Kajaani University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) proaktív, valóban nemzetközi egyetem Közép-Finnországban, regionális és országos szinten is nagyon jó hírnévnek örvend. Élénk nemzetközi tanulási és fejlesztési közösség vagyunk, körülbelül 2300 hallgatóból és 230 szakértőből áll, saját kompakt campusunk területén, Kajaani lenyűgöző természeti környezetében. Olyan fokozatokat kínálunk, amelyeket a munkaközösség széles körben tiszteletben tart, beleértve az angol nyelven kiadott alap- és mesterképzéseket. Ha érdekel a híres finn oktatás előnyei, választhatja a Nemzetközi üzleti, az Esports Business, a Sport és Szabadidő Menedzsment vagy a Turizmus és Vendéglátás Menedzsment tanulmányait a KAMK .

Az oktatási és kulturális minisztérium szorosan felügyeli a finn felsőoktatás minőségét. KAMK nagy sikert ért el Finnországban a Minisztérium eredménymérőjében. Különösen az oktatás és a tanácsadás minőségét tartják évek óta a legjobbnak Finnországban. 2018-ban elnyertük a Finnország legjobb alkalmazott tudományok egyetemét, és a hallgatói visszajelzések alapján a hallgatói elégedettség a legmagasabb Finnországban (2019).

Előadónk az egyes hallgatókat egyénenként közelíti meg, segítve őket abban, hogy azonosítsák és fejlesszék saját szakterületüket. A tanulmányok arra összpontosítanak, hogy gyakorlatilag integrálják az oktatást a valós munka világába, és új szakembereket képeznek a jelenlegi munkaerő-piaci igények kielégítésére.

Campus létesítményeink olyan modern technológiákat foglalnak magukban, mint az adatközpont, a játéktervezés, a 3D nyomtatás és a robotika laboratóriuma. Van egy élvonalbeli intelligens tornaterem is, amely játéktechnológiákat használ digitális környezetben, hogy szórakoztató és hatékony fizikai edzést biztosítson. Minden létesítményünk egyetlen egyetemi campus környékén helyezkedik el, közel a városközponthoz, rövid sétára egymástól. A hallgatói szálláshelyet a tiszta, modern apartmanok kínálják az egyetemen, és a diákok élvezhetik a kiemelkedő természeti környezetet számos szabadidős és sportolási lehetőséghez.

Helyszínek

Kajaaniban

Kajaani University of Applied Sciences

Address
Ketunpolku 1
FI-87100 Kajaaniban, Finnország
Telefonszám
+358 8 618 991

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket