Mena College of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Mena College of Management egy fiatal, befogadó felsőoktatási intézmény, amelynek célja kiemelkedő és ragyogó diplomások előállítása 4 alapképzési program biztosításával. A foglalkoztatási lehetőségek és a piaci igények figyelembe vételével az MCM széles körű vezetési, üzleti és ipari követelményeket fed le.

Az MCM új campus székhelye, Jumeriah-ban, gyakran Dubai szívének hívják, kivételes tanulási és fejlesztési környezetet kínál. A campus több mint 13 osztálytermével és laboratóriumával, szociális és műhely-terekkel van felszerelve, és 1300 feletti hallgató kapacitással rendelkezik; A karoktól a többi hallgatóig mindenki profitál a főiskola sokszínűségéből és inkluzivitásáról.

A karrierpotenciál felszabadításának kulcsa

Mint mindannyian tudjuk, az oktatás kulcsa a karrierpotenciál felszabadításának. Sokan visszatérnek a felsőoktatásba, hogy tovább folytassák tanulmányaikat, mert függetlenül attól, hogy milyen a karriered, a szakmai készségek továbbfejlesztése segít. Növelheti önbizalmát, elérheti a karrier előrehaladását és javíthatja keresőképességét.

Mena College of Management (MCM) felsőoktatási intézmény, amely Jumeirah-ban található, Dubai központjában, Egyesült Arab Emírségek. Az MCM az Oktatási Minisztérium és a Dubai Tudás- és Humán Fejlesztési Hatóság (KHDA) által akkreditált alapképzési programokat kínál.

Az MCM felismeri a piac és az ipar igényeit, amelyek a MENA-régióban vezetnek az üzleti élethez, és viszont négy jól megtervezett alapképzési programot kínál.

A minőségi felsőoktatás biztosítása mellett a Mena College of Management multikulturális környezetet és nemzetközi, támogató karot kínál.

124342_pexels-photo-1595391.jpeg

A látomásunk

Az MCM arra törekszik, hogy egy regionálisan elismert premier kollégium legyen, amely változatos, magas színvonalú akadémiai programokat kínál, amelyeket kutatás és gyakorlati alkalmazás valósít meg.

Küldetésünk

A hallgatói központú, minőségi felsőoktatásra szakosodott főiskolaként az MCM olyan tanulási tapasztalatokat és lehetőségeket kínál, amelyek lehetővé teszik a diplomások számára a választott karrier sikerét; ösztönzi és támogatja a kutatást és annak terjesztését; és foglalkozik a közösség társadalmi-gazdasági igényeivel a menedzsment területeken folytatott továbbképzés és képzés biztosításával, valamint a közösség bevonására irányuló projektek révén.

Alapértékei

Az MCM hét értéke alátámasztja az összes tevékenységét, és hozzájárul jövőképe és missziója megvalósításához.

kollegialitás

Az MCM elkötelezett amellett, hogy olyan kollegiális tanulási környezetet alakítson ki és tartson fenn, amelyben mindenki tisztelettel bánik.

becsületesség

Az MCM az oktatással, kutatással és szolgáltatással, működésével és minden kapcsolatával kapcsolatos tevékenységeit a legmagasabb etikai normák szerint végzi.

Agilitás

Mint kicsi, niche felsőoktatási intézmény, az MCM elkötelezett amellett, hogy reagáljon az új lehetőségekre és rugalmas legyen a változó körülmények és a feltörekvő globális trendek kihívásainak teljesítésében a felsőoktatásban.

Kiválóság

Az MCM elkötelezett a kiválóság iránti törekvései mellett, az oktatás és a tanulás, a kutatás és a közösség részvételének alapvető funkciói terén, valamint minden műveletében és támogató tevékenységében.

Student-központú

Az MCM minden oktatási és kapcsolódó tevékenységének középpontjában a hallgató áll.

Az élethosszig tartó tanulás

Az MCM elismeri az egész életen át tartó tanulás fontosságát, és támogatja azt tájékoztatási és szakmai fejlesztési tevékenységein keresztül.

MCM célok

Tanulói siker

Felkészítjük a mai hallgatókat a holnap közösségeire és munkahelyeire.

Hozzáférés a felsőoktatáshoz

Pathways átfogó programozást, több Pathways és támogatást a hallgatók számára oktatási céljaik eléréséhez.

Tanulás

Kiválóságot nyújtunk az oktatásban és a készségek fejlesztésében azáltal, hogy ösztönözzük az összes MCM hallgatót és a közösség többi tagját egész életen át tartó tanulásra.

Alkalmazott kutatás

Gazdasági és társadalmi szempontból hozzájárulunk megoldás-központú kutatási tevékenységekhez, vállalkozásokkal, iparral, szociális ügynökségekkel, más felsőoktatási intézményekkel és a kormányzattal együttműködésben.

Innováció

Olyan kultúrát fejlesztünk ki, amely ösztönzi az innovációt, a vállalkozói szellemet és a rugalmasságot, és magában foglalja a változásokat a szervezeti hatékonyság érdekében.

Elkötelezettségünk az emberek iránt

Dinamikus munka- és tanulási közösséget hozunk létre, amely értékeli az embereket, támogatja a befogadást, a kezdeményezést, a személyes fejlődést és a kölcsönös jólétet.

Elkötelezettségünk a sokféleség és a foglalkoztatás méltányossága mellett

Fejlesztjük a változatos munkaerőt, amely elősegíti, tükrözi és támogatja sokszínű egyetemi közösségünket.

Nemzetközivé

Az MCM programok elismerése jelenleg folyamatban van a Jordánia, Szíria és Jemen Felsőoktatási Minisztériumában (MoHE).

124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Helyszínek

Dubai

Address
Al Safa 1, Street 8B, Building 43 (Near Al Ittihad Pvt.School) Jumeirah
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek