Manipal Academy of Higher Education Dubai

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Áttekintés

Manipal Felsőoktatási Akadémia, a Dubai Campus a MAHE (Egyetemi Egyetemnek), a Manipal India több mint 64 éves örököse; 400.000 Alumni

Manipal Egyetem ma már 2000-ben alakult Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben. Jelenleg 40 országból több mint 1800 diák vesz részt világszerte, és egy indiai multidiszciplináris egyetem a régióban.

A MAHE Dubai 2011 szeptemberében beköltözött ikonikus helyszíni kampuszába. Több mint 750 ezer négyzetméternyi beépített területre terjedt el, a kiterjedt campus több mint 5000 hallgatót tud befogadni. A modern rendeltetésű tantermek mellett a Dubai International Academic City (DIAC) új campusja a mérnöki, irányítási, biotechnológiai és információtechnológiai élvonalbeli laboratóriumokat foglal magában, valamint a régió legjobb stúdiói és műhelyei számára is otthont ad. programok a médiában

A campus kiterjedt könyvtárat, kávézót, bőséges beltéri és szabadtéri sportlétesítményeket, köztük sportpályát, teniszpályákat, edzőtermet és fitneszközpontot, valamint egy fiú- és lánykedvelő központot kínál. A teljes campus Wi-Fi engedélyezve van.

Az akadémiákon túl a MU-ban levő hallgatók bővelkednek a tanórán kívüli események, sporttevékenységek és egyéb kulturális események iránt.

Okok, miért válasszanak Bachelors program MAHE Manipal, Dubai Campus:

  • Nagyon tapasztalt
  • Alkalmazás orientált
  • Dedikált elhelyezési cella és támogatási szolgáltatások
  • Legjobb osztálylaborok
  • Kiterjesztett globális együttműködések és akadémiai partnerségek
  • Kiterjedt kültéri
  • 40 ország diákjai

Helyszínek

Dubai

Address
G04,Dubai International Academic City (DIAC)
PO Box 345050

Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek