Murdoch University Dubai

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tanulmány Murdochban

Murdoch hallgatóként megvan a felépítése, a támogatása és a tere a saját útjának megteremtéséhez, így nemcsak munkára kész, hanem életre kész diplomát is készíthet. Fedezze fel széles kurzusválasztékunkat és fedezze fel, hogyan jelentkezhessen ma, hogy csatlakozzon a szabad gondolkodók globális közösségéhez.

Murdoch University Dubai a Murdoch Egyetem központi ága, amelynek székhelye Perthben, a Nyugat-Ausztráliában található. Dubaiban élénk campusunk kielégíti a térségben az iparágak egyre növekvő igényét a képzett szakemberek számára. Minden kurzus ugyanazokat a tudományos követelményeket követi, mint az Ausztráliában kínált tanfolyamok, amelyeket magasan képzett nemzetközi előadók tanítanak. Az odaítélt diplomák Ausztráliából származnak, és pontosan megegyeznek az ausztráliai egyetemen megadottakkal.

A dubai egyetemet 2008-ban az Egyesült Arab Emírségek felsőoktatási és tudományos kutatási minisztere, Sheik Nahayan Bin Mubarak Al Nahayan, a dubai nemzetközi akadémiai városban nyitotta meg. A fióktelepet a dubai kormányzati szabályozó, a Tudás- és Humán Fejlesztési Hatóság (KHDA) engedélyezi.

Rugalmas tanulási lehetőségeinket úgy alakítottuk ki, hogy lehetővé tegye tanulmányainak megtervezését a saját személyes igényei szerint. Miért válasszon az üzleti és a média között, ha mindkettőt megteheti? A kettős fő lehetőségünk lehetővé teszi két különféle tudományág egyesítését egy jól lekerekített oktatásba anélkül, hogy meghosszabbítanánk az egyetemi idejét.

A Murdoch-nál büszkék vagyunk arra, hogy nemzetközileg képzett karokat oktatunk Önnek világszerte elismert fokozaton. Függetlenül attól, hogy alapképző hallgató vagy egyetemi vagy posztgraduális hallgató - a tanárok és az ajánlott programok minősége világszínvonalú.

A Murdoch University Dubai történő tanulás nem csak a választott területen történő tanulásról szól. Ezenkívül az új gondolkodásmódok feltárása, a különböző perspektívák felfedezése és a változás megteremtésének módja.

Megvan a támogatás, a lehetőségek és a rugalmasság, amelyek segítenek a készségek, ismeretek és élettapasztalatok megszerzésében, amelyekre szüksége van a céljainak eléréséhez.

 • Globális top 100: A világ 100 legjobb egyeteme között rangsorolva (Fiatal egyetemek rangsorában 2017, Times Higher Education)
 • Ötcsillagos értékelés: A végzettek kezdő fizetése és oktatási tapasztalata érdekében (The Good Universities Guide 2018)
 • Kiválóság a kutatásban: A világszínvonalú szabvány vagy annál magasabb a kutatási tudományágak 85 százalékában (Kiválósági kutatás Ausztráliában (ERA), 2015 Australian Research Council)128515_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

Miért válassza a Murdoch-ot Dubaiban?

 • Vonzó életmód a hallgatók számára: Az Egyesült Arab Emírségek (UAE) megélhetési költségei a legalacsonyabbak a fejlődő és a feltörekvő nemzetek között. A homokdűnékkel körülvett városnak méltányos része van a lenyűgöző strandoknak és a meleg vizeknek, és egész évben napfényt kap. Az Egyesült Arab Emírségek szintén nagyon biztonságos és modern ország, ahol nagyon alacsony az erőszakos és az anyagi bűncselekmények száma.
 • Multikulturális és kozmopolita város: az arab kultúra Dubaiban mélyen gyökerezik, de mivel az Egyesült Arab Emírségek ex-pat nemzet, a kulturális sokszínűség nagyon sok. A hallgatók élvezhetik a kozmopolita és a nemzetközi életmódot Dubajban, rengeteg lehetőséget kínálva arra, hogy különféle nemzetiségű és kulturális háttérrel rendelkező emberekkel lépjen kapcsolatba. Nagyon otthon érezheti magát Dubaiban, mindaddig, amíg betartja a törvényt, és tiszteletben tartja a kultúrákat és az értékeket.
 • Élvezze a részmunkaidőben végzett munkát tanulás közben: A Murdoch munkavállalási engedéllyel rendelkező hallgatói részmunkaidőben dolgozhatnak a vámszabad területeken. Nincsenek hivatalos korlátozások az órákra, mindaddig, amíg az ésszerű tanulmányi ütemtervet követ.
 • Lehetőségek városa: A dubai diplomások rengeteg foglalkoztatási lehetőséget kínálnak számukra, hogy diplomájukat megszerezzék. A szakmai lehetőségek növekedését a nem olajipari ágazat, például az építőipar gyors növekedése vezette.
 • A csoda földje: Dubai nemcsak érett természeti látványosságokkal rendelkezik, de van elég ember által létrehozott látnivaló is, hogy elfoglaltságot tartson. Dubaiban tanulva sok lehetőséget fog kapni az elismert látnivalók megismerésére.

Campus létesítmények

Murdoch University Dubai Dubai Nemzetközi Akadémiai Városban található Murdoch University Dubai csúcstechnikával és világszínvonalú technológiával rendelkezik, így a hallgatók hozzáférhetnek a legmagasabb szintű oktatási szabványokhoz.

A dubai campus létesítményei közé tartozik a modern előadók, az adminisztratív hivatalok és a hallgatói támogató szolgáltatások. A campus teljesen professzionális csúcstechnológiát, valamint utómunkálatokat kínál. A központi elhelyezkedésű könyvtár egyablakosként működik a hallgatók tanulásában és szolgáltatásaiban. Emellett hozzáférést biztosít a hallgatók számára az összes olyan elektronikus adatbázishoz, amelyeket ausztráliai fő campus biztosít.128516_pexels-photo-1543895.jpg

Egyetemi szolgáltatások:

 • Film Stúdió
 • Csomag szerkesztése
 • Számítógép labor
 • Közös helyiség
 • Könyvtár
 • Diákok szállítása

Dubai Nemzetközi Akadémiai Város

A Dubai Nemzetközi Tudományos Város (DIAC) a világon a felsőoktatásnak szentelt szabad zóna. A 2007-ben a TECOM Investments részeként alapított DIAC célja a régió tehetségkészletének fejlesztése és az Egyesült Arab Emírségek tudásalapú gazdaság létrehozása.

A DIAC a régió felsőbb oktatási célpontja, egy teljesen kinevezett, 18 millió négyzetláb nagyságú campuson, modern létesítményekkel. A DIAC jelenleg az Egyesült Arab Emírségek összesen 37 darabjának 21 Nemzetközi Fióktelepét üzemelteti, és ez a szám a legtöbb.

A Dubai International Academic City számos kiskereskedelmi üzlettel önellátó közösség, amely bérlőinek és látogatóinak élelmezési és italkereskedelmi üzleteket kínál (ideértve a Costa Coffee-t, a Subway-t, a Bombay Chowpatty-t és az All Day Minimartot), egy vezetési intézetet, gondozási bérleti lehetőségeket, utazási iroda, gyermekgondozó óvoda, kozmetikai szalonok, valamint egy fogászati és orvosi rendelő.

Helyszínek

Dubai

Address
Block 10, 4th Floor, Dubai International Academic City, Academic City Road
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket