Manipal Academy of Higher Education Dubai

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Manipal Felsőoktatási Akadémia, a Dubai Campus egy MAHE (az egyetemnek szánt) fióktelepében, Manipal Indiában, több mint 64 éves hagyatékkal; 400 000+ öregdiák és az ország legnagyobb magántulajdonban lévő egyeteme, és minden tanévben 23 tudományterületen több mint 28 000 hallgatót vesz fel.

A Manipal University MAHE 2000-ben alapította meg jelenlétét Dubajban, Egyesült Arab Emírségekben. Jelenleg több mint 1800 + 40 hallgatót vesz fel világszerte, és egy indiai multidiszciplináris egyetem a régióban.

A MAHE Dubai 2011 szeptemberében költözött ikonikus korszerű campusába. Ha több mint 750 000 négyzetlábnyi beépített területet elterjedt, a szétszóródó campus több mint 5000 hallgató számára képes befogadni. A modern, célra épített tantermeken kívül a Dubai International Academic City (DIAC) új campusában csúcstechnikai laboratóriumok találhatók a mérnöki, menedzsment, biotechnológiai és információs technológiai területeken, és otthont ad a régió néhány legjobb stúdiójának és műhely-műhelyének is. média, kommunikáció és belsőépítészet területén.

A campusban szétszórt könyvtár, kávézó, gazdag fedett és kültéri sportlétesítmény található, ideértve az atlétikai pályát, a teniszpályát, az edzőtermet, valamint a fitneszközpontot és a fiúk és lányok pihenőközpontját. Az egész egyetemen Wi-Fi-kapcsolat engedélyezve van.

Az akadémikusokon túl, a dubai MU hallgatói is nagy számban kapnak tanterven kívüli rendezvényeket, sporttevékenységeket és egyéb kulturális eseményeket.

Okok, miért érdemes választani a főiskolai programot a MAHE Manipalban, a dubai campusban

  • Magasan tapasztalt és kiemelkedő karok - legalább 60 év kiválóság
  • Alkalmazásorientált és ipari igazított tanterv
  • Dedikált elhelyezési cella és támogatási szolgáltatások
  • A Class Class Labs és létesítmények legjobbjai
  • Kiterjesztett globális együttműködések és akadémiai partnerségek
  • Kiterjedt kültéri és fedett sportolási lehetőségek
  • 40 ország diákjai

Ajánlólevél

"A vietnami nemzetközi akadémiai látogatásom során képesek voltam jobban felfedezni magam mint személy, és áthatoltam a saját határaimat."
bhavana
Alumni Manipal Felsőoktatási Akadémia - MAHE, dubai campus

"Ez egy remek hely a világ különböző sarkából érkező emberekkel való találkozásra."
Prashid Poonith
StudentManipal Felsőoktatási Akadémia - MAHE, dubai campus

"Az a tapasztalat, amelyet az itt működő hallgatói klubokban dolgoztam, és reális célokat próbáltam elérni, hozta a legjobban bennem."
Alex Anto
AlumniManipal Felsőoktatási Akadémia - MAHE, dubai campus

"A MAHE Dubai otthontól távol vált otthontól. Szeretem az órákat és azt, hogy professzoraim mennyire érdeklődnek minden egyes hallgató iránt."
D'Atra Monroe
Manipal hallgató felsőoktatási akadémia - MAHE, dubai campus

Helyszínek

Dubai

Address
G04,Dubai International Academic City (DIAC)
PO Box 345050

Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket