Ajman University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ajman University ma vezető szerepet tölt be az Egyesült Arab Emírségek felsőoktatásában, holnap és azon túl.

Ajman University (AU) az UAE oktatásának élvonalában állt, mivel 30 évvel ezelőtt az Öböl-térség első magánegyeteme volt. A közelmúltban a College of Medicine, a mérföldkő intézmény (az egyetemek Ajman és Fujairah) most magában foglalja 9 főiskola kínál 23 egyetemi és 10 végzős programok. Az AU programjait az Egyesült Arab Emírségek Oktatási Minisztériuma akkreditálja. Ezenfelül az AU nemzetközi akkreditációt folytat bizonyos programok, valamint az egyetem számára.

Az AU gazdag nemzetközi és 35 és 72 különböző nemzetiségű keveréke az AU innovációs, kiválósági és társadalmi felelősségi körének sarokköve. Az AU célja az arab világ egyik vezető egyetemének nemzetközi elismertségének megismerése.

A kar és a diákok megtestesítik az egyetem "Make it Happen" mottóját. Ebben az esetben az olasz előadók Emanuela Corti és Ivan Parati. Amikor a dinamikus duó nem tanít designot a College of Engineering-ben, olyan innovatív ruhákat hoz létre, amelyek több célt szolgálnak. A "Sensewear" néven ismert csúcstechnikai ruhákat bárki viselheti, de különösen azok számára szól, akiknél az érzékszervi rendellenességek leggyakrabban az autizmus és az Asperger-szindróma társulnak. A Sensewear megnyerte a Grand Prix-ot a japán 2015-ös Lexus Design Awards-on, és 2016-ban szerezte meg a legkiemelkedőbb "hordható tech" díjat a Velencei Design Héten és a Health Tech

Az Ajman University a társadalmi felelősségvállalás része a kollektív DNS-nek. A diákok nagy szenvedélyt mutatnak a tanulmányaikért és a társadalom iránti mély együttérzésért. Számos lehetőségük van arra, hogy megoszthassák azt, amit a tantermekben tanult a nagyközönséggel. Minden félévben, önkéntes csoportok olyan helyeket látogatnak meg, mint Nepál és Zanzibar, hogy nyújtsák szolgáltatásaikat - az egészségügytől a nyelvoktatásig. Helyileg, naponta több mint 500 fogorvost szolgálnak fel az AU ingyenes fogorvosi klinikáján az egyetemen. És a mobil fogorvosi egység nemrégiben történő hozzáadásával a fogászati ​​szolgáltatások hamarosan elérhetők lesznek azok számára, akiknek nincsenek szállításuk.

Az AU 1988-as megnyitása óta több mint 36.000 diákot végzett 84 országból . Különböző szakmákban dolgozik - a fogászattól az információs technológiáig; gyógyszertár a törvényhez; tömegkommunikáció az üzleti adminisztrációhoz - Az AU alumni most 14 alumínium fejezetet tartalmaz a világ minden tájáról.

Ajman University küldetése, jövőképei és alapvető értékei a kiválóság, az innováció és a társadalmi felelősségvállalás iránti szilárd elkötelezettségen alapulnak.

Küldetés

Ajman University egy multikulturális felsőoktatási intézmény, amely széles körű magas színvonalú és releváns tudományos programokat kínál. Az egyetem a hallgatók, az öregdiákok, a munkáltatók és a társadalom igényeinek kielégítésére törekszik minőségi oktatás, ösztöndíj és közösségi elkötelezettség révén. Az AU jól fejlett diplomásokat fejleszt ki, akik szakmailag kompetensek, társadalmilag felelősek, innovatívak és aktívak az UAE fenntartható fejlődéséhez és azon túl.

Látomás

Ajman University nemzetközileg elismert, mint az arab világ egyik vezető egyeteme a legmodernebb tanulási környezetért, a hatásos kutatásért, a felelős tájékoztatásért és a közösségi szerepvállalásért.

Alapértékei

Kiválóság: Minden AU tevékenységet a legmagasabb nemzetközi szabványoknak megfelelően végzik.

Integritás: Az AU tiszteletben tartja az őszinteséget, a megbízhatóságot, a megbízhatóságot, az átláthatóságot és az elszámoltathatóságot.

Befogadás: Az AU magában foglalja a megosztott irányítást, ösztönzi a toleranciát és elősegíti a sokszínűséget.

Társadalmi felelősségvállalás: Az AU elősegíti a közösség szerepvállalását, a környezeti fenntarthatóságot és a globális állampolgárságot. Emellett elősegíti a helyi és globális közösségek igényeinek és kihívásainak tudatosítását és támogatását.

Innováció: Az AU olyan kreatív tevékenységeket támogat, amelyek több szempontból kihívásokat és kérdéseket vetnek fel annak érdekében, hogy megtalálják a megoldásokat és előmozdítsák a tudást.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Arab

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Health BScs » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés Health Alapképzés » Megjelenítés Mesterdiplomák » Megjelenítés Law PhD » Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor a belsőépítészetben

Campus Nappali 4 év August 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

A Belügyminisztérium formatervezésének kiváló minőségű belső formatervezést oktat a hallgatóknak azzal a céllal, hogy fejleszti a technikai és a generikus készségeket, hogy jól képzettek legyenek a bentlakásos fegyelmezéshez szükséges jövedelemszerző foglalkoztatásban, és hatékonyan hozzájárulhassanak a közösség fejlődéséhez. [+]

Küldetés

A Belügyminisztérium formatervezésének kiváló minőségű belső formatervezést oktat a hallgatóknak azzal a céllal, hogy fejleszti a technikai és a generikus készségeket, hogy jól képzettek legyenek a bentlakásos fegyelmezéshez szükséges jövedelemszerző foglalkoztatásban, és hatékonyan hozzájárulhassanak a közösség fejlődéséhez. A belsőépítészeti program célja továbbá, hogy felkészítse hallgatóit posztgraduális tanulmányokra.

célok

A belsőépítészi program végzős hallgatóinak:

1. Az alapkészségek alapja, és képesek arra, hogy ezeket a készségeket a tervezési folyamatban és bemutatásban alkalmazzák.

2. A belsőépítészeti projektek adatgyűjtésére, elemzésére, tervezésére és értékelésére vonatkozó készségek és képességek, beleértve a technikai részleteket.... [-]


Bachelor in Education az angol nyelvtanítás mint idegen nyelv

Campus Nappali 4 év August 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

A TEFL program célja, hogy a helyi társadalmat és a különböző oktatási intézményeket képzett angol nyelvtanárokkal látja el, valamint támogassa az Egyesült Arab Emírségekben és a régióban működő más angol osztályokkal és nyelvközpontokkal fenntartott kapcsolatokat az ötletek, információk, tapasztalatok és kutatási eredmények cseréjére. [+]

Küldetés

A TEFL program célja, hogy a helyi társadalmat és a különböző oktatási intézményeket képzett angol nyelvtanárokkal látja el, valamint támogassa az Egyesült Arab Emírségekben és a régióban működő más angol osztályokkal és nyelvközpontokkal fenntartott kapcsolatokat az ötletek, információk, tapasztalatok és kutatási eredmények cseréjére.

célok

A TEFL program célja az, hogy biztosítsa a társadalmat és az oktatás területét azoknak a diplomásoknak, akik képesek:

Taníts meg egy multinacionális társadalomban, és ölelje át a kulturális sokszínűségetHasználja az angol nyelvet idegen nyelven különböző kontextusokbanA tanuló kultúrájának előmozdítása az iskolai hallgatók körébenInteraktív oktatási módszerek bevezetése az osztályterembenHasználja a technológiát a nyelvtanítás és a tanulás támogatásakéntA döntéshozatali készségeket különböző tanítási helyzetekre alkalmazzaInterakció a diákokkal, a szülőkkel, a kollégákkal és az iskolavezetővel és a rendszergazdákkalA munkahelyi problémák azonosítása és megoldásaEgy életen át tartó tanulás szemléltetéseA program eredményei... [-]

Bachelor of Education a matematika tanárképzési programjában

Campus Nappali August 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

A Matematika és Tudományi Tanszék feladata a matematika és a fizika minden kurzusának tanítása az egyetem különböző kollégiumain. Alapvetően az osztály kínál egy Bachelor diplomát az oktatás - tanítási matematika és a tudományok. [+]

A Matematika és Tudományi Tanszék feladata a matematika és a fizika minden kurzusának tanítása az egyetem különböző kollégiumain. Alapvetően az osztály kínál egy Bachelor diplomát az oktatás - tanítási matematika és a tudományok . A programot a felsőoktatási minisztérium és a tudományos kutatás akkreditálja. Ez a program az arab nyelvben található.

A program eredményei

1. A matematika, a tudomány és a technológia ismereteinek oktatása.

2. Alapfogalmak használata az oktatásban, a pszichológiában, a tanítási módszerekben és a tantervezésben.

3. A matematika és tudományok ismereteinek gyakorlása differenciális, integrális kalkulus és alapvető tudományok révén.... [-]


Bachelor of Education a tanárképzési program arab nyelven

Campus Nappali August 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

Az arab és az iszlám tanulmányok program célja a diplomások generációjának tudományos előkészítése; akik az arab nyelv és az iszlám tanulmányaiban főiskolai végzettséggel rendelkeznek, akik képesek részt venni az Egyesült Arab Emírségekben és onnan érkező szellemi, kulturális és oktatási intézmények dúsításában. [+]

Az arab és az iszlám tanulmányok program célja a diplomások generációjának tudományos előkészítése; akik az arab nyelv és az iszlám tanulmányaiban főiskolai végzettséggel rendelkeznek, akik képesek részt venni az Egyesült Arab Emírségekben és onnan érkező szellemi, kulturális és oktatási intézmények dúsításában.

A program tükrözi az arab / iszlám kultúra és a civilizáció sokféleségét és összetettségét. Az arab nyelv és az iszlám tanulmányok tanulmányozása során a diákok megismerik az arab nyelvtudását és kultúráját a történelem során.

Tanulni fognak az arab nyelv és az iszlám tanulmányok módszertanáról, valamint az oktatási technológiáról és alkalmazásairól. Segít a diákoknak megérteni, hogy az arab nyelv az évszázadok során nőtt.... [-]


BA

Bachelor of Arts a tömegkommunikáció / nyomtatás és elektronikus sajtó

Campus Nappali August 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

A tömegkommunikációs kollégium [+]

Ez a program arabul szolgál.

A tömegkommunikációs kollégium

Négy koncentrációt foglal magában: grafikai tervezés, elektronikus és nyomtatott sajtó, rádió és TV (Ajman Campus)

A beiratkozott hallgatók e program befejezése (42) tanfolyamok sikeres, ami egyenértékű (126) hitel óra.

Főiskolai célok:

- A legfrissebb és legfontosabb elméleti ismeretek bemutatása a médiaprogramban kiválasztott pályán. Ez annak érdekében, hogy a hallgatóknak erős és korszerű tudásalapú legyen, hogy segítsen nekik megismerkedni a terület elméleti oldalával és a gyakorlatban hozzáértő

- Adja meg a hallgatók számára a szükséges képzett készségeket, hogy különböző média elemeket és programokat készítsenek a program négy sávjában a főiskolai stúdiók és a laborok, vagy a terepen... [-]


Bachelor of Arts a tömegkommunikáció / PR és reklám

Nappali August 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

A tömegkommunikációs kollégium [+]

Ez a program arabul szolgál.

A tömegkommunikációs kollégium

Négy koncentrációt foglal magában: grafikai tervezés, elektronikus és nyomtatott sajtó, rádió és TV (Ajman Campus)

A beiratkozott hallgatók e program befejezése (42) tanfolyamok sikeres, ami egyenértékű (126) hitel óra.

Főiskolai célok:

- A legfrissebb és legfontosabb elméleti ismeretek bemutatása a médiaprogramban kiválasztott pályán. Ez annak érdekében, hogy a hallgatóknak erős és korszerű tudásalapú legyen, hogy segítsen nekik megismerkedni a terület elméleti oldalával és a gyakorlatban hozzáértő

- Adja meg a hallgatók számára a szükséges képzett készségeket, hogy különböző média elemeket és programokat készítsenek a program négy sávjában a főiskolai stúdiók és a laborok, vagy a terepen... [-]


Bachelor of Arts a tömegkommunikációban / rádióban és TV-ben

Campus Nappali August 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

A tömegkommunikációs kollégium [+]

Ez a program arabul szolgál.

A tömegkommunikációs kollégium

Négy koncentrációt foglal magában: grafikai tervezés, elektronikus és nyomtatott sajtó, rádió és TV (Ajman Campus)

A beiratkozott hallgatók e program befejezése (42) tanfolyamok sikeres, ami egyenértékű (126) hitel óra.

Főiskolai célok:

- A legfrissebb és legfontosabb elméleti ismeretek bemutatása a médiaprogramban kiválasztott pályán. Ez annak érdekében, hogy a hallgatóknak erős és korszerű tudásalapú legyen, hogy segítsen nekik megismerkedni a terület elméleti oldalával és a gyakorlatban hozzáértő

- Adja meg a hallgatók számára a szükséges képzett készségeket, hogy különböző média elemeket és programokat készítsenek a program négy sávjában a főiskolai stúdiók és a laborok, vagy a terepen... [-]


Bachelor of Arts in pszichológia

Campus Nappali August 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

- Ausztria Jumanbarla: Swirulcup [+]

1 - NEMZETKÖZI MEZŐGAZDASÁGI FEJLESZTÉSI ALAP 2 - Ausztria: NEMZETKÖZI MEZŐGAZDASÁGI FEJLESZTÉSI ALAP 3 - DÉL-DÉL-TERÜLETEK DÉL-DESTINÁLÁSA 3 - SZOLIDARITÁS 4 - A KONGRESSZUS VÉGREHAJTÁSA 4 - 126 TÁMOGATÓ VÉGREHAJTÁSA (42) DEMOKRÁCIÓ 5. A hozzájárulások összege: 6 1025 - : Az ország teljes népességének összesen 60% -7% -a még nem kapott eredményt: 1. Zarkum Dakharlala, Jalaoula, Isfala, 2. Zoukram, Khattab és Zahala falu. Az alábbiakban összefoglaljuk az Igazgatóság beszámolója az Igazgatóság beszámolójáról az Igazgatóság beszámolójáról az Igazgatóság beszámolójáról az Igazgatóság beszámolójáról, A kis szigetfejlesztő államok fenntartható fejlődését célzó cselekvési program végrehajtásának ütemtervének végrehajtása mellett a Nemzetközi Távközlési Unió (ITU) bejelentette, hogy hozzájárult a kis szigeti fejlődő államok fenntartható fejlődését célzó cselekvési program végrehajtásának ütemtervéhez, 2 - A két ország megállapodott abban, hogy partnerséget alakít ki a két ország között annak érdekében, hogy sikeres eredményt érjen el a terv sikeres megvalósításában.... [-]


Médiaközpont és humán tudományok / Információs osztály

Campus Nappali September 2018 Egyesült Arab Emírségek Ajman

Média és Bölcsészettudományi Kar [+]

Média és Bölcsészettudományi Kar

Média részleg

A Bachelor of Arts program a médiában

Grafikai formatervezés

A Bachelor of Arts program a médiában

Először: kötelező egyetemi követelmények (5 kredit, 15 óra hitel)

[-]

BSc

Bachelor of Science in Electrical Engineering

Campus Nappali 4 év August 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

A Villamosmérnöki Tanszék által kínált Villamosmérnöki Program megfelel az egyetemi küldetésnek, annak megtervezése és összetétele, valamint a tanulási eredmények átadása és értékelése összhangban van a nemzetközi akadémiai normákkal. [+]

Az EE Tanszék küldetése

A Villamosmérnöki Tanszék célja, hogy magas színvonalú villamosmérnöki képzést biztosítson a hallgatóknak azzal a fókuszban, hogy fejleszti a technikai és a generikus készségeket, hogy jól képzettek legyenek az elektrotechnikai fegyelemben való kereső foglalkoztatáshoz, és hatékonyan hozzájárulhatnak a műszaki fejlődéshez. a közösség. Célja továbbá a kutatás és a közösség elkötelezettségének előmozdítása, valamint a diákok felkészítése az elektrotechnika posztgraduális tanulmányaira.

A Villamosmérnöki Program

A Villamosmérnöki Tanszék által kínált Villamosmérnöki Program megfelel az egyetemi küldetésnek, annak megtervezése és összetétele, valamint a tanulási eredmények átadása és értékelése összhangban van a nemzetközi akadémiai normákkal.... [-]


Bachelor of Science in Finance

Campus Nappali 8 félév August 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

A pénzügyminta program célja, hogy olyan oktatási tapasztalatot biztosítson, amely fejleszti a hallgató pénzügyi, technikai és kritikai gondolkodását, kommunikációs készségét, képes arra, hogy mennyiségi és minőségi tényezőket integráljon az üzleti és pénzügyi döntésekbe, valamint hozzon létre és terjessze az értékekkel kapcsolatos tudást mindezen területeken. [+]

Küldetés

A pénzügyminta program célja, hogy olyan oktatási tapasztalatot biztosítson, amely fejleszti a hallgató pénzügyi, technikai és kritikai gondolkodását, kommunikációs készségét, képes arra, hogy mennyiségi és minőségi tényezőket integráljon az üzleti és pénzügyi döntésekbe, valamint hozzon létre és terjessze az értékekkel kapcsolatos tudást mindezen területeken.

célok

A program célja:

1. Gondoljon mélyebb betekintést a finanszírozás elveire és funkcióira.

2. A modern finanszírozáshoz kapcsolódó tudás építése az üzleti és pénzügyi problémák megoldásához.

3. Javítani kell a pénzügyi stratégiák kialakításának képességét a szervezeti teljesítmény javítása érdekében.... [-]


Bachelor of Science in Management

Campus Nappali 8 félév August 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

A Vezetési Osztály küldetése főként az Egyetem és a Főiskola nagyszerű jövőképéből és filozófiájából származik. [+]

Küldetés

A Vezetési Osztály küldetése főként az Egyetem és a Főiskola nagyszerű jövőképéből és filozófiájából származik.

Az osztály ezért arra törekszik, hogy a hallgatók kiváló oktatást és szakmai gyakorlatot folytassanak a menedzsment különböző területein egy szigorú tudományos programon keresztül, amely elősegíti a kritikai gondolkodást, az interperszonális készségeket, a technikai kompetenciát és mindenekelőtt az etikai és erkölcsi elveket és gyakorlatokat.

célok:

1. Annak érdekében, hogy a hallgatók mély szakmai ismereteket szerezzenek a huszonegyedik században az üzleti és menedzsment karriert érintő modern irányítási elméletekről, fogalmakról, elvekről és gyakorlatokról.... [-]


Bachelor of Science in Marketing

Campus Nappali 8 félév August 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

A marketing szak programja elsősorban az AU filozófiájából és jövőképéből származik. Így a program küldetése összhangban áll a College of Business Administration küldetésével és célkitűzéseivel. [+]

Küldetés

A marketing szak programja elsősorban az AU filozófiájából és jövőképéből származik. Így a program küldetése összhangban áll a College of Business Administration küldetésével és célkitűzéseivel.

A misszió célja, hogy magas színvonalú oktatást biztosítson, amely fejleszteni fogja a diákok készségeit és ismereteit azokon a területeken, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hatékonyan és hatékonyan végezhessenek karrierjükben. Ennek megfelelően mind a tanfolyam struktúrája, mind a tantervek célja e célok elérése.

célok:

1. Az általános üzleti alapítványok ismereteinek és megértésének fejlesztése.

2. Engedélyezze a tanulókat kvantitatív, kvalitatív elemzés és döntéshozatali technikák alkalmazására.... [-]


Bachelor of Science in Számvitel

Campus Nappali 8 félév August 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

A Számviteli Osztály küldetése főként az egyetem és a kar szemléletéből és filozófiájából származik. Ennek megfelelően a tanszék a számviteli oktatás és a szakmai gyakorlat kiválóságát törekszik a szigorú tudományos programon keresztül, amely elősegíti a kritikai gondolkodást, az interperszonális készségeket, a technikai kompetenciát és mindenekelőtt az etikai gyakorlatokat. [+]

Küldetés

A Számviteli Osztály küldetése főként az egyetem és a kar szemléletéből és filozófiájából származik. Ennek megfelelően a tanszék a számviteli oktatás és a szakmai gyakorlat kiválóságát törekszik a szigorú tudományos programon keresztül, amely elősegíti a kritikai gondolkodást, az interperszonális készségeket, a technikai kompetenciát és mindenekelőtt az etikai gyakorlatokat.

célok

1. Adja meg a hallgatóknak megfelelő számviteli ismereteket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy szerepet kapjanak a számviteli szakmában.

2. Engedélyezze a hallgatókat, hogy készítsenek, elemezzenek és kommunikálhassanak számviteli információkat információs technológiával, hogy megkönnyítsék a döntéshozatali folyamatot.... [-]


Bachelor of Science in Számítástechnika

Campus Nappali August 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

A Számítástechnika program célja: Számítógépes mérnökök készítése, akik képesek a tudomány és a matematika elméleteit és elveit számítógépes hardverek, szoftverek és hálózatok tervezésére alkalmazni a feltörekvő informatikai területeken. [+]

Küldetés

A Computer Engineering program célja:

Olyan számítógépes mérnököket állítanak elő, akik képesek alkalmazni a tudomány és a matematika elméleteit és elveit számítógépes hardverek, szoftverek és hálózatok tervezésére a feltörekvő informatikai területeken.Olyan számítógépes mérnököket állít elő, akik képesek prototípusok kiépítésére, mind a hardverek, mind a szoftverek tervezésével és fejlesztésével kapcsolatban.Készítsd elő a hallgatókat a szakmai karrierekre és folytassák a számítástechnikai továbbképzést.Programi oktatási célok

Néhány éven belül az érettségi után a számítástechnikai diplomások a következő PEO-kat teljesítik:... [-]


Természettudományi Bachelor Információs Rendszerek

Campus Nappali 8 év August 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

Az Információs Rendszerek programjának célja, hogy minőségi oktatást nyújtson az egyetemi programok nemzetközi szinten elismert szabványokon alapuló információs rendszerek területén; olyan informatikai szakembereket állít elő, akik hatékonyan alkalmazzák az informatikai technológiákat és alkalmazzák az informatikai megoldásokat a piac és a társadalom igényei szerint, különösen az Egyesült Arab Emírségekben és az Öböl-térségben; és felkészítsenek az élethosszig tartó tanulásra és a kutatásra. [+]

Küldetés

Az Információs Rendszerek programjának célja, hogy minőségi oktatást nyújtson az egyetemi programok nemzetközi szinten elismert szabványokon alapuló információs rendszerek területén; olyan informatikai szakembereket állít elő, akik hatékonyan alkalmazzák az informatikai technológiákat és alkalmazzák az informatikai megoldásokat a piac és a társadalom igényei szerint, különösen az Egyesült Arab Emírségekben és az Öböl-térségben; és felkészítsenek az élethosszig tartó tanulásra és a kutatásra.

Program oktatási célok

A Bachelor of Science at Információs Rendszerek programban szerzett diplomáját a diploma megszerzése után néhány év alatt a következő jellemzőkkel rendelkeznek:... [-]


Természettudományok Bachelor of Information Technology

Campus Nappali 8 félév August 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

Az információtechnológiai program célja, hogy minőségi oktatást biztosítson az informatika területén az egyetemi programokhoz nemzetközileg elismert szabványok alapján. [+]

Küldetés

Az információtechnológiai program célja, hogy minőségi oktatást biztosítson az informatika területén az egyetemi programokhoz nemzetközileg elismert szabványok alapján; olyan informatikai szakembereket állít elő, akik hatékonyan alkalmazzák az informatikai technológiákat és alkalmazzák az informatikai megoldásokat a piac és a társadalom igényei szerint, különösen az Egyesült Arab Emírségek és az Öböl-térség területén; és előkészíti az egyéneket az egész életen át tartó tanuláshoz és a kutatáshoz.

Programi oktatási célok

A Bachelor of Science in Information Technology programban szerzett diplomások a következő évtizedeken belül a következő jellemzőkkel rendelkeznek:... [-]


Építészmérnöki alapképzés

Campus Nappali 8 félév August 2019 Egyesült Arab Emírségek Ajman

A program fő feladata, hogy előkészítse a professzionális szakembert, aki képes az épített környezet két fő fázisának kezelésére: az utólagos tervezési, építési menedzsment. [+]

A BSc küldetése. (LENNI

A program fő feladata, hogy előkészítse a professzionális szakembert, aki képes az épített környezet két fő fázisának kezelésére: az utólagos tervezési, építési menedzsment. Ezenkívül a program sikeres végzettsége is kulcsfontosságú szerepet tölthet be a létesítménygazdálkodás és a költségbecslés és a becslés terén.

A program végzője pályafutást folytathat az épített környezet különböző területein, mint például a mennyiségi felmérés, az épületfelmérés, a vagyonkezelés, a műszaki tanácsadó cégek és az értékbecsléseket és kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtó társaságokat, a hatóságokat és az anyagokat.... [-]


Videók

Grand Prize in the national category of UAE AI & Robotics Award for Good

We know our way | #AUgrad2017

Kapcsolat

Ajman University of Science And Technology

Cím P.O. 346 Ajman
Ajman, Ajman, Egyesült Arab Emírségek
Honlap http://www.ajman.ac.ae/
Telefon +971 6 748 2222