Hivatalos Leírás

Élénk, multikulturális és dinamikus, a University of Johannesburg (UJ) osztja a tempót és az energia, a kozmopolita Johannesburg, a város, amelynek a nevét hordozza. Büszkén dél-afrikai, az egyetemi életben le az afrikai gyökereit, és jól felkészült a szerepet aktualizálásától lehetséges, hogy a felsőoktatás tartogat a kontinens fejlődését.

A fenomenális sikertörténet az egyetem egyik, hogy meglepte a kritikusokat és megnyerte a szkeptikusok. Mivel olyan intézmény, amely büszke arra, hogy elérhető a kiválóság, miután csak 11 év UJ nőtte ki magát az intézmény globális kiválóság és a világszínvonalú termet.

Az első öt éves fennállása, UJ megduplázta akkreditált kutatási eredményeket, és növelte több előkelő dél-afrikai Research Székek nulláról hét. Ez a kiemelkedő teljesítmény született jóval a kitűzött cél 2015. A 2010-es kutatási eredmény pedig az lett az eredménye, UJ vágya, a kezdeti időszakban, létrehozni UJ mint egy alaposan kutatás-központú egyetem.

UJ az első és egyetlen afrikai egyetemi felvételt nyert a nagy tekintélyű konzorcium 28 kutatás terén a világon, Universitas 21 - fontos hozzájárulását a növekvő nemzetközi termete UJ.

UJ büszkélkedhet világszínvonalú, nemzetközileg elismert tudományos programok alapján tantervek tájékoztatta élvonalbeli fejlesztések mind a graduális és posztgraduális oktatásban. UJ programjai keretén belül kilenc kar, célja, hogy felkészítse a tanulókat a munka világába és a globális polgárság. Az egyetem négy egyetemen, azaz az Auckland Park sármány Road Campus; Az Auckland Park Kingsway Campus; A Doornfontein Campus; és a Soweto Campus.

Alapuló választási UJ Orange Carpet elsősök - azok az APS pontszám egyenlő, és nagyobb, mint 40 pont - a zászlóshajó programok a következők: Számviteli; Az elektromos és elektronikus / mechanikus / Civil / Bányamérnöki; LLB / BA Jog / BCom törvény; Matematika / Alkalmazott Matematika; IT / Computer Sciences; Humán Élettani; Optometry; Finance; Pszichológia; és tanárképzés.

Annak érdekében, hogy UJ tanítása, a kutatás és az innováció célok megvalósítása érdekében, UJ van, az elmúlt nyolc évben, a befektetett meghaladó R2 milliárd a korszerűsítése és bővítése élő és tanulási lehetőség annak minden egyetemen és létrehozzon egy biztonságos és biztonságos, világszínvonalú tanulási és kutatási környezetet, mind az oktatók és hallgatók.

UJ is bevezetett kézi eszközök (tabletta vagy laptop) be elsőéves tantermek 2014-ben, egy ajánlatot, hogy összeköti ezeket a fiatal elmék a világ e-tudás, hogy egyre nagyobb a, és átalakítani, hogy képesek hozzájárulni, és a versenyt.

UJ végzős siker aránya immár eléri a 83,4% -ot, a teljes éves végzős kimenet meghaladja a 11.400 diák. Az egyetem első év tapasztalatai Program (FYE), egy kezdeményezést nyújtanak tudományos ismeretek megerősítése akcentussal a hallgatók mentori diáktársak, az egyik a támogatási programok, amelyek segítenek enyhíteni az iskola-to-egyetem átmenet. Csaknem 1300 diák oktatók közül kiválasztva, a harmadik évben szinten és fel, pontként közötti diákok és a pedagógusok számára. UJ is bevezette az egyetemi tanácsadók az egyetemi kollégiumok és jóváhagyta off-campus szálláslehetőségek. Alatt UJ tudományos kiválóság program, 250 diák tanácsadók szolgálják 2.000 elsőéves hallgatók 25 rezidenciát.

Jelentősebb is, hogy új, több mint 49.500 diák; 2300 nemzetközi diák; 6700 diplomásokat és neves oktatók, olyan intézmény, bámulatos érettségi arány. UJ ad otthont a 133 szavazat kutatók, akik közül hatan vannak-besorolású, és hét National Research Foundation Székek. Továbbá, ez termeli a legtöbb fekete könyvelők minden akkreditált lakossági egyetem az országban.

Míg UJ folytat globális kiválóság és a termete, a University tervezi, hogy országos szinten reagálnak olyan módon, hogy csak UJ lehet. Ebben a tekintetben között a dél-afrikai hat vezető egyetemek, csak UJ sikeresen hozzáférést biztosít csaknem 2000 első éves hallgatók, akik jönnek a legszegényebb közösségekben, biztosítva számukra, ahol szükséges, a top-up NSFAS finanszírozás, ösztöndíjakat és két egészséges étkezés naponta .

A következő tíz évben, UJ állított hat stratégiai céljait, nevezetesen:

Global Excellence Kutatási és innovációs.
Global Excellence in tanítás és tanulás.
Egy nemzetközi Profil Fit for Global Excellence és a termete.
Kitűnő tanuló tapasztalat.
Active Global Reputation Management, és
Egy intézmény és az emberek Fit Global Excellence és a termete.

Látomás

Egy nemzetközi Egyetem választás, lehorgonyzott Afrikában, dinamikusan a jövő formálásában.

Küldetés

Inspiráló a közösség, hogy átalakítsa, és szolgálja az emberiséget az innováció és az együttműködési törekvés a tudás.

értékek

KÉPZELET BESZÉLGETÉS REGENERÁLÁS etikai alapját

Mi alakítjuk a jövőt

gondolkodás függetlenül
A fejlődő kozmopolita identitás
Kiállító ambíció és a meghajtó
Elfogadása vállalkozói megközelítések

Tanuljuk együtt a sokféleségünk

Hogy bölcs döntéseket együttesen

Bevonása érdemben egymással
Bemutatás kölcsönös tisztelet
vezető consultatively

Fejlődő fenntartható módon kreatív hozzájárulásának

Introspecting megújítási

Innováció a közjó
Hogy a pozitív változás
Kihasználva kívül hagyott lehetőségek

Treasuring akadémiai szabadság

Keresek egyensúlyt a törekvés a tudás

Kihívások elé bátran, kereső bizalom
Felelősen jártak el azáltal, hogy a tisztességes, következetes és átlátható
Részvétel és segít a közösség (Ubuntu) *
  • Ubuntu képes kifejezni az együttérzés, az igazságosság, kölcsönösség, a méltóság, a harmónia és az emberiség érdekében az épület, fenntartása és megerősítése a közösség. Ubuntu beszél a belső összefüggéseit, a közös emberiség és a felelőssége, hogy minden, hogy folyik a kapcsolat.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

University of Johannesburg

Ennek a programnak az a célja, hogy erősítse a hallgatók tudását a befektetési értékelés és a portfóliókezelés fegyeleméről. A program egy széles körű tantervből áll, ame ... [+]

Ennek a programnak az a célja, hogy erősítse a hallgatók tudását a befektetési értékelés és a portfóliókezelés fegyeleméről. A program egy széles körű tantervből áll, amely felkészíti a hallgatókat a beruházással kapcsolatos különféle szakterületek széles skálájára. A tanterv nyolc tématerületet foglal magában, a tőkebefektetéstől, a kamatozó befektetéstől a portfóliókezelésig és a nyugdíjfinanszírozásig. A tanterv elsajátítása képessé teszi a hallgatókat az összetett befektetési alapelvek szintetizálására és a pénzügyi eszközök professzionális alkalmazására. Alapvető ismereteket szerez a globális befektetési alapelvekről, lehetővé téve a képesítő hallgató számára, hogy a mai professzionális befektetési világban dolgozzon. A program hangsúlyozza a kompetencia, az integritás és az etika alkalmazását a professzionális környezetben.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A program célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa a matematikai pénzügyi modellek megértéséhez és megvalósításához szükséges elméleti és gyakorlati képzést. ... [+]

A program célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa a matematikai pénzügyi modellek megértéséhez és megvalósításához szükséges elméleti és gyakorlati képzést. A program létfontosságú képesítés ahhoz, hogy a kvantitatív pénzügyi szolgáltatási ágazatban szakmai gyakorlatba vagy vezetői pozícióba léphessen. A programban szereplő tanterv alapos alapot nyújt a továbbtanuláshoz és a pénzügyi tervezés területén történő specializálódáshoz, valamint a fejlett kvantitatív finanszírozáshoz. Az önreflexiós, tudományosan képzett szakemberek biztosítása a dél-afrikai pénzügyi szolgáltató ipar számára felépíti nemzeti, szellemi és gazdasági infrastruktúránkat.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Baccalaureus oklevelek (ágydíjak) ... [+]

BEd Hons az oktatás vezetésében és vezetésébenFelvételi követelmények

Ahhoz, hogy felvételt szerezzen az oktatási vezetés és menedzsment BEd kitüntetéseiben, egy potenciális hallgatónak rendelkeznie kell:

Négy éves szakmai oktatási fokozat VAGYMegfelelő alapképzettség és elismert szakmai képesítés VAGYNégy éves szakmai oktatási képesítés (ek), valamint haladó oklevél az oktatás rokon alágazatában

A programba átlagosan 65% az előző fokozat. Azoknak a hallgatóknak, akik jelentkeznek erre a fokozatra, kiválasztási folyamaton megy keresztül, amely magában foglalja a személyes interjúkat, a panel interjúkat és az írásbeli beadványokat.

BEd Hons az oktatás nyelvi és irodalmábanFelvételi követelmények... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E képesítések célja a számviteli, könyvvizsgálati, pénzügyi irányítási és adózási elvek megszerzésében, elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában a szellemi kompetenc ... [+]

BAccHons

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy fejlessze a szellemi kompetenciákat és gyakorlati készségeket a számviteli, könyvvizsgálati, pénzügyi irányítási és adóügyi elvek megszerzésében, elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában a posztgraduális szintű számviteli és üzleti kontextusban, valamint felkészüljön a karrierre a számviteli szakmában, vagy ezen a területen továbbtanulhat. A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy reflektáljon a vezetői döntéshozatali folyamatokra és alkalmazásokra szakmai értékeik és alapvető ismereteik, valamint a számviteli, könyvvizsgálati, pénzgazdálkodási és adózás elveinek megértése alapján, hogy felmérje ennek hatását a számviteli szakma holisztikus összefüggéseiben. .... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy egy lekerekített, technikailag összpontosított oktatást nyújtson, amely felkészíti a hallgatókat a műszaki tudásbázissal, jártasságg ... [+]

Bachelor in Accounting

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy egy lekerekített, technikailag összpontosított oktatást nyújtson, amely felkészíti a hallgatókat a műszaki tudásbázissal, jártassággal és átfogó készségekkel, amelyek lehetővé teszik számukra a kezdeményezés és a felelősségvállalás demonstrálását, és lehetővé teszik a vezetői tulajdonságok fejlesztését.

A programot a Dél-afrikai Vállalkozó Könyvelők Intézetével (SAICA) konzultálva fejlesztették ki, és elismerték őket a könyvvizsgálói gyakorlat követelményeként. Ez a képesítés alapos megalapozottságot igényel az érintett szakma vagy karrier ismerete, elmélete, alapelvei és készségei szempontjából, valamint ezen szakmai vagy karrier összefüggésben való alkalmazásának képességét. A program alapját képezi számos posztgraduális tanulmányi lehetőség megkezdéséhez is.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A belsőépítészek számos belső terekkel foglalkoznak innovatív térbeli megoldások létrehozásával, alapos ismeretekkel az építési technológiáról, az anyagokról és az emberi ... [+]

Bachelor belsőépítészet

A belsőépítészek számos belső terekkel foglalkoznak innovatív térbeli megoldások létrehozásával, alapos ismeretekkel az építési technológiáról, az anyagokról és az emberi környezet igényeiről.

A Belsőépítészeti Tanszék alapképzési diplomát és negyedik éves technológiai főiskolai diplomát kínál belsőépítészként.

Karrierlehetőségek

A diplomások belsőépítészi pályafutásra jogosultak:

Kiskereskedelmi belső terekÉttermekSzállodák és szórakoztatóiparIrodai komplexumokKiállítási standokHáztartási belső terekFelvételi követelmények

a BA (belsőépítészet) számára (B8BA6Q)

Senior képesítés vagy azzal egyenértékű képesítés, minimális APS vagy M pontszámmalA jelentkező részvétele a jelentkezési lap feldolgozása utánTíz munkából álló portfólió benyújtása, amelyet be kell mutatni a felvételi értékelés soránAz akadémiai és kvantitatív írástudás (AQL) nemzeti benchmarking tesztjének (NBT) kitöltése... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az ipari tervezők rajzokat, modelleket és számítógépes programokat használnak a termékek széles skálájának esztétikájának, ergonómiájának és funkcionalitásának javítására ... [+]

Iparművészeti Bachelor

Az ipari tervezők rajzokat, modelleket és számítógépes programokat használnak a termékek széles skálájának esztétikájának, ergonómiájának és funkcionalitásának javítására, az egyszeri bútordaraboktól a tömeggyártású termékekig, például játékkonzolokon, konyhai eszközökön és mobiltelefonokon.

Az Ipari Tervezés Tanszék alapképző művészetet kínál ipari formatervezésben.

A tanszék az ipari formatervezési diplomát is kínálja azok számára, akik már sikeresen elvégezték az ipari tervezés művészetének alapképzését.

A tanszék létesítményei között szerepel egy átfogó műhely, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy szinte bármilyen prototípust elkészítsenek.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A kitüntetések programjának tartalma a kutatási módszertant, a sportmenedzsment gyakorlatát, a létesítmény- és eseménykezelést, a sportmarketing, a sportfinanszírozás, a ... [+]

A kitüntetések programjának tartalma a kutatási módszertant, a sportmenedzsment gyakorlatát, a létesítmény- és eseménykezelést, a sportmarketing, a sportfinanszírozás, a humán erőforrás menedzsment és a sport stratégiai menedzsmentjét foglalja magában.

Felvételi követelmények

Hároméves diploma, lehetőleg emberi mozgástudományban.

Elérhetőségeit

Név: Prof. Willem Hollander Tel: 011 559 1090 / E-mail: whollander@uj.ac.za

Karrier

Sportmenedzser, Sportmarketing, Sportgazdálkodó, Sportesemény-szervező, Sport-promóter, Edző vagy Biokinetika szakirány, Sporttudomány vagy Sportmenedzsment kitüntetések, kutató, gyakorlattudós

tartam

BA Hons: 1 éves teljes munkaidős BCom: 3 év teljes munkaidős... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BCom (Law) fokozat célja, hogy a hallgató megismerje a dél-afrikai jogrendszert, a magánjogot, az üzleti vállalkozások jogát, a munkajogot és a szokásjogot. Ezen felül, ... [+]

A BCom (Law) fokozat célja, hogy a hallgató megismerje a dél-afrikai jogrendszert, a magánjogot, az üzleti vállalkozások jogát, a munkajogot és a szokásjogot. Ezen felül, a hallgató képes lesz arra, hogy kurzusokat folytat a gazdasági és menedzsment tudomány területén.

A végzettség minimális időtartama három (3) év teljes munkaidőben.

A BCom (Jogi) fokozatban kitöltött modulok beleszámítanak a modulon kredit egy későbbi LLB fokozatba.

Karrier lehetőségek (LLB fokozat nélkül):Vállalati jogi tanácsadóÁllami jogi tanácsadóA bírósági személyzetIrodai személyzet egy ügyvédi irodában

A Jogi kar igénylésére vonatkozó információkért kattintson ide... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BCom in Finance célja a kompetenciák biztosítása a hallgatók számára a pénzgazdálkodás, a befektetéskezelés, a pénzügyi tervezés és a számviteli alapelvek elsajátításáb ... [+]

BCom in Finance

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy a hallgatók alkalmazott kompetenciákkal rendelkezzen a pénzügyi menedzsment, a befektetési menedzsment, a pénzügyi tervezés és a számviteli alapelvek elsajátításában, elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában a pénzügyi menedzsment, befektetés menedzsment, pénzügyi tervezés és számvitel karrierjének előkészítése során. területeken, valamint alapot nyújt a további tanuláshoz. A hallgatóknak képesnek kell lenniük arra, hogy tükrözzék pénzügyi gazdálkodásukat, befektetés-menedzsmentjüket, pénzügyi tervezési és számviteli döntéseiket és alkalmazásukat, hogy felmérjék ezek hatását a pénzügyi, mint gyakorlat holisztikus összefüggéseiben.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az információkezelés BCom-jával információs menedzser, tudásmenedzser, kutató pályafutást tölthet be. A BCom kitüntetéseken a hallgatók fejlesztették az információs mened ... [+]

BCom az információkezelésben

* Lásd a kari szabályzatot és a programhoz kapcsolódó hozzáférési szabályokat: http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Az információkezelés BCom-jával információs menedzser, tudásmenedzser, kutató pályafutást tölthet be.

Felvételi követelményekMinimális APS:26 matematikával VAGY28 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: 6 (70%)

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.

BCom Hons az információkezelésben... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az ipari pszichológiában működő BCom-val karrierje szakemberek HR szakemberei lehet, akik foglalkoznak azokkal a problémákkal vagy kihívásokkal, amelyek a munkavállalók m ... [+]

BCom az ipari pszichológiában

* Lásd a kari szabályzatot és a programhoz kapcsolódó hozzáférési szabályokat: http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Az ipari pszichológiában működő BCom-val karrierje szakemberek HR szakemberei lehet, akik foglalkoznak azokkal a problémákkal vagy kihívásokkal, amelyek a munkavállalók munkakörnyezetéből fakadnak.

Felvételi követelményekMinimális APS: 26Angolul: 4 (50%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: Nem elfogadott

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A logisztikai menedzsment BCom-ban logisztikai menedzser, tanácsadó, gyártási menedzser karriert tölthet be. A kitüntetések programja a logisztikai menedzsment, a logiszt ... [+]

BCom logisztikai menedzsmentben

A logisztikai menedzsment BCom-ban logisztikai menedzser, tanácsadó, gyártási menedzser karriert tölthet be.

Felvételi követelményekMinimális APS: 26Angolul: 4 (50%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: Nem elfogadott

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.

BCom Hons logisztikai menedzsmentben

Ez a program a logisztikai menedzsment, a logisztikai döntéstámogató rendszerek, az ellátási lánc menedzsment és az üzleti erőforrás-tervezési rendszerek alapvető szempontjaira összpontosít. A hallgatók választhatnak modulokat a tanulmányokhoz, valamint a mennyiségi logisztikát és a projektmenedzsmentet is. A hallgatóknak megkövetelniük kell a kutatási módszertant, hogy segítsék őket az egyes tantárgyak feladatainak kutatásában. Az ipari tanácsadó testületek biztosítják a téma relevanciáját. A hallgatókat, akik ezt a kurzust elvégezték, gyakran alkalmazzák a magánszektorban, a hajózási társaságokban, a szállítmányozási és elszámolási ügynökökben, a gazdaság gyártási, kiskereskedelmi és nagykereskedelmi ágazatában, valamint az importban és az exportban.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A marketingmenedzsment BCom-val karrierjét a reklám, a márkamenedzsment, az ügyfélkapcsolat-menedzsment, a marketingmenedzser, a marketingkutató, az ügyfélszolgálat, a ma ... [+]

BCom a marketing menedzsment területén

A marketingmenedzsment BCom-val karrierjét a reklám, a márkamenedzsment, az ügyfélkapcsolat-menedzsment, a marketingmenedzser, a marketingkutató, az ügyfélszolgálat, a marketing tanácsadás, a médiatervezés és az értékesítési vezető segítheti.

Felvételi követelményekMinimális APS: 26Angolul: 4 (50%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: Nem elfogadott

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.

A BCom Hons a Marketing Menedzsment területén... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A közgazdaságtan és ökonometria BCom célja, hogy a hallgatókat elsajátítsa a szükséges elméleti és kvantitatív gazdasági és ökonometriai ismeretekkel és készségekkel, hog ... [+]

BCom közgazdaságtan és ökonometria

A program célja az, hogy a hallgatókat elsajátítsa a szükséges elméleti és kvantitatív gazdasági és ökonometriai ismeretekkel és készségekkel ahhoz, hogy közgazdászként / ökonometrikusként tevékenykedő feladataikat hatékonyan elvégezzék a gazdaság magán- és közszférájában.

Lehetséges karrierKözgazdászEconometricianGazdaságiElemzőElőrejelzőGazdasági tervezőFelvételi követelményekMinimális APS: 28Angolul: 4Matematika: 4

JEGYZET:

A programokat csak angol nyelven mutatják be.A Life Orientation elérési szintjét (besorolását) NEM veszik figyelembe a felvételi pontszám (APS) kiszámításában.BCom kibővített közgazdaságtan és ökonometria... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az információs rendszerek BCom-jával karrierje webdizájn, internetes programozó, informatikai projektmenedzser, hálózati szakember lehet. ... [+]

Az Információs Rendszerek BCom-jával karrierjét webdizájn, internetes programozó, informatikai projektmenedzser, hálózati szakember töltheti be.

Felvételi követelményekMinimális APS: 26Angolul: 4 (50%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: Nem elfogadott

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az intrarapneurális menedzsment BCom-jával a diplomás saját vállalkozásában, marketing menedzsmentben, menedzsment tanácsadóban, üzleti menedzsmentben, pénzügyi menedzsme ... [+]

Az intrarapneurális menedzsment BCom-jával a diplomás saját vállalkozásában, marketing menedzsmentben, menedzsment tanácsadóban, üzleti menedzsmentben, pénzügyi menedzsmentben dolgozik

Felvételi követelményekMinimális APS: 26Angolul: 4 (50%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: Nem elfogadott

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.

Az intrapreneurális menedzsment BCom-jával karriert szerezhet saját vállalkozás, marketing menedzsment, menedzsment tanácsadó, üzleti menedzsment, pénzügyi menedzsment területén.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a képesítésnek a célja a fejlett számviteli, irányítási és ellenőrzési, valamint a belső ellenőrzési alapelvek elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában szellem ... [+]

Ennek a képesítésnek a célja a fejlett számviteli, irányítási és ellenőrzési, valamint a belső ellenőrzési alapelvek elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában szellemi és gyakorlati készségek fejlesztése. Ez a program felkészíti a hallgatókat a fejlett számviteli irányítás és ellenőrzés, valamint a belső ellenőrzés gyakorlati azonosítására és megoldására. Végül, ez a program felkészíti a hallgatókat további számviteli és belső könyvvizsgálati tanulmányokra.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatóknak rendelkezniük kell BCom vagy Advanced diploma diplomával, és megfelelő ismeretekkel kell rendelkezniük a számvitelről, az adózásról és a belső ellenőrzésről (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint). A tanszék megkövetelheti az áthidaló program elvégzését, ha a hallgatók nem tartják be a hozzáférési szabályokat a számviteli, adóügyi és belső ellenőrzési modulokra vonatkozó speciális ismeretekre vonatkozóan. A végleges felvételi követelményeket időről időre az osztály határozza meg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BCom Hons (Kincstárkezelés) elsődleges célja a hallgatói ismeretek fejlesztése a vállalati kincstár értékelése és kezelése területén. ... [+]

A BCom Hons (Kincstárkezelés) elsődleges célja a hallgatói ismeretek fejlesztése a vállalati kincstár értékelése és kezelése területén. A program egy koncentrált tantervből áll, amely felkészíti a hallgatót a vállalati kincstárkezelés karrierjére. A tanterv nyolc tématerületet foglal magában, a mennyiségi befektetési elemzéstől, a likviditási menedzsmenttől a kockázatkezelésig és a pénzügyi tervezésig. A tanterv elsajátítása lehetővé teszi a hallgatók számára a komplex kincstárkezelési elvek szintetizálását és a pénzügyi eszközök professzionális alkalmazását. Alapvető ismereteket szerez a globális befektetési és a kincstári elvekről, lehetővé téve a képesített hallgató számára, hogy a professzionális vállalati kincstárkezelés mai világában dolgozzon. A program hangsúlyozza a kompetencia, az integritás és az etika alkalmazását a professzionális környezetben.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a programnak az a célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa a szükséges ismereteket a magasan képzett szakmai munka elvégzéséhez a vezetői számvitel és pénzügyek t ... [+]

Ennek a programnak az a célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa a szükséges ismereteket a magasan képzett szakmai munka elvégzéséhez a vezetői számvitel és pénzügyek területén. A program egy széles körű tantervből áll, amelynek célja a posztgraduális hallgató felkészítése a pénzügyi vonatkozású különféle szakterületek széles skálájára. A program hangsúlyozza az alkalmazást, az elemzést és az értékelést az egyes témákban, valamint az integritás és az etika alkalmazását a professzionális környezetben. A tanterv elsajátítása képességeket biztosít a hallgatók számára az összetett irányítási, pénzügyi, teljesítmény- és kockázati alapelvek szintetizálására annak érdekében, hogy ösztönözze és hozzáadott értéket teremtsen az őket alkalmazó szervezetek számára. A sikeres hallgató általános pénzügyi és üzleti perspektívát szerez, amely versenyelőnyt biztosít számukra a foglalkoztatás szempontjából. Ezen felül a hallgató felkészül a további tanulmányokra a területen, kutatási és jelentési készségek fejlesztésével egy felügyelt kutatási projekt végrehajtásával a pénzügyi irányítás területén.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja az alkalmazott kompetencia fejlesztése és a hallgatói ismeretek elmélyítése a pénzügyi tervezési alapelvek és a gazdasági környezet kutatási kapacitásán ... [+]

A képesítés célja az alkalmazott kompetencia fejlesztése és a hallgatói ismeretek elmélyítése a pénzügyi tervezési alapelvek és a gazdasági környezet kutatási kapacitásának elemzése, értelmezése és alkalmazása területén, fejlett szinten. A tanulók emellett felkészültek a karrierre a pénzügyi tervezés és továbbképzés terén is, ezen a területen kutatott alapú posztgraduális tanulmányok során, kutatási és jelentési készségek fejlesztésével. A hallgatóknak képesnek kell lenniük arra, hogy reflektáljanak döntéseikre és kérelmükre, hogy felmérjék azok hatását a pénzügyi tervezés, mint magasabb szintű gyakorlat holisztikus összefüggéseiben.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatóknak fejleszteniük kell az alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati készségeket az alapvető és a fejlett stratégiai menedzsment alapelvek megszervezésében, elem ... [+]

A hallgatóknak fejleszteniük kell az alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati készségeket az alapvető és a fejlett stratégiai menedzsment alapelvek megszervezésében, elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában. A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy reflektáljon a stratégiai vezetői döntésekre, és képes legyen felmérni azok hatását a menedzsment, mint gyakorlat holisztikus összefüggéseiben.

Felvételi követelmények

A potenciális hallgatóknak rendelkezniük kell BQ vagy azzal egyenértékű képesítéssel az NQF 7. szintjén, az üzleti menedzsmenttel az NQF 7. szintjén az egyik alapmodulként, a fő modulok átlagában 65%. A potenciális hallgató képesítésének tartalmaznia kell legalább 16 kredit stratégiai menedzsmentet az NQF 7. szintjén.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy fejlessze a fejlett számviteli, irányítási, ellenőrzési és adózási elvek elemzésének, értelmezésének és alkalmazásának szellemi és g ... [+]

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy fejlessze a fejlett számviteli, irányítási, ellenőrzési és adózási elvek elemzésének, értelmezésének és alkalmazásának szellemi és gyakorlati ismereteit. Ez a program felkészíti a hallgatókat a fejlett számviteli, irányítási, ellenőrzési és adóügyi alapelvek azonosítására és megoldására a gyakorlatban. Végül, ez a program felkészíti a hallgatókat a számvitel, az ellenőrzés és az adózás, mint tudomány további tanulmányaira.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatónak rendelkeznie kell BCom vagy haladó diplomával, és megfelelő ismeretekkel kell rendelkeznie a számviteli, adózás, valamint az irányítás és az irányítás terén az új NQF 7. szintű / Régi NQF 6. szinten. A tanszék megkövetelheti egy áthidaló képzés befejezését. A programban a hallgatóknak nem szabad megtartaniuk a számviteli, adózás, valamint az irányítási és ellenőrzési modulok specifikus ismereteire vonatkozó hozzáférési szabályokat. A végleges felvételi követelményeket időről időre az osztály határozza meg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a programnak az a célja, hogy erősítse a hallgatók ismereteit és megértését az ingatlanértékelés és -gazdálkodás tudományágában. A program egy széles alapú tanterve ... [+]

Ennek a programnak az a célja, hogy erősítse a hallgatók ismereteit és megértését az ingatlanértékelés és -gazdálkodás tudományágában. A program egy széles alapú tantervet foglal magában, amely előkészíti a posztgraduális hallgatót az ingatlanokkal kapcsolatos különféle szakterületek széles skálájára. A tanterv olyan témaköröket foglal magában, amelyek az ingatlanértékeléstől és az ingatlanjogtól kezdve az ingatlanfinanszírozásig és az ingatlankezelésig terjednek.

A program hangsúlyozza az alkalmazást, az elemzést és az értékelést az egyes témákban, valamint az integritás és az etika alkalmazását a professzionális környezetben. A tanterv elsajátítása a hallgatók számára készségeket kínál összetett értékelési, irányítási, pénzügyi és jogi alapelvek összekapcsolására annak érdekében, hogy hozzáadott értéket biztosítsanak az őket alkalmazó szervezetek számára. A sikeres hallgató átfogó ingatlanértékelési és vagyonkezelési perspektívát szerez, amely versenyelőnyt biztosít számukra a foglalkoztatás szempontjából, és felkészíti őket további tanulmányokra ezen a területen.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatónak fejlesztenie kell az intellektuális kompetenciákat és gyakorlati készségeket az információs technológia menedzsment elveinek megszerzésében, értelmezésében, ... [+]

A hallgatónak fejlesztenie kell az intellektuális kompetenciákat és gyakorlati készségeket az információs technológia menedzsment elveinek megszerzésében, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában. A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy stratégiai döntéseket hozzon az információs technológia menedzsmentjével vagy a szervezet informatikai menedzsment funkciójával kapcsolatban.

A hallgatónak képesnek kell lennie az információs technológia menedzsmentjét befolyásoló külső és belső döntések értékelésére. A hallgatónak képesnek kell lennie arra is, hogy reflektáljon vezetői döntéseire és alkalmazásaira, hogy felmérje ezek hatását az információs technológia menedzsmentjének holisztikus összefüggéseiben.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja a hallgató alkalmazott kompetenciájának fejlett szintű fejlesztése a gazdasági alapelvek és módszerek elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában. Ez ... [+]

A képesítés célja a hallgató alkalmazott kompetenciájának fejlett szintű fejlesztése a gazdasági alapelvek és módszerek elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában.

Ez a program felkészíti a hallgatókat arra, hogy gondolkodjanak saját gazdasági alkalmazásukban, hogy felmérjék ennek hatását a közgazdaságtan és az ökonometria holisztikus összefüggéseiben. Végül előkészíti őket a közgazdaságtan és az ökonometria mint tudomány további tanulmányozására.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatóknak alapképzettséggel kell rendelkezniük, átlagosan 65% -kal a 3. közgazdaságtanban (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint), és átlagosan 65% -kal mindkét ökonometria 3-ban (Új NQF 7. szint). / OldNQF 6. szint) vagy 3. matematika (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint) vagy 3. statisztika (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint), amelyeket figyelembe kell venni a kitüntetési programba való belépéskor.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja a hallgató alkalmazott kompetenciájának fejlett szintű fejlesztése a gazdasági alapelvek és módszerek elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában. Ez ... [+]

A képesítés célja a hallgató alkalmazott kompetenciájának fejlett szintű fejlesztése a gazdasági alapelvek és módszerek elemzésében, értelmezésében és alkalmazásában. Ez a program felkészíti a hallgatókat arra, hogy gondolkodjanak saját gazdasági alkalmazásukon, hogy felmérjék annak hatását a közgazdaságtan, mint társadalomtudomány holisztikus összefüggéseiben. Végül előkészíti őket a közgazdaságtan mint tudomány további tanulmányozására.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatóknak közgazdaságtan alapfokozattal vagy haladó diplomával kell rendelkezniük, átlagosan 65% -kal a Economics 3 (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint) és átlagosan 65% mindkét ökonometria esetén. 3 (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint) vagy 3. Statisztika (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint), amelyeket figyelembe kell venni a kitüntetési programba való belépéskor.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A program két fő témával rendelkezik: közlekedéstervezés és közlekedéspolitika. Ezeknek a tantárgyaknak, a modulválasztás széles skálájával, valamint a logisztikai menedz ... [+]

A program két fő témával rendelkezik: közlekedéstervezés és közlekedéspolitika. Ezeknek a tantárgyaknak, a modulválasztás széles skálájával, valamint a logisztikai menedzsmenttel arra törekszenek, hogy a hallgatókat megszerezzék a szükséges ismeretekkel és készségekkel ahhoz, hogy jelentősen hozzájáruljanak a szállításmenedzsmenthez. A hallgatóknak megkövetelniük kell a kutatási módszertant, hogy segítsék őket az egyes tantárgyak feladatainak kutatásában. Az ipari tanácsadó testületek biztosítják a téma relevanciáját. A hallgatókat, akik ezt a kurzust elvégezték, gyakran alkalmazzák a kormányzatban, az állampolgárokban, a szállítási szolgáltatások magán- és állami szektorában működő vállalkozókban, valamint vállalkozásuk alapításában.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja olyan mérnöki szellemi képesség fejlesztése, aki képes felismerni, kiértékelni és megfogalmazni a teljes társadalom mérnöki igényeit, valamint az azonos ... [+]

A képesítés célja olyan mérnöki szellemi képesség fejlesztése, aki képes felismerni, kiértékelni és megfogalmazni a teljes társadalom mérnöki igényeit, valamint az azonosított mérnöki problémákat kreatív és innovatív módon kutatni és megoldani tudományos, matematikai, mérnöki, gazdasági és egyéb a vonatkozó alapelvek és módszerek. A képesítés a mérnöki tudomány, a tervezés és a projekt-alapú karriert felkészíti a hallgatók számára a mérnöki módszerek, készségek, eszközök és információs technológiák alapvető megértése, használata és megfelelő alkalmazása révén. A képesítés emellett platformot nyújt az egész életen át tartó tanuláshoz.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja olyan mérnöki szellemi képesség fejlesztése, aki képes felismerni, kiértékelni és megfogalmazni a teljes társadalom mérnöki igényeit, valamint az azonos ... [+]

A képesítés célja olyan mérnöki szellemi képesség fejlesztése, aki képes felismerni, kiértékelni és megfogalmazni a teljes társadalom mérnöki igényeit, valamint az azonosított mérnöki problémákat kreatív és innovatív módon kutatni és megoldani tudományos, matematikai, mérnöki, gazdasági és egyéb a vonatkozó alapelvek és módszerek. A képesítés a mérnöki tudomány, a tervezés és a projekt-alapú karriert felkészíti a hallgatók számára a mérnöki módszerek, készségek, eszközök és információs technológiák alapvető megértése, használata és megfelelő alkalmazása révén. A képesítés emellett platformot nyújt az egész életen át tartó tanuláshoz.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BTech / BCom fokozat célja, hogy a hallgatókat a szervezeten belüli stratégiai kérdéseknek tegye ki, összpontosítva a fejlett stratégiai menedzsmentre, az fejlett ipari ... [+]

BTech az emberi erőforrás menedzsment területén

A BTech fok célja, hogy a hallgatókat a szervezeten belüli stratégiai kérdéseknek tegye ki, összpontosítva a fejlett stratégiai menedzsmentre, a fejlett ipari kapcsolatokra, a képzés fejlett menedzsmentjére, a fejlett személyzeti menedzsmentre, a szervezeti magatartásra és a kutatási módszertanra.

Felvételi követelmények

Nemzeti diploma az emberi erőforrás menedzsment területén vagy azzal egyenértékű képesítés az NQF 6. szintjén, amelynek fő témája az emberi erőforrás menedzsment, amelyet az Állapotbizottság határozott meg, átlagosan 65% -kal.

BCom az emberi erőforrás menedzsmentbenKarrier... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Azok a hallgatók, akik ezt a képesítést megszerezték, képesek lesznek önállóan integrálni a gépgyártás alapelveit, ezeket alkalmazni a tevékenységek megközelítésének megf ... [+]

BTech a gépiparban

A nemzeti diploma sikeres kitöltése után a jelöltek - az alkalmazandó programszabályoknak megfelelően - regisztrálhatnak a technológiai alapképzésre (Baccalaureus Technologiae –BTech). A BTech-hez legalább egy év további tanulmány szükséges.

A jelentkezőknek az összes elméleti követelmény sikeres teljesítése után BTech fokozatot kell kapniuk a megfelelő tanulmányi területen.

Azok a hallgatók, akik ezt a képesítést megszerezték, képesek lesznek önállóan integrálni a gépgyártás alapelveit, ezeket alkalmazni a tevékenységek megközelítésének megfelelő módjainak meghatározására, valamint kritériumok létrehozására és felhasználására a folyamatok és eredmények megítélésére. Ezt a képesítést az ipari mérnöki szakembereknek szánták, és a sikeres hallgatók képesek lesznek regisztrálni az ECSA-nál professzionális technológusként.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az ezt a képesítést megszerző hallgató képes lesz arra, hogy az építőmérnöki szakterületen elsajátított elméleti ismereteket, gyakorlati tapasztalatokat és készségeket pr ... [+]

BTech az építőiparban

A nemzeti diploma sikeres kitöltése után a jelöltek - az alkalmazandó programszabályoknak megfelelően - regisztrálhatnak a technológiai alapképzésre (Baccalaureus Technologiae –BTech). A BTech-hez legalább egy év további tanulmány szükséges.

A jelentkezőknek az összes elméleti követelmény sikeres teljesítése után BTech fokozatot kell kapniuk a megfelelő tanulmányi területen.

Az ezt a képesítést megszerző hallgató képes lesz arra, hogy az építőmérnöki szakterületen elsajátított elméleti ismereteket, gyakorlati tapasztalatokat és készségeket professzionális műszaki technikus szintjén alkalmazza azáltal, hogy értelmezi, irányítja és alkalmazza a jelenlegi technológiát a kódokon belüli összetett szakemberek számára. , vagy a szabványok és kódexek adaptálásával, minimális felügyelet mellett.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E képesítések elsődleges célja a hallgatók biokémiai ismereteinek és szakértelmének megszilárdítása és elmélyítése, valamint módszertanának és technikáinak kutatási kapac ... [+]

BTech kitüntetések a biokémiában

DOORNFONTEIN CAMPUS

A program végzősei képesek speciális stratégiákat és vonatkozó irányítási elveket kidolgozni és alkalmazni a minőség-ellenőrzés (QC), valamint a kutatás és fejlesztés (R

Dolgozhatnak technikusok és technikusok felügyeleteként a termék- és folyamatfejlesztésben, valamint a minőség-ellenőrzésben. A foglalkoztatás laboratóriumi vagy termelési vagy értékesítési környezetben zajlik.

Kilépési szintű eredmények

A hallgatóknak képesnek kell lenniük:

Határozza meg a problémát, fogalmazjon meg egy megfelelő hipotézist, generáljon kísérleti adatokat, végezzen helyes értelmezéseket és megfelelő következtetéseket.Harmonikusan működjön együtt munkatársakkal ugyanabban a munkakörnyezetben - csoportokban dolgozzon másokkal a problémák megoldása és a projektek végrehajtása során.Önállóan dolgozzon a modultartalom elsajátításában, a gyakorlati projektek végrehajtásában és a jelentések összeállításában.Keresse meg, értékelje és integrálja a műszaki szakirodalmat, használja a megfelelő és helyes műszaki nyelvet és terminológiát a jelentésekben.Végezzék el hatékonyan és felelősségteljesen a tudomány és a technológia gyakorlását anélkül, hogy veszélyeztetnék a környezetet vagy a munkatársak jólétét.Használjon különféle technikákat az adatok asszimilációjához és elemzéséhez, projektek és szemináriumok olvasásával, megbeszélésével, jelentéssel és bemutatásával.Vegyen részt felelősségteljesen a társadalmi életminőséget befolyásoló tevékenységekben.Vizsgálja meg a továbbképzés és foglalkoztatás lehetőségeit.Mutassa be azt a képességet, hogy a tanulmányi területet összekapcsolja a társadalommal, és így tudja, hogy ezekre a képességekre hol lehet szükség.Értékelési kritériumok... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A program végzősei képesek speciális stratégiákat és vonatkozó irányítási elveket kidolgozni és alkalmazni a minőség-ellenőrzés (QC), valamint a kutatás és fejlesztés (R ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

A program végzősei képesek speciális stratégiákat és vonatkozó irányítási elveket kidolgozni és alkalmazni a minőség-ellenőrzés (QC), valamint a kutatás és fejlesztés (R

Dolgozhatnak technikusok és technikusok felügyeleteként a termék- és folyamatfejlesztésben, valamint a minőség-ellenőrzésben. A foglalkoztatás laboratóriumi vagy termelési vagy értékesítési környezetben zajlik.

Kilépési szintű eredmények

A hallgatóknak képesnek kell lenniük:

Határozza meg a problémát, fogalmazjon meg egy megfelelő hipotézist, generáljon kísérleti adatokat, végezzen helyes értelmezéseket és megfelelő következtetéseket.Harmonikusan működjön együtt munkatársakkal ugyanabban a munkakörnyezetben - csoportokban dolgozzon másokkal a problémák megoldása és a projektek végrehajtása során.Önállóan dolgozzon a modultartalom elsajátításában, a gyakorlati projektek végrehajtásában és a jelentések összeállításában.Keresse meg, értékelje és integrálja a műszaki szakirodalmat, használja a megfelelő és helyes műszaki nyelvet és terminológiát a jelentésekben.Végezzék el hatékonyan és felelősségteljesen a tudomány és a technológia gyakorlását anélkül, hogy veszélyeztetnék a környezetet vagy a munkatársak jólétét.Használjon különféle technikákat az adatok asszimilációjához és elemzéséhez, projektek és szemináriumok olvasásával, megbeszélésével, jelentéssel és bemutatásával.Vegyen részt felelősségteljesen a társadalmi életminőséget befolyásoló tevékenységekben.Vizsgálja meg a továbbképzés és foglalkoztatás lehetőségeit.Mutassa be azt a képességet, hogy a tanulmányi területet összekapcsolja a társadalommal, és így tudja, hogy ezekre a képességekre hol lehet szükség.Értékelési kritériumok... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BTech Environmental Health program moduljai tartalmazzák a IV kutatási módszertant, a IV. Munkahelyi egészségvédelmet és biztonságot, a IV. Környezeti hulladékgazdálkod ... [+]

A BTech Environmental Health program moduljai tartalmazzák a IV kutatási módszertant, a IV. Munkahelyi egészségvédelmet és biztonságot, a IV. Környezeti hulladékgazdálkodást és a IV. Kezelési gyakorlatot.

Felvételi követelményekNemzeti diploma a környezetvédelmi egészségügyben és tudományos érdeme.Legalább 60% szükséges az NDip programban.Elérhetőségeit

Név: Martha Chadyiwa asszony Tel .: 011 559 6239 / e-mail: mchadyiwa@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja a hallgató alkalmazott és kognitív kompetenciáinak fejlesztése a logisztikai elvek megszerzésében, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában. A hal ... [+]

A képesítés célja a hallgató alkalmazott és kognitív kompetenciáinak fejlesztése a logisztikai elvek megszerzésében, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában. A hallgatónak képesnek kell lennie a stratégiai döntések elemzésére és magyarázatára egy logisztikai műveleti egység vagy vállalat összefüggésében, valamint a döntések külső hatásának felmérésére és értelmezésére. A hallgatónak képesnek kell lennie arra is, hogy reflektáljon vezetői döntéseire és alkalmazásaira, hogy felmérje azok hatását a logisztikai műveletek és a menedzsment holisztikus összefüggéseiben. A hallgatóknak tapasztalattal kell rendelkezniük a logisztikai iparban annak érdekében, hogy tanulmányaikat kontexualizálják üzleti környezetükhöz, és értékeljék azokat a fejlesztéseket és beavatkozásokat, amelyeket munkakörnyezetükben befolyásolhatnak.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja a hallgató alkalmazott és kognitív kompetenciáinak fejlesztése a marketing elvek megszerzésében, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában. A hallg ... [+]

A képesítés célja a hallgató alkalmazott és kognitív kompetenciáinak fejlesztése a marketing elvek megszerzésében, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában. A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy elemezze és elmagyarázza a marketing és promóciós döntéseket a marketing műveleti egység vagy vállalat összefüggésében, valamint felmérje és értelmezze a döntések külső hatásait. A hallgatónak képesnek kell lennie arra is, hogy reflektáljon vezetői döntéseire és alkalmazásaira, hogy felmérje ezek hatását a marketing és az promóciók holisztikus összefüggéseiben.

A hallgatóknak tapasztalattal kell rendelkezniük a marketingiparban annak érdekében, hogy tanulmányaikat kontexualizálják üzleti környezetükhöz, és értékeljék azokat a fejlesztéseket és beavatkozásokat, amelyeket munkakörnyezetükben befolyásolhatnak.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezt a képesítést a mennyiségmérés, az építőipar és az ingatlanipar, valamint a mennyiségmérő szakma szakterületére szakosodott hallgatóknak szánják. Az ezt a képesítést m ... [+]

A nemzeti diploma sikeres kitöltése után a jelöltek - az alkalmazandó programszabályoknak megfelelően - regisztrálhatnak a technológiai alapképzésre (Baccalaureus Technologiae –BTech). A BTech-hez legalább egy év további tanulmány szükséges.

A jelentkezőknek az összes elméleti követelmény sikeres teljesítése után BTech fokozatot kell kapniuk a megfelelő tanulmányi területen.

Ezt a képesítést a mennyiségmérés, az építőipar és az ingatlanipar, valamint a mennyiségmérő szakma szakterületére szakosodott hallgatóknak szánják. Az ezt a képesítést megszerzett hallgatók képesek lesznek a szerződéses beszerzéssel, a pénzügyi és költséggazdálkodással, valamint az ingatlanfejlesztéssel kapcsolatos szolgáltatások önálló elvégzéséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja a hallgató alkalmazott és kognitív kompetenciáinak fejlesztése a logisztikai és szállítási menedzsment elvek megszerzésében, értelmezésében, megértésébe ... [+]

A képesítés célja a hallgató alkalmazott és kognitív kompetenciáinak fejlesztése a logisztikai és szállítási menedzsment elvek megszerzésében, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában. A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy elemezze és magyarázza a marketing- és promóciós döntéseket a szállítótársaságok és a szabályozási környezet összefüggésében, valamint értékelje és értelmezze a döntések külső hatásait. A hallgatónak képesnek kell lennie arra is, hogy reflektáljon vezetői döntéseire és alkalmazásaira, hogy felmérje annak hatását a szállítási ipar holisztikus összefüggéseiben.

A hallgatóknak tapasztalattal kell rendelkezniük a közlekedési ágazatban annak érdekében, hogy tanulmányaikat kontexualizálják üzleti környezetükhöz, és felmérjék azokat a fejlesztéseket és beavatkozásokat, amelyeket munkakörnyezetükben befolyásolhatnak.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezt a képesítést a folyamattal vagy vegyiparral foglalkozó szakembereknek szánták, akik a folyamatokkal kapcsolatos iparágakban dolgoznak. Azoknak a hallgatóknak, akik ez ... [+]

A nemzeti diploma sikeres kitöltése után a jelöltek - az alkalmazandó programszabályoknak megfelelően - regisztrálhatnak a technológiai alapképzésre (Baccalaureus Technologiae –BTech). A BTech-hez legalább egy év további tanulmány szükséges.

A jelentkezőknek az összes elméleti követelmény sikeres teljesítése után BTech fokozatot kell kapniuk a megfelelő tanulmányi területen.

Ezt a képesítést a folyamattal vagy vegyiparral foglalkozó szakembereknek szánták, akik a folyamatokkal kapcsolatos iparágakban dolgoznak. Azoknak a hallgatóknak, akik ezt a képesítést megszerezték, rendelkezniük kell azzal a kompetenciával, hogy a meglévő technológiai technológiákat alkalmazzák a vegyiparral kapcsolatos problémákra és a folyamattervezésre, és bemutassák a kompetenciát, hozzájárulva ezzel a vegyipar igényeinek kielégítéséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BTech Vendéglátás Menedzsment képesítés célja a hallgató alkalmazott és kognitív kompetenciáinak fejlesztése a vendéglátás irányítási elveinek megszerzésében, értelmezé ... [+]

A BTech Vendéglátás Menedzsment képesítés célja a hallgató alkalmazott és kognitív kompetenciáinak fejlesztése a vendéglátás irányítási elveinek megszerzésében, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában. A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy elemezze és megmagyarázza a menedzsment döntéseket egy vendéglátó egység vagy vállalat kapcsán.

Az ezt a képesítést elnyerő személyek képesek lesznek vezetői készségek alkalmazására, a kutatási módszerek és technikák széles körének azonosítására, kiválasztására és alkalmazására a saját és társadalomtudományi szakterületük kutatási problémáira vonatkozóan.

Felvételi követelmények... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BTech turisztikai menedzsment képesítés célja a hallgató alkalmazott és kognitív kompetenciáinak fejlesztése a turisztikai menedzsment elveinek megszerzésében, értelmez ... [+]

A turisztikai menedzsment BTech képesítés célja a hallgató alkalmazott és kognitív kompetenciáinak fejlesztése a turisztikai menedzsment elveinek megszerzésében, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában. A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy elemezze és magyarázza a menedzsment döntéseket egy vállalat turisztikai egységével összefüggésben. Ez a képesítés felkészíti a diplomát minden olyan helyzetre, amely egy idegenforgalmi ágazatban megköveteli a meglévő turisztikai gyakorlatok alkalmazását új összefüggésekben.

Felvételi követelmények

Nemzeti diploma (idegenforgalmi menedzsment) vagy azzal egyenértékű képesítés az NQF 6. szintjén, amelyet az Állapotbizottság határozott meg, átlagosan 60% -kal a harmadikéves tantárgyakban.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képzett hallgató kompetens lenne a bányán elvégzendő felmérések és az ásványianyag-tartalék értékelésének hatékony és biztonságos kezelésében; hozzájárul ahhoz, hogy ki ... [+]

A nemzeti diploma sikeres kitöltése után a jelöltek - az alkalmazandó programszabályoknak megfelelően - regisztrálhatnak a technológiai alapképzésre (Baccalaureus Technologiae –BTech). A BTech-hez legalább egy év további tanulmány szükséges.

A jelentkezőknek az összes elméleti követelmény sikeres teljesítése után BTech fokozatot kell kapniuk a megfelelő tanulmányi területen.

A képesített tanuló:

Legyen kompetens a bányák felmérésének és az ásványianyag-tartalék értékelésének hatékony és biztonságos kezelésében.Hozzájárul az kielégítéshez az alkalmas ásványmérnökök és az ásványianyag-kezelők számára az ásványi ipar közép- és felső vezetésénél.Regisztráljon a PLATO-nál, hogy hivatásos aknásmérőként regisztráljon képzésenEredmények... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A program végzősei képesek speciális stratégiákat és vonatkozó irányítási elveket kidolgozni és alkalmazni a minőség-ellenőrzés (QC), valamint a kutatás és fejlesztés (R ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

A program végzősei képesek speciális stratégiákat és vonatkozó irányítási elveket kidolgozni és alkalmazni a minőség-ellenőrzés (QC), valamint a kutatás és fejlesztés (R

Dolgozhatnak technikusok és technikusok felügyeleteként a termék- és folyamatfejlesztésben, valamint a minőség-ellenőrzésben. A foglalkoztatás laboratóriumi vagy termelési vagy értékesítési környezetben zajlik.

Kilépési szintű eredmények

A hallgatóknak képesnek kell lenniük:

Határozza meg a problémát, fogalmazjon meg egy megfelelő hipotézist, generáljon kísérleti adatokat, végezzen helyes értelmezéseket és megfelelő következtetéseket.Harmonikusan működjön együtt munkatársakkal ugyanabban a munkakörnyezetben - csoportokban dolgozzon másokkal a problémák megoldása és a projektek végrehajtása során.Önállóan dolgozzon a modultartalom elsajátításában, a gyakorlati projektek végrehajtásában és a jelentések összeállításában.Keresse meg, értékelje és integrálja a műszaki szakirodalmat, használja a megfelelő és helyes műszaki nyelvet és terminológiát a jelentésekben.Végezzék el hatékonyan és felelősségteljesen a tudomány és a technológia gyakorlását anélkül, hogy veszélyeztetnék a környezetet vagy a munkatársak jólétét.Használjon különféle technikákat az adatok asszimilációjához és elemzéséhez, projektek és szemináriumok olvasásával, megbeszélésével, jelentéssel és bemutatásával.Vegyen részt felelősségteljesen a társadalmi életminőséget befolyásoló tevékenységekben.Vizsgálja meg a továbbképzés és foglalkoztatás lehetőségeit.Mutassa be azt a képességet, hogy a tanulmányi területet összekapcsolja a társadalommal, és így tudja, hogy ezekre a képességekre hol lehet szükség.Regisztráció és kezdési dátumok... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja a hallgató alkalmazott és kognitív kompetenciáinak fejlesztése az operációs menedzsment elsajátításában, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában. ... [+]

A nemzeti diploma sikeres kitöltése után a jelöltek - az alkalmazandó programszabályoknak megfelelően - regisztrálhatnak a technológiai alapképzésre (Baccalaureus Technologiae –BTech). A BTech-hez legalább egy év további tanulmány szükséges.

A jelentkezőknek az összes elméleti követelmény sikeres teljesítése után BTech fokozatot kell kapniuk a megfelelő tanulmányi területen.

A képesítés célja a hallgató alkalmazott és kognitív kompetenciáinak fejlesztése az operációs menedzsment elsajátításában, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában. A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy elemezze és megmagyarázza a műveleti irányítási döntéseket egy operatív egységgel vagy vállalattal összefüggésben, valamint értékelje és értelmezze a döntések külső hatását.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja a hallgató alkalmazott és gyakorlati kompetenciáinak fejlesztése az adminisztratív, menedzsment és stratégiai menedzsment elvek megszerzésében, elemzésé ... [+]

A képesítés célja a hallgató alkalmazott és gyakorlati kompetenciáinak fejlesztése az adminisztratív, menedzsment és stratégiai menedzsment elvek megszerzésében, elemzésében, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában. A hallgatónak képesnek kell lennie a stratégiai döntések elemzésére és magyarázatára az üzleti tevékenységek összefüggésében, valamint a döntések külső hatásainak felmérésére és értelmezésére, tekintettel a menedzsment, mint gyakorlat holisztikus kontextusára.

A hallgatóknak be kell mutatniuk, hogy képesek-e kontextualizálni tanulásukat üzleti környezetükbe, és leírniuk kell a megfelelő fejlesztéseket és beavatkozásokat, amelyek befolyásolhatják a munkakörnyezetüket.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képzett hallgató műszaki kompetenciával rendelkezik minden bányászati termelési tevékenység hatékony és biztonságos irányításában a közép- és idősebb gyártás, valamint ... [+]

A nemzeti diploma sikeres kitöltése után a jelöltek - az alkalmazandó programszabályoknak megfelelően - regisztrálhatnak a technológiai alapképzésre (Baccalaureus Technologiae –BTech). A BTech-hez legalább egy év további tanulmány szükséges.

A jelentkezőknek az összes elméleti követelmény sikeres teljesítése után BTech fokozatot kell kapniuk a megfelelő tanulmányi területen.

A képzett hallgató műszaki kompetenciával rendelkezik minden bányászati termelési tevékenység hatékony és biztonságos irányításában a közép- és idősebb gyártás, valamint a műszaki menedzsment területén.

Eredmények

Kilépési szintű eredmények:

... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezen a szinten egy képesített hallgató kompetens lesz a folyamattervezés és -fejlesztés terén, és képes lesz demonstrálni a műszaki irányítási kompetenciát, hozzájárulva ... [+]

A nemzeti diploma sikeres kitöltése után a jelöltek - az alkalmazandó programszabályoknak megfelelően - regisztrálhatnak a technológiai alapképzésre (Baccalaureus Technologiae –BTech). A BTech-hez legalább egy év további tanulmány szükséges.

A jelentkezőknek az összes elméleti követelmény sikeres teljesítése után BTech fokozatot kell kapniuk a megfelelő tanulmányi területen.

Ezen a szinten egy képesített hallgató kompetens lesz a folyamattervezés és -fejlesztés terén, és képes lesz demonstrálni a műszaki irányítási kompetenciát, hozzájárulva ezzel a kohászati és bányászati ipar igényeinek kielégítéséhez. A képesített hallgató képes lesz regisztrálni az ECSA-nál professzionális technológusként.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezt a képesítést megszerezve a hallgatók képesek lesznek értékelni a ruházati gyártási folyamatokat és a termékek teljesítményét változó működési feltételek mellett, tükr ... [+]

Ezt a képesítést megszerezve a hallgatók képesek lesznek értékelni a ruházati gyártási folyamatokat és a termékek teljesítményét változó működési feltételek mellett, tükrözni a globális trendek hatásait, összekapcsolni ezeket a stratégiákat az ipar termelékenységével és jövedelmezőségével, és kibővíteni a személyes érdekeket kutatásokkal egy speciális terület a ruhaiparban.

Felvételi követelmények

A ruházati menedzsment nemzeti diploma vagy azzal egyenértékű, egyenértékű ruházati menedzsment képesítés, amelyet egy státusbizottság ajánlott és a kari testület jóváhagyott.

Kiválasztási feltételek

A nemzeti oklevél záró évében elért 60% -os átlag ajánlott: Ruházatkezelés.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés megszerzése után a hallgatók képesek lesznek kreatív ékszerek gyártására. Képesek lesznek egy összehangolt munkát bemutatni, amely a technológia szintézisét, ... [+]

A képesítés megszerzése után a hallgatók képesek lesznek kreatív ékszerek gyártására. Képesek lesznek egy összehangolt munkát bemutatni, amely a technológia szintézisét, a problémamegoldást és a kutatási módszertan alkalmazását jelenti.

Felvételi követelmények

Nemzeti oklevél: ékszer-készítés és -gyártás, vagy azzal egyenértékű képesítés, amelyet egy státusbizottság határoz meg és a kari testület hagy jóvá.

Kiválasztási feltételek

A kiválasztás interjún, portfólió benyújtásán és javaslaton alapul, amely megjelöli a tervezett szakterületet. Az összes harmadik évi modul esetében átlagosan 60% -os jelet ajánlunk.

Tanterv... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a programnak az a célja, hogy jelölteket nyújtson be a magas rangú építésztechnológusként való regisztrációra, amely a Dél-afrikai Tanács által az építészmérnöki sz ... [+]

BTech Honors építészeti technológia (alkalmazott formatervezés)

Ennek a programnak az a célja, hogy jelölteket nyújtson be a magas rangú építésztechnológusként való regisztrációra, amely a Dél-afrikai Tanács által az építészmérnöki szakma (SACAP) által meghatározott felső középszintű regisztrációs kategória. A program SACAP, RIBA és CAA 1. rész akkreditációval rendelkezik.

A program az építészeti tervezésre, a tervezési elméletre és a formatervezés fejlesztésére összpontosít, és elsősorban azoknak a hallgatóknak szól, akik diplomamutatásaik során tehetséget mutattak a tervezés területén, és akik ezt a képességet tovább kívánják fejleszteni, azzal a céllal, hogy profi regisztrációs építésztechnológusként regisztrálhassanak vagy folytathatja tanulmányait arra, hogy profi építésznek minősüljön, vagy akik önálló gyakorlatot kívánnak folytatni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezt a képesítést megszerezve a hallgatók kutatási hozzájárulást nyújtanak a meglévő ismeretek alkalmazásához és értékeléséhez a divattervezés vagy a ruhatechnika speciáli ... [+]

Ezt a képesítést megszerezve a hallgatók kutatási hozzájárulást nyújtanak a meglévő ismeretek alkalmazásához és értékeléséhez a divattervezés vagy a ruhatechnika speciális területén, hogy tovább támogassák a szakmai növekedést és a személyes fejlődést.

Felvételi követelmények

Nemzeti divatdiplom vagy azzal egyenértékű divatminősítés, azzal egyenértékű szabvány szerint, amelyet egy státusbizottság ajánlott és a kari testület jóváhagyott.

Kiválasztási feltételek

A nemzeti diploma végső évében elért 60% -os átlag: A divat ajánlott.

Tanterv

MODUL

Speciális ruházattechnika 4Üzleti tanulmányok 4A ruházat elmélete 4ProgramszerkezetA program jellege: Egyéves program.A program teljes munkaidőben működik.Minimális időtartam: Egy év, teljes munkaidőben.Minden modul kötelező.Modulok száma évente: 3 éves modulok.Regisztráció és kezdési dátumok... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezt a képesítést megszerezve a hallgatók képesek lesznek alkalmazni a kritikai kompetenciákat és készségeket műalkotások készítésében, vizuális kutatásban és a munkahelyi ... [+]

Ezt a képesítést megszerezve a hallgatók képesek lesznek alkalmazni a kritikai kompetenciákat és készségeket műalkotások készítésében, vizuális kutatásban és a munkahelyi tapasztalatok befejezésében, amelyek a vizuális-kulturális iparban történő szakmai karrierhez szükségesek.

Felvételi követelmények

Nemzeti diploma: Képzőművészet vagy azzal egyenértékű képesítés, amelyet az Állapotbizottság határozott meg.

Kiválasztási feltételek

Az összes harmadikéves modulra átlagosan 60% -os jelölést ajánlunk. A pályázóknak írásbeli és gyakorlati munkát is be kell nyújtaniuk, amelyet a kiválasztási bizottság határoz.

Tanterv

MODUL... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezt a képesítést megszerezve a hallgatók képesek lesznek alkalmazni a kritikus kompetenciákat és készségeket egy speciális multimédiás területen, a fegyelem szakmai karri ... [+]

Ezt a képesítést megszerezve a hallgatók képesek lesznek alkalmazni a kritikus kompetenciákat és készségeket egy speciális multimédiás területen, a fegyelem szakmai karrierjéhez szükséges módon.

Felvételi követelmények

Nemzeti diploma: Multimédia vagy azzal egyenértékű képesítés, amelyet az Állapotbizottság határoz meg.

Kiválasztási feltételek

A kiválasztás interjún és portfólió benyújtásán alapul. Az összes harmadikéves modulra átlagosan 60% -os jelölést ajánlunk.

Tanterv

MODUL

Multimédia dizájn 4Multimédia technológia 4Kutatási módszerek és technikák 4ProgramszerkezetA program jellege: Egyéves program.Minimális időtartam: Egyéves hivatalos oktatás.A programot csak teljes munkaidőben kínálják.Minden modul kötelező.Modulok száma évente: 3 éves modulokRegisztráció és kezdési dátumok... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az ezt a képesítést megszerző diplomások kompetenciát vállalnak a termelékenység javítását, az integrált gyártási rendszereket, az üzemeltetési információs rendszereket, ... [+]

A nemzeti diploma sikeres kitöltése után a jelöltek - az alkalmazandó programszabályoknak megfelelően - regisztrálhatnak a technológiai alapképzésre (Baccalaureus Technologiae –BTech). A BTech-hez legalább egy év további tanulmány szükséges.

A jelentkezőknek az összes elméleti követelmény sikeres teljesítése után BTech fokozatot kell kapniuk a megfelelő tanulmányi területen.

Az ezt a képesítést megszerző diplomások kompetenciát vállalnak a termelékenység javítását, az integrált gyártási rendszereket, az üzemeltetési információs rendszereket, valamint a projekt- és logisztikai menedzsmentet érintő programok vezetésében. A diplomások regisztrálhatnak az ECSA-n.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezen a szinten egy képesített hallgató képes lesz a fémkohászati folyamatokra és a termékek tervezésére, a folyamatok és termékek fejlesztésére, és képes lesz demonstráln ... [+]

A nemzeti diploma sikeres kitöltése után a jelöltek - az alkalmazandó programszabályoknak megfelelően - regisztrálhatnak a technológiai alapképzésre (Baccalaureus Technologiae –BTech). A BTech-hez legalább egy év további tanulmány szükséges.

A jelentkezőknek az összes elméleti követelmény sikeres teljesítése után BTech fokozatot kell kapniuk a megfelelő tanulmányi területen.

Ezen a szinten egy képesített hallgató képes lesz a fémkohászati folyamatokra és a termékek tervezésére, a folyamatok és termékek fejlesztésére, és képes lesz demonstrálni a műszaki irányítási kompetenciát, hozzájárulva ezzel a kohászati ipar és a bányászati közösség igényeinek kielégítéséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 hét
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja a hallgató alkalmazott és kognitív kompetenciáinak fejlesztése a vezetői információk megszerzésében, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában, val ... [+]

A nemzeti diploma sikeres kitöltése után a jelöltek - az alkalmazandó programszabályoknak megfelelően - regisztrálhatnak a technológiai alapképzésre (Baccalaureus Technologiae –BTech). A BTech-hez legalább egy év további tanulmány szükséges.

A jelentkezőknek az összes elméleti követelmény sikeres teljesítése után BTech fokozatot kell kapniuk a megfelelő tanulmányi területen.

A képesítés célja a hallgató alkalmazott és kognitív kompetenciáinak fejlesztése a vezetői információk megszerzésében, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában, valamint a döntéstámogatásban. A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy elemezze és magyarázza a vállalati és környezeti adatokat, információkat és rendszereket egy vállalat és annak üzleti környezete összefüggésében, valamint felmérje és értelmezze a döntések külső hatásait. A hallgatónak képesnek kell lennie arra is, hogy reflektáljon vezetői döntéseire és alkalmazásaira, hogy felmérje ezek hatását a speciális menedzsment szolgáltatások holisztikus összefüggéseiben. A hallgatóknak tapasztalattal kell rendelkezniük az iparág vezetési funkciói terén annak érdekében, hogy tanulmányaikat kontexualizálják üzleti környezetükhöz, és értékeljék azokat a fejlesztéseket és beavatkozásokat, amelyeket munkakörnyezetükben befolyásolhatnak.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja a hallgató alkalmazott és kognitív kompetenciáinak fejlesztése a minőségirányítási elvek megszerzésében, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában. ... [+]

A nemzeti diploma sikeres kitöltése után a jelöltek - az alkalmazandó programszabályoknak megfelelően - regisztrálhatnak a technológiai alapképzésre (Baccalaureus Technologiae –BTech). A BTech-hez legalább egy év további tanulmány szükséges.

A jelentkezőknek az összes elméleti követelmény sikeres teljesítése után BTech fokozatot kell kapniuk a megfelelő tanulmányi területen.

A képesítés célja a hallgató alkalmazott és kognitív kompetenciáinak fejlesztése a minőségirányítási elvek megszerzésében, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában.

A hallgatónak képesnek kell lennie a minőségbiztosítási döntések elemzésére és magyarázatára a minőségbiztosítási egység, a vállalat, valamint a szabályozási környezet összefüggésében, valamint a döntések külső hatásainak felmérésére és értelmezésére. A hallgatónak képesnek kell lennie arra is, hogy reflektáljon minőségbiztosítási döntéseire és alkalmazásaira, hogy megvizsgálja azok hatását a minőségbiztosítás és fejlesztés holisztikus összefüggéseiben. A hallgatóknak tapasztalattal kell rendelkezniük a minőségbiztosítási funkcióban annak érdekében, hogy tanulmányaikat kontextualizálják üzleti környezetükhöz, és felmérjék azokat a fejlesztéseket és beavatkozásokat, amelyeket munkakörnyezetükben befolyásolhatnak.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesített hallgató képes lesz tervezni, végrehajtani és irányítani a gyártást, a tesztelést, a tervezést, a kivitelezést, az üzembe helyezést és a karbantartást az ele ... [+]

A nemzeti oklevél sikeres kitöltése után a jelöltek - az alkalmazandó programszabályoknak megfelelően - regisztrálhatnak a technológiai alapképzésre (Baccalaureus Technologiae - BTech). A BTech-hez legalább egy év további tanulmány szükséges.

A jelentkezőknek az összes elméleti követelmény sikeres teljesítése után BTech fokozatot kell kapniuk a megfelelő tanulmányi területen.

A képesített hallgató képes lesz tervezni, végrehajtani és irányítani a gyártást, a tesztelést, a tervezést, a kivitelezést, az üzembe helyezést és a karbantartást az elektrotechnika területén műszaki ismeretek, műszaki alapelvek, innovatív tervezés, problémamegoldó technikák és vezetői készségek alkalmazásával. Képes független technológiai megítélést és felelősségteljes döntést hozni a vonatkozó pénzügyi, gazdasági, kereskedelmi, társadalmi, környezeti és törvényi tényezők figyelembevételével.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a képesítés a városi és regionális fejlesztési tervezésre szakosodott hallgatóknak szól, akik kormányzati és nem kormányzati szektorban dolgoznak. Azok a hallgatók, ak ... [+]

A nemzeti diploma sikeres kitöltése után a jelöltek - az alkalmazandó programszabályoknak megfelelően - regisztrálhatnak a technológiai alapképzésre (Baccalaureus Technologiae –BTech). A BTech-hez legalább egy év további tanulmány szükséges.

A jelentkezőknek az összes elméleti követelmény sikeres teljesítése után BTech fokozatot kell kapniuk a megfelelő tanulmányi területen.

Ez a képesítés a városi és regionális fejlesztési tervezésre szakosodott hallgatóknak szól, akik kormányzati és nem kormányzati szektorban dolgoznak. Azok a hallgatók, akik ezt a képesítést elérték, képesek lesznek önállóan és egy csapatban megtervezni mind térbeli, mind nem térbeli területeket, megfelelő technológiával, annak érdekében, hogy kritikusan reagáljanak a természetes és az épített környezet kihívásaira. A hallgatók a SACPLAN-nál meghatározott SACPLAN-követelmények teljesítése után jelentkezhetnek a SACPLAN szakmai tervezőként történő regisztrációjára.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a képesítés az építésvezetés szakterületére szakosodott hallgatóknak szól. Azok a hallgatók, akik ezt a képesítést megszerezték, képesek lesznek a szerződéstervezés me ... [+]

A nemzeti diploma sikeres kitöltése után a jelöltek - az alkalmazandó programszabályoknak megfelelően - regisztrálhatnak a technológiai alapképzésre (Baccalaureus Technologiae –BTech). A BTech-hez legalább egy év további tanulmány szükséges.

A jelentkezőknek az összes elméleti követelmény sikeres teljesítése után BTech fokozatot kell kapniuk a megfelelő tanulmányi területen.

Ez a képesítés az építésvezetés szakterületére szakosodott hallgatóknak szól. Azok a hallgatók, akik ezt a képesítést megszerezték, képesek lesznek a szerződéstervezés menedzsmentjéhez és az ingatlanfejlesztéshez kapcsolódó szolgáltatások független elvégzéséhez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az általános kereskedelem alapképzésével karrierjét képzési menedzser, HRD menedzser, munkaügyi kapcsolatok menedzser, termékfejlesztési menedzser, fióktelep menedzser, ü ... [+]

Az általános kereskedelem alapképzésével karrierjét képzési menedzser, HRD menedzser, munkaügyi kapcsolatok menedzser, termékfejlesztési menedzser, fióktelep menedzser, ügyvezető igazgató, változás-segítő, menedzsment tanácsadó, vállalkozó, üzleti innovátor karrierje képezi.

Felvételi követelményekMinimális APS: 26Angolul: 4 (50%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: Nem elfogadott

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Megjegyzés: Ezt a programot 2017-ben kínálják fel, az igazgatótanács jóváhagyásával 2016-ban ... [+]

Megjegyzés: Ezt a programot 2017-ben kínálják fel, az igazgatótanács jóváhagyásával 2016-ban

Karrier

A környezetvédelmi egészségügyi szakember a szakma multidiszciplináris csoportjának tagjaként fog működni, a szakma terjedelmének megfelelően. Mint ilyen, ez a személy képes lesz hatékonyan kommunikálni, elősegíteni a vállalkozó szellemet, fenntartani a szakmai és a környezet-egészségügyi etikát, valamint kezelni az emberi, pénzügyi és fizikai erőforrásokat a szakma keretein belül.

Felvételi követelményekMinimális APS: 24Tanítási és tanulási nyelv - angol: 4 (50%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: Nem elfogadottFizikai tudományok: 4 (50%)Élettudomány: 4 (50%)1. kiegészítő téma: 4 (50%)2. kiegészítő téma: 4 (50%)... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A középfokú oktatás alapfokú oktatása felkészíti a hallgatókat a 4-7. Fokozatú tanulók tanítására. A képesítés célja, hogy szakképzettséggel rendelkező kezdő tanárokat bi ... [+]

A középfokú oktatás alapfokú oktatása felkészíti a hallgatókat a 4-7. Fokozatú tanulók tanítására. A képesítés célja, hogy szakképzettséggel rendelkező kezdő tanárokat biztosítson a középfázisra. Ezt úgy hajtják végre, hogy a hallgatói oktatók olyan átfogó oktatással bírnak, amely biztosítja számukra a szükséges tantárgy-tartalmi ismereteket, oktatási kompetenciákat, valamint az elmélet és a gyakorlat integrált természetének és oktatásának alapos és árnyékos megértését, valamint a tanári szakma kontextusát. Dél-Afrika.

A program eredményeiA hallgatók, akik ezt a programot befejezik, képesek lesznek:Tanítson angolul első és kiegészítő nyelvet, és kommunikáljon akár szotóban, akár zuluban.Tanítson legalább három iskolai tantárgyat a következő tantárgyakból: matematika, természettudomány és technológia, társadalomtudomány, élettudás és Zulu / Sotho, a tanulók igényeinek és az iskolai tanterv követelményeinek megfelelően.Támogassa és támogassa a tanulást és fejlesztést különféle oktatási kontextusokban.Tanítson olyan alapvető matematikai fogalmakat, amelyek alátámasztják a középfokú iskolai tantervet.Azonosítsa és kezelje az osztálytermi tanulás akadályait.Fogalmazza meg a személyes tanítási filozófiát, és kritikusan reflektálja meg tanítási filozófiáját és annak kapcsolatát a tanítási magatartássalFelvételi követelmények... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja, hogy szakképzett kezdő tanárokat szállítson az alapítási szakaszban. Ezt úgy hajtják végre, hogy a hallgatói oktatók olyan átfogó oktatással bírnak, am ... [+]

A képesítés célja, hogy szakképzett kezdő tanárokat szállítson az alapítási szakaszban. Ezt úgy hajtják végre, hogy a hallgatói oktatók olyan átfogó oktatással bírnak, amely biztosítja számukra a szükséges tantárgy-tartalmi ismereteket, oktatási kompetenciákat, valamint az elmélet és a gyakorlat integrált természetének és oktatásának alapos és árnyékos megértését, valamint a tanári szakma kontextusát. Dél-Afrika. A program kifejezetten a gyermekek fejlődésére, az írástudásra, a számolásra (matematika) és az élettudás alátámasztására szolgáló tudásra összpontosít.

A program eredményei

A hallgatók, akik ezt a programot befejezik, képesek lesznek:... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az oktatás alapfokú oktatása az idősebb fázisban (SP) és a továbbképzésben (FET) az oktatás célja, hogy szakmailag képzett kezdő tanárokat biztosítson az idős és a FET fá ... [+]

Az oktatás alapfokú oktatása az idősebb fázisban (SP) és a továbbképzésben (FET) az oktatás célja, hogy szakmailag képzett kezdő tanárokat biztosítson az idős és a FET fázisban. Ezt úgy hajtják végre, hogy a hallgatói tanárok olyan átfogó oktatásban részesüljenek, amely legalább három szakterületen speciális oktatási kompetenciával rendelkezik: (egy SP tantárgy és két FET tantárgy vagy egy SP tantárgy, egy FET tantárgy és egy támogató szerep), és az elmélet és a gyakorlat integrált természetének az oktatásban és a tanári szakma kontextusának árnyékos megértése Dél-Afrikában.

A program eredményeiTanítson három specializációt (egy SP tantárgy és két FET tantárgy vagy egy SP tantárgy, egy FET tantárgy és egy támogató szerep) a következő tárgyterületekhez és a tanulást támogató specializációkhoz kapcsolódóan.Tárgytartományokhumán tárgyakTudomány és technológiaNyelvekÜzleti és menedzsmentTanulási támogatási specializációkIskolai tanácsadás és támogatásTestnevelésIskolai IKT-támogatási szakemberIskolai könyvtár és információs központ támogatásaTámogassa és támogassa a tanulást és fejlesztést különféle oktatási kontextusokban.Azonosítsa és kezelje az osztálytermi tanulás akadályait.Fogalmazza meg a személyes tanítási filozófiát, és kritikusan reflektálja oktatási filozófiáját és annak kapcsolatát a tanítási magatartássalFelvételi követelmények... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy felkészítse a hallgatókat olyan ismeretekkel, készségekkel és értékek megszerzésével, amelyek gyakorolják a szociális munkát Dél-Afr ... [+]

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy felkészítse a hallgatókat olyan ismeretekkel, készségekkel és értékek megszerzésével, amelyek gyakorolják a szociális munkát Dél-Afrikában, valamint a változó regionális és globális kontextusban. A képesítés sikeres kitöltése lehetővé teszi, hogy regisztrálja magát a SA Szociális Szolgáltatási Szakmák Tanácsában, és szociális munkatársként gyakoroljon.

Azoknak a hallgatóknak, akik szociális munkásként kívánnak regisztrálni, négyéves szociális munka alapfokozatot kell teljesíteniük.

A B (szociális munka) tanterve 35-szemeszter modulokból áll, amelyeket az alábbiak szerint állítanak össze:... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az Építészeti Osztály felajánlja az építészmérnöki diplomát, amelynek feltétel nélküli érvényesítése van az építészmérnöki szakma (SACAP) és a Commonwealth Association fo ... [+]

Az építész szakemberek részt vesznek az épített környezet kialakításában. Erőfeszítéseik mindenütt nyilvánvalóak, az olcsó lakásépítési projekt egyszerű építésétől a felhőkarcolók kifinomult építéséig. Az építészmérnökök az építési projektek tervezésében, technológiai megoldásában és irányításában dolgoznak.

Az Építészeti Osztály felajánlja az építészmérnöki diplomát, amelynek feltétel nélküli érvényesítése van az építészmérnöki szakma (SACAP) és a Commonwealth Association for Architecture (CAA) részéről.

Karrierlehetőségek

Az építészmérnök szakma széles skáláját kínálja, a menedzsmenttől a technológiáig és a tervezésig. A diplomások a következő szakmai testületeknél vagy intézményeknél regisztrálhatnak:... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

BA

University of Johannesburg

A BA (jogi) diploma célja, hogy a hallgató megismerje a dél-afrikai jogrendszert, a magánjogot, az alkotmányos jogot és a szokásjogot. ... [+]

A BA (jogi) diploma célja, hogy a hallgató megismerje a dél-afrikai jogrendszert, a magánjogot, az alkotmányos jogot és a szokásjogot. Ezen felül, a hallgató képes lesz arra, hogy kurzusokat folytasson a művészet és a társadalomtudomány területén. Ezenkívül a hallgató ki lesz téve a nyelveknek és a nyelvi szerkezetnek.

A végzettség minimális időtartama három (3) év teljes munkaidőben.

A BA (jogi) fokozatban befejezett modulok beleszámítanak a későbbi LLB fokozaton belüli modulokba.

Karrier lehetőségek (LLB fokozat nélkül):Állami jogi tanácsadóVállalati jogi tanácsadóA bírósági személyzetIrodai személyzet egy ügyvédi irodában... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A közigazgatás és kormányzás szakirányú diplomájával állami menedzserként tehet karrierként állami minisztériumokban, tartományi megyékben és önkormányzatokban, állami, m ... [+]

BA a közigazgatás és a kormányzás területén

* Lásd a kari szabályzatot és a programhoz kapcsolódó hozzáférési szabályokat: http://www.uj.ac.za/faculties/management/

A közigazgatás és kormányzás szakirányú diplomájával állami menedzserként tehet karrierként állami minisztériumokban, tartományi megyékben és önkormányzatokban, állami, magán- és civil szervezetek, közigazgatási és vezetői pozíciókban.

Felvételi követelményekMinimális APS:26 matematikával VAGY28 matematikai írástudássalAngol: 5 (60%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 5 (60%)

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az idegenforgalmi fejlesztés BA-val rendelkezik, ideértve a turisztikai fejlesztési ügyvezetőt, az idegenforgalmi fejlesztési politika tervezőjét, a turisztikai fejleszté ... [+]

BA az idegenforgalom fejlesztésében

* Lásd a kari szabályzatot és a programhoz kapcsolódó hozzáférési szabályokat: http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Az idegenforgalmi fejlesztés BA-val rendelkezik, ideértve a turisztikai fejlesztési ügyvezetőt, az idegenforgalmi fejlesztési politika tervezőjét, a turisztikai fejlesztési tisztviselőt.

Felvételi követelményekMinimális APS:26 matematikával VAGY28 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 5 (60%)

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A humán erőforrás menedzsment szakon végzett karrierjével HRM személyzeti igazgatóként, HRM személyzeti tisztviselőként, képzési menedzserként, felvételi és kiválasztási ... [+]

programját a humán erőforrás menedzsment Bachelor helyettesíti, jóváhagyásra várunk

BA az emberi erőforrás menedzsmentben

A humán erőforrás menedzsment szakon végzett karrierjével HRM személyzeti igazgatóként, HRM személyzeti tisztviselőként, képzési menedzserként, felvételi és kiválasztási tisztviselőként töltheti be karrierjét.

Felvételi követelményekMinimális APS:26 matematikával VAGY28 matematikai írástudássalAngolul: 4 (50%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: 5 (60%)

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a képesítésnek a célja a hallgatók film- és televíziótudományi alkalmazott kompetenciájának fejlesztése. Az alkalmazott kompetencia magában foglalja a film- és tele ... [+]

Ennek a képesítésnek a célja a hallgatók film- és televíziótudományi alkalmazott kompetenciájának fejlesztése. Az alkalmazott kompetencia magában foglalja a film- és televíziós tanulmányokkal kapcsolatos kommunikációs elvek megszerzését, elemzését, értelmezését és alkalmazását az elektronikus média és a műsorszóró ipar releváns ágazataiban. Ezenkívül a hallgatók fejleszteni tudják a stratégiai döntések és alkalmazások beépítésének, átgondolásának és kommunikációjának képességét a film- és televíziós tanulmányokhoz kapcsolódó tudományos nyelv és műszaki terminológia helyes és megfelelő használatával. A képesítés megkönnyíti a hatékony tanulást a megfelelő tanulási stílusoknak való kitettség és alkalmazás révén, ezáltal lehetővé téve a hallgató számára, hogy navigáljon és holisztikusan kezelje a film- és televíziós tanulmányok dinamikus környezetét.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A tanfolyam öt modulból áll. Az 1. modul (kutatási esszé), a 2. modul (a fő nyelv nyelvtana) és a 3. modul (a fő nyelv irodalma) kötelező. A hallgató két lehetőség közül ... [+]

A tanfolyam öt modulból áll. Az 1. modul (kutatási esszé), a 2. modul (a fő nyelv nyelvtana) és a 3. modul (a fő nyelv irodalma) kötelező. A hallgató két további modult választ a következő lehetőségek közül:

Irodalom: Költészet, próza, dráma, szóbeli művészetNyelvészet: Szociolingvisztika, fonológia és morfológia, szintaxis és szemantika, fordítási tanulmányokFelvételi követelmények

Azok a hallgatók, akik egyetemi hallgatóként észak-Sotho (vagy Sepedi) vagy Zulu (vagy isiZulu) hallgatóval rendelkeznek egyetemi végzettséggel, és teljesítik a kitüntetések programjára vonatkozó általános egyetemi felvételi követelményeket, a programba vehetnek részt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
12 - 18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A program az afrikai tanulmányok humán és humán tudományokkal kapcsolatos kötelező és választható moduljaiból áll. ... [+]

A program öt modulból áll.

Kötelező modulok:

1. szemeszter: 1. cikk: A humán tudományok módszertana (az Antropológiai és Fejlesztési Tanszék által kínált rész 2. cikk: A humán tudomány statisztikája (a Matematikai és Statisztikai Tanszék által kínált)

2. szemeszter: Kutatási projekt az egyik részt vevő tantárgyból, amelyet a hallgató sikeresen befejezett, mint fő tantárgy fokozatban.

Választható modulok:

Bevezetés az afrikai nyelv prózájába és rövid művészetébeBevezetés a dráma és a költészetbeAfrikai nyelv vagy az afrikai orális elmélet bevezetéseGazdasági kérdések a fejlődő országokban (a Gazdasági Minisztérium által kínált)Felvételi követelmények... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
12 - 18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A kommunikációs tervezők kreatív gondolkodók és problémamegoldók, akik számos tervezési módszert, folyamatot és technikát használnak professzionális kommunikációs minták ... [+]

A kommunikációs tervezők kreatív gondolkodók és problémamegoldók, akik számos tervezési módszert, folyamatot és technikát használnak professzionális kommunikációs minták - például plakátok, könyvek, folyóiratok, arculati programok, csomagolások és weboldalak - készítésére, mind egyénileg, mind a csapatok tagjaiként.

A Grafikai Tervezés Tanszék a Kommunikáció Tervezésére szakirányú alapképzést nyújt a tervezésben. A tanszék létesítményei között számos stúdió és egy központi elhelyezkedésű Apple Macintosh számítógépes stúdió található.

Karrierlehetőségek

A diplomások a stúdiókban, a marketing tanácsadókban, a márkaépítési és reklámügynökségekben, valamint az újságok, magazinok és könyvkiadók számára dolgozhatnak kommunikációs tervezői karrierként:... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BA (vizuális művészet) diploma célja a hallgatók kreatív, fantáziadús és kritikus ismereteinek, készségeinek és tudományos kutatási képességeinek fejlesztése, hogy művé ... [+]

A BA (vizuális művészet) diploma célja a hallgatók kreatív, fantáziadús és kritikus ismereteinek, készségeinek és tudományos kutatási képességeinek fejlesztése, hogy művészekként gyakorolhassák a vizuális-kulturális iparágak területén, és / vagy vegyenek részt posztgraduális tanulmányokban a képzőművészet.

A BA (vizuális művészet) fokozatú program a hallgatók számára alapos ismereteket biztosít a vizuális művészeti gyakorlatokról, a diskurzusokról, az elméletekről és a kutatási módszerekről. A program a művészet révén megkönnyíti a jelentésteremtést; kutatások a művészettörténet és a kritika területén; kortárs művészeti produkció7 polgári ügynökség; vizuális identitás és vizuális technológiák. A program az etikai és szakmai szabványoknak megfelelő kreatív és kritikus gondolkodásra összpontosít annak érdekében, hogy feltárja a kísérleti, átalakító és interdiszciplináris megközelítéseket a művészet készítéséhez, befogadásához és elemzéséhez pánafrikai és nemzetközi kontextusban.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az alkalmazott nyelvészet és irodalomelmélet posztgraduális programja mindkét tudományterület tudásterületére támaszkodva a nyelvgyakorlatok - fordítók, tolmácsok, szöveg ... [+]

Az alkalmazott nyelvészet és irodalomelmélet posztgraduális programja mindkét tudományterület tudásterületére támaszkodva a nyelvgyakorlatok - fordítók, tolmácsok, szövegszerkesztők, nyelvtervezők, copywriterek és nyelv - speciális oktatási és képzési igényeire irányul. tanárok. A fordítás és a tolmácsolás összetett nyelvi, kognitív és szöveges folyamatok, amelyek többek között társadalmi-kulturális közvetítést is magukban foglalnak. Tekintettel ezen tevékenységek összetettségére és ebből következően a nyelvgyakorlat interdiszciplináris jellegére, ezek a programok az elméleti, gyakorlati és tapasztalati ismeretek és készségek egyensúlyát kínálják.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BA Stratégiai Kommunikáció (Marketing Kommunikáció) fokozat egyedülálló képesítés, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy feljogosítsa Önt az iparágban való sikerességhez ... [+]

A jelenlegi korszakot a stratégiai kommunikáció felé való elmozdulás jellemzi, amely dinamikus és fejlődő terület. Míg korábban a vállalati kommunikációt, a marketingkommunikációt, a közönségkapcsolatot és a menedzsmentkommunikációt külön területeknek tekintették, addig a stratégiai kommunikáció megpróbálta meghaladni ezeket a megkülönböztetéseket. A környezet, amelyben a legtöbb szervezet és vállalkozás működik, megköveteli a változások üteméhez, a gazdasági instabilitáshoz való alkalmazkodást, a hatalom eltolódását a hagyományos hatalomtól és a technológia hatását az emberi létezés minden aspektusára.

A BA Stratégiai Kommunikáció (Marketing Kommunikáció) fokozat egyedülálló képesítés, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy feljogosítsa Önt az iparágban való sikerességhez nélkülözhetetlen ismeretekre. Ez a fok biztosítja mind a gyakorlati, mind az elméleti ismereteket a kommunikációs szakember szerepéről a szervezeti célok elérésében, valamint az érdekeltek közötti kapcsolatok, a hírnév kezelésének, a változáskezelésnek, az alkalmazottak elkötelezettségének és a médiakapcsolatoknak a megkönnyítésében. Ezeket a dimenziókat szélesebb globális, kormányzati, üzleti, társadalmi és egyéni összefüggésekben vizsgálják meg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatóknak öt kurzust kell elvégezniük az antropológiai tanulmányok kitüntetési programjában. Az egyik ilyen kurzus egy független kutatási cikk, amelyet egy tanszék f ... [+]

A hallgatóknak öt kurzust kell elvégezniük az antropológiai tanulmányok kitüntetési programjában. Az egyik ilyen kurzus egy független kutatási cikk, amelyet egy tanszék felügyelete alatt folytatnak a tanszéken.

Az első félévben a kötelező módszertan kurzust, amelynek egyik eleme a statisztikák bevezetése képezi. Ennek a kurzusnak a kiindulópontjaként a hallgatók választhatnak a szociális és / vagy kulturális antropológia vagy paleoantropológia szakterületére.

Ha a hallgatók az előbbit választják, akkor választhatnak olyan tanfolyamokat, mint például „Ifjúság, identitás és nyelv”, „A test antropológiája” és „Természet és társadalom”. A választható választhat a társadalomtudományi tanfolyamok széles skálájából.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a képesítésnek az a fő célja, hogy kutató készségeket nyújtson a képesített hallgatóknak; elméleti és szellemi ismeretek; kritikai érvelési képességek; és problémam ... [+]

Ennek a képesítésnek az a fő célja, hogy kutató készségeket nyújtson a képesített hallgatóknak; elméleti és szellemi ismeretek; kritikai érvelési képességek; és problémamegoldó készségek; a politika normatív dimenzióinak megértése, ideértve az emberi jogok tiszteletben tartását, a nyitott és elszámoltatható kormányzatot, az illetékes kormányzást, az védendő biztonsági és gazdaságpolitikát, valamint a hatalom és a hatalom politikai rendben történő gyakorlásának normatív korlátait.

A BA (Politika és Nemzetközi Kapcsolatok) program tanterve 22 féléves modulból áll, amelyeket az alábbiak szerint állítanak össze:

Első év

Őrnagy: A második főt a Fejlesztési Tanulmányok, a Történelmi Tanulmányok és a Közigazgatás és Irányítás (3A, 3B, 3C) közül választják.Választani: Nyelv (francia és modern görög), fejlesztési tanulmányok, közgazdaságtan, történelmi tanulmányok, közigazgatás és kormányzás, vallás és szociológia.** Azok a hallgatók, akik angolul A vagy B értéket értek el a matematikában, az 1C angol nyelvet helyettesíthetik... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Sportfejlesztési tisztviselő, kutató, biokinetika, sporttudomány vagy sportmenedzsment szakirányú kitüntetések, edző, testmozgástudós ... [+]

Karrier

Sportfejlesztési tisztviselő, kutató, biokinetika, sporttudomány vagy sportmenedzsment szakirányú kitüntetések, edző, testmozgástudós

Felvételi követelményekMinimális APS:23 Matematika VAGY24 matematikai írástudássalOktatás és tanulás nyelve - angol: 5 (60%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 4 (50%)1. kiegészítő téma: 4 (50%) *2. kiegészítő téma: 4 (50%)3. kiegészítő téma: 4 (50%)4. kiegészítő téma: 3 (40%)

* További felismert nyelvekhez ajánlott.

A nemzetközi jelentkezők befogadása a 2002. évi 13. bevándorlási törvényben - az egyetem politikája szerint - előírt rendelkezéseknek való megfelelési követelmények teljesítésétől függ.A kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt a tér korlátozása miatt. Minden jelentkezőnek a felvételt megelőzően ki kell töltenie az NBT (Nemzeti Benchmark Test) tesztet. Az NBT eredményei befolyásolják a kérelmező elhelyezésére vonatkozó döntéseket. Az életkor-orientációt az APS kiszámításakor nem kell figyelembe venni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Sportkommentátor, Sport újságíró, Sporthorgony, Kutató, Biokinetika szakirány, Sporttudomány vagy Sportmenedzsment kitüntetések, Edző, Gyakorlattudós ... [+]

Karrier

Sportkommentátor, Sport újságíró, Sporthorgony, Kutató, Biokinetika szakirány, Sporttudomány vagy Sportmenedzsment kitüntetések, Edző, Gyakorlati Tudós.

Felvételi követelményekMinimális APS:23 Matematika VAGY24 matematikai írástudássalOktatás és tanulás nyelve - angol: 5 (60%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 4 (50%)1. kiegészítő téma: 4 (50%) *2. kiegészítő téma: 4 (50%)3. kiegészítő téma: 4 (50%)4. kiegészítő téma: 3 (40%)

* További felismert nyelvekhez ajánlott.

A nemzetközi jelentkezők befogadása a 2002. évi 13. bevándorlási törvényben - az egyetem politikája szerint - előírt rendelkezéseknek való megfelelési követelmények teljesítésétől függ.A kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt a tér korlátozása miatt. Minden jelentkezőnek a felvételt megelőzően ki kell töltenie az NBT (Nemzeti Benchmark Test) tesztet. Az NBT eredményei befolyásolják a kérelmező elhelyezésére vonatkozó döntéseket. Az életkor-orientációt az APS kiszámításakor nem kell figyelembe venni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Szakterülete a biokinetika, a sporttudomány vagy a sportmenedzsment kitüntetése, edző, pszichológiai szakirány, kutató, testgyakorló. ... [+]

Karrier

Szakterülete a biokinetika, a sporttudomány vagy a sportmenedzsment kitüntetése, edző, pszichológiai szakirány, kutató, testgyakorló.

Felvételi követelményekMinimális APS:23 Matematika VAGY24 matematikai írástudássalOktatás és tanulás nyelve - angol: 5 (60%)Matematika: 3 (40%)Matematikai írástudás: 4 (50%)1. kiegészítő téma: 4 (50%) *2. kiegészítő téma: 4 (50%)3. kiegészítő téma: 4 (50%)4. kiegészítő téma: 3 (40%)

* További felismert nyelvekhez ajánlott.

A nemzetközi jelentkezők befogadása a 2002. évi 13. bevándorlási törvényben - az egyetem politikája szerint - előírt rendelkezéseknek való megfelelési követelmények teljesítésétől függ.A kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt a tér korlátozása miatt. Minden jelentkezőnek a felvételt megelőzően ki kell töltenie az NBT (Nemzeti Benchmark Test) tesztet. Az NBT eredményei befolyásolják a kérelmező elhelyezésére vonatkozó döntéseket. Az életkor-orientációt az APS kiszámításakor nem kell figyelembe venni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BA Stratégiai Kommunikáció (vállalati kommunikáció) fokozat egyedülálló képesítés, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy a hallgató feljogosítsa az iparban való sikerhez n ... [+]

A jelenlegi korszakot a stