Hivatalos Leírás

Tanulmány az OAMK

Több mint 9.000 diák, köztük több mint 300 nemzetközi hallgató, biztosítja, hogy az Oulu University of Applied Sciences (OAMK) elengedhetetlen és innovatív tanulási hely.

Az OAMK tanulmányai a OAMK -orientált és az elméleti tanulmányokat szakmai készségekkel ötvözik. Nagyra értékelt szakembereket oktatunk, hogy kielégítsük a munka világának igényeit mind Finnországban, mind nemzetközi szinten.

Összesen 28 bachelor-szintű programunk van, melyek közül három angolul tanul. A képzési programok olyan készségeket és ismereteket nyújtanak Önnek, amelyek szakmai szakértőként kell dolgozniuk, hogy figyelemmel kísérjék és elősegítsék szakértelmük legújabb fejlesztési trendjeit, valamint az egész életen át tartó tanuláshoz.

Oulu városa tele van lehetőségekkel

Az OAMK a Finnország egyik legvonzóbb alkalmazottja. Helsinkitől északra fekvő Oulu régió az ország egyik leggyorsabban növekvő területe. Csak egy egyórás repülőút és egy vasúti összeköttetés, amely egyenesen a városközpontba visz, gondoskodjon róla, hogy Oulu város könnyen elérhető legyen Dél-Finnországból. A régió 200 000 lakosával az innovatív csúcstechnológiai iparágak, az egyetemek, a tudomány, a szolgáltatások és a kultúra központja.

Oulu kiváló oktatási és oktatási létesítményekkel rendelkezik a szabadidős tevékenységek széles körével és a gyönyörű természettel. Az Oulu régió élénk és érdekes célpont a diákok, oktatók és szakértők számára, mind Finnországból, mind külföldről. Az egzotikus Lappföldtől és a túrázási lehetőségektől mindössze néhány óra alatt Oulu kitűnő hely a természet szerelmeseinek. Napi buszjáratok Finnország egyik legnagyobb síközpontja, a Ruka, a téli szezonban lehetővé teszik, hogy mindenki élvezhesse a havas lejtőket és a síutakat.

Fun facts about Oulu

  • A finn oktatási rendszert a világ legjobb oktatási rendszerei közé sorolták.
  • Számos finn elnököt indítottak oktatási pályájukba Oulában, beleértve a Nobel-békedíjas elnök, Martti Ahtisaari. OAMK büszke arra, hogy folytatja a kiváló minőségű oktatás örökségét.
  • Az Oulu széleskörű IKT-szakértelemmel rendelkezik. A város a hét legintelligensebb közösség között szerepel az Intelligens Közösségi Fórum több éve.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Az információs technológia szükséges az emberi élet minden területén. Az IKT-szakemberek iránti igény folyamatosan növekszik. Az ICT mérnökként számos szoftvermegoldást é ... [+]

Informatikai szakképzés, BEng

2019. január 9-23

Tandíj 8000 € / tanév

Ösztöndíj áll rendelkezésre

Az IKT-szakemberek iránti igény folyamatosan növekszik. Az ICT mérnökként számos szoftvermegoldást és alkalmazást tervezhet és valósíthat meg. Ön is képes arra, hogy aktív munkatársaként dolgozzon, és fejlessze saját szakmáját.

Az Informatika fokozat programja kiemeli a webfejlesztést. A tanulmányok szoftverfejlesztést, webes és mobil alkalmazási technológiákat és internetes technológiákat tartalmaznak.

Tanulmányaink elsősorban a nappali órákon zajlanak. A tanulmányok mind a finn, mind a nemzetközi hallgatók számára szólnak, akik nemzetközi vagy nemzetközi munkakörnyezetben kívánnak karriert folytatni. A tanulmányokat teljes egészében angolul folytatják, beleértve előadásokat, workshopokat, projekteket és csoportos feladatokat, valamint egyedi prezentációkat. A tanulmányok szorosan kapcsolódnak a munkahelyi élethez és a helyi vállalatokhoz. Ez biztosítja, hogy a diákok az előadásokon tanult elméletet a gyakorlatba helyezzék.... [-]

Finnország Oulu
Augusztus 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BBA

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

A nemzetközi üzleti vagy a DIB szakirányú programot úgy tervezték, hogy kielégítse a nemzetközileg orientált kis- és középvállalkozások igényeit, és teljes egészében ango ... [+]

2019. január 9-23

Tandíj 8000 € / tanév

Ösztöndíj áll rendelkezésre

A nemzetközi üzleti vagy a DIB szakirányú képzés olyan finn és nemzetközi diákok számára készült, akik érdekes karriert keresnek az innovatív nemzetközi üzleti, értékesítési és marketing, menedzsment vagy vállalkozói tevékenység terén.

A program a multikulturális tanulási környezetben hangsúlyozza a kölcsönhatást, és ösztönzi a kezdeményezést, az interakciót és az innovációt. A program fejleszti a hallgatók készségét a nemzeti, szervezeti és foglalkozási kultúrák közötti különbségek felmérésére. Megtanulja a részt vevő előadások és megbeszélések, a csoportos munkák, prezentációk, részt vesz a különböző projektek, esettanulmányok és a látogató vállalatok. A tanfolyamok nagy részét a külföldi partneregyetemek látogatói előadókkal együttműködve nyújtják. A szoros együttműködés a munka világával lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy az elméletet a gyakorlatba helyezzék. Tanulmányok közé tartozik a gyakorlati képzés, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy hálózatba kapcsolják a munkát Finnországban és külföldön.... [-]

Finnország Oulu
Augusztus 2019
Nappali
42 hónapok
Campus
Bővebben magyarul

Welcome to Oulu University of Applied Sciences

OAMK
Address
Kotkantie 1 90250 Oulu
90250 Oulu, Finnország
Honlap
Telefonszám
+358 20 611 0200