Hivatalos Leírás

A Success Point College

Egy magasan elismert oktatási intézmény az Egyesült Arab Emírségekben, a Success Point College diplomákat, főiskolai és mesterképzéseket kínál a Skóciától nyugat-európai egyetem által jóváhagyott diákok és dolgozó szakemberek számára. A World University Ranking 2019 szerint az egyetem a világ 500 legjobbja lett.

2015-ben alakult az India kormánya és a Sharjah kormánya közötti szoros szövetség révén a Sharjah Kereskedelmi Kamara és az Indiai Kereskedelmi és Kiállítási Központ védnöksége alatt. Az évek során a főiskola megerősítette kapcsolatait az indiai kormánygal, valamint új partnerségeket alakított ki az Egyesült Királyság egyetemeivel. Az egyik legfrissebb partnerségünk az International Skill Development Corporation. Az ISDC Global Business School az Egyesült Arab Emírségek (IGBS) szabványai szerint fejlesztette ki egyetemünket.

Minden programot nemzetközi szakmai szervezetek akkreditálnak, beleértve a CIMA-t, az ACCA-t, az IPA-t és a CMI-t. Ezek a diákok számára az elméleti ismeretek és a gyakorlati tapasztalatok tökéletes keverékének elérésére szolgálnak. Nemcsak a karrierjük, hanem a munkahelyi szokatlan helyzetek kezeléséhez szükséges készségekkel is rendelkezik.

Sikeres jövő építése

A Success Point College ban hiszünk a jövő építésében a diákok számára, hogy rendelkezzenek a több iparág által igényelt legjobb készségekkel. Ez csak azért lehetséges, mert érdekes és magasan képzett karunk, dedikált támogató személyzetünk, a fejlett technológia használata és a diákjaink határozottsága közös erőfeszítései miatt.

A teljes munkaidőben, hétvégén és távoktatásban folytatott programok kombinációját kínáljuk. A diákok választhatják a legjobban a menetrendjüknek megfelelőt, és professzoruk és tananyaguk segítségével biztosítják a sikerüket. Speciális szállítási szolgáltatásokat biztosítottunk a teljes munkaidős diákok számára, akik Sharjahból, Ajmanból és Dubaiból távoznak az egyetemen.

A diákok felkészítése a valós világra

A Sharjah-i óráink a legmodernebb technológiával vannak felszerelve, hogy segítsék a tanulókat a lehető legjobban tanulni. A campus egy hatalmas könyvtárral, rekreációs központtal és szabadtéri sporttal rendelkezik, ahol a diákok szabadidejüket tölthetik el barátaikkal.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Success Point College

A BA (Hons) International Business egy 3 éves felsőoktatási program, amelyet a Skóciától nyugatra fekvő egyetem ad ki. A program úgy van kialakítva, hogy olyan területekr ... [+]

Ról ről

A BA (Hons) International Business egy 3 éves felsőoktatási program, amelyet a Skóciától nyugatra fekvő egyetem ad ki. A program úgy van kialakítva, hogy olyan területekre összpontosítson, amelyek a jövőbeni karrierlehetőségekhez kapcsolódnak, mint például a vállalkozás és a vállalkozói szellem, az értékesítés és a marketing, illetve az emberi erőforrás menedzsment.

Az 1. szakasz 4 félévből áll, ahol a hallgatók az üzleti életben olyan kommunikációs, környezetvédelmi, pénzügyi, emberi erőforrás, marketing, projektmenedzsment, stratégia, etika stb.

A 2. szakaszban a diákok belépnek az egyetemre, és körülbelül 1 évet töltenek be az üzleti kutatás bevezetésének és alkalmazásának megismerésére.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Sharjah
Szeptember 2019
Campus
Bővebben magyarul
Success Point College

A BA (Hons) nemzetközi üzlet ... [+]

Ról ről

A BA (Hons) nemzetközi üzlet

A program 9 papír (F1-F9) mentességet eredményez az ACCA-val szemben, és a menedzsment számviteli fejlettebb diploma kivételével, kivéve az operatív

[-]
Egyesült Arab Emírségek Sharjah
Szeptember 2019
Campus
Bővebben magyarul
Success Point College

A Skóciától nyugatra fekvő Egyetem BA Global Business célja, hogy biztosítsa a tudást, a készségeket és az innovációt egy új vagy meglévő vállalkozás fejlesztése és növek ... [+]

Ról ről

A Skóciától nyugatra fekvő Egyetem BA Global Business célja, hogy biztosítsa a tudást, a készségeket és az innovációt egy új vagy meglévő vállalkozás fejlesztése és növekedése érdekében.

A program kifejezetten olyan középiskolai végzettségű szakemberek számára készült, akik képesítéssel rendelkeznek vagy azzal egyenértékű képesítéssel rendelkeznek, mint pl. A programot hétvégén vegyes üzemmódban szállítják, és várhatóan 12 hónapos befejezési idővel rendelkeznek.

[-]
Egyesült Arab Emírségek Sharjah
Szeptember 2019
Campus
Bővebben magyarul
Address
Ground Floor, ITEC Campus, Near Expo Centre, Sharjah
Sharjah, Sharjah, Egyesült Arab Emírségek