Kajaani University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) egy proaktív, valóban nemzetközi egyetem Finnország központjában, regionális és nemzeti szempontból rendkívül jó hírnévvel. Egy élénk nemzetközi tanulási és fejlesztési közösség vagyunk, hozzávetőlegesen 2300 hallgatóból és 230 szakértőből áll, és saját kompakt campusunk területén működik, Kajaani lenyűgöző természeti környezetében. Kínálunk olyan fokokat, amelyeket a munkaközösség széles körben tiszteletben tart, beleértve az angol nyelven kiadott alapképzési és mesterképzéseket is. Ha érdekli a híres finn oktatás előnyei, választhat, hogy a KAMK tanulmányozza a Nemzetközi Üzleti, Esport-üzleti, Sport- és Szabadidőmenedzsment vagy KAMK .

Az Oktatási Minisztérium és a Minisztérium szorosan felügyeli a felsőoktatás minőségét Finnországban. KAMK nagy sikert aratott Finnországban a minisztérium kimeneti barométereiben. Különösen a tanítás és a tanácsadás minősége Finnországnak tekinthető több évig. A 2011-es Talouselämä magazinban közzétett felmérés szerint a KAMK a legjobb KAMK alkalmazott tudományegyetem több mutató alapján.

Előadónk az egyes hallgatókat egyénenként közelíti meg, segítve őket abban, hogy azonosítsák és fejlesszék saját szakterületüket. A tanulmányok arra összpontosítanak, hogy gyakorlatilag integrálják az oktatást a valós munka világába, és új szakembereket képeznek a jelenlegi munkaerő-piaci igények kielégítésére.

Campus létesítményeink olyan modern technológiákat foglalnak magukban, mint az adatközpont, a játéktervezés, a 3D nyomtatás és a robotika laboratóriuma. Van egy élvonalbeli intelligens tornaterem is, amely játéktechnológiákat használ digitális környezetben, hogy szórakoztató és hatékony fizikai edzést biztosítson. Minden létesítményünk egyetlen egyetemi campus környékén helyezkedik el, közel a városközponthoz, rövid sétára egymástól. A hallgatói szálláshelyet a tiszta, modern apartmanok kínálják az egyetemen, és a diákok élvezhetik a kiemelkedő természeti környezetet számos szabadidős és sportolási lehetőséghez.

Helyszínek

Kajaaniban

Kajaani University of Applied Sciences

Address
Ketunpolku 1
FI-87100 Kajaaniban, Finnország
Telefonszám
+358 8 618 991