Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) egyedülálló formatervezési oktatást kínál négyéves Bachelor of Design Degree (BDes) formájában. A régióban az első ilyen jellegű, a DIDI tantervét a Massachusetts Institute of Technology (MIT) és a Parsons School of Design közreműködésével készítették el , és jellegzetes programot kínál, amely szilárdan beépül a tervezési gondolkodásba és a kreatív problémamegoldásba.

A DIDI 2018 őszén nyitotta meg kapuit. Ez egy magán, non-profit nonprofit Intézet.

58560_DSC_9866_2-min.jpg

A Dubaji Tervezési és Innovációs Intézet úgy véli, hogy a formatervezési oktatás jövője kísérleti, átalakító, zavaró és multidiszciplináris. Arra törekszünk, hogy a következő változtatók generációjának választott iskolává váljanak, akik fenntartható tervezési megoldásokat fognak kidolgozni és létrehozni a mai problémákra a holnap társadalmának érdekében.

A DIDI felkészíti a hallgatókat arra, hogy hatékonyan reagáljanak a gyorsan változó világokra olyan átadható készségekkel, amelyek multidiszciplináris és a tervezés során megoldják a problémákat. Felkészítjük a változtatók következő generációját arra, hogy a dizájnt eszközként használja fel a pozitív változás megteremtésére. Diákjaink megtanulják a vizuális írástudást és a technológiai képességeket a fenntartható jövő kialakításához, kialakításához és megteremtéséhez. A DIDI egy olyan nyílt forrású és együttműködési megközelítéssel támogatja a régióban megjelenő tervezői tehetségeket, amelyek értékelik az együttműködést és a partnerséget. Beruházunk az integrált tantervi innovációba és a technológiai kísérletekbe.

  • A DIDI vezetõket és befolyásolókat hoz létre a 21. században.
  • A DIDI világszínvonalú tantervet és globális kutatást nyújt a képzett személyek új generációjának létrehozására a térségben.
  • A DIDI a tanulási tapasztalatok új ökoszisztémáját biztosítja.
  • A DIDI mentorálást és hozzáférést biztosít az inkubációs támogatáshoz a hallgatók számára.
  • A DIDI a tervezést használja a változás új nyelvének.

137175_Studio.jpg

A DIDI KÁPPUSA KÖNYVTÁRT Kínál Kreatív Percekre.

A DIDI campus interaktív és kortárs munkaterületeket kínál az Egyesült Arab Emírségek fiatal tervezőinek, a d3 Design Quarter központjában.

A Foster + Partners által tervezett campus egyedülálló tanulási környezetet teremt a hallgatók számára innovációjuk és kreativitásuk ápolására és bemutatására.

A helyet egy „mega” stúdióban helyezik el, világszínvonalú létesítményekkel együtt, amelyek lehetővé teszik a tervezési tudományágak közötti együttműködést, összehozva a hallgatókat és a tanárokat egy dinamikus környezetben.

A STUDIO ELŐTT

A Dubaiban élő hallgatók irigylésre méltó hozzáférést biztosítanak a hihetetlen tervezési eseménynaptárhoz, amelyek magukban foglalják a Dubai Design Hét, a Dubai Design Napok, a Fashion-Forward és a Sole DXB programot. A futurisztikus Dubai város aranyos strandokkal, sivatagokkal és egyre növekvő művészeti és utcai kultúrával rendelkezik, szemben a lélegzetelállító Dubai látképével.

Futurisztikus, multikulturális és biztonságos Dubai az innováció városa, amely üdvözli a holnap változásváltóit.

Helyszínek

Dubai

http://didi.ae/

Address
Dubai Design District (d3), Building 4, Ground Floor
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Telefonszám
+971 3434 392

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket