Hivatalos Leírás

A York St John Egyetem kiemelkedő egyetem, amely tudományos kiválósága és érzékeny természete miatt ismert, mindig a hallgatót mindig mindent megtéve. A pompás campusunk a történelmi York város központjában található.107108_pexels-photo-789822.jpeg

A York St John Egyetemen arra törekszünk, hogy kivételes legyen mindenben, amit teszünk és elérünk. Nagy hírű, barátságos egyetemet építettünk, akadémiai kiválóságáról, erős közösségi szellemiségéről és a város szívében található csodálatos egyetemről.

A mi hallgatóinkat 1841 óta oktattuk és ihletettük Yorkban. Az évek során elért sikerünk és eredményeink részben részben az intézményi kapacitásunknak köszönhetően hatékonyan tervezünk, világos célokat tűzzünk ki, és erőfeszítéseinket ezek megvalósítására összpontosítjuk.107109_pexels-photo-1438081.jpeg

York St John a York legrégebbi felsőoktatási intézménye, és több mint 175 éve élen jár az oktatás és az oktatás területén.

Mindenki más és minden egyes ember különböző dolgokat keres az egyetem kiválasztásakor. A York St John-nál büszkék vagyunk arra, hogy mindenki számára biztosítunk valamit, és képesek vagyunk arra, hogy biztosítsuk az erőforrásokat és lehetőségeket arra, hogy az egyetemi utazás egyedülállóvá és személyre szabott legyen.

Az YSJ tanfolyamok egyedülállóak, innovatívak és elitek. A diákok elégedettségét és támogató szolgáltatásait magasan rangsoroljuk. A York St. John-nál elkötelezettek vagyunk a közösség sokszínűségének és tapasztalatának ünneplésére. A globális kampusz tevékenységek célja az integráció, a barátságok és az interkulturális megértés előmozdítása az összes YSJ-hallgató között.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata: