Hivatalos Leírás

A University of the South Pacific (USP) a premier szolgáltató a felsőoktatás, a csendes-óceáni térségben és nemzetközi kiválósági központ az oktatás, kutatás és képzés tanácsadás minden szempontból a Csendes-kultúra, a környezet és az emberi erőforrás fejlesztési igények.

A The University

USP - Bevezetés

A University of the South Pacific a premier felsőoktatási intézménye a csendes-óceáni térségben, egyedülálló helyzetben egy régióban a rendkívüli fizikai, társadalmi és gazdasági sokféleséget.

1968-ban alapított, USP az egyik csak két egyetem a maga nemében a világon. Közös tulajdonában kormányai által a 12 tagország: Cook-szigetek, Fidzsi-szigetek, Kiribati, Marshall-szigetek, Nauru, Niue, a Salamon-szigetek, Tokelau, Tonga, Tuvalu, Vanuatu és Szamoa. Az egyetem campus minden tagországban. A főépületben, Laucala, a Fidzsi-szigetek. A Alafua Campus Szamoa, ahol a School of Mezőgazdasági és Élelmiszer-technológiai fekszik, és a Emalus Campus Vanuatu az a hely, a School of Law.

Az akadémiai iskolák, intézmények és központok, a University of the South Pacific szerveződnek három kara és vezette dékán.

Ezek a következők: a Bölcsészettudományi Kar, Jog- és Nevelés; Kar Közgazdaságtudományi; és a Természettudományi Kar, Műszaki és Környezetvédelmi. Minden kar áll a több iskola, amely széles skáláját kínálja a tudományos programok és a kurzusok a graduális és posztgraduális szinten.

Az egyetem is kínál programokat a távolságot és rugalmas tanulás a különböző módok és technológiák egész USP 14 egyetemen.

Fejlett kommunikációs technológiák révén USPNet használják, hogy elérje a távolság és a rugalmas tanulási diákok szerte a hatalmas kiterjedésű a Csendes-óceán.

A multi-kulturális jellege a személyzet és a hallgatói szervezet ad USP kivételes jellegét. Ez egy minőségi intézmény termelő fok hasonló által odaítélt egyetemi Ausztráliában, Új-Zélandon és az Egyesült Királyságban. Pályakezdő USP találhatók fontos vezetői pozíciókat az egész állami és a magánszektor valamennyi tagország és számos országban szerte a világon.

Az egyetem állított magas színvonalú minőségi saját kutatás. Főbb kutatási kötelezettségvállalások között szerepel az üzleti menedzsment, a tanárképzés, a Pacific tanulmányok, tengeri vizsgálatok, a mezőgazdaság, a tudomány és a technológia.

Az egyetem régió

A University of the South Pacific régióban terjed szerte 33 millió négyzetkilométeres óceán, egy olyan területen, több mint háromszor akkora Európában. Ezzel szemben a teljes szárazföld nagyjából egyenlő a terület Dániában. Populációk mérete változó Tokelau 1600 embert Fidzsi több mint 800.000. A teljes népesség körülbelül 1,3 millió.

International repülő légitársaságok közötti útvonalakon Ausztrália, Japán, Korea, Új-Zéland és az Egyesült Államok hivatkoznak számos sziget országokban. Vannak még légitársaságok szolgáltatást a régióban. Az egyes országokon belül az egyes szigetek közötti szállítás eléréséhez használt kisebb szigetek nélkül járatokon.

Mivel a stratégiai helyzete és létesítmények, USP vonzza a neves tudósok és a személyzet az egész világon.

Egyetemi Administration

USP szabályozza saját Tanács, amely magában foglalja a képviselők a tag országok kormányainak, az oktatók, a diákok, a közösség és az üzleti vezetők, a csendes-óceáni Szigetek Fóruma, Titkársága Csendes-óceáni Közösség, az Amerikai Tanács Oktatási, Privy Council, Ausztrália és Új-Zéland.

A szenátus az egyetemi hatóság az egyetem, ügyekért felelős, mint az oktatás és a kutatás.

A Tanács és a Szenátus által kiszolgált bizottságok az e területeken dolgozó a pénzügy, emberi erőforrás menedzsment és tudományos tervezés. Más bizottságok foglalkoznak speciális projektek, és a nap-napra munkát az egyetem.

Az ünnepélyes vezetője az Egyetem kancellárja. USP Chancellors vonták a vezetők az egyetem tagja a kormányok és tartalmazzák miniszterelnökök, elnökök és államfők. A Pro kancellár elnöke a Tanács és a végrehajtó vezetője az Egyetem alkancellár. Az alkancellár segíti a két miniszterelnök-Chancellors és két Pro alelnöke kancellár.

A Senior Management Team felelős a jóléti egyetemi közösség. Az ügyvezető igazgató Pénzügyi tárgya irányítást Egyetem pénzügyeit. Az ügyvezető igazgató Humánerőforrás irányítja az Egyetem emberi erőforrás. Összesen USP foglalkoztat több mint 1500 személyzet.

USP Jövőkép, küldetés és értékek

Jövőképünk

Kiválóság elérése és az innováció a fenntartható fejlődés, a csendes-óceáni szigetek országainak

Küldetésünk

 • Ahhoz, hogy a csendes-óceáni emberek egy átfogó kiváló és megfelelő felsőfokú végzettséget;
 • Szállít az előnyöket a fejlett kutatási és alkalmazásai;
 • Ahhoz, hogy a közösségek és országok a csendes-óceáni régió megfelelő, költséghatékony és fenntartható megoldások, beleértve a vállalkozói szellem, a fő kihívásokat; és
 • Ahhoz, hogy egy példája a felsőoktatás a csendes-óceáni szigetek a minőség, az irányítás, a technológiák alkalmazásának és az együttműködést a nemzeti felsőoktatási intézmények.

Értékeink

 • Elkötelezettség és lojalitás a személyzet és a diákok az intézmény és a régióban;
 • Legmagasabb szintű kormányzás, vezetés, az akadémiai szabadság, az integritás és az átláthatóság;
 • Legmagasabb szintű kreativitás, az innováció, a csapatmunka és a rugalmasság a kiválóságra való törekvés;
 • Befektetések alkalmazottak jutalmazása személyzet kiválóság, és felhatalmazását minden USP csapatok;
 • Tisztelet a megkülönböztető és a sokszínűség Pacific örökség és annak fejlesztése, megőrzése és terjesztése;
 • Elkötelezettség a regionális együttműködés és integráció;
 • Pozitív és befogadó tanulási és lakókörnyezeti hallgatói kiválóság;
 • Támogatás a rugalmas tanulók minden területen a siker munka, az élet és a polgári;
 • Védelem és ápolása a környezetre;
 • Erős kapcsolatokat irányítani elkötelezettség a nemzeti kormányok, a Pacific közösségek és a fejlesztési partnerek;
 • Alázat a teljesítmény, tanulni másoktól, értékelik a bizalmat adott, és a becsület Pacific ismeretek, összefüggések és törekvéseit.

Végül, mind a Jövőkép és küldetés ezen stratégiai terv keresztül valósul meg a hozzájárulás és attribútumok USP diplomások és a személyzet. Ezek a fő mozgatórugója a stratégiai terv.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

University of the South Pacific USP

A Bachelor of Software Engineering (BSE) célja, hogy a minőségi, világszínvonalú diplomások ebben a gyorsan fejlődő tudományág. A mértéke már kifejezetten válaszul ipari ... [+]

Szoftverfejlesztés szisztematikus és fegyelmezett megközelítést a fejlődő szoftver. Ez vonatkozik mind a számítógép-tudomány és a mérnöki elvek és gyakorlatok létrehozásával, működésével és karbantartásával kapcsolatban.

A Bachelor of Software Engineering (BSE) célja, hogy a minőségi, világszínvonalú diplomások ebben a gyorsan fejlődő tudományág. A mértéke már kifejezetten válaszul ipari kereslet, hogy készítsen végzős szoftver mérnökök szoftver rendszerek projekt képesség. Diplomások, akik tudjuk ajánlani készségek ezeken a területeken a kereslet az üzleti és a kormányzati szervezetek érintett szoftverfejlesztéssel. Pályakezdő lesz kész a pályára minden iparágban, mint szoftvermérnök, alkalmazások fejlesztői, programozás Szakemberek és rendszerek Analyst. USP kínálja a mértéke Bachelor of Software Engineering. Ez egy négy éves szakmai fokozat.... [-]

Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of the South Pacific USP

Net-centrikus számítástechnikai alá olyan szakterületeken, beleértve: számítógép kommunikációs hálózat fogalmak és protokollok, multimédia rendszerek, webes szabványokat ... [+]

Legújabb előrelépések számítógépes és telekommunikációs hálózatok növelte a jelentőségét hálózati technológiák a számítástechnikai fegyelem. Net-centrikus számítástechnika egy viszonylag új ága a számítástechnika, és paradigmaváltást jelent az internet számítási modell.

Net-centrikus számítástechnikai alá olyan szakterületeken, beleértve: számítógép kommunikációs hálózat fogalmak és protokollok, multimédia rendszerek, webes szabványokat és technológiákat, hálózati biztonság, vezeték nélküli és mobil számítástechnika és az elosztott rendszerek. Érettségi után, a diplomások számíthatnak elhelyezkedni lehetőségeket a magán- és az állami szektor, ahol az IKT használnak. Széles karrier lehetőségek közé tartoznak, de nem kizárólagosan, a hálózati rendszergazda, Network Analyst, tanácsadó, és az alkalmazások fejlesztői az internet és a mobil környezetben. USP kínálja a mértéke Bachelor of Net-centrikus számítástechnika. Ez egy négy éves szakmai fokozat.... [-]

Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of the South Pacific USP

A Bachelor of Commerce egy hároméves programot tartalmazó huszonnégy tanfolyamok amelyből nyolc tanfolyamok 100-szintű, nyolc cikluson vannak 200-szintű, és nyolc cikluso ... [+]

A Bachelor of Commerce egy hároméves programot tartalmazó huszonnégy tanfolyamok amelyből nyolc tanfolyamok 100-szintű, nyolc cikluson vannak 200-szintű, és nyolc cikluson vannak 300-szintű köztük két 100-szintű és két 200-szintű egyetemi kurzusok.

A tudományágak engedélyezett jelentős a Kereskedelmi diplomát 2017-ben a következők:

Könyvelés International Business Management Emberi Erőforrás Menedzsment Tourism Management banki közgazdaságtan Management, turizmus

Könyvelés

Által kínált School of Pénzügyi és számviteli (SOAF), amely a legnagyobb a hét iskolák Kar Közgazdaságtudományi. Az iskola legfontosabb céljai közé tartozik a biztosító tanfolyamok Pénzügyi és számviteli amely elérhető és releváns hogy minden diák a régión belül, a legmagasabb minőségi oktatás, a tanulás és a támogató szolgáltatások; és vegyenek részt a kutatásban, amely jelentősen hozzájárult a fegyelem számviteli és megfelelő politikai következményeit.... [-]

Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of the South Pacific USP

A Bachelor of Commerce in Professional Számviteli előírt program létezik a diákok, akik már a könyvelés területén, vagy munkatapasztalattal számviteli, és szeretnék folyt ... [+]

A Bachelor of Commerce in Professional Számviteli előírt program létezik a diákok, akik már a könyvelés területén, vagy munkatapasztalattal számviteli, és szeretnék folytatni a karrierjét a szakmai számviteli cég.

Ez a program áll, 24 kurzusok, amelyek nyolc 100-szinten, nyolc 200-szinten, és nyolc 300-szinten.

[-]
Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of the South Pacific USP

A Bachelor of Commerce in Turizmus és Vendéglátás Management szak úgy tervezték, hogy megfeleljen az igényeknek a munkáltatók számára a stratégiai, technológiai és vezető ... [+]

A Bachelor of Commerce in Turizmus és Vendéglátás Management szak úgy tervezték, hogy megfeleljen az igényeknek a munkáltatók számára a stratégiai, technológiai és vezetői készségek szükségesnek tartott ebben az izgalmas és dinamikus ágazat.

A program magában foglalja az elméleti és itt szerzett ismeretek a hagyományos szak üzleti adminisztráció és turizmus tanulmányok, valamint a tapasztalati tanulás a turizmus iparágban. Az egész program, akkor vegyenek részt elemzése egy sor üzleti és menedzsment forgatókönyveket, amely akkor készítsen ajánlásokat és megoldásokat. A program azt is előírja, nemzetközi szempontból esettanulmányok, amelyek tükrözik a globális jellege a turizmus... [-]

Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of the South Pacific USP

A Bachelor of Engineering diploma egy négy éves program, amely harminckét tanfolyamok, nyolc a 100-szinten, nyolc 200-szinten tizenhat 300-szint, valamint az ipari rögzít ... [+]

Az Engineering programok által kínált a School of Engineering & Physics (SEP) képzést biztosít, hogy megfeleljen a munkaerő igényeit a régió különösen az USP tagországok.

Bachelor of Engineering elektromos és elektronikai

kaptak akkreditációt az Institute of Professional Engineers Új-Zéland (IPENZ)

Engineering fok által akkreditált IPENZ elismerten megfelel a kezdeti tanulmányi követelmények szakmai mérnökök.

A Bachelor of Engineering diploma egy négy éves program, amely harminckét tanfolyamok, nyolc a 100-szinten, nyolc 200-szinten tizenhat 300-szint, valamint az ipari rögzítését és műhely gyakorlat komponens.

Mindkét program azonos felvételi szabályok, és az előírt készlet tanfolyamot, valamint egy ipari rögzítését és műhely gyakorlat komponens. ... [-]

Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of the South Pacific USP

A Bachelor of Engineering diploma egy négy éves program, amely harminckét tanfolyamok, nyolc a 100-szinten, nyolc 200-szinten tizenhat 300-szint, valamint az ipari rögzít ... [+]

Az Engineering programok által kínált a School of Engineering & Physics (SEP) képzést biztosít, hogy megfeleljen a munkaerő igényeit a régió különösen az USP tagországok.

Bachelor of Engineering Mechanical

kaptak akkreditációt az Institute of Professional Engineers Új-Zéland (IPENZ)

Engineering fok által akkreditált IPENZ elismerten megfelel a kezdeti tanulmányi követelmények szakmai mérnökök.

A Bachelor of Engineering diploma egy négy éves program, amely harminckét tanfolyamok, nyolc a 100-szinten, nyolc 200-szinten tizenhat 300-szint, valamint az ipari rögzítését és műhely gyakorlat komponens.

Mindkét program azonos felvételi szabályok, és az előírt készlet tanfolyamot, valamint egy ipari rögzítését és műhely gyakorlat komponens. ... [-]

Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BA

University of the South Pacific USP

A School of földrajz, Földtudományi és Környezetvédelmi (SGESE) kínálja a Bachelor of Arts (Environmental Management), valamint egyéb programok, hogy egy integrált értik ... [+]

A School of földrajz, Földtudományi és Környezetvédelmi (SGESE) nyújtja a Bachelor of Arts (Environmental Management) valamint más programokkal, hogy egy integrált értik a Föld, a biofizikai környezet és az emberek, akik élnek meg. Ez egy izgalmas időszak, akik részt vesznek ezeken a területeken. A következmények a környezeti változások kiterjednek a legtávolabbi sarkából a Föld és kihatnak minden lakója. A kapcsolatok az emberi tevékenység és a természeti környezet erősebb, mint bármikor a történelemben. És térbeli skála már tolóerő az élvonalban környezetvédelmi vizsgálatot. Ebben az összefüggésben, azok számára, hogy értik a viselkedését a fizikai környezet, az emberi interakció, hogy a környezet, és a képességét, hogy megértsék a működését a globális rendszer szinoptikus mérleg és azon túl a megszorítások a hagyományos tudományágak iránt nagy a kereslet.... [-]

Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of the South Pacific USP

Által kínált School of Education (SOE) alatt különböző programok megfelelnek a jelenlegi és a kialakulóban lévő oktatási és fejlesztési célok a csendes-óceáni szigetorszá ... [+]

A Bachelor of Arts (BA) program áll, 24 kurzusok ebből 8 tanfolyamok 100-szintű, 8 Természetesen vannak 200-szintű, és 8 tanfolyamok 300-szintű, beleértve 2 x 100-szintű egyetemi tanfolyamok és 2 x 200- szintű egyetemi képzés. A tudományágak engedélyezett jelentős a Bachelor of Arts fokozatot 2017-ben a következők:

Bachelor in Education

Által kínált School of Education (SOE) alatt különböző programok megfelelnek a jelenlegi és a kialakulóban lévő oktatási és fejlesztési célok a csendes-óceáni szigetország. Az iskola kínál programokat a következő szakterületek: kisgyermekkori nevelés, speciális és a befogadó oktatás, alap- és középfokú oktatásban Library / Information Studies, a nem formális oktatás, oktatási Értékelési, Oktatási Vezetés és változás és harmadlagos tanítás. A tanárképző programokat folyamatosan racionalizálják és fejleszteni, hogy azok tartalmaznak Pacific érték, erkölcs, tudás rendszerek és az őshonos pedagógia, ahol lehetséges. Azt is figyelembe veszi a legjobb és az „okos” gyakorlatot fejlesztettek regionálisan és globálisan.... [-]

Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of the South Pacific USP

Tanulás történelem segít, hogy legyen egy kritikus gondolkodó, egy független kutató, és a lelkiismeretes világpolgár. Mint történész megtudjuk egykori társadalmi és vizsg ... [+]

A Bachelor of Arts (BA) program áll, 24 kurzusok ebből 8 tanfolyamok 100-szintű, 8 Természetesen vannak 200-szintű, és 8 tanfolyamok 300-szintű, beleértve 2 x 100-szintű egyetemi tanfolyamok és 2 x 200- szintű egyetemi képzés. A tudományágak engedélyezett jelentős a Bachelor of Arts fokozatot 2017-ben a következők:

Bachelor in History

Tanulás történelem segít, hogy legyen egy kritikus gondolkodó, egy független kutató, és a lelkiismeretes világpolgár. Mint történész megtudjuk egykori társadalmi és vizsgálja meg a folyamatokat, amelyek hátterében a globális és helyi eseményeket. Megtanulják, hogyan kell gondosan mérlegelnie bizonyítékokat, és jön a jól támogatott következtetéseket. Azt is megtanulják, hogyan kell kritikusan reagál érveit mások. Ön tudni fogja a választ néhány nagy kérdéseket, mint például a Miért Kína építeni a Nagy Fal? Miért Karl Marx gondolja összes munkások láncokat? És más fontos kérdések a története a csendes-óceáni szigeteken. ... [-]

Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of the South Pacific USP

Eltekintve az előírt Bachelor of Laws (LLB) programot, törvény is kínálnak, mint a fegyelem, amely lehet tenni együtt tudományágak különböző területeket. Által kínált Sch ... [+]

A Bachelor of Arts (BA) program áll, 24 kurzusok ebből 8 tanfolyamok 100-szintű, 8 Természetesen vannak 200-szintű, és 8 tanfolyamok 300-szintű, beleértve 2 x 100-szintű egyetemi tanfolyamok és 2 x 200- szintű egyetemi képzés. A tudományágak engedélyezett jelentős a Bachelor of Arts fokozatot 2017-ben a következők:

Bachelor of Arts in Law

Eltekintve az előírt Bachelor of Laws (LLB) programot, törvény is kínálnak, mint a fegyelem, amely lehet tenni együtt tudományágak különböző területeket. Által kínált School of Law (SOL) az Ön számára gazdag és hasznos tapasztalat a jogi oktatás.

[-]
Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of the South Pacific USP

Által kínált School of Social Sciences, pszichológia magában foglalja a vizsgálat egyének és csoportok - hogyan gondolkodunk, törvény, reagálnak, és kölcsönhatásba lépnek ... [+]

A Bachelor of Arts (BA) program áll, 24 kurzusok ebből 8 tanfolyamok 100-szintű, 8 Természetesen vannak 200-szintű, és 8 tanfolyamok 300-szintű, beleértve 2 x 100-szintű egyetemi tanfolyamok és 2 x 200- szintű egyetemi képzés. A tudományágak engedélyezett jelentős a Bachelor of Arts fokozatot 2017-ben a következők:

Bachelor Pszichológia

Által kínált School of Social Sciences, pszichológia magában foglalja a vizsgálat egyének és csoportok - hogyan gondolkodunk, törvény, reagálnak, és kölcsönhatásba lépnek. A kérelem alapja két alapvető elveit, nevezetesen a fejlesztő az egyéni, csoportos és közösségi élet hiánya kárt.

Ezek a jellemzők tették pszichológia egy virágzó tudományterületen, és létfontosságú a szakmai gyakorlat, amelynek a hatása tárgya legtöbb szempontból a magán- és közéletben. Ezek közé tartozik az oktatás, az egészségügy, az irányítás, a gazdaság, a munkahelyi gyakorlat, a társadalmi jólét, a mentális egészség és a társadalmi igazságosság fogalmait.... [-]

Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of the South Pacific USP

Szociológia által kínált School of Social Sciences, és felvértezi a hallgatók egyedi és szilárd analitikai készségek és képességek javára a jövőbeli karrierjük különböző ... [+]

A Bachelor of Arts (BA) program áll, 24 kurzusok ebből 8 tanfolyamok 100-szintű, 8 Természetesen vannak 200-szintű, és 8 tanfolyamok 300-szintű, beleértve 2 x 100-szintű egyetemi tanfolyamok és 2 x 200- szintű egyetemi képzés. A tudományágak engedélyezett jelentős a Bachelor of Arts fokozatot 2017-ben a következők:

Bachelor Szociológia

Szociológia által kínált School of Social Sciences, és felvértezi a hallgatók egyedi és szilárd analitikai készségek és képességek javára a jövőbeli karrierjük különböző területeken, mint a szociálpolitika, az oktatás, a büntető igazságszolgáltatás, a nemek, a közegészségügy, a várostervezés, a szociális, közigazgatás, nemzetközi kapcsolatok, menedzsment, stb ... [-]

Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

University of the South Pacific USP

Ez a program nem követi a szokásos program követelményeinek nagyobb és kisebb tudományágak, de ehelyett előírt készlet tanfolyamok, egész fegyelem határokat. ... [+]

A Bachelor of Science - Előírt program egy három éves program, amely huszonnégy tanfolyamok; nyolc tanfolyamok 100-szinten nyolc tanfolyamok 200-szinten, valamint nyolc tanfolyamok 300-szinten.

Bachelor Marine Science

Ez a program nem követi a szokásos program követelményeinek nagyobb és kisebb tudományágak, de ehelyett előírt készlet tanfolyamok, egész fegyelem határokat. Ezek a programok által kínált School of Marine Studies (SMS), amelynek küldetése, hogy:

Assist Csendes-óceáni szigeteken, hogy megértsék, megőrzése, fejlesztése, kezelése és hasznosítása az élő és nem élő erőforrások egy gyorsan változó világban. Adjon Csendes-óceáni szigeteken a lehető legszélesebb körű lehetőségeket a kutatás, az oktatás, a képzés és a foglalkoztatás a tengeri ágazatokban. Ösztönözni együttműködés keretében az intézmények, a University of the South Pacific, sziget nemzet, regionális és nemzetközi szervezetek számára a fenntartható fejlődés a tengeri erőforrások ... [-]
Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of the South Pacific USP

Az osztály biológia nyújt biológia tanfolyamok graduális és posztgraduális képzési programok keretében Kar Tudományos és Technológiai. A tanfolyamok által biztosított osz ... [+]

A Bachelor of Science egy három éves program, amely huszonnégy tanfolyamok; amelyből nyolc tanfolyamok 100-szintű, nyolc cikluson át 200-szintű, és nyolc cikluson át 300-szintű. A tudományágak engedélyezett egy nagyobb vagy kisebb a Bachelor of Science fokozatot 2017-ben a következők:

Bachelor Biológia

Az osztály biológia nyújt biológia tanfolyamok graduális és posztgraduális képzési programok keretében Kar Tudományos és Technológiai. A tanfolyamok által biztosított osztály közötti egyensúly hagyományos vizsgálatok a biológia és a modern fejlődés a biológiai kutatás szinttől a molekulák közösségek.

A University of the South Pacific ideális helyen található, hogy kiváló minőségű fokú szintű képzés. Különösen, ez biztosítja a tökéletes alkalom a mélyreható, első kézből vizsgálatok közül kettőnek a legkülönfélébb, de mégis kontrasztos ökoszisztémák a világon - a trópusi esőerdők és korallzátonyok (mindkettő látogatható a Laucala campus ugyanazon a napon) . Számos fejlett tanfolyamok hangsúlyozzák ökológiai és természetvédelmi ezek a rendszerek, amelyek fontosak az egész dél-csendes-óceáni térségben.... [-]

Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of the South Pacific USP

BSc érdekli a tanulás fizika választhatnak, hogy a fizika egyetlen fő, kétágyas nagyobb vagy kisebb. Ágy a diákok választhatnak a fizika, mint a második legnagyobb. Más d ... [+]

A Bachelor of Science egy három éves program, amely huszonnégy tanfolyamok; amelyből nyolc tanfolyamok 100-szintű, nyolc cikluson át 200-szintű, és nyolc cikluson át 300-szintű. A tudományágak engedélyezett egy nagyobb vagy kisebb a Bachelor of Science fokozatot 2017-ben a következők:

Bachelor fizika

Fizika alapvető tudomány, amely biztosítja számunkra a mennyiségi megértése a fizikai környezet. A fizika is az alapja a műszaki és a technológia. Egy megértése alapvető fizika törvényei fontos egy olyan foglalkozások széles skáláját. Például egy minősítési fizika közvetlen alkalmazását a tudomány oktatása, meteorológia, kommunikáció, környezeti tudományok, a számítástechnika és az elektronika. Kattintson itt az ok, amiért érdemes tanulmányozni fizika. Az általános készségek szerzett tanulmányozásával Physics - elemző készség, logikus gondolkodás, mérés, problémamegoldás és kísérleti technikák - a diákok egy egyedülállóan széles készítmény alkalmazható számos területen.... [-]

Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of the South Pacific USP

Ez a fegyelem által kínált School of földrajz, Föld Tudomány és környezetvédelem, bevezeti a diákokat, hogy a tanulmány a Föld biofizikai környezet, a széles területen az ... [+]

A Bachelor of Science egy három éves program, amely huszonnégy tanfolyamok; amelyből nyolc tanfolyamok 100-szintű, nyolc cikluson át 200-szintű, és nyolc cikluson át 300-szintű. A tudományágak engedélyezett egy nagyobb vagy kisebb a Bachelor of Science fokozatot 2017-ben a következők:

Bachelor Földrajz

Ez a fegyelem által kínált School of földrajz, Föld Tudomány és környezetvédelem, bevezeti a diákokat, hogy a tanulmány a Föld biofizikai környezet, a széles területen az emberi földrajz, valamint egyéb tanfolyamok, hogy tanítani Földrajz, hangsúlyt fektetve a csendes-óceáni szigeteken, mint például a jellege és elosztása a világ növényi és állati források a Csendes-óceán. ... [-]

Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of the South Pacific USP

A kémia a központi tudomány. Minden szempontból a műszaki fejlődés szükségessé emberek szakértelemmel rendelkező kémia. Alapvető kémiai ismeretekkel kell az orvosok, fogo ... [+]

A Bachelor of Science egy három éves program, amely huszonnégy tanfolyamok; amelyből nyolc tanfolyamok 100-szintű, nyolc cikluson át 200-szintű, és nyolc cikluson át 300-szintű. A tudományágak engedélyezett egy nagyobb vagy kisebb a Bachelor of Science fokozatot 2017-ben a következők:

Bachelor in Chemistry

A kémia a központi tudomány. Minden szempontból a műszaki fejlődés szükségessé emberek szakértelemmel rendelkező kémia. Alapvető kémiai ismeretekkel kell az orvosok, fogorvosok, mérnökök, mezőgazdászok, erdészek, gyárigazgatókkal stb Tehát továbbra is szükség van a kémia tanárok a régióban. Ezen kívül van egyre nagyobb szükség van a diplomások néhány kémiai hátterét az iparban dolgozik a minőség-ellenőrzés a személyzet, a termelési menedzserek és egy sor kormányzati és magán kutató laboratóriumok, pl ásványkincsfeltárások, környezetszennyezés monitoring, mezőgazdaság. A hozzájárulást a kémia diplomások a regionális fejlődés jelentős. ... [-]

Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of the South Pacific USP

A tanulmány a matematika egy tanulmány az elveket, amelyek mindenki által, és a rendelkezésre álló eszközök valamennyi leírására és elemzésére a világon. Pályakezdő dipl ... [+]

A Bachelor of Science egy három éves program, amely huszonnégy tanfolyamok; amelyből nyolc tanfolyamok 100-szintű, nyolc cikluson át 200-szintű, és nyolc cikluson át 300-szintű. A tudományágak engedélyezett egy nagyobb vagy kisebb a Bachelor of Science fokozatot 2017-ben a következők:

bachelor matematika

Matematika tekinthető az alapja minden tudomány. Ez a nyelv által használt mérnöki, az alkalmazott tudomány, élettudományi, társadalomtudományi és üzleti.

Van egy nagy a kereslet az emberek szilárd matematikai megértés, és a matematikusok emberekkel dolgozni, minden területen.

A tanulmány a matematika egy tanulmány az elveket, amelyek mindenki által, és a rendelkezésre álló eszközök valamennyi leírására és elemzésére a világon. Pályakezdő diplomát matematika értékelik azok analitikus készségek és képesek megközelíteni és megoldani a problémákat, a logika és az absztrakt gondolkodás.... [-]

Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of the South Pacific USP

Computing tudomány (CS) ível tartományban elmélet programozással élvonalbeli fejlesztés számítástechnikai megoldásokat. Számítástechnika kínál alapot, amely lehetővé tesz ... [+]

A Bachelor of Science egy három éves program, amely huszonnégy tanfolyamok; amelyből nyolc tanfolyamok 100-szintű, nyolc cikluson át 200-szintű, és nyolc cikluson át 300-szintű. A tudományágak engedélyezett egy nagyobb vagy kisebb a Bachelor of Science fokozatot 2017-ben a következők:

Bachelor Computing Science

Computing tudomány (CS) ível tartományban elmélet programozással élvonalbeli fejlesztés számítástechnikai megoldásokat. Számítástechnika kínál alapot, amely lehetővé teszi a diplomások, hogy alkalmazkodjanak az új technológiák és az új ötleteket. A munka a számítógépes szakemberek esik három kategóriába sorolhatók: a) tervezése és építése szoftver; b) olyan hatékony módon megoldani a számítási problémák, mint például az információkat tárolni adatbázisokban, adatküldés hálózatok, illetve olyan új megközelítéseket biztonsági problémákat; és c) kidolgozása az új és jobb módszereket használó számítógépek és kezelése különösen nagy kihívást jelent olyan területeken, mint például a mesterséges intelligencia. A számítástechnikai programozás igényel némi matematikai hátterét.... [-]

Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of the South Pacific USP

Ez a program nem követi a szokásos program követelményeinek nagyobb és kisebb tudományágak, de ehelyett előírt készlet tanfolyamok, egész fegyelem határokat. ... [+]

A Bachelor of Science - Előírt program egy három éves program, amely huszonnégy tanfolyamok; nyolc tanfolyamok 100-szinten nyolc tanfolyamok 200-szinten, valamint nyolc tanfolyamok 300-szinten.

Bachelor Marine Management

Ez a program nem követi a szokásos program követelményeinek nagyobb és kisebb tudományágak, de ehelyett előírt készlet tanfolyamok, egész fegyelem határokat. Ezek a programok által kínált School of Marine Studies (SMS), amelynek küldetése, hogy:

Assist Csendes-óceáni szigeteken, hogy megértsék, megőrzése, fejlesztése, kezelése és hasznosítása az élő és nem élő erőforrások egy gyorsan változó világban. Adjon Csendes-óceáni szigeteken a lehető legszélesebb körű lehetőségeket a kutatás, az oktatás, a képzés és a foglalkoztatás a tengeri ágazatokban. Ösztönözni együttműködés keretében az intézmények, a University of the South Pacific, sziget nemzet, regionális és nemzetközi szervezetek számára a fenntartható fejlődés a tengeri erőforrások ... [-]
Fidzsi-szigetek Suva
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
The University of the South Pacific
Suva, Central Division, Fidzsi-szigetek
Honlap