Hivatalos Leírás

Zayed University Vision

Zayed University az oktatási innováció nemzeti és regionális vezetője. Az 1998-ban alapított és büszkén nosztalgia alapítója, a késő Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan nevét viselő zászlóshajó intézmény az elnöki törekvések és az Egyesült Arab Emírségek felsőoktatásra vonatkozó jelentős elvárásainak modern megtestesülése.

Ma a Zayed University két modern egyetemre terjed ki mind Abu Dhabiban, mind Dubaiban, amelyek szívesen fogadják a nemzeti és nemzetközi diákokat az Egyesült Arab Emírségekben, a szélesebb öbölbeli régióban és a világ minden táján.

Zayed University akkreditált az Egyesült Arab Emírségek belső minőségbiztosítási és akkreditációs testülete (CAA) - és a Nemzetközösségi Felsőoktatási Bizottság (USA) nemzetközi, a hat regionális akkreditáló testület egyike az USA-ban, amely biztosítja a nemzetközileg elismert programok egy minőségi egyetemről.

Misszió 2017-2021

  • Világszínvonalú oktatás biztosítása az összes diák számára Abu Dhabiban és Dubaiban működő két felsőoktatási intézményben, amelyek inspirálják, támogatják és táplálják a hallgatói képességeket a magasan képzett oktatók és dedikált személyzet számára.
  • Különböző és nemzetközileg elismert egyetemi és posztgraduális programokat kínál, amelyek vonzó és befogadó hallgatói tapasztalatokat nyújtanak. A diplomások készen állnak arra, hogy hozzájáruljanak az UAE társadalom társadalmi és gazdasági jólétéhez és a szakmákhoz.
  • Hozzájárulás a tudásalapú társadalom megteremtéséhez kutatás, ösztöndíj, kreatív tevékenységek, tájékoztatás és továbbképzési szolgáltatások révén. A tudás terjesztése a helyi, regionális és globális közösségek felé.

A Zayed University

Noha fiatalos nemzet, az Egyesült Arab Emírségek különleges szerepet tölt be a Közel-Keleten a stratégiai elhelyezkedése, a modern infrastruktúra minősége, valamint az ország vezetőinek előremutató és távlati elképzelései miatt. Ezek a vezetők az Egyesült Arab Emírségek jövőjének szempontjából nagy jelentőséget tulajdonítottak az oktatásnak, ahogy azt a Zayed bin Sultan Al Nahyan, az Egyesült Arab Emírségek alapítója szavai is jelzik:

„Az oktatás és a tudás kiválósága a dicsőség felé vezető út. Ezt csak folyamatos erőfeszítésekkel és tudományos haladással lehet elérni. Az oktatás az előrehaladás és a fejlődés fő pillére, és az állam semmilyen erőfeszítést nem tett az oktatási ágazat szükséges követelményeinek biztosítására. Az államnak sürgősen szüksége van a képzett polgárai erőfeszítéseire a fejlesztési folyamatban.

Zayed University , a kormány által támogatott intézmény 1998-ban alakult, hogy felkészítse a vezetőket, akik előre látják a lehetőségeket és megragadják az Egyesült Arab Emírségek jövőjét megteremtő cselekvési lehetőségeket.

Az Egyetemnek az Egyesült Arab Emírségek két legnagyobb városában, Abu Dhabiban és Dubaiban található egyetemi központja van, egy központi ügyintézés alatt. Az egyes campusok beiratkozása meghaladja a 4000 hallgatót. Az Egyetem elég kicsi ahhoz, hogy lehetővé tegye a diákok és a karok közötti személyes interakciót, mégis elég nagy ahhoz, hogy a hallgatóknak számos kihívást jelentő képzési programot kínáljanak. A Zayed University tanulók olyan tanulási környezetet tapasztalnak, amely ösztönzi és támogatja a tudományos igényeket, és elősegíti a sikerüket.

A Zayed University tudományos tapasztalatának alapja az akadémiai programmodell, amely a tanulási eredményekre és az értékelésre összpontosít. Ez a modell kiegyensúlyozott, összekapcsolt tudományos programot biztosít a hallgatók számára, amely egyértelműen meghatározza az eredményeket, biztosítja, hogy az erőforrások támogassák az oktatási célokat, és hangsúlyozza a diákok eredményeit és sikerét. Az akadémiai programmodellt egy teljes oktatási program támogatja, amely magában foglal egy akadémiai hídprogramot, amely biztosítja a hallgatói angol nyelvtudást; általános oktatási alaptanterv, amely széleskörű interdiszciplináris alapot biztosít a hallgató választott tanterületének; a hét főiskola által kínált mélyreható tanulmányok; gyakorlati tapasztalatokat nyújtó szakmai gyakorlatok; és a diákok teljesítményének rendszeres értékelése a Zayed University tanulási eredményei között.

Az érettségi program első három félévében a hallgatók beiratkoznak az Egyetemi Főiskola Általános Oktatási Programjába, amely magában foglal egy olyan alaptantervet, amely minden diák számára megosztott szellemi tapasztalatot nyújt, és amely egy olyan keretet hoz létre, amely támogatja a Zayed University tanulási eredményeit . Egy szorosan kapcsolódó interdiszciplináris kurzusokon keresztül a hallgatók fejlesztik képességeiket a kritikus gondolkodásban, a globális tudatosságban, a számítógépes alkalmazásokban, a tudományos és mennyiségi érvelésben, az információs műveltségben és az angol és arab nyelvtudásban.

A Zayed University hallgatóknak megvásárolhatók a szakképzési programok, amelyek célja a személyes akadémiai érdekek és a karrier célok elérése. A programok célja, hogy megfeleljen a legmagasabb nemzetközi tudományos szabványoknak. A választott tanulmányi programokban a diákok aktívan részt vesznek egy olyan tanulási folyamatban, amely megköveteli számukra, hogy ismereteiket valós körülmények között alkalmazzák, és széles körben megértsék a jelenlegi kérdéseket és gyakorlatokat. A szellemi képességeik növekedésével a diákok egyre nagyobb felelősséget vállalnak az önálló tanulásért. A Zayed University diplomái az arab és az angol nyelven egyaránt kiválóak, és jól megalapozottak az egyetemi tudományágakban, a számítógépes ismeretekkel rendelkezők, gazdag kultúrájuk és örökségük, globális szemléletük, és a szakmai munkahelyen tapasztaltak. A Zayed University sikerei felkészítik őket arra, hogy családjuk, közösségük és nemzetük vezetői legyenek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Zayed University

A grafikai tervezésben a hallgatók elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek a formatervezés és a gyakorlat területén, miközben különböző készségeket fejlesztenek ... [+]

Áttekintés

Ban ben

Tanulási eredmények a programban

A sikeres befejezése után a diákok képesek lesznek:

A grafikai tervezés elmélete és története: Megmutatják a grafikai kialakítás fejlődésének megértését, és a stílusokat és elméleti elemzéseket általános vizuális megoldásokra használják.Professzionális grafikai tervezés:Tesztelje az akadémiai tudást a valódi gyakorlati forgatókönyvekben, és gondoskodjon egy elképzelésről a közönség körére, miközben követte a szakmai szabványokat, az időgazdálkodást és a megfelelő kommunikációs készségeket.Kritikus gondolkodás: meghatározni, elemezni a problémát, empátálni a közönséggel, valamint megfogalmazni és értékelni a lehetséges tervezési megoldásokat.Vizuális műveltség: Megmutatja a vizuális nyelv alapjainak megértését, hogy hatékonyan kommunikáljon és közvetítse az ötleteket és / vagy üzeneteket innovatív megoldásokon keresztül.Informatika: A többféle tervezési technológiának a megfelelő médiumokkal való ismerete és jártasságának integrálása.Csapatmunka és vezetés: vegyen részt a csapatdinamikában, mielőtt elérné a kitűzött célt, és megértené az együttműködés fontosságát, miközben felelősséget vállal az önállóságért és a csapat eredményeiért.Tanterv... [-]
Egyesült Arab Emírségek Mohammed Bin Zayed City Dubai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BA

Zayed University

A Nemzetközi Tanulmányok Bachelor programja szigorú oktatást nyújt a gyorsan változó és egyre inkább egymástól kölcsönösen függő világban a nemzeteken belül és belül léte ... [+]

Áttekintés

A

A gyorsan fejlődő és változó társadalmakban, mint például az Egyesült Arab Emírségekben, azok, akik megértik a társadalmak globalizációjának dinamikáját, intézményeiket, problémáikat és lehetőségeiket, a leghatékonyabban tudják előmozdítani a hatékony társadalmi, gazdasági és politikai fejleményeket.

A társadalomtudományok és a humán tudományok (antropológia, film- és irodalomtudományok, történelem, nemzetközi kapcsolatok, politikai tudományok és szociológia) területén a tudomány alapjaira építve a Nemzetközi Tanulmányi programban részt vevő hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy szakosodjanak az egyik három koncentráció, miután befejezte legalább 57 kredit óra fő tanfolyamok. A nemzetközi kapcsolatok, a politikai gazdaságtan koncentrációi... [-]

Egyesült Arab Emírségek Mohammed Bin Zayed City Dubai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Zayed University

Azok a diákok, akik a kommunikációs és médiatudományokban a művészetek, a humán tudományok, a társadalomtudományok és az alkalmazott tudományok, valamint az írott, szóbel ... [+]

Áttekintés

A tanterv, amelyet a diákok követnek, akik a

Minden koncentráció bevezető kurzusokat tart a médiatörténet, a média és a kulturális kritika, a médiatézis, a médiatika, az alkalmazott digitális kommunikáció, az állami beszéd és a meggyőzés, valamint a kommunikációs és médiakutatás és elemzés, a médiatörvény és a szakmai gyakorlat területén. Ahelyett, hogy a kommunikáció egy formájára vagy közegére koncentrálna, a diákok számos médiát és technológiát tanulnak, beleértve a hangot, a videót, a szöveget, a multimédiát és a nyomtatást. Ez a megközelítés az oktatás és a gyakorlati alkalmazások megkülönböztető integrációját biztosítja.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Mohammed Bin Zayed City Dubai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Zayed University

Az Oktatási Főiskola alapképzési programja lehetőséget nyújt a leendő tanároknak, a szociális munkásoknak és a pszichológusoknak, valamint az emberi fejlődéssel foglalkoz ... [+]

Áttekintés

A

Zayed University tanári és iskolai szociális munkás előkészítő programjaira támaszkodik. A pszichológia és a humán szolgáltatások diplomások készen állnak szilárd alapot a pszichológia, segítve a készségeket, a közösség elkötelezettsége és a szolgáltatások, valamint annak megértését, hogy a diplomás fokozat lesz fontos eleme a szakemberek ezen a területen.

Az Egyesült Arab Emírségek foglalkoztatási kilátásai kiválóak. Ebben az összefüggésben a Zayed University előkészítése, az angol és az arab nyelvtudás, a technológiai és kutatási készségek, valamint a vezetés előkészületeire helyezve a hangsúlyt, szolgálja az Egyesült Arab Emírségek... [-]

Egyesült Arab Emírségek Mohammed Bin Zayed City Dubai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Zayed University

A pécsi főiskolai diplomát három területen fejlesztik: Vállalati pénzügyek, Befektetések, Iszlám bankok és pénzügyek. ... [+]

Áttekintés

A

Vállalati finanszírozás: A diákok a termelési eszközök értékelésére szolgáló eszközökre és technikákra összpontosítanak, kiválasztják a finanszírozás módját és mérik a pénzügyi sikert. A hangsúly a vállalati stratégia és a pénzügyi döntések összehangolásával és a cég értékének növelésével érdemes pénzügyi döntések révén.Befektetések: A diákok megértik a pénzügyi piacok természetét és dinamikáját, beleértve az állományokat, a kötvényeket és a származékos piacokat. Megtanulják, hogyan fektessenek be ezekbe a piacokba a bevételek növelése és a kockázat csökkentése érdekében.Iszlám bank és pénzügy: A diákok megtanulják a pénzügy és a szerződéskötés alapvető iszlám elvét. Megtanulják, hogy a mai modern iszlám bankok; a biztosítótársaságok és pénzgazdálkodási cégek a hagyományos gyakorlatot módosítják és testre szabják, hogy megfeleljenek a Sharia-elveknek. Ezek az egyedi bepillantások előkészítik őket a növekvő iszlám pénzügyi ágazat karrierjére.Tanulási eredmények a programban... [-]
Egyesült Arab Emírségek Mohammed Bin Zayed City Dubai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Zayed University

Környezettudományi és fenntarthatósági hallgatók a környezettudományban és a fenntarthatóságban érdeklődnek a tudomány és a környezetvédelem területén. A fokozat a környe ... [+]

Áttekintés

Diákok

A környezet tanulmányozása megköveteli a tudományok alapos megértését, és ez az előkészítés használható a végzős orvosi tanulmányokra, mivel a hallgatók képesek lesznek elérni a pre-med minden követelményét, feltéve, hogy a programon kívül eső választható pszichológia kurzus. A pályaválasztási pályák ezért rugalmasak és környezeti karrierhez, vagy olyan tanulmányokhoz, mint például az orvostudományhoz, vagy bármely olyan tudományághoz, amely szilárd tudományos előkészítést igényel. A környezeti tudomány körébe tartozó karrierek közé tartozik a környezetvédelem, a környezetgazdálkodás, a fenntartható technológiák, a környezetegészségügy, a környezeti tudomány, a fenntarthatósági tudomány vagy az energiatudomány.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Mohammed Bin Zayed City Dubai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Zayed University

A Technológiai Innovációs Főiskola tudományos programja gyakorlatias, kompetencia-alapú, és célja az, hogy felkészítse a hallgatókat az informatika területén jelentős poz ... [+]

Áttekintés

A

Biztonság

Tanulási eredmények a programban

A sikeres befejezése után a diákok képesek lesznek:

1. Kritikus gondolkodás és kvantitatív érvelés az IT-ben (ITCTQR): A programkészítők képesek kritikus gondolkodást és mennyiségi folyamatokat felhasználni a problémák azonosítására, elemzésére és megoldására, valamint megoldások értékelésére IT-környezetben.

2. Informatikai alkalmazások (ITA): A programban végzettek képesek lesznek kiválasztani a meglévő és legkorszerűbb informatikai eszközöket és eljárásokat olyan modulok és rendszerek kifejlesztésére, amelyek megfelelnek a globális környezetben való működésre vonatkozó szervezeti követelményeknek.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Mohammed Bin Zayed City Dubai
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
Zayed University, P.O. Box 144534
Mohammed Bin Zayed City, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek
Honlap
Telefonszám
02 599 3593
Address
Zayed University, P.O. Box 19282
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Honlap
Telefonszám
04 402 1444