International Horizons College (IHC)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a IHC

Nemzetközi Horizons College engedélyezett és akkreditált EAE Minisztérium Felsőoktatási és Tudományos Kutatási (MOHESR). A főiskola egy független és nemzetközi egyetemi intézmény elkötelezett, hogy teljesítsék a magas szintű tudományos kiválóság és a relevancia, hogy a 21. században.

Az intézmény biztosítja a magas tudományosan teljesítő hallgatók a MENASA régió egy amerikai stílusú főiskolai oktatásban a művészetek, a tudományok és a pre-szakmai tanulmányok, és ez szolgál a utat a transzfer elit egyetem az Egyesült Államokban, valamint a regionális intézmények. Nemzetközi Horizons College mérlegek speciális és az általános oktatást annak érdekében, hogy a diákok elérése érdekében egy erős alapot igen eltérő pályára az üzleti és az ipar, a szakmák, a közszolgálati, a tanítás, és a képzőművészet.

Mi az IHC 2 +2 Model

IHC felkészíti a tanulókat két év alatt tanulmányi Dubai transzfer egyetem az Egyesült Államokban. Előkészítés kezdődik a Gólya évben IHC, amikor a diákok dolgoznak a tudományos tanácsadók, hogy dolgozzon ki olyan egyértelmű tudományos tervet. Az Akadémiai terv alapja a diákok természetes adottságainak és az érdeklődésének. Az Akadémiai terv felsorolja azokat az ideális az egyetemek és a különleges követelményeket minden diák.

A 2 +2 modell lehetővé teszi a diákok, hogy pénzt takarít meg, még több tudományos előkészítése, és közelebb otthon kitöltésével az első két évben a Bachelor diploma Dubai, majd áttérnek az utolsó két év elit egyetemek az USA-ban, vagy más régiókban .

Látomás

IHC ismert lesz az egész MENASA régió a progresszív amerikai tanterv főiskolai oktatás és kiváló aránya hallgatói sikert.

Stratégiai célokat és feladatokat: 1.. Növelje a felsőoktatáshoz való hozzáférés a nem megfelelően ellátott csoportok MENESA régióban.

2.. Foster innováció a tanítás és a tanulás javítása hallgatói siker - létrehozó Global Classroom és bármikor és bárhol tanulás 3.. Támogatni főiskolai szintű interakció, és elfogadását, különböző népek, kultúrák, művészetek és perspektívák.

4.. Engage minden tagja a kollégium közösség folyamatos program a környezeti fenntarthatóság és az erőforrások megőrzése.

Küldetés

IHC szelektív független és nemzetközi egyetemi intézmény elkötelezett, hogy teljesítsék a magas színvonalú szellemi kiválóság releváns a 21. században. Az intézmény biztosítja a magas tudományosan teljesítő diákok a Közel-Keleten, Észak-Afrikában és Dél-Ázsiában (MENASA) régió amerikai tanterv főiskolai oktatásban a művészetek, a tudományok és a pre-szakmai tanulmányok, és ez szolgál a híd átadása hozzáférést elit egyetem az Egyesült tagállamok és a regionális intézmények. Az IHC egyensúlyba speciális és az általános oktatást annak érdekében, hogy a diákok elérése érdekében egy erős alapot igen eltérő pályára az üzleti és az ipar, a szakmák, a közszolgálati, a tanítás és a képzőművészet.

Helyszínek

Dubai

Address
International Horizons College,
42nd Floor, U-Bora Tower,
Business Bay

Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok