University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Bolton volt sikeres együttműködésre WINC RAK 2008 óta. A programok állnak rendelkezésre és posztgraduális szinten. A programok által tanított az Egyesült Királyság és a helyi oktatók a brit linket tutorok, a University of Bolton is figyelemmel kíséri a programot. A diákok is hozzáférhetnek a University online eszköz, mint a "Moodle".

Tanfolyamok

 • BA (Hons) Business Management
 • BA (Hons) Számviteli
 • BA (Hons) Business Management (top-up)
 • BSc (Hons) Business Management (top-up)
 • BA (Hons) Business Management (HRM)
 • BA (Hons) Business Management (Marketing)
 • BSc (Hons) ügyviteli
 • BSc (Hons) Business Management (Top-up)
 • ba törvény
 • MBA (Graduate)
 • MBA (top-up)
 • MBA (ügyvezető)
 • Msc építési projekt
 • BSc (Hons) számítástechnika
 • BSc (Hons) számítástechnika (top-up)
 • Beng (hons) elektromos és elektronikai mérnöki (fejlett álló)
 • MSc Information Technology
 • mba
 • beng (kitüntetéses) Gépészet
 • BSc Physcology
 • BSc (Hons) Mennyiség Földmérő és Kereskedelmi Mgmt

University of Bolton

A hallgatói szervezet mintegy 11.000 kap a legjobb az összes világok, a University of Bolton. Lesz alapja a modern, kompakt campus, ahol senki sem érzi névtelen és kis tanítási csoportokat sok tanfolyam, akkor biztos lehet benne, van egy név, nem csak egy szám.

Bolton maga egy barátságos, virágzó város, közel a nagyvárosok a Manchester és Liverpool.

A tanítás minősége következetesen nyerte a legmagasabb értékelést lehetővé a kormány minőség-ellenőrzési hivatal és van szakmai akkreditációt több mint 30 a mi oktatási programok.

Jelenleg 192 oktató tagjait, akik közül 130 hold PhD fokozatot. Ez jelenti 67,7% doktori fokozatot szerzők között az oktatók.

A Ethos

A University of Bolton egy állami erőforrás szakmai tudás és a tanulás, a munka és a nevében az emberek és szervezetek gyakorlati problémák megoldására.

Meggyőződésünk, hogy a tanulás alapvető, hogy az átalakulás az egyének és a társadalom.

Mi könyörtelen a vágyunkat, hogy lépést tudjon tartani a kereskedelmi, társadalmi, kulturális és gazdasági változások és bele annak hatása a mi tanfolyamok és a partnerekkel folytatott közös munkánk.

Ünnepeljük kiválóság mások és szívesen hozzák a bevált gyakorlatok vissza az egyetem és a mi partnerségek.

Büszkék vagyunk arra, hogy minden eleme a társadalom teljes mértékben képviseli körében oktatói, hallgatói és a partnerszervezetek.

Hiszünk a sokféleség és az érték különbség.

Megmutatjuk, alkalmazkodóképesség, a szigor és a rugalmasság azonosításában és szükségleteinek kielégítése az egyének és szervezetek.

Tiszteljük és értékeljük a hagyományos szerepét és eredményeit a tudósok és az egyetemek, miközben arra törekszik, hogy hozzon létre egy modellt felsőoktatás középpontjában a szakmaiság, az innováció és alkalmazása.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Tanfolyamok » Megjelenítés MSc » Megjelenítés EMBA » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Beng (hons) elektromos és elektronikai mérnöki (fejlett álló)

Campus Nappali 3 év August 2019 Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra

Ez a program tanítják az Emírségekben. A BEng (Hons) a Elektromos és elektronikus Engineering egy nemzetközileg elismert képesítést, hogy megadja neked a készségek fejlesztése a karrier a legtöbb területen a modern elektrotechnika és elektronika. [+]

Ez a program tanítják az EAE

A Beng (Hons) Elektromos és elektronikus Engineering egy nemzetközileg elismert képesítést, amely megadja a készségek fejlesztése a karrier a legtöbb területen a modern elektromos és elektronikus tervezés.

Meg fogja vizsgálni mind elméleti, mind gyakorlati jellegű, elektrotechnika és elektronika. Lesz egy jelentős hangsúlyt fektet az alkalmazás az elektronika formájában beágyazott rendszerek - elektronikus rendszerek, ágyazható egyéb termékek, amelyek nem feltétlenül elektronikus, mint az autók, orvosi vagy egyéb ipari rendszerek. A tanfolyam is kiterjed élvonalbeli és feltörekvő technológiák. Ezek közé tartozik az intelligens hálózatok, hogy alkotják a következő generációs elektromos szolgáltatás világszerte elektromos hálózatok modernizálása, valamint a test hálózatok - vezeték nélküli hálózatok hordható számítástechnikai eszközök, amelyek számos alkalmazási lehetőséget, beleértve olcsó és folyamatos egészségügyi felügyelet.... [-]


BEng (Hons) Mechanical Engineering

Campus Nappali 3 - 5 év August 2019 Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra

[+]

[-]

Beng (hons) építőmérnöki

Campus Nappali 3 év August 2019 Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra

A BEng (Hons) Civil Engineering megadja a technológiai, szakmai és személyes készségek a karrier a mérnöki iparág vagy támogatni fogja a szakmai fejlődés, ha már dolgozik a területen. [+]

Ez a program tanítják az EAE

A Beng (hons) mélyépítési megadja a technológiai, szakmai és személyes készségek a karrier a mélyépítésben vagy támogatni fogja a szakmai fejlődés, ha már dolgozik a területen.

Mélyépítési életeket változtat - a közlekedésből származó szükségletek, mint például az utak, vasutak és a repülőterek, a csillogó acél és az üveg felhőkarcolók és szállodák, hogy életmentő vízgazdálkodási rendszerek, mint a gátak, védművek és még csatornákkal. Ha azt szeretnénk, hogy a jövő építése, majd a University of Bolton kínálja a legjobb felkészülés a karrier ezen a létfontosságú, innovatív és rangos iparági.... [-]


BA

BA (Hons) Számviteli

Campus Nappali 3 - 5 év August 2019 Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra

Ez a program tanítják az Emírségekben. A BA (Hons) Számviteli kapsz egy erős tudományos és szakmai hátteret a szakmai karrier a számvitel. Emellett támogatni fogja a szakmai előmenetel, ha figyelembe szélesebb menedzsment szerepe, hiszen az Ön számára a pénzügyi ismeretek, hogy központi szerepet játszik számos üzleti karriert. [+]

Ez a program tanítják az EAE

A BA (Hons) Számviteli kapsz egy erős tudományos és szakmai háttérrel a szakmai karrier a számvitel. Emellett támogatni fogja a szakmai előmenetel, ha figyelembe szélesebb menedzsment szerepe, hiszen az Ön számára a pénzügyi ismeretek, hogy központi szerepet játszik számos üzleti karriert.

A tanfolyam támaszkodik a legújabb gyakorlatok és elméletek a számviteli és fedezi a két kulcsfontosságú területeken, a vezetői számvitel és a pénzügyi számviteli és beszámolási, valamint kínál számos opcionális modul, hogy ki lehet választani tanulmány az utolsó évben.

A BA (Hons) Számviteli biztosít mentességet bizonyos számviteli szakmai szervezet vizsgálatokat.... [-]


BA (Hons) törvény

Campus Nappali 3 - 5 év August 2019 Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra

Ez a program tanítják az Emírségekben. A BA (Hons) Jogi diploma a University of Bolton lesz felkészülni a továbbképzésre, hogy belépjen a jogi szakma, mint egy ügyvéd vagy ügyvéd. A BA (Hons) Jogi diploma a nagy tekintélynek örvendő sok munkáltató és lehet választani, hogy ezt a minősítést az alapja a posztgraduális szintű lépését más pályát; például a kereskedelem, az ipar, a közszolgálat és a fegyveres erők. [+]

Ez a program tanítják az EAE

A BA (Hons) törvény diplomát a University of Bolton felkészülni a továbbképzésre, hogy belépjen a jogi szakma, mint a ügyvéd vagy ügyvéd. A BA (Hons) Jogi diploma a nagy tekintélynek örvendő sok munkáltató és lehet választani, hogy ezt a minősítést az alapja a posztgraduális szintű lépését más pályát; például a kereskedelem, az ipar, a közszolgálat és a fegyveres erők.

Tanulmányozása révén ezt a kihívást jelentő és igényes tanfolyam akkor kapnak egy alapos alapozó a fegyelem a jog. Lesz fejleszteni a átruházható szellemi és személyes készségek, amelyek nélkülözhetetlenek a joggyakorlat és amely szintén felállítja sok más pályát. Ezek a képességek közé tartozik a szóbeli és írásbeli kommunikáció, figyelem a részletekre, elnyeli és elemzése gyakran összetett információk, időgazdálkodás, a csapatmunka és a motiváció.... [-]


BSc

BSc (Hons) Business Management (Top-up)

Campus Nappali 2 - 3 félév August 2019 Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra

Ez a program tanítják az Emírségekben. A BSc (Hons) Business Management (Final Year Top-up) természetesen ideális, ha sikeresen befejezte egy alapítvány diploma, oklevél felsőfokú vagy magasabb nemzeti diploma üzlethez kapcsolódó téma és szeretnénk még tovább fejlődni, hogy egy magasabb szintű képesítés . [+]

Ez a program tanítják az EAE

A BSc (Hons) Business Management (Final Year Top-up) Természetesen az ideális, ha sikeresen befejezte alapítvány fokozat, oklevél felsőfokú vagy magasabb nemzeti diploma egy üzleti jellegű tárgya és szeretnénk még tovább fejlődni, hogy a magasabb szintű képesítést.

A tanfolyam kezdődik egy bevezető programban, amely akkor készségek fejlesztése szükséges átmenet kitüntetéssel szintű tanulmány. A top-up fokos épít a meglévő tudás és megértése az üzleti környezet, és lehetővé teszi, hogy dolgozzon legfontosabb kutatási és kritikus gondolkodás képességeit.

A kurzus

Foglalkoztathatóság készségeket fejlesztik a gyakorlati tevékenységek révén, valamint meghívott előadók, hogy a diplomások a versenyelőny, ha a munkaviszony vagy önálló vállalkozás.... [-]


BSc (Hons) in Psyschology

Campus Nappali 3 - 5 év August 2019 Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra

[+]

Mit fog tanulni

Meg fogja tanulni egy mix a kötelező és választható modulok.

Az Ön végső évében, független kutatási projektje és a Psychology Practicum modulok mellett, négy opcionális modulot is tanulmányoz a következő témákban: a Cyberspace pszichológiája; Rendellenes pszichológia; A terápiás folyamat; Szociális idegtudomány; Személyiség értékelése; A veszteség és trauma pszichológiája; Gyermekek tanulás és fejlesztés; Pszichometriai tesztelés (képesség).

Belépési követelmények

280 UCAS pontok legalább két, de előnyösen három, A2-szintek (vagy azzal egyenértékű) bármely egyénekben.

Azt is meg kell, hogy öt GCSEs fokozatba C vagy annál magasabb (vagy azzal egyenértékű), beleértve az angol és a matematika.... [-]


BSc (Hons) számítástechnika

Campus Nappali 3 - 5 év August 2019 Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra

Ez a program tanítják az Emírségekben. A BSc (Hons) számítástechnikai program célja, hogy széles körű oktatás számítástechnika és az üzleti információs rendszerek. Ez a központi természetesen a számítástechnikai csoport fok, amely magában foglalja lehetőségek mind BSc (Hons) számítástechnikai és honlap fejlesztés és BSc (Hons) Computer Networks & Security, ezért a legrugalmasabb választás az összes számítástechnikai fok rendelkezésre, hogy tanulmányozza a Bolton . [+]

Ez a program tanítják az EAE

Ez egy jól megalapozott persze belül a University; sok generáció diplomások Computing most elérték vezető pozíciókat az iparban és a kutatói közösség.

A kurzus

A BSc (Hons) számítástechnikai program, célja, hogy széles körű oktatás számítástechnika és az üzleti információs rendszerek. Ez a központi természetesen a számítástechnikai csoport fok, amely magában foglalja lehetőségek mind BSc (Hons) számítástechnikai és honlap fejlesztés és BSc (Hons) Computer Networks & Security, ezért a legrugalmasabb választás az összes számítástechnikai fok rendelkezésre, hogy tanulmányozza a Bolton .

... [-]

BSc (Hons) számítástechnika (top-up)

Campus Nappali 1 év August 2019 Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra

Ez a program tanítják az Emírségekben. BSc (Hons) Computing egy jól megalapozott persze az egyetemen belül és Pályakezdő ez a program hoztak létre pályára, és vezető pozíciókat az iparban. A top-up fokos ad közvetlen belépését az utolsó év a számítástechnikai diplomát a nemzetközi diákok a megfelelő számítástechnikai diplomát képesítéssel. [+]

Ez a program tanítják az EAE

BSc (Hons) számítástechnika egy jól megalapozott persze az egyetem és a diplomások ezt a programot hoztak létre pályára és vezető pozíciókat iparban. A top-up fokos ad közvetlen belépését az utolsó év a számítástechnikai diplomát a nemzetközi diákok a megfelelő számítástechnikai diplomát képesítéssel.

A kurzus

A BSc (Hons) számítástechnika program célja, hogy széles körű oktatás számítástechnika és az üzleti információs rendszerek. Ez a tanfolyam egy széles hatókörű számítástechnikai témák, egy központi kulcsfontosságú számítástechnikai ismeretek és lehetőségek széles körű számítástechnikai területeken. A diákok részt vesznek a rendszerek elemzése, a műszaki és humán szempontokat a tervezés és a szoftverfejlesztés. A tanfolyam sikeres futtatásához itt évek óta, a folyamatos fejlesztések modulok biztosítják a jelenlegi és jövőbeli trendek vizsgálják.... [-]


BSc (Hons) ügyviteli

Campus Nappali 3 - 5 év August 2019 Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra

Ez a program tanítják az Emírségekben. A BSc (Hons) Business Management a Bolton Business School egy erős alapot egy sor modern üzleti menedzsment tantárgyak, és lehetővé teszi, hogy összpontosítson egy üzleti specializálódás Ebben az utolsó évben. [+]

Ez a program tanítják az EAE

Kitüntetéses diplomát üzleti menedzsment nem elengedhetetlen azok számára, akik karriert az üzleti életben, vagy azok számára, akik hozzáférhetnek a magasabb szintű felelősség a jelenlegi munkahelyén. A BSc (Hons) Business Management a Bolton Business School egy erős alapot egy sor modern üzleti menedzsment tantárgyak, és lehetővé teszi, hogy összpontosítson egy üzleti specializálódás Ebben az utolsó évben. Meg lehet tanulmányozni a teljes munkaidőben (3 év) vagy részmunkaidős (4,5 év) alapján és modulok kínálnak az esti, valamint a napos idő.

A kurzus

A foglalkoztathatóság egyik legfőbb eleme a programnak, és valós esettanulmányok, meghívott előadók és ipari látogatások segít megérteni az üzleti környezet és a munkaadók igényeinek.... [-]


Kapcsolat

Cím Sheikh Saqr Bin Khalid Road، Bareraat, opp HCT
Al Jazirah Al Hamra, North Ras Al Khaimah, Egyesült Arab Emírségek
Honlap http://boltonac.ae/