Hivatalos Leírás

Exeed School of Business and Finance felsőoktatási intézménye az Egyesült Arab Emírségekből származik, hogy bevezesse az amerikai felsőoktatási intézmények és a brit felsőoktatási intézmények minőségi oktatását. Sharjahban található Exeed megkönnyíti a felsőoktatás, a felsőoktatás és a szakmai tanúsítványok használatát a világ különböző részein dolgozó szakemberek számára az osztálytermi foglalkozásokon keresztül, valamint a legkorszerűbb, virtuális tanulási campus (EXEEDx School) révén.

Exeed School of Business and Finance programokat akkreditálják vezető odaítélő szervezetek, akkreditációs testületek és szakmai testületek, és az iskola megkönnyíti a Masters in Business Administration, Masters in Science, posztgraduális diploma, Under Graduate Programok és Szakmai rövid távú programok.

Az Exeed Iskola különböző egyetemekből áll, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az iparban és az egyetemeken, valamint programvezetők, pályaválasztási tanácsadók, felvételi tanácsadók és programkoordinátorok csapatai.

Küldetés:

Feladatunk, hogy felkészítsük a mai szakembereket, vezetőket és vezetőket széles körű tudással és készségekkel, hogy teljesítsék és felkészüljenek a jövő dinamikus világára. Küldetésének megvalósítása érdekében az ESBF olyan ökoszisztémát hoz létre, amelyben a szakembert világszínvonalú tehetséges karok oktatása, mentorálásával és tanúsításával, valamint prémium intézményektől megtisztelő tanulással látják el, a világ leghíresebb egyetemeinek képesítésekén kívül.

Látomás:

Az ESBF a régió legfejlettebb célpontjaivá válik, ahol a szakemberek képesek lesznek megtalálni a helyi és globális szinten nyújtott legmagasabb globális képesítéseket a prémium egyetemektől és odaítélő szervezetektől, segítve őket abban, hogy szilárd ismereteket szerezzenek a gyakorlati és a gyakorlati területükön. kiválóan járulnak hozzá választott arénájukhoz, hozzájárulva ezzel a nagy szervezetek megteremtéséhez, fenntartható közösségek építéséhez és egy progresszív nemzet építéséhez, amely betartja az etika és az integritás elveit.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Address
515000 Sharjah, Sharjah, Egyesült Arab Emírségek
Address
Exeed School of Business and Finance 
2nd Floor, USA Regional Trade Center, 
Al Tawun
Sharjah, Sharjah, Egyesült Arab Emírségek
Address
Oman Online, Omán
Address
Saudi Arabia Online, Szaúd-Arábia
Address
Singapore Online, Szingapúr
Address
Bahrain Online, Bahrein
Address
India Online, India
Address
Exeed School of Business and Finance, Al Nahda
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Address
Canada Online, Kanada
Address
Nigeria Online, Nigéria
Address
Mumbai, Maharashtra, India
Address
Bengaluru, Karnataka, India
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek
Address
Malaysia Online, Malajzia
Address
Exeed School of Business and Finance, Westford Education Group,
225 B Island Business Centre, 18-36 Wellington Street,
Woolwich
SE18 6PF London, England, Egyesült Királyság
Address
Riyadh, Riyadh Province, Szaúd-Arábia
Address
Jeddah, Makkah Province, Szaúd-Arábia
Address
Dammam, Eastern Province, Szaúd-Arábia