Hivatalos Leírás

Ez a Humak University of Applied Sciences

Az emberi kapcsolatok hálózata

Humak University of Applied Sciences felsőoktatás fejlesztésével és a munka világának modernizálásával foglalkozik. Hozzájárulunk az új típusú felsőoktatás megteremtéséhez, valamint a kutatáshoz, fejlesztéshez és innovációhoz, amelyek karrierjük útján szolgálják a hallgatókat, és támogatják a szakmai partnereket, amikor saját tevékenységeiket fejlesztik.

Mi vagyunk a legnagyobb oktató és K + F-szervezet szakterületünkön Finnországban. Erõsségeink az ifjúsági munka és a közösség; Szervezeti munka, munkaközösségek és integráció; Tolmácsolás és nyelvi hozzáférhetőség, valamint kulturális menedzsment és közvetítés .

Humak dióhéjban

Humak University of Applied Sciences egy igen profilos, országos szintű alkalmazott tudományos egyetem, amelynek szakterülete a szervezeti tevékenységek és az ifjúsági munka, a munkaközösség fejlesztése, a kulturális menedzsment és a kreatív iparágak vállalkozása, valamint az tolmácsolás szakterülete. Mi vagyunk a szektorunk legnagyobb szereplője Finnországban.

A Humak különlegessége, hogy mély gyökerei és tulajdonosa a liberális felnőttképzésnek és a civil szervezeteknek. A Humakot arra alapították, hogy biztosítsák az országos, egyetemi szintű szakképzést és kutatást, fejlesztést és innovációs tevékenységet szűk, de társadalmi szempontból jelentős területeken.

Az oktatás országos elérhetőségének és az erőteljes szakértői csoport biztosításának biztosítása érdekében - amely a kiváló minőségű műveletek előfeltétele - a Humak egy regionálisan decentralizált, de működési szempontból integrált országos hálózaton keresztül működik.

A Humak a Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy tulajdonában van. 1500 hallgatónk és mintegy 130 szakember dolgozik velünk.Sponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

A Humak egy olyan közösség, amely megosztja ismereteit

A Humak arra törekszik, hogy fokozza a jelenlegi partnereivel folytatott munkát, és aktívan új partnerségeket építsen ki. A Humak egy közösség, amelynek működése az ismeretek és a szakértelem nyílt megosztására és új információk előállítására épül, különféle hálózatokon keresztül.

Célunk, hogy megosszuk képzési, innovációs és szolgáltatási folyamatainkat partnereinkkel, és így biztosítsuk a képzés, a tandíj és az új ismeretek fejlesztését egy hálózatban együtt, és a tudás zökkenőmentes átadását a szakmai szektor felhasználására.

Az együttműködés és a közös folyamatok platformot teremtenek a jövőbeli megoldások előrejelzésére, innovációjára és fejlesztésére. A hallgatók szorosan részt vesznek a fejlesztési munkában, és a Humak munkatársai bevonják saját tapasztalataikat a folyamatokba partnereink felhasználása és előnye érdekében.

A Humak egy entitás, egy nemzeti szakértői klaszter, amely az egész Finnországban és nemzetközi szinten is tevékenykedik.

A Humak elképzelése egy nemzetközi és társadalmi egyetem lesz, amely részt vesz egy tisztességes és közösséges Finnország kialakításában. Küldetésünk a részvétel, a társadalmi jólét és a közösség biztosítása. Információkat, kompetenciákat és szakértelmet fejlesztünk saját területeinken.

Humak erősségei122316_humak-strategy-strengts-expertise.jpg

Erős partnerségeket keresünk a finn és a külföldi egyetemekkel. Az erősségek kompetenciánkon alapulnak, és konkrétvá teszik profilunkat, és kiemelik tevékenységi területeink élvonalát. Az erősségek irányítják működésünk stratégiai fejlesztését. Az erősségek még erősebb kompetencia klasztereket és szaktudást hoznak létre, és útmutatást nyújtanak a partnerségünk irányításában is.

  • Ifjúsági munka és közösség: elősegítjük a fiatalokkal való találkozás készségét
  • Szervezeti munka, munkaközösségek és integráció: javítjuk a munkaközösségek funkcionalitását, versenyképességét és fejlesztését.
  • Tolmácsolás és nyelvi hozzáférhetőség: részt veszünk a nyelvi hozzáférhetőséget támogató szakmai készségek és technológiák fejlesztésében.
  • Kulturális menedzsment és közvetítés: elősegítjük a kulturális menedzsment készségeket, mint a részvételt támogató tevékenységeket, és digitális környezeteket fejlesztünk ki a kulturális és művészeti produkciók és szolgáltatások számára.

Új, feltörekvő szektorok, amelyek erősségi területeink pereméből merülnek fel, és amelyek garantálják, hogy tevékenységünkben figyelembe veszik az üzleti és ipari élet kompetenciaszükségletét: Új résztvevők (csökkentjük a nem tartozás és a marginalizáció érzetét), Új közösség ( ösztönözzük a hálózat alapú irányítást és útmutatást), kommunikációs szakértelem (elősegítjük a sokszínűség és a kulturális kisebbségek ismereteinek felismerését), az emberi jogok és az egyenlőség (ösztönözzük a társadalmi egyenlőséget).

Az értékeink

  • Tiszteletben tartjuk egymást.
  • Nyitva vagyunk.
  • Együtt sikerül.
  • Bátorak vagyunk abban, hogy megújuljunk és megújuljunk.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Humak University of Applied Sciences

Tanulmány a Humak University of Applied Sciences , a finn kalandoktatás vezető felsőoktatási intézményében. A közösségi oktató tanul a kaland és a szabadtéri oktatás szak ... [+]

Utazás a finn szigetekből az Északi-sark-Lappföldre Kaland és szabadtéri oktatás alapképzése Humán tudományok Bachelor 210 ECTS Közösségi oktató, kaland és szabadtéri oktatás

Tanulmány a Humak University of Applied Sciences , a finn kalandoktatás vezető felsőoktatási intézményében.

A közösségi oktató tanul a kaland és a szabadtéri oktatás szakembereiről. A kaland- és szabadtéri oktatás tapasztalati és tevékenységalapú tanulási módszertanon alapul, és célja az egyének, csoportok és közösségek növekedésének, fejlődésének, jólétének és képviseletének támogatása.

Mivel a tanulmányok alapját egy multidiszciplináris elméleti keret alkotja, amelyet sokoldalú, autentikus tanulási környezetekben, például tavakban, a tengerben, az erdőkben, valamint a Lappföld hegyvidékein és vadonjában alkalmazzák. A tanulmányok során a hallgatók megtanulják a különböző célcsoportok számára a biztonságos kalandoktatási folyamatok megtervezését és végrehajtását, valamint a kalandoktatási tevékenységek értékelését és fejlesztését.... [-]

Finnország Helsinki
Szeptember 2020
Angol
Nappali
42 hónap
Campus
Bővebben magyarul