Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Dubai Design és Innovációs Intézet (DIDI) egyedülálló formatervezési oktatást kínál, négyéves Bachelor of Design Degree (BDes) formájában . A régióban a DIDI tantervét a Massachusetts Institute of Technology (MIT) és a Parsons School of Design együttmûködve alakították ki, és olyan megkülönböztetõ programot kínál, amely határozottan beépül a tervezési gondolkodásba és a kreatív problémamegoldásba.

A DIDI 2018 őszén nyitja meg kapuit, egy privát, nonprofit Formatervezési Intézet.

58560_DSC_9866_2-min.jpg

A Dubai Design és Innovációs Intézet úgy véli, hogy a formatervezési oktatás jövője kísérleti, átalakító, bomlasztó és kereszttudományi. Tervezzük, hogy váljunk a választási iskola számára a változásgazdák következő generációjának, akik a jövő problémáinak fogalmát és fenntartható dizájn megoldásait hozhatják létre és hozhatják létre a jövő társadalmának javára.

A DIDI felkészíti a tanulókat arra, hogy hatékonyan reagáljanak a gyorsan változó világra olyan átruházható készségekkel, amelyek a diszciplináris és a problémamegoldó megoldások révén. Felkészítjük a változás-készítő új generációját arra, hogy a designt mint pozitív változás eszközét használja fel. Diákjaink megtanulják a vizuális írástudást és a technológiai képességeket a fenntartható jövő kialakítása, kialakítása és létrehozása érdekében. A DIDI támogatja a feltörekvő tervező tehetségeket a régióban egy nyílt forráskódú és együttműködő megközelítés révén, amely értékeli az együttműködést és a partnerséget. Integrált tantervi innovációba és technológiai kísérletezésbe fektetünk.

  • A DIDI a 21. század vezetőit és befolyásolóit fogja létrehozni.
  • A DIDI egy világszínvonalú tantervet és globális kutatást fog nyújtani a szakképzettek új generációjának megteremtése érdekében.
  • A DIDI új tanulási tapasztalatok ökoszisztémáját fogja biztosítani.
  • A DIDI segítséget nyújt a diákoknak az mentoráláshoz és az inkubációs támogatáshoz.
  • A DIDI a tervezést a változás új nyelvévé fogja tenni.

58555_16123_104_Aerial_View_01-min.jpg

A DIDI KAMPUS A KREATÍV SZEMÉLYEKRE KÜLÖNBÖZŐ TERJESZTÉSRE VONATKOZIK.

A DIDI campus interaktív és kortárs munkaterületet biztosít a fiatal tervezőknek az Egyesült Arab Emírségekben, a Creative Community d3-ban.

A Foster + Partners által tervezett kampány egyedülálló tanulási környezetet teremt a diákok számára az innováció és a kreativitás ápolásához és bemutatásához.

Az épület szívében lévő "szociális" lépcső mind a hat emeleten összeköti, így informális tereket hoz létre az interakció, vita és megjelenítés, valamint a stúdiók összekapcsolása érdekében. Különböző padlólapok minden szinten dinamikus belső teraszokat hoznak létre, amelyek egy központi átriumra néznek.

A helyet egy "mega" stúdióban rendezik be , világszínvonalú létesítményekkel együtt, lehetővé téve a tervezési tudományok közötti kölcsönös együttműködést, és dinamikus környezetben hozza létre a hallgatókat és a karokat. A campus eléri a 100.000 négyzetmétert a kreatív közösségben a d3-ban, és kapacitása 550 diák befogadására.

A STUDIO MENTESSÉGE

A Dubaiban élő hallgatók irigylésre méltó hozzáférést kapnak egy hihetetlen tervezési eseménynaptárhoz, amely magában foglalja a Dubai Design Week-t, a Dubai Design Days Fashion Forward-ot és az Abwabot. A futurisztikus Dubai város büszkélkedhet aranyos strandokkal, sivatagokkal és növekvő művészetekkel és utcákkal kulturális jelenetet, a lélegzetelállító dublini horizont ellen.

A futurisztikus, multikulturális és biztonságos Dubai az innováció városa, amely üdvözli a jövő változóit.

Helyszínek

Dubai

http://didi.ae/

Address
Dubai Design District (d3), Building 4, Ground Floor
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Telefonszám
+971 3434 392