Hivatalos Leírás

A SAE a világ vezető oktatója a kreatív médiaiparban. Az 1976-ban alapított 28 országban 55 egyetemre terjed ki a világ.

Dubaiban az SAE több mint 300 hallgató számára biztosít képzést.

Az SAE kormányzati akkreditált kurzusokat kínál, beleértve a bizonyítványokat, okleveleket és diplomákat. Programjaink 5 szakirányú szakágazatot fedeznek fel:

 • Élénkség
 • Hang
 • Tervezés
 • Film
 • Játékok

A SAE-nál büszkék vagyunk arra, hogy kivételes programokat szállítunk világszínvonalú létesítményekben. Biztosítjuk, hogy hallgatóink kiemelkedő oktatást kapjanak, nemzetközileg elismert képesítéseket és iparági releváns készségeket szerezzenek.

A diplomások valóban versenyelőnyt kapnak.

SAE DUBAI

A központi elhelyezkedésű SAE Dubai része a város virágzó és élénk média- és internetvárosainak, valamint a Dubai Knowledge Villagenek. Ez a város művészeti és kulturális közössége. A campus büszkélkedhet egy nagy és változatos diákközösség és a személyzet dedikált, jól tájékozott szakemberek elkötelezett a legjobb gyakorlat tanítás és a tanulás.

SAE Dubai kínál:

 • Egyedülálló figyelem és együttműködési tanulási lehetőségek
 • Ipari szabvány berendezések és létesítmények
 • Speciális rövid kurzusok
 • Speciális mesterkurzusok
 • Linkek több stúdióval a szomszédos kreatív közösségekben
 • Aktív és üdvözlő diákigazgató tanács
 • Erőteljes kapcsolatok különböző audio-, film-, grafikai, webes, játék- és animációs fejlesztő cégekkel

Felszerelés:

 • World Class létesítmények 2005 óta
 • A vadonatúj Dubai Campus nagyszerű hangulatú
 • Analóg és Digitális akusztikusan kiegyensúlyozott felvételi stúdiók
 • Több ellenőrző helyiség
 • Szuper méretű zöld képernyő és fotózás stúdió
 • Hatalmas online szerkesztőcsomag
 • Felfújható világítótest
 • Kiváló kamerák
 • Ipari vezető szoftver

A mi történelmünk

SAE AUSTRALIA

A SAE-t 1976-ban alapította Ausztráliában, a világ első audiómérnöki intézetében. A SAE korai sikere és gyakorlati, elméleti és iparági képzésünk iránti keresletünk gyorsan más országos szintű egyetemek létrehozását eredményezte. 1982-ig az SAE Brisbane-ben, Sydney-ben, Melbourne-ben, Adelaide-ben és Perth-ban volt. A 2003-ban megnyílt, kifinomult audioberendezést kínáló, célra épített Byron Bay campus.

A SAE első intézeteinek és tanfolyamainak megalakulása óta kormányzati akkreditált szakképzést és felsőoktatási képesítéseket vezettek be. A SAE mostantól a kreatív média oktatás globális vezetőjévé vált.

2004-ben az SAE a Qantm College-ot, a 3D animációval, játéktervezéssel és programozással, webes fejlesztéssel és grafikai tervezéssel foglalkozó vezető digitális médiatanárokat szerezte meg.

A Qantm, az egyik olyan első oktatási szolgáltató, aki a játéktervezésben oktatási programokat kínál, lenyűgöző származású. A kollégiumot 1996-ban hozták létre a következő kollektív támogatással:

 • Queensland Állami Fejlesztési és Innovációs Tanszék
 • Arts Queensland
 • Észak-Területi Kormány
 • Queensland Egyetem
 • Dél-Queenslandi Egyetem
 • James Cook Egyetem
 • Griffith Egyetem
 • TAFE Queensland

A SAE-vel a Qantm azóta kiterjeszti a globális színtérre, mint kiemelkedő digitális média-oktatót.

2011 februárjában a SAE Intézet és a Qantm College a Navitas egyik vezető globális oktatási szolgáltatójává vált.

A SAE, a Qantm és a Navitas konszolidált szaktudása és erőforrásai biztosítják a diákjainknak a szórakoztató és kreatív médiaiparban rejlő karrierjükhöz szükséges készségeket és iparági ismereteket.

A SAE Intézet és a Qantm College, a Navitas részeként ma SAE Australia néven ismertek.

SAE INTERNATIONAL

Az SAE Ausztráliában elért sikere nyomán 1985-ben nyílt meg az első külföldi SAE campus Londonban. Ahogy Ausztráliában, a nemzetközi színtéren is, az SAE rendkívül sikeresnek bizonyult a minőségi, gyakorlati és elméleti tananyag megteremtésében a törekvő szakemberek számára. a zeneiparban.

Nem sokkal a londoni egyetem megnyitása után a SAE létrehozta első európai intézményét Münchenben. München volt az első számos idegen nyelvű SAE Intézet világszerte.

A SAE jól megalapozott Európában, Ázsiában és Új-Zélandon a 90-es évek közepén. Az 1998-ban az USA-ban megnyitott 7 egyetem közül az első az első.

A mi alázatos Sydney-stúdió kezdetektől fogva a SAE jelenleg 27 országban 53 egyetemre terjed ki. A SAE International az évek során fejlődött, és most már más kreatív média-tudományokban is kínál képesítéseket - Animáció, Design, Digitális Újságírás, Film, Játékok és Web

Minden kurzusunk a SAE alapelveit követi - a kreatív és tehetséges egyének magas színvonalú, iparágra összpontosító, gyakorlati és elméleti oktatási lehetőségei.

A Navitasról

A Navitas az ausztrál globális oktatási vezető, amely több mint 100 000 főből álló hálózaton keresztül több mint 80 000 diák számára kínál előiskolai és egyetemi programokat, angol nyelvtanfolyamokat, migránsoktatási és elszámolási szolgáltatásokat, kreatív média oktatást, hallgatói felvételt, szakmai fejlődést és vállalati tréningeket. és egyetemeken 23 országban. A Navitas egy ASX Top 200 cég.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

SAE Institute UAE

Vegyen részt a SAE animációs alapképzésében, és építsen szakértelmet az Animáció minden területén. A diákok alapvető készségeket és tudást fognak fejleszteni ebben az izg ... [+]

Vegyen részt a SAE animációs alapképzésében, és építsen szakértelmet az Animáció minden területén. A diákok alapvető készségeket és tudást fognak fejleszteni ebben az izgalmas iparágban olyan területeken, mint a 3D-s modellezés, karakter animáció, kötélzet, textúrák, projektmenedzsment, csapatmunka, világítás, renderelés és kompozitálás.

Ezeknek a területeknek a megalapozottságának megteremtése biztosítja a hallgatók számára egy szilárd alapot és kontextust a további kutatásokhoz, mielőtt részletesen feltárja a szakterületeket.

A SAE idejében megismerkedhet az iparági szabványos szoftverekkel, mint a Maya, az Autodesk 3D MAX és az Adobe Creative Suite.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
SAE Institute UAE

Vegyen részt a SAE Bachelor of Audio programban, és építsen készségeit a zeneiparban. Alkalmazzon készségeket és tudást a stúdiótermelés, az utómunkálat és az élő hangzás ... [+]

Vegyen részt a SAE Bachelor of Audio programban, és építsen készségeit a zeneiparban. Alkalmazzon készségeket és tudást a stúdiótermelés, az utómunkálat és az élő hangzás területén az iparági szabványú szoftverek és az ilyen nagyméretű iparági óriások, például a Neve, SSL, Audient stb.

A SAE ideje alatt számos iparági szoftvert, köztük a Pro Tools, a Logic Pro X, az Ableton Live és még sok más alkalmazást tanul.

Olyan szakosodott egységeket fogsz vállalni, amelyek a diákok számára készültek, hogy valódi projektekben vegyenek részt a szakértő SAE munkatársai irányításával. Ezzel az egyedülálló tanítási stílussal demonstrálhatja készségeit és technikai tudását egy együttműködő és kreatív stúdióalapú tanulási környezetben.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
SAE Institute UAE

Vegyen részt a SAE Bachelor of Design (Graphic Design) programban, és kezdjen el karrierjét a tervezőipar határtalan világában. Fedezze fel a dizájn minden területét a ny ... [+]

Vegyen részt a SAE Bachelor of Design (Graphic Design) programban, és kezdjen el karrierjét a tervezőipar határtalan világában. Fedezze fel a dizájn minden területét a nyomdagép, a nyomdai előkészítés, a nyomtatási média és a digitális, valamint még sok más megoldás. A vizuális képek létrehozására összpontosítanak, és széles körű megértést alakítanak ki a formatervezés minden területén a grafikai tervezéssel és a webes tervezés összetevőivel és azon túl.

A rajz fogalmát és módszertanát különféle médiák segítségével tanulmányozhatja, különös hangsúlyt fektetve az életrajzra, beleértve az anatómiai tanulmányokat és a környezet és a karakterek építésének perspektivikus technikáit.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 8 év
Campus
Bővebben magyarul
SAE Institute UAE

A SAE fejlesztése a Bachelor of Games Development programban, valamint a programozás vagy játéktervezés területén. Alkalmazza a készségeket és a tudást ebben az izgalmas ... [+]

A SAE fejlesztése a Bachelor of Games Development programban, valamint a programozás vagy játéktervezés területén. Alkalmazza a készségeket és a tudást ebben az izgalmas iparágban olyan területeken, mint a szinttervezés, a szociális és mobil játékfejlesztés, a játékmotor-programozás, játékprogramozás, játéktervezés, projektmenedzsment, komoly játékok és még sok más.

A SAE idejében olyan ipari szabványos szoftverekkel dolgozhat, mint az Unreal Engine 4, az Unity3D, az Autodesk 3D Studio Max és a Maya. A Játékfejlesztés hallgatójaként olyan technológiákkal is dolgozhat, mint az Oculus Rift, az Android, az iOS és az ipari szabványos programozási nyelvek, például a C, a Javascript és a C #.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
SAE Institute UAE

Az SAE Bachelor of Film egy gyakorlati filmkészítő kurzus, amely a modern korszakban tapintható, kemény készségelemekkel foglalkozik. A filmforgalmazás új formái megválto ... [+]

Az SAE Bachelor of Film egy gyakorlati filmkészítő kurzus, amely a modern korszakban tapintható, kemény készségelemekkel foglalkozik. A filmelosztás új formái megváltoztatták a filmnézési környezetet, de a filmalkotáshoz szükséges alapkészségek továbbra is a filmgyártás jövőjéhez tartoznak.

A puha készségek felbecsülhetetlen tulajdonságok a hallgatók számára, és a filmek produkciójának szervezése a diákok szintjén történik. A kommunikáció, az ütemezés és a szervezési készségek a II. Szakaszban bemutatott stúdióegységek középpontjában állnak, a megszerzett alapkészségek mellett. A magas színvonalú, kiváló minőségű rövidfilmek megteremtése révén ez a kombinált technikai és emberközpontú kézbesítés teszi őket a filmgyártás minden területén.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 - 8 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Keiran Bartlett Introduces SAE Dubai

SAE Dubai

Bachelor's Degrees in Creative Media. Enrol now to start your career!