Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tanulmány az OAMK

Több mint 9.000 diák, köztük több mint 300 nemzetközi hallgató, biztosítja, hogy az Oulu University of Applied Sciences (OAMK) elengedhetetlen és innovatív tanulási hely.

Az OAMK tanulmányai a OAMK -orientált és az elméleti tanulmányokat szakmai készségekkel ötvözik. Nagyra értékelt szakembereket oktatunk, hogy kielégítsük a munka világának igényeit mind Finnországban, mind nemzetközi szinten.

Összesen 28 bachelor-szintű programunk van, melyek közül három angolul tanul. A képzési programok olyan készségeket és ismereteket nyújtanak Önnek, amelyek szakmai szakértőként kell dolgozniuk, hogy figyelemmel kísérjék és elősegítsék szakértelmük legújabb fejlesztési trendjeit, valamint az egész életen át tartó tanuláshoz.

Oulu városa tele van lehetőségekkel

Az OAMK a Finnország egyik legvonzóbb alkalmazottja. Helsinkitől északra fekvő Oulu régió az ország egyik leggyorsabban növekvő területe. Csak egy egyórás repülőút és egy vasúti összeköttetés, amely egyenesen a városközpontba visz, gondoskodjon róla, hogy Oulu város könnyen elérhető legyen Dél-Finnországból. A régió 200 000 lakosával az innovatív csúcstechnológiai iparágak, az egyetemek, a tudomány, a szolgáltatások és a kultúra központja.

Oulu kiváló oktatási és oktatási létesítményekkel rendelkezik a szabadidős tevékenységek széles körével és a gyönyörű természettel. Az Oulu régió élénk és érdekes célpont a diákok, oktatók és szakértők számára, mind Finnországból, mind külföldről. Az egzotikus Lappföldtől és a túrázási lehetőségektől mindössze néhány óra alatt Oulu kitűnő hely a természet szerelmeseinek. Napi buszjáratok Finnország egyik legnagyobb síközpontja, a Ruka, a téli szezonban lehetővé teszik, hogy mindenki élvezhesse a havas lejtőket és a síutakat.

Fun facts about Oulu

  • A finn oktatási rendszert a világ legjobb oktatási rendszerei közé sorolták.
  • Számos finn elnököt indítottak oktatási pályájukba Oulában, beleértve a Nobel-békedíjas elnök, Martti Ahtisaari. OAMK büszke arra, hogy folytatja a kiváló minőségű oktatás örökségét.
  • Az Oulu széleskörű IKT-szakértelemmel rendelkezik. A város a hét legintelligensebb közösség között szerepel az Intelligens Közösségi Fórum több éve.

Helyszínek

Oulu

OAMK

Address
Yliopistokatu 9,
90570 OULU

90570 Oulu, Finnország
Telefonszám
+358 20 611 0200

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket