University of the South Pacific USP

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of the South Pacific (USP) a premier szolgáltató a felsőoktatás, a csendes-óceáni térségben és nemzetközi kiválósági központ az oktatás, kutatás és képzés tanácsadás minden szempontból a Csendes-kultúra, a környezet és az emberi erőforrás fejlesztési igények.

A The University

USP - Bevezetés

A University of the South Pacific a premier felsőoktatási intézménye a csendes-óceáni térségben, egyedülálló helyzetben egy régióban a rendkívüli fizikai, társadalmi és gazdasági sokféleséget.

1968-ban alapított, USP az egyik csak két egyetem a maga nemében a világon. Közös tulajdonában kormányai által a 12 tagország: Cook-szigetek, Fidzsi-szigetek, Kiribati, Marshall-szigetek, Nauru, Niue, a Salamon-szigetek, Tokelau, Tonga, Tuvalu, Vanuatu és Szamoa. Az egyetem campus minden tagországban. A főépületben, Laucala, a Fidzsi-szigetek. A Alafua Campus Szamoa, ahol a School of Mezőgazdasági és Élelmiszer-technológiai fekszik, és a Emalus Campus Vanuatu az a hely, a School of Law.

Az akadémiai iskolák, intézmények és központok, a University of the South Pacific szerveződnek három kara és vezette dékán.

Ezek a következők: a Bölcsészettudományi Kar, Jog- és Nevelés; Kar Közgazdaságtudományi; és a Természettudományi Kar, Műszaki és Környezetvédelmi. Minden kar áll a több iskola, amely széles skáláját kínálja a tudományos programok és a kurzusok a graduális és posztgraduális szinten.

Az egyetem is kínál programokat a távolságot és rugalmas tanulás a különböző módok és technológiák egész USP 14 egyetemen.

Fejlett kommunikációs technológiák révén USPNet használják, hogy elérje a távolság és a rugalmas tanulási diákok szerte a hatalmas kiterjedésű a Csendes-óceán.

A multi-kulturális jellege a személyzet és a hallgatói szervezet ad USP kivételes jellegét. Ez egy minőségi intézmény termelő fok hasonló által odaítélt egyetemi Ausztráliában, Új-Zélandon és az Egyesült Királyságban. Pályakezdő USP találhatók fontos vezetői pozíciókat az egész állami és a magánszektor valamennyi tagország és számos országban szerte a világon.

Az egyetem állított magas színvonalú minőségi saját kutatás. Főbb kutatási kötelezettségvállalások között szerepel az üzleti menedzsment, a tanárképzés, a Pacific tanulmányok, tengeri vizsgálatok, a mezőgazdaság, a tudomány és a technológia.

Az egyetem régió

A University of the South Pacific régióban terjed szerte 33 millió négyzetkilométeres óceán, egy olyan területen, több mint háromszor akkora Európában. Ezzel szemben a teljes szárazföld nagyjából egyenlő a terület Dániában. Populációk mérete változó Tokelau 1600 embert Fidzsi több mint 800.000. A teljes népesség körülbelül 1,3 millió.

International repülő légitársaságok közötti útvonalakon Ausztrália, Japán, Korea, Új-Zéland és az Egyesült Államok hivatkoznak számos sziget országokban. Vannak még légitársaságok szolgáltatást a régióban. Az egyes országokon belül az egyes szigetek közötti szállítás eléréséhez használt kisebb szigetek nélkül járatokon.

Mivel a stratégiai helyzete és létesítmények, USP vonzza a neves tudósok és a személyzet az egész világon.

Egyetemi Administration

USP szabályozza saját Tanács, amely magában foglalja a képviselők a tag országok kormányainak, az oktatók, a diákok, a közösség és az üzleti vezetők, a csendes-óceáni Szigetek Fóruma, Titkársága Csendes-óceáni Közösség, az Amerikai Tanács Oktatási, Privy Council, Ausztrália és Új-Zéland.

A szenátus az egyetemi hatóság az egyetem, ügyekért felelős, mint az oktatás és a kutatás.

A Tanács és a Szenátus által kiszolgált bizottságok az e területeken dolgozó a pénzügy, emberi erőforrás menedzsment és tudományos tervezés. Más bizottságok foglalkoznak speciális projektek, és a nap-napra munkát az egyetem.

Az ünnepélyes vezetője az Egyetem kancellárja. USP Chancellors vonták a vezetők az egyetem tagja a kormányok és tartalmazzák miniszterelnökök, elnökök és államfők. A Pro kancellár elnöke a Tanács és a végrehajtó vezetője az Egyetem alkancellár. Az alkancellár segíti a két miniszterelnök-Chancellors és két Pro alelnöke kancellár.

A Senior Management Team felelős a jóléti egyetemi közösség. Az ügyvezető igazgató Pénzügyi tárgya irányítást Egyetem pénzügyeit. Az ügyvezető igazgató Humánerőforrás irányítja az Egyetem emberi erőforrás. Összesen USP foglalkoztat több mint 1500 személyzet.

USP Jövőkép, küldetés és értékek

Jövőképünk

Kiválóság elérése és az innováció a fenntartható fejlődés, a csendes-óceáni szigetek országainak

Küldetésünk

 • Ahhoz, hogy a csendes-óceáni emberek egy átfogó kiváló és megfelelő felsőfokú végzettséget;
 • Szállít az előnyöket a fejlett kutatási és alkalmazásai;
 • Ahhoz, hogy a közösségek és országok a csendes-óceáni régió megfelelő, költséghatékony és fenntartható megoldások, beleértve a vállalkozói szellem, a fő kihívásokat; és
 • Ahhoz, hogy egy példája a felsőoktatás a csendes-óceáni szigetek a minőség, az irányítás, a technológiák alkalmazásának és az együttműködést a nemzeti felsőoktatási intézmények.

Értékeink

 • Elkötelezettség és lojalitás a személyzet és a diákok az intézmény és a régióban;
 • Legmagasabb szintű kormányzás, vezetés, az akadémiai szabadság, az integritás és az átláthatóság;
 • Legmagasabb szintű kreativitás, az innováció, a csapatmunka és a rugalmasság a kiválóságra való törekvés;
 • Befektetések alkalmazottak jutalmazása személyzet kiválóság, és felhatalmazását minden USP csapatok;
 • Tisztelet a megkülönböztető és a sokszínűség Pacific örökség és annak fejlesztése, megőrzése és terjesztése;
 • Elkötelezettség a regionális együttműködés és integráció;
 • Pozitív és befogadó tanulási és lakókörnyezeti hallgatói kiválóság;
 • Támogatás a rugalmas tanulók minden területen a siker munka, az élet és a polgári;
 • Védelem és ápolása a környezetre;
 • Erős kapcsolatokat irányítani elkötelezettség a nemzeti kormányok, a Pacific közösségek és a fejlesztési partnerek;
 • Alázat a teljesítmény, tanulni másoktól, értékelik a bizalmat adott, és a becsület Pacific ismeretek, összefüggések és törekvéseit.

Végül, mind a Jövőkép és küldetés ezen stratégiai terv keresztül valósul meg a hozzájárulás és attribútumok USP diplomások és a személyzet. Ezek a fő mozgatórugója a stratégiai terv.

Helyszínek

Suva

Address
The University of the South Pacific

Suva, Központi osztály, Fidzsi-szigetek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket