Savonia University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tanuljon modern és nemzetközi környezetben, amely támogatja szakmai ambícióit és folyamatos tanulását!

Savonia University of Applied Sciences (Savonia UAS) az egyik legnagyobb és legsokoldalúbb alkalmazott tudományi egyetem Finnországban. Szakértői szervezetünk hat szakterületen oktat erős szakembereket. Sokoldalú képzési programjaink lehetőséget kínálnak a hallgatóknak arra, hogy nappali tagozatos hallgatóként vagy munkájuk mellett (mesterképzés és szakirányú tanulmányok) vagy rugalmasan tanuljanak a Nyílt Alkalmazott Tudományegyetemen. Egyetemeink Kuopióban, Iisalmiban és Varkausban találhatók.

140247_Opus2020.jpg

A Savonia UAS aktívan kívánja szolgálni a környező munka-életet. K + F tevékenységeink kiváló minőségű szolgáltatásokat és testre szabott megoldásokat kínálnak a vállalkozások és a munkaközösségek fejlesztési igényeihez. Az együttműködés, a hálózatépítés és a nemzetközivé válás a sikerünk döntő tényezője. A Savonia-nál a transzdiszciplinaritást az RDI fő tengelyekbe szervezésével, kompetenciahálózatokként biztosítják. Ezek a hálózatok a jóléti termékek és szolgáltatások, az energiaügy, a környezetvédelem és a biztonság, valamint az ipari formatervezés.

Savonia University of Applied Sciences a Savonia University of Applied Sciences Ltd. működteti. A kft vezetője és a Savonia UAS elnöke Mervi Vidgrén asszony.

TÁMOGATÁSI DÍJAK

Savonia University of Applied Sciences döntést hozott arról, hogy bevezette a tandíjat az EU / EGT-n kívüli hallgatók számára. A tandíj azon hallgatókra vonatkozik, akik 2017. augusztus 1-jén vagy később kezdik meg tanulmányaikat. A tandíjat minden tanévre felszámítják, és augusztus 31-ig kell megfizetni.

A díjak:

  • alapképzéshez 5000 euró tanévenként
  • mesterképzésre 6000 euró tanévenként

A Savonia University of Applied Sciences minden EU-n kívüli / EGT-hallgatója pályázhat ösztöndíjra, miután felvették díjas alapképzésbe vagy mesterképzésbe, és felvették magukat ajándékba. Az első tanévben az ösztöndíj a tandíj 70% -át fedezi; a következő tanévekben az ösztöndíj a tandíj 50% -át fedezi. Az első tanév után az ösztöndíj megszerzéséhez a hallgatóknak legalább 55 kreditet kell szerezniük a személyes tanulmányi tervükben részletezett tanulmányokból tanévenként.

Helyszínek

Kuopio

Savonia University of Applied Sciences

Address
Savonia University of Applied Sciences
Mail: P.O. Box 6 FI-70201 KUOPIO
Street adress: Microkatu 1, KUOPIO
Tel. +358 17 255 6000
Fax. +358-17-255 5014

FI-70201 Kuopio, Finnország
Telefonszám
+358 17 2556000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket