlesztésben és innovációban (RDI) a dél-észak-nyugati régióban.

A nappali tagozatos hallgatók száma 5000, akadémiai és egyéb alkalmazottak száma 380. A Seinäjoki UAS 19 főiskolai és 7 mesterképzéssel rendelkezik. Három fokozatú programokat teljes mértékben angolul tanítanak (nemzetközi üzleti, ápolási és nemzetközi üzleti menedzsment). A technológia és az üzleti élet területén kettős képzési programok is rendelkezésre állnak.

A Seinäjoki UAS az alábbi területeken magas szintű szakmai képesítést célzó oktatást nyújt:

 • Kultúra
 • Társadalomtudományok, üzlet és adminisztráció
 • Technológia, kommunikáció és közlekedés
 • Természeti erőforrások és környezet
 • Szociális szolgáltatások, egészségügy és sport
 • Turizmus, vendéglátás és belföldi szolgáltatások

Az oktatásban és az R

 • Fenntartható élelmiszer-megoldások
 • Intelligens és energiatakarékos rendszerek
 • Jóléti és kreatív egyének és közösségek
 • Vállalkozás, új üzleti koncepciók és szolgáltatási innovációk

Ezeket a szakterületeket a regionális és nemzetközi igények és különleges erősségeink alapján fejlesztjük ki.

A nemzetközivé válás a Seinäjoki UAS stratégiai célja

Összesen 200 partner egyetem van 50 különböző országban szerte a világon. Nemzetközi tevékenységünk fontos részét képezi az aktív diák- és tudományos mobilitás, a KFI-projektek és a nemzetközi konferenciák.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

BBA

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Átfogó képet kap az üzleti adminisztrációról, amelynek középpontjában a vállalatok és szervezetek nemzetközi tevékenysége áll. A globális környezetben az üzleti tervezés ... [+]

Érdekli a nemzetközi üzleti menedzsment és marketing tanulmányozása Finnországban? A finn oktatási rendszer jól ismert magas színvonaláról.

Vegyünk egyetemi diplomát a SeAMK , a Seinäjoki Alkalmazott Tudományok Egyetemen, hogy felkészüljön a nemzetközi üzleti érdekes feladatokra. Minden tanulmány angol nyelven történik, és a diákok cseréjének lehetőségei világszerte elérhetők. A kettős diplomamegállapodásokból profitálhat Németország, Csehország, Magyarország, Litvánia, Oroszország, Hollandia, Kína vagy Spanyolország partnerintézményeivel.

A Üzleti és Kulturális Iskola központi elhelyezkedéssel rendelkezik a Frami Campus területén, Seinäjoki városában. A Frami területén SeAMK val együttműködő vállalat is megtalálható. Ez a terület inspiráló tanulmányi helyet biztosít a csúcstechnológiai megoldásokkal és a területen található más tudományágak szinergiájával.... [-]

Finnország Seinäjoki
Kérj Információt
Angol
Nappali
42 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Location address
Seinäjoki
University of Applied Sciences
P.O. Box 412
FI-60101

Visiting address:
Kampusranta 11, Frami F

Seinäjoki, 60320 FI
Social Media