Zayed University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Zayed University Vision

Zayed University az oktatási innováció nemzeti és regionális vezetője. Az 1998-ban alapított és büszkén nosztalgia alapítója, a késő Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan nevét viselő zászlóshajó intézmény az elnöki törekvések és az Egyesült Arab Emírségek felsőoktatásra vonatkozó jelentős elvárásainak modern megtestesülése.

Ma a Zayed University két modern egyetemre terjed ki mind Abu Dhabiban, mind Dubaiban, amelyek szívesen fogadják a nemzeti és nemzetközi diákokat az Egyesült Arab Emírségekben, a szélesebb öbölbeli régióban és a világ minden táján.

Zayed University akkreditált az Egyesült Arab Emírségek belső minőségbiztosítási és akkreditációs testülete (CAA) - és a Nemzetközösségi Felsőoktatási Bizottság (USA) nemzetközi, a hat regionális akkreditáló testület egyike az USA-ban, amely biztosítja a nemzetközileg elismert programok egy minőségi egyetemről.

Misszió 2017-2021

  • Világszínvonalú oktatás biztosítása az összes diák számára Abu Dhabiban és Dubaiban működő két felsőoktatási intézményben, amelyek inspirálják, támogatják és táplálják a hallgatói képességeket a magasan képzett oktatók és dedikált személyzet számára.
  • Különböző és nemzetközileg elismert egyetemi és posztgraduális programokat kínál, amelyek vonzó és befogadó hallgatói tapasztalatokat nyújtanak. A diplomások készen állnak arra, hogy hozzájáruljanak az UAE társadalom társadalmi és gazdasági jólétéhez és a szakmákhoz.
  • Hozzájárulás a tudásalapú társadalom megteremtéséhez kutatás, ösztöndíj, kreatív tevékenységek, tájékoztatás és továbbképzési szolgáltatások révén. A tudás terjesztése a helyi, regionális és globális közösségek felé.

A Zayed University

Noha fiatalos nemzet, az Egyesült Arab Emírségek különleges szerepet tölt be a Közel-Keleten a stratégiai elhelyezkedése, a modern infrastruktúra minősége, valamint az ország vezetőinek előremutató és távlati elképzelései miatt. Ezek a vezetők az Egyesült Arab Emírségek jövőjének szempontjából nagy jelentőséget tulajdonítottak az oktatásnak, ahogy azt a Zayed bin Sultan Al Nahyan, az Egyesült Arab Emírségek alapítója szavai is jelzik:

„Az oktatás és a tudás kiválósága a dicsőség felé vezető út. Ezt csak folyamatos erőfeszítésekkel és tudományos haladással lehet elérni. Az oktatás az előrehaladás és a fejlődés fő pillére, és az állam semmilyen erőfeszítést nem tett az oktatási ágazat szükséges követelményeinek biztosítására. Az államnak sürgősen szüksége van a képzett polgárai erőfeszítéseire a fejlesztési folyamatban.

Zayed University , a kormány által támogatott intézmény 1998-ban alakult, hogy felkészítse a vezetőket, akik előre látják a lehetőségeket és megragadják az Egyesült Arab Emírségek jövőjét megteremtő cselekvési lehetőségeket.

Az Egyetemnek az Egyesült Arab Emírségek két legnagyobb városában, Abu Dhabiban és Dubaiban található egyetemi központja van, egy központi ügyintézés alatt. Az egyes campusok beiratkozása meghaladja a 4000 hallgatót. Az Egyetem elég kicsi ahhoz, hogy lehetővé tegye a diákok és a karok közötti személyes interakciót, mégis elég nagy ahhoz, hogy a hallgatóknak számos kihívást jelentő képzési programot kínáljanak. A Zayed University tanulók olyan tanulási környezetet tapasztalnak, amely ösztönzi és támogatja a tudományos igényeket, és elősegíti a sikerüket.

