Jumeira University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Jumeirah Egyetem

Jumeirah Egyetem akkreditált, magán felsőoktatási intézmény, amely felkészíti a tanulókat a szakmai karrier az üzleti, oktatási, egészségügyi tudományok és iszlám és arab tanulmányok.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a fejlett és a támogató tanulási környezetet, amely a tehetséget és ápolják törekvéseit.

Mi csúcstechnológiát létesítmények lehetőséget, hogy tanulmányozza az angol és arab, és külön oktatási és szabadidős lehetőséget kínál mind a férfi és női hallgatók.

Jövőképünk

Hiszünk az Oktatási, amely feljogosítja a diákokat, hogy megtalálja a saját utat, hogy teljesítsék az álmok, és hozzon létre az élethosszig tartó tanulók, akik fel vannak készülve a modern világban, valamint a jövőben, és hogy pozitív hatást a közösségükben.

Küldetésünk

Jumeirah Egyetem arra törekszik, hogy a tanuló-központú oktatás intézmény szentelt:

ismeretek fejlesztését Üzlet, Egészségtudományi Kar, Oktatási és iszlám és arab tanulmányok. felismerve tehetségét és tápláló törekvéseit. magába, és ünnepli az egyéniségét és identitását is iszlám kultúra és értékek. hozzájárul az emberi fejlődés a közösség Dubai, UAE és a régióban. a kultúra proaktív állampolgárságot.

Jumeirah Egyetem Core Kötelezettség

közösségi elkötelezettség Hosszú élet tanulás. Pursuit of Quality. Dinamikus és rugalmas tanulás. Ápolása UAE identitás és az iszlám kultúra

Tanulás

Jumeirah Egyetem áll négy különböző főiskolák:

College of Business Administration, College of Education, College of Health Sciences, és College of Islamic & arab Tanulmányok

Miért érdemes Jumeira Egyetemen?

Fok által akkreditált EAE Minisztérium Felsőoktatási és Tudományos Kutatási. Programok rendezi és összevetették vezető nemzetközi szervezetek és a minőség szervek. Egyszeri nemi oktatás megőrzése értékek és örökség a közösség. Rugalmas tanulmány mód, hogy lehetőséget biztosítanak dolgozó egyének, hogy folytassák a karrier törekvéseit. Előnyös közelség: campus található Dubai szívében. Modern és tech-hozzáértés campus létesítmények ösztönző tanulás. Kétnyelvű programokat egyeztetni kormány stratégiai jövőkép és sokszínű beállítás UAE.

Megfizethető tandíjat és egyszerű fizetési tervek egy sor ösztöndíjak és pénzügyi támogatást a tehetséges hallgatók és jól teljesítő.

Páratlan tanuló-központú oktatás átfogó aktív tanulási stílusok és megteremti az élethosszig tartó tanulók.

Egyetem

Jumeirah Egyetem ül egy 40,000m2 telket a forgalmas Al Quoz 4 kerületben Dubaiban. Jelenleg az egyetem fedezi egyharmada telek jövőben tervezi, hogy fedezze a többit a hallgatói létszám és a program miatt növekszik.

A campus található szívében Dubai, UAE legélénkebb város. Mivel 20 percre a főbb üzleti negyedében (DIFC Business Bay, Média és Internet City, hogy csak néhányat említsünk) és lakóközösségek, nem csoda, hogy a campus keresettek.

Minden kéznél, üzletek, éttermek, metró és a tömegközlekedés és a banki Pénztár berendezések közeli campus.

Jumeirah Egyetem működik a nemek külön alapon ölel és értékek az iszlám hagyományok és a kulturális örökség. Az egész campus tükröződik mind a férfi és női hallgatók kínál különféle oktatási és tanulási lehetőségek, kávézók, sportolási és teljesítmény létesítmények, valamint az ima szoba és egy mecset.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Arab

Felvételi követelmények

Admission Requirements

International students’ admission requirements are the same admission requirements as local students.

International Students Admission Deadline

All international students must submit their completed admission application with all supporting documents 4 weeks before the start of the semester. The deadlines for the upcoming academic semesters are:

Fall 2016: 14.08.2016

Gyakorlati Tudnivalók

Visa Administration

Normally visa will take 2-4 weeks from the time of submission of completed application. Enrollment office will notify the prospect students of the approval of the visa. Visa approval is subject to the approval of the authority.

The bellow schedule provides details of the cost associated with visa processing:

Visa photo

International Students Accommodation

JU provides off-campus students accommodation in Uni Nest and Etisalat Academy. Prices for shared accommodation vary from AED 45,000 to 70,000 per student for one academic year from September to June.

International Students Transportation

JU provide transportation from and to student accommodation. We also provide transportation from campus to students’ homes in Dubai, Sharjah and Ajman.

Megjelenítés BBA-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Főiskolai Oktatás Kisgyermekkori Nevelés

Campus Nappali 4 év September 2018 Egyesült Arab Emírségek Dubai

Jumeirah University College of Education elkötelezett, hogy készítsen egész életen át tartó pedagógusok és a szakemberek. Biztosítja a szükséges alapot a hiteles és inspiráló tudományos tapasztalatok és alkalmazások, amelyek hozzájárulnak az ismeretek és címe mai összetett kihívások az oktatás területén belül az Egyesült Arab Emírségek. [+]

A College of Education

Jumeirah University College of Education elkötelezett, hogy készítsen egész életen át tartó pedagógusok és a szakemberek. Biztosítja a szükséges alapot a hiteles és inspiráló tudományos tapasztalatok és alkalmazások, amelyek hozzájárulnak az ismeretek és címe mai összetett kihívások az oktatás területén belül az Egyesült Arab Emírségek.

A Kollégium kínál egyetemi fokozatot minden szintű oktatás a korai években a 12. évfolyam. A mag tudományterületen középpontjában a tanítás és a tanulás minden szintjén a gyermekek fejlődését a születéstől a 12. évfolyam. Szakmai, tréningek, gyakorlati tapasztalatok kulcsszerepet játszanak a tanárok felkészítését, hogy megkönnyítse az eredményes tanuláshoz, figyelembe véve a kulturális, társadalmi és gazdasági tényezők a diákok, az iskola és a családok az Egyesült Arab Emírségekben. A diákok várhatóan teljes egyetemi általános oktatási követelmények, vizsgálni a különböző pályára az oktatásban, és a saját Másodéves fognak meríteni a fegyelem és a kultúra tanulás és tanítás, mielőtt végül specializálódtak a végzős.... [-]


BBA

Bachelor Of Business Administration

Campus Nappali 4 év September 2018 Egyesült Arab Emírségek Dubai

Üzleti szakon a leginkább üldözött végzettséggel az Egyesült Arab Emírségek és az egész világon is. Üzleti képzett vezetők a világ vezető gazdaságai évtizedekig, továbbra is a növekedés és a jólét a piacaikat, a szervezetek és maguk. [+]

Miért Business Studies?

Üzleti szakon a leginkább üldözött végzettséggel az Egyesült Arab Emírségek és az egész világon is. Üzleti képzett vezetők a világ vezető gazdaságai évtizedekig, továbbra is a növekedés és a jólét a piacaikat, a szervezetek és maguk. Az igényes és kihívásokkal teli üzleti környezetben manapság, ami egy üzleti mértékben a magas kereslet és jövedelmező karrier választás.

Jumeira Egyetem kínálunk üzleti diákok a lehetőséget, hogy dolgozzon a szakmai ismeretek és azon képességét, hogy elemezzék, hatékonyan kommunikálni, önálló gondolkodásra és logikusan és megszerezni a gyakorlati üzleti ismeretek nyit széles körű karrierlehetőségek és excel minden lehetőséget vagy helyzet . A legfontosabb megkülönböztető jellemzője Jumeirah egyetemi hallgatók az ő mély elismerését az Egyesült Arab Emírségek kultúra, kulturális örökség és értékek lelkes figyelmet az etikai jó üzleti gyakorlat.... [-]


Videók

Welcome to Jumeira University

Welcome to Jumeira University