City University College of Ajman

University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A CUCA-ról

City University College of Ajman (CUCA) felsőoktatási intézmény, amelyet Sheikh Humaid Bin Rashid Al Nuaimi, a Legfelsőbb Tanács tagja és Ajmán uralkodója védnöksége alatt hoztak létre, és Őfelsége elnöksége Sheikh Rashid Bin Humaid Al Nuaimi . A CUCA magas színvonalú tanulási környezetet biztosít, amely elősegíti a kutatást és a személyes fejlődést. A CUCA sokféle tevékenységet folytat az akadémiai és szakmai fejlődéshez.

A READ-ról

READ - R Oktatás és Tudományos Fejlesztés az R Holding oktatási karja. A READ 2012-ben az Ajman- City University College of Ajman (CUCA) kezdeményezésébe ment az Ajman oktatási szektorába. A vállalat az oktatáshoz való hozzájárulását továbbfejlesztette egy iskola létrehozásával, amely a fiatalabb hallgatók tudományos kiválóságára és általános személyiségfejlesztésére koncentrál.

A READ elkötelezte magát az UAE Vision 2021-ben, és támogatja a Vision minden aspektusát a City School és a CUCA segítségével.

Látomás

City University College of Ajman továbbra is egy oktatási központ, amely az amerikai oktatási rendszer modelljét alkalmazza, amely a helyi igényekhez igazodik, és amely a munkaerőpiachoz szükséges specializációkat kínál. Demográfiai szempontból diverzifikált egyetemi közössége ápolja a személyiségfejlesztést, javítja az önképző készségeket, és ösztönzi a folyamatos tanulás és tudományos kutatás folytatását az egyetemi és a posztgraduális szinten. Ennek megfelelően a CUCA arra törekszik, hogy nemzeti, regionális és nemzetközi szintű egyetemessé váljon.

Küldetés

Az City University College of Ajman küldetése, hogy versenyképes díjstruktúrát és fenntartható, csúcsminőségű, piacvezető oktatási programokat kínáljon, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy kitűnjenek és elérjék törekvéseiket és törekvéseiket. A CUCA a hallgatók számára olyan oktatást biztosít, amely változatos a Business Administration, Law, Public Relations és Reklám, Oktatás, Informatika, Gyógyszerészet, Fogászat és Építészet területén. Ezenkívül a Főiskola olyan környezetet teremt, amely elősegíti a tanulást, elősegíti a közösség bevonását, ösztönzi a kutatási kultúrát, elősegíti az egyéni növekedést, és elősegíti a kritikai gondolkodás, az innováció és a sokszínűség középpontjában álló tanítási és tanulási légkört.

CUCA stratégiai célok

1. cél: növelni a tanítás és tanulás minőségét, és bevezetni azokat az új akadémiai programokat, amelyek hozzáadnak értéket az Egyesült Arab Emírségek felsőoktatási ágazathoz.

2. cél: az intézményi hatékonyság és minőség folyamatos javítása.

3. cél: folyamatosan növeli az infrastruktúrát, az erőforrásokat és a hallgatói szolgáltatásokat.

4. cél: Az EAE közösséggel való kapcsolattartás.

5. cél: Legyél országos, regionális és nemzetközi elismert egyetem.

6. cél: egy akadémia-széles kutatási kultúra ösztönzése.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BBA-k » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BBA

Bachelor of Business Administration

Campus September 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

A Bachelor of Business Administration (BBA) program célja, hogy a hallgatók számára olyan tudást, készségeket és képességeket biztosítson, amelyek hatékonyak, felelősségteljesek és etikus vezetőként és menedzsereként szolgálnak a mai modern munkaerőpiacon - bárhol a világon. [+]

Bachelor of Business Administration

A Bachelor of Business Administration (BBA) program célja, hogy a hallgatók számára olyan tudást, készségeket és képességeket biztosítson, amelyek hatékonyak, felelősségteljesek és etikus vezetőként és menedzsereként szolgálnak a mai modern munkaerőpiacon - bárhol a világon. A hallgatókat az üzleti szektorban és a posztgraduális tanulmányok során szerteágazó karriertípusok számára készítik el. A program középpontjában a döntéshozatal, a problémamegoldás, az erõs etikai értékek fejlesztése, a társadalmi felelõsségvállalás és a kulturálisan változatos környezetben való siker elérése.

BBA programcélok... [-]

Videók

CUCA New Campus

Kapcsolat

Cím Sheikh Ammar Street, Al-Tallah 2
Ajman, Ajman, Egyesült Arab Emírségek