Hivatalos Leírás

Canadian University Dubai egy kanadai alapú tananyag a Dubai szívében, a kultúra és az értékek Egyesült Arab Emírségek (EAE). Kanadai University Dubai (CUD) központjában található, csak ki Sheikh Zayed Road könnyű sétára a Dubai Metro (Financial Centre Station). 2006-ban alakult, a kanadai University Dubai jelenleg abból a School of Architecture és belső design, a School of Business, a School of Engineering, Applied Science and Technology, valamint a School of Environment and Health. Kínálunk a Bachelor és Master fok. Az angol tudományos célokra (EAP) program áll rendelkezésre azok számára, diákok igénylő további angol nyelvtudás.

10 érv a kanadai University Dubai

Sok oka van annak, hogy válasszon a kanadai University Dubai a graduális és posztgraduális tanulmányokat, de hadd mondjam el, mi különböztet meg minket a mi társaik:

 1. kanadai tantervrõl

Kínálunk alapuló oktatás a kanadai tanterv, ami nekünk nemzetközileg elismert minőségét és hitelességét.

 1. Lehetőség végzős Kanadában

Mivel a portál kanadai felsőoktatási, elkezdhetjük a diplomát CUD majd fejezze be a tanulmányait, és diplomával egyik partner intézmények Kanadában.

 1. UAE Akkreditációs

Minden program által akkreditált EAE Oktatási Minisztérium: Felsőoktatási Minisztérium.

 1. Nemzetközi kar

A nemzetközi oktatói magasan képzett és inspiráló a maguk területén, hogy innovatív tanítási stílusok és filozófiák a világ minden tájáról.

 1. Graduate foglalkoztathatóság

Egy oktatási alapuló kanadai elve előírt tanulmányi eredmények, a CUD diplomások nagyon foglalkoztatható a nemzetközi munkaerőpiacon.

 1. Rugalmas tanulás

Kínálunk rugalmas műsorrendet - esti és hétvégi osztályok állnak rendelkezésre mind a graduális és posztgraduális programok.

 1. Üzleti negyed helyét

Van egy kényelmes belvárosi helyen található a Dubai üzleti negyedében található, a legkorszerűbb tudományos és szabadidős létesítmények.

 1. Student-központú megközelítés

CUD egy tanuló-központú egyetemen, ahol értékeljük hallgatói sikert mindenek felett.

 1. Kutatás lehetőségek

A Kutatóközpont biztosít a hallgatók számára lehetőséget, hogy részt vegyen élvonalbeli kutatás nemzetközileg és az Egyesült Arab Emírségekben.

 1. Multikulturális hallgatói közösség

Van egy multikulturális tanulási környezet, a diákok több mint 100 nemzet.

Küldetés

Kanadai University Dubai elősegíti kanadai távlatokat tanulás, kutatás és alkalmazás, megalapozni elismerését és tiszteletben tartását a különböző kultúrák EAE értékeket.

Látomás

Kanadai University Dubai elkötelezett amellett, hogy a hallgatók egy nemzetközi tudományos tapasztalatot, vezetett a legmagasabb iskolai és a vállalati etika, hozzáadott értéket a személyes és szakmai életét a diplomások és a közösségekben, ahol szolgálunk.

Intézményi célok és célkitűzések

 1. cél:

Létrehozásához és fenntartásához elősegítő környezet folyamatos tanulási és fejlesztési, miközben folyamatosan értékeli valamennyi aspektusát CUD biztosító műveletek jelentősége és a kiválóságot.

Célok:

1.1. Ahhoz, hogy a diákok számára, hogy fokozzák a osztályukban használata révén multimédiás és online forrásokat.

1.2. Hivatalán keresztül intézményi hatékonyság, folyamatosan értékelik a teljesítményt, mint a tanítás és tanulás szervezése és az elégedettség a hallgatók és a személyzet a teljesítményét az egyetemen.

1.3. Ahhoz, hogy használni szisztematikus tervezés, a bizonyítékok alapján, hogy dolgozzon az egyetem mind a működés szempontjából és stratégiailag.

 1. cél:

Elfogadására és azt mutatják, a lelkesedés és hozzájárulását a személyzet valamennyi tagja, valamint a diákok és ambícióinak támogatására minden ellátni őket, mind a tudományos kiválóság és a gyakorlati tapasztalat szükséges a karrier siker

Célok:

2.1. Ahhoz, hogy a kiválóságot a tanításban mért a diák-és szakértői értékelés.

2.2. Ahhoz, hogy a lehetőségek, ahol releváns, elhelyezésének projektek és egyéb tevékenységek.

2.3. Ahhoz, hogy vegyenek részt az üzleti, kormányzati és non-profit szervezetek belül Dubai a munkáját az egyetemen.

 1. cél:

A generál olyan légkört a méltóság és a kölcsönös tisztelet, miközben ösztönzi tudományos vita és az alkalmazott kutatás.

Célok:

3.1. Ahhoz, hogy egy koncentrált Kutatóközpont folytató, az alkalmazott kutatás és bevonja az alkalmazottak és a diákok a törekvés a tudományos tevékenység.

3.2. Tartsanak rendszeres nyílt és nyilvános előadások, viták ösztönzése megalapozott tudományos szigor kérdések foglalkoztatják a régió,

3.3. Hogy dolgozzon, a hallgatók és oktatók, egy magatartási kódexet ez megbecsült és elismert a napi munkát az egyetem.

 1. cél:

Ha elfogadja az elszámoltathatóság és értéke a bemeneti valamennyi érdekelt fél, különösen a mi művelet portálja kanadai oktatási, valamint így CUD a University of Choice mi célpiac és egyidejűleg a munkáltató a választás minden tudományos, igazgatási és a kisegítő személyzet.

Célok:

4.1. Ahhoz, hogy egy világos stratégia az együttműködés és az együttműködés a kanadai felsőfokú oktatási intézmények, és dolgozzanak ki együttműködési megállapodásokat, amelyek tükrözik ezt a stratégiát.

4.2. Hogy szisztematikusan gyűjt adatokat az érdekelt felek, a belső és külső, teljesítményére vonatkozó az egyetem, a stratégiai márka pozícióját és a növekedési lehetőségeket,

4.3. Hogy továbbra is növekszik az alap programok és hallgatói létszámok, hogy megfeleljenek a misszió és szállít a stratégiai terv az egyetem.

 1. cél:

Hogy figyelembe veszik figyelembe az összes belső és külső érdekelt felek által biztosítja a megfelelő és megfelelő források állnak rendelkezésre az eléréséhez valamennyi stratégiai és operatív célok, fokozva ezzel a szuverenitását az egyetem, mint önálló felsőoktatási intézmény.

Célok:

5.1. Vállalni módszeres erőforrás tervezése tanítási követelmények, helyigényt, könyvtár és a hallgatói szolgáltatási követelményekre és az információs technológia és használni ezeket a tervek alapjául költségvetés és a stratégiai tervezés.

5.2. Törekvés, hogy biztosítsa a státuszt, mint egy önfinanszírozó szervezet a lehető leghamarabb, az új, beruházások bővítése és fejlesztése.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Canadian University Dubai

A szak biztosít a hallgatók, akik jól értenek a funkcionális területek Architecture, beleértve a tervezési eszközök, tervezési módszerek és tervezési filozófiák, szövetke ... [+]

A Bachelor of Architecture szak nyújt Önnek egy jó megértése a funkcionális területek Architecture, beleértve a tervezési eszközöket, tervezési módszerek és tervezési filozófiák, szövetkezett a döntéshozatal és a hatékony prezentáció folyamatokat. Hogy fejleszti tudását a professzionális építészeti és etikai értékek és bemutatja, hogy a működési környezet építészeti gyakorlat. A program során, akkor alkotnak jó megértése és bizonyított képessége alapjait az építészeti tervezés, fokozza a képességek grafikai és szóbeli kommunikáció és fejlesztése részletes ismerete építési rendszerek, kódok és a megfelelő technológiák és anyagok, valamint felmérték, és iránti érzékenység, az ökológia és a környezetvédelem. Előnyök Diplomák a Bachelor Interior Design lesz felszerelve:... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2019
Angol
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
Canadian University Dubai

... [+]

Karrierlehetőségek

Erős igény mutatkozik a hálózati szakemberek számára az Egyesült Arab Emírségekben és a szélesebb körzetben. Ez a fokozat kitűnő munkalehetőséget kínál a tanítványok számára, többek között:

[-]
Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BA

Canadian University Dubai

Fogad egy szilárd alapot a gyakorlati haszna a kvalitatív és kvantitatív módszerek és ismeretek, mint a hírek írásban, másolás írás, PR tervezés és hirdetés tervezés, dip ... [+]

Ez a program tanítják arab. Kattintson ide , hogy olvassa el a leírást arab

Fogad egy szilárd alapot a gyakorlati haszna a kvalitatív és kvantitatív módszerek és ismeretek, mint a hírek írásban, másolás írás, PR tervezés és hirdetés tervezés, diplomások is előállíthatjuk, hogy belépjen a szakmai területeken, mint a könyvkiadás, a szerkesztés, a termelés, a tervezés a kutatás .

Ők is munkát találni a kommunikációs kapacitás területeken is, mint a diplomácia, az üzleti, kormányzati, non-profit szervezetek, szakmai szervezetek, az egészségügyi vállalatok és a nemzetközi szervezetekkel.

Előnyök

Pályakezdő lesz a készségek és ismeretek közzétételére, szerkesztés, termelés és kutatás PR tartalom helyi és a nemzetközi piacokon.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2019
Arab
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Canadian University Dubai

... [+]

[-]
Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2019
Arab
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Canadian University Dubai

Pályakezdő lesz a készségek és ismeretek közzétételére, szerkesztés, termelés és kutatás reklám tartalmát a helyi és a nemzetközi piacon. ... [+]

Pályakezdő lesz a készségek és ismeretek közzétételére, szerkesztés, termelés és kutatás reklám tartalmát a helyi és a nemzetközi piacon.

[-]
Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2019
Arab
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BBA

Canadian University Dubai

A BBA a nemzetközi üzleti évben felkészíti a diákokat a vezetői pályára az egyre versenyképesebb és egymástól függő nemzetközi üzleti piacok számára. Hangsúlyozza az alap ... [+]

A globális lehetőségek olyan keresleteket generáltak a vezetők számára, amelyek képesek a nemzetközi üzleti gyakorlatban és stratégiákban. Azonban egyre több cég tudomást szerzett arról, hogy a piac a világot magába foglalja. Bár a nemzetközi üzleti tevékenységnek számos jellemzője van a belföldi üzleti tevékenységgel kapcsolatban, ez is sokféleképpen különbözik.

A nemzetközi üzleti tevékenység jelentősége tovább fog bővülni, mivel egyre több vállalat vesz részt a nemzetközi beszerzésben erőforrások és összetevők beszerzésében. A mai cégek az egész földgömböt potenciális piacnak tekintik, növelve a keresletet a nemzetközi üzleti szakemberek számára, hogy világszerte kiváló termékeket és szolgáltatásokat nyújtsanak. A nemzetközi üzleti tevékenységek jövője folyamatos növekedés lesz, mivel további cégek lépnek be ezen a piacon.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Canadian University Dubai

tudents az eBusiness programban fog tanulni, hogy ezek a technológiák kezelésére használt üzleti fogalmak. Ezt követően egy szimulált laboratóriumban a hallgatók olyan fo ... [+]

eBusiness (elektronikus üzlet) optimalizálja a megjelenésével az információs és kommunikációs technológia, mint eszköz, amely növeli a vállalkozások versenyképességét. A mai ügyfelek és az alkalmazottak egyaránt képessé válnak vezetni az üzleti túl a hagyományos statikus weboldalak. Támogató intelligens mobil technológia, szükség van, hogy kihasználja az online intelligens vállalati szintű információs rendszerek levezetéséhez üzleti érték és a versenyelőny megszerzése érdekében. Az ilyen technológiák a működési hatékonyságot a belső funkcionális területeken (marketing és értékesítés, gyártás, logisztika, beszerzés és számvitel) teremti meg, beleértve a dinamikus ügyfeleket és a gyártók igényeit hangsúlyozó külső szervezeteket. A diákok a eBusiness programban megtanulják, hogy ezek a technológiák használata, hogy foglalkozzon az üzleti fogalmak. Ezt követően egy szimulált laboratóriumban a hallgatók olyan fogalmakat alkalmaznak, amelyeket egy Enterprise Resource Planning (ERP) alkalmazási rendszer, például SAP... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Canadian University Dubai

A BBA Pénzügyi és Számviteli program felvértezi a hallgatókat a tudás és készségek a munka a földeken Vállalati Pénzügy és számvitel. A hallgatók a teljes kihívást jelent ... [+]

A BBA Pénzügyi és Számviteli program felvértezi a hallgatókat a tudás és készségek a munka a földeken Vállalati Pénzügy és számvitel. A hallgatók a teljes kihívást jelentő programot, amely tartalmazza tanfolyamok, mint a banki, értékpapír-elemzés, a Capital elemzése, portfólió menedzsment, a pénzügyi szabályozás, Wealth Management, International Financial Management, Management Accounting Systems, valamint a Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS).

Előnyök

Pályakezdő a Pénzügyi és számviteli program felkészült a dinamikus és kihívásokkal teli világban a vállalati pénzügyek, valamint a helyzetben van, hogy lépjenek előre a számviteli karrierjük. Miután a program, a diákok kell elhelyezni, hogy előre a szakmai megnevezés programok, többek között CMA, CFA, és CA.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Canadian University Dubai

A BBA Human Resource Management felkészíti a diákokat, hogy hozzájáruljon mind stratégiai és működési felé a szervezet fejlődését, illetve a munkaerő. A diákok a program ... [+]

Ahogy az információs technológiák mozogni, hogy egységesítsék az üzleti folyamatok, az emberi tőke válik az egyik kritikus erőforrások egy szervezet. Folyamatosan változó ipari és kereskedelmi munkahelyi törvények és a nemzetközi és a globalizáció vállalkozások jelentette volna, hogy az emberi erőforrás menedzsment vált kritikus stratégiai dimenzióját minden szervezet.

A BBA Human Resource Management felkészíti a diákokat, hogy hozzájáruljon mind stratégiai és működési felé a szervezet fejlődését, illetve a munkaerő. A diákok a program meg fogja vizsgálni a stratégiai alkalmazottak, javadalmazási és juttatási, Munkavállaló, munkaügyi kapcsolatok, Integrált Emberi Erőforrás Fejlesztési rendszerek és döntéstámogató folyamatok.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Canadian University Dubai

A BBA Marketing felkészíti a diákokat, hogy sikeresek legyenek a folyamatosan változó globális üzleti környezetben. Ez biztosít a hallgatók tisztában legyenek minden sze ... [+]

Marketing szerves része minden sikeres üzleti tevékenységet. Az egyik premier marketing tevékenység az, hogy megértsük az ügyfelek értéket elvárások és dolgozzon ki egy marketing tervet, amely kielégíti és eléri azokat az elvárásokat, a megfelelő időben, a megfelelő helyen és a megfelelő áron.

Sőt, a mai ultra-versenyképes globális üzleti környezetben, stratégiai elhelyezése a termékek / szolgáltatások és márkák tartják a kritikus sikertényezők szinte minden szervezetek. Proaktív szervezetnél a marketing stratégiák szükségesek fogyasztói igényeket kielégítő, szert fenntartható versenyelőnyt, és fokozza a pénzügyi teljesítmény. A BBA Marketing felkészíti a diákokat, hogy sikeresek legyenek a folyamatosan változó globális üzleti környezetben. Ez biztosítja a hallgatók számára, hogy megértsék a marketing funkció minden aspektusát a szervezeten belül. A diákok ki vannak téve a jelenlegi elméletek és gyakorlatok fogyasztói magatartás, marketing kutatás, értékesítés, kiskereskedelem, reklám, és promóció, márkázás és az e-marketing.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Canadian University Dubai

A mechatronika multidiszciplináris téma, amely egyesíti a számítógépes, elektromos és gépészeti elemeket. A CUD fokozat célja a mérnöki munka ismereteinek bővítése az alk ... [+]

Előnyök

A CUD mechatronikai diákjai különböző tudományágaknak vannak kitéve, így jól felszereltek lesznek, hogy kiválóan legyenek kitéve számos területen - beleértve az elektromos és gépgyártást is -, és képesek legyenek gyorsan elérni a vezetői pozíciókat. A mechatronikus diplomások együttes készségei egyre inkább értékesek a különböző területeken működő munkáltatók számára.

Felismerve az olaj- és gázipartól való diverzifikáció szükségességét, az Egyesült Arab Emírségek úgy döntött, hogy jelentősen fektet be a technológiai fejlődésen és az innováción alapuló tudásalapú gazdaság létrehozásába, ideértve a robotikai technológia fejlődését is. Mechatronikus diplomát szerzett magának a keresletet az Egyesült Arab Emírségek számára kiemelkedő jelentőségű és fejlődő területeken, a tiszta energiától a gyártásig és az egészségügyi ellátásig.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Canadian University Dubai

... [+]

Hulladékgazdálkodás [-]
Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Canadian University Dubai

... [+]

Hallgatókat a Bachelor Interior Design lesznek felszerelve

Kreatív és analitikus készségek <li> Olyan gazdasági, társadalmi, konstrukciós és jogi környezet megértése, amelyben a belsőépítészet gyakorlata működik.</li> <li> Szakmai tervezés és etikai értékek ismerete.</li> <li> Jó megértés és bizonyított képesség a belsőépítészet alapjain.</li> <li> A grafikus és szóbeli kommunikáció fokozott képessége</li> <li> A belsőépítészeti rendszerek, kódok és megfelelő anyagok jó ismerete.</li>

Karrierlehetőségek

A Bachelor of Science Interior Design-ban szerzett diplomások jogosultak a következőkre:... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

Canadian University Dubai
Address
1st Interchange, Sheikh Zayed Road
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Honlap