Hivatalos Leírás

Látomás

Ahhoz, hogy az Egyesült Arab Emírségekben és az ÖET-régióban vezető fogorvosi intézetként működjön, amely az akadémiai kiválóság elérésére törekszik, és értékes hozzájárulást nyújt a közösségnek a szájon át történő egészségügyben.

Küldetés

Olyan diplomások készítése, akiknek szilárd ismerete és klinikai képessége van a fogtechnikában. A RAKCODS elkötelezte magát amellett, hogy hozzájárul az ismeretek fejlődéséhez azáltal, hogy támogatja a kar és a hallgatók által az etikus gyakorlatokat követve végzett kutatásokat az egész életen át tartó tanulás folyamatában.

Virtuális túra


Campus létesítmények

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec odio odio, laoreet ut feugiat vitae, eleifend augusztusban. A szabad mozgás, a közlekedés és a közlekedés változatossága. Az ullamcorper odio vel urna aliquet vestibulumban. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec odio odio, laoreet ut feugiat vitae, eleifend augusztusban. A szabad mozgás, a közlekedés és a közlekedés változatossága. Az ullamcorper odio vel urna aliquet vestibulumban.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

RAKCODS