A Zayed University tudományos tapasztalatának alapja az akadémiai programmodell, amely a tanulási eredményekre és az értékelésre összpontosít. Ez a modell kiegyensúlyozott, összekapcsolt tudományos programot biztosít a hallgatók számára, amely egyértelműen meghatározza az eredményeket, biztosítja, hogy az erőforrások támogassák az oktatási célokat, és hangsúlyozza a diákok eredményeit és sikerét. Az akadémiai programmodellt egy teljes oktatási program támogatja, amely magában foglal egy akadémiai hídprogramot, amely biztosítja a hallgatói angol nyelvtudást; általános oktatási alaptanterv, amely széleskörű interdiszciplináris alapot biztosít a hallgató választott tanterületének; a hét főiskola által kínált mélyreható tanulmányok; gyakorlati tapasztalatokat nyújtó szakmai gyakorlatok; és a diákok teljesítményének rendszeres értékelése a Zayed University tanulási eredményei között.

Az érettségi program első három félévében a hallgatók beiratkoznak az Egyetemi Főiskola Általános Oktatási Programjába, amely magában foglal egy olyan alaptantervet, amely minden diák számára megosztott szellemi tapasztalatot nyújt, és amely egy olyan keretet hoz létre, amely támogatja a Zayed University tanulási eredményeit . Egy szorosan kapcsolódó interdiszciplináris kurzusokon keresztül a hallgatók fejlesztik képességeiket a kritikus gondolkodásban, a globális tudatosságban, a számítógépes alkalmazásokban, a tudományos és mennyiségi érvelésben, az információs műveltségben és az angol és arab nyelvtudásban.

A Zayed University hallgatóknak megvásárolhatók a szakképzési programok, amelyek célja a személyes akadémiai érdekek és a karrier célok elérése. A programok célja, hogy megfeleljen a legmagasabb nemzetközi tudományos szabványoknak. A választott tanulmányi programokban a diákok aktívan részt vesznek egy olyan tanulási folyamatban, amely megköveteli számukra, hogy ismereteiket valós körülmények között alkalmazzák, és széles körben megértsék a jelenlegi kérdéseket és gyakorlatokat. A szellemi képességeik növekedésével a diákok egyre nagyobb felelősséget vállalnak az önálló tanulásért. A Zayed University diplomái az arab és az angol nyelven egyaránt kiválóak, és jól megalapozottak az egyetemi tudományágakban, a számítógépes ismeretekkel rendelkezők, gazdag kultúrájuk és örökségük, globális szemléletük, és a szakmai munkahelyen tapasztaltak. A Zayed University sikerei felkészítik őket arra, hogy családjuk, közösségük és nemzetük vezetői legyenek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Képzőművészeti Bachelor Grafikai Design

Campus Nappali 4 év September 2019 Egyesült Arab Emírségek Mohammed Bin Zayed City Dubai + 1 további

A grafikai tervezésben a hallgatók elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek a formatervezés és a gyakorlat területén, miközben különböző készségeket fejlesztenek ki a nyomtatott és a média kialakításában. A tanfolyamon keresztül a diákok feltárják a tipográfia, a kiadványok és a csomagolás tervezését, a reklámozást, a márkaépítést és a webdesignot. Megtanulják továbbá a projekt rövid ismertetéseit, a kutatásokat és az ügyfelek interakcióját, valamint a tervezési javaslatok kidolgozását és fejlesztését. Közösségi szerepvállalás, csapatirányítás és ügyfélalapú projektek révén a diákokat arra ösztönzik, hogy megértsék minden projekt társadalmi és kulturális dimenzióját annak érdekében, hogy innovatív vezetők legyenek a tervezésben. [+]

Áttekintés

A grafikai tervezésben a hallgatók elméleti és gyakorlati ismereteket szereznek a tervezésben és a gyakorlatban, miközben a nyomtatási és a médiatervezés különböző készségeit fejlesztik. A tanfolyamon keresztül a diákok megvizsgálják a tipográfia, a kiadványok és a csomagolás tervezését, a reklámot, a márkaépítést és a web designot. Megismerkednek a projekt rövidítéssel, kutatással és az ügyfelek interakciójával, valamint a pályafutás, a fejlesztés és végül a tervezési javaslatok végrehajtásával. A közösségi elkötelezettség és a csapat által irányított és ügyfélalapú projektek révén a diákokat arra ösztönzik, hogy megértsék bármely projekt társadalmi és kulturális dimenzióját, hogy innovatív vezetőkké váljanak a tervezésben.... [-]


BA

Nemzetközi tanulmányok - Nemzetközi kapcsolatok koncentrálása

Campus Nappali 4 év September 2019 Egyesült Arab Emírségek Mohammed Bin Zayed City Dubai + 1 további

A Nemzetközi Tanulmányok Bachelor programja szigorú oktatást nyújt a gyorsan változó és egyre inkább egymástól kölcsönösen függő világban a nemzeteken belül és belül létező komplex kapcsolatok politikai, gazdasági és szociokulturális vonatkozásaiban. Ezenkívül felkészíti a diákokat arra, hogy a XXI. Század nyitó évében hatékony, globálisan tudatos döntéshozók legyenek. A fegyelmező tudományok gyakorlati ismeretekkel való kombinációja a közéletben és a közösségben, a diplomáciában, a magán- és a közszférában, valamint a humán és a társadalomtudományi posztgraduális tanulmányokban alapozza meg pályafutását. [+]

Áttekintés

A Nemzetközi Tanulmányok Bachelor of Arts a szigorú oktatást nyújtja a gyorsan változó és egyre inkább összefüggő világban a nemzeteken belül és közöttük létező összetett viszonyok politikai, gazdasági és társadalmi-kulturális vonatkozásaiban. A XXI. Század nyitó éveiben is hatékony és globális tudatos döntéshozóként készül a diákok. A gyakorlati ismeretekkel rendelkező tudományterületek ismeretei kombinálják a köz- és közösségi szolgálat karrierjének alapjait, a diplomáciát, a magán- és közszférát, valamint a humanitárius és a társadalomtudományi diplomát.

A gyorsan fejlődő és változó társadalmakban, mint például az Egyesült Arab Emírségekben, azok, akik megértik a társadalmak globalizációjának dinamikáját, intézményeiket, problémáikat és lehetőségeiket, a leghatékonyabban tudják előmozdítani a hatékony társadalmi, gazdasági és politikai fejleményeket.... [-]


BSc

Bachelor of Science in Communication és Médiaismeretek - Koncentráció az integrált stratégiai kommunikációban

Campus Nappali 4 év September 2019 Egyesült Arab Emírségek Mohammed Bin Zayed City Dubai + 1 további

Azok a diákok, akik a kommunikációs és médiatudományokban a művészetek, a humán tudományok, a társadalomtudományok és az alkalmazott tudományok, valamint az írott, szóbeli és vizuális kommunikáció professzionális kézműveseiben széles körben oktatják őket. A hallgatók jól felkészültek arra, hogy szavakat, képeket és hangokat egymás mellett helyezzenek el olyan értelemben, hatékonyan, esztétikusan és érdekes módon. [+]

Áttekintés

A kommunikációs és médiatudományi hallgatók által követett tantervek széles körben oktatják őket a művészetekben, a humán tudományokban, a társadalomtudományokban és az alkalmazott tudományokban, valamint az írott, szóbeli és vizuális kommunikáció professzionális mesterségében. A diákok jól felkészültek arra, hogy szavakat, látványokat és hangokat fogalmazzanak meg értelmes, hatékony, esztétikus és érdekes módon.

Minden koncentráció bevezető kurzusokat tart a médiatörténet, a média és a kulturális kritika, a médiatézis, a médiatika, az alkalmazott digitális kommunikáció, az állami beszéd és a meggyőzés, valamint a kommunikációs és médiakutatás és elemzés, a médiatörvény és a szakmai gyakorlat területén. Ahelyett, hogy a kommunikáció egy formájára vagy közegére koncentrálna, a diákok számos médiát és technológiát tanulnak, beleértve a hangot, a videót, a szöveget, a multimédiát és a nyomtatást. Ez a megközelítés az oktatás és a gyakorlati alkalmazások megkülönböztető integrációját biztosítja.... [-]


Bachelor of Science in Education - Koncentráció a korai gyermekkori oktatásban

Campus Nappali 4 év September 2019 Egyesült Arab Emírségek Mohammed Bin Zayed City Dubai + 1 további

Az Oktatási Főiskola alapképzési programja lehetőséget nyújt a leendő tanároknak, a szociális munkásoknak és a pszichológusoknak, valamint az emberi fejlődéssel foglalkozó szakembereknek, akik hangos és szigorú előkészítéssel vesznek részt a szakmájukban. Programjai azon a hiten alapulnak, hogy a hatékony iskolák, erős közösségek és családok elengedhetetlenek a nemzet fenntartható fejlődéséhez. A teljesített tanárok és a szociális munkások jól ismerik a tárgyat, és megértik, hogy az erős és egészséges családok és közösségek hogyan járulnak hozzá a nemzetépítéshez. Nagy elvárások vannak a társadalomban. Számos eszköze van az egészséges családok fejlődését támogató egészséges közösségek kialakulásának elősegítésére. [+]

Áttekintés

Az Oktatási Főiskola alapképzési programja a jövőbeli tanároknak, szociális munkásoknak és pszichológiának és az emberi fejlesztés szakembereinek megbízható és szigorú előkészítést biztosít a szakma megkezdéséhez. Programjai azon a meggyőződésen alapulnak, hogy a hatékony iskolák, erős közösségek és családok nélkülözhetetlenek a nemzet fenntartható fejlődéséhez. Az elért tanárok és szociális munkások jól ismerik a tárgyát, és megértik, hogy az erős és egészséges családok és közösségek hogyan járulnak hozzá a nemzetépítéshez. Nagy elvárások vannak a társadalomban. Számos eszközük van az egészséges közösségek kialakulásának elősegítésére, amelyek támogatják az egészséges családok fejlődését.... [-]


Bachelor of Science in Finance

Campus Nappali 4 év September 2019 Egyesült Arab Emírségek Mohammed Bin Zayed City Dubai + 1 további

A pécsi főiskolai diplomát három területen fejlesztik: Vállalati pénzügyek, Befektetések, Iszlám bankok és pénzügyek. [+]

Áttekintés

A Pénzügyminisztérium főiskolai végzettsége három területen áll elő:

Vállalati finanszírozás: A diákok a termelési eszközök értékelésére szolgáló eszközökre és technikákra összpontosítanak, kiválasztják a finanszírozás módját és mérik a pénzügyi sikert. A hangsúly a vállalati stratégia és a pénzügyi döntések összehangolásával és a cég értékének növelésével érdemes pénzügyi döntések révén.Befektetések: A diákok megértik a pénzügyi piacok természetét és dinamikáját, beleértve az állományokat, a kötvényeket és a származékos piacokat. Megtanulják, hogyan fektessenek be ezekbe a piacokba a bevételek növelése és a kockázat csökkentése érdekében.Iszlám bank és pénzügy: A diákok megtanulják a pénzügy és a szerződéskötés alapvető iszlám elvét. Megtanulják, hogy a mai modern iszlám bankok; a biztosítótársaságok és pénzgazdálkodási cégek a hagyományos gyakorlatot módosítják és testre szabják, hogy megfeleljenek a Sharia-elveknek. Ezek az egyedi bepillantások előkészítik őket a növekvő iszlám pénzügyi ágazat karrierjére.Tanulási eredmények a programban... [-]

Természettudományok Bachelor of Environmental Science és fenntarthatóság

Campus Nappali 4 év September 2019 Egyesült Arab Emírségek Mohammed Bin Zayed City Dubai + 1 további

Környezettudományi és fenntarthatósági hallgatók a környezettudományban és a fenntarthatóságban érdeklődnek a tudomány és a környezetvédelem területén. A fokozat a környezeti fenntarthatóságot érintő témákra koncentrál, olyan kialakult ideológia, amely elősegíti a környezettudatos életet és fejlődést. A tanfolyamok társadalmi és politikai, gazdasági és etikai szempontból megvitatják a helyi és globális környezetvédelmi témákat, így a diákok a szükséges átfogó megközelítést biztosítják az Egyesült Arab Emírségek összetett környezeti kihívásainak kezelésében. Ezt a változó XXI. Századi tájkép vezérli, ahol az éghajlatváltozás, a korlátozott természeti erőforrások hatékony felhasználása, beleértve az energiát és a vizet, a biológiai sokféleség csökkenését és a közlekedési, élelmiszerbiztonsági, egészségügyi és egyéb kérdésekkel kapcsolatos életkörülmények romlását, környezetbarát megoldásokat. A tanfolyamok minden tudományban és kutatásban, valamint a környezeti és fenntarthatósági problémák elemzésében és a stratégiák kidolgozásában ismereteket és készségeket terjesztenek elő. [+]

Áttekintés

A környezeti tudomány és a fenntarthatóság diákjai érdeklődnek a tudomány és a környezeti kérdések iránt. A fokozat a környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos témákra összpontosít, egy olyan megalapozott ideológiára, amely elősegíti a környezettudatos életet és fejlődést. A tanfolyamok társadalmi, politikai, gazdasági és etikai szempontból megvitatják a helyi és globális környezetvédelmi témákat, és a hallgatók számára átfogó megközelítést kínál az Egyesült Arab Emírségek komplex környezetvédelmi kihívásainak kezelésében. Ezt támasztja alá a változó 21. századi tájkép, ahol az éghajlatváltozás, a korlátozott természeti erőforrások hatékony felhasználásának szükségessége, beleértve az energiát és a vizet, a biológiai sokféleség csökkenése, valamint a közlekedéssel, az élelmiszerbiztonsággal, az egészséggel és más kérdésekkel kapcsolatos romló életkörülmények miatt környezetbarát. megoldásokat. A tanfolyamok minden alaptudományban, kutatásban, valamint a környezeti és fenntarthatósági problémák elemzésében, valamint ezek kezelésére szolgáló stratégiák kidolgozásában adnak ismereteket és készségeket.... [-]


Természettudományok Bachelor of Information Technology - Koncentráció a biztonság és a hálózati technológiák területén

Campus Nappali 4 év September 2019 Egyesült Arab Emírségek Mohammed Bin Zayed City Dubai + 1 további

A Technológiai Innovációs Főiskola tudományos programja gyakorlatias, kompetencia-alapú, és célja az, hogy felkészítse a hallgatókat az informatika területén jelentős pozíciókra. [+]

Áttekintés

A Technológiai Innovációs Főiskola akadémiai programja gyakorlati, kompetencia-alapú, és célja, hogy felkészítse a hallgatókat az információs technológia területén jelentősebb pozíciókra.

Biztonság

Tanulási eredmények a programban

A sikeres befejezése után a diákok képesek lesznek:

1. Kritikus gondolkodás és kvantitatív érvelés az IT-ben (ITCTQR): A programkészítők képesek kritikus gondolkodást és mennyiségi folyamatokat felhasználni a problémák azonosítására, elemzésére és megoldására, valamint megoldások értékelésére IT-környezetben.

2. Informatikai alkalmazások (ITA): A programban végzettek képesek lesznek kiválasztani a meglévő és legkorszerűbb informatikai eszközöket és eljárásokat olyan modulok és rendszerek kifejlesztésére, amelyek megfelelnek a globális környezetben való működésre vonatkozó szervezeti követelményeknek.... [-]


Kapcsolat

Cím Zayed University, P.O. Box 144534
Mohammed Bin Zayed City, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek
Honlap https://www.zu.ac.ae/main/en/adm-selector/admissions.aspx
Telefon 02 599 3593

Cím Zayed University, P.O. Box 19282
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Honlap https://www.zu.ac.ae/main/en/adm-selector/admissions.aspx
Telefon 04 402 1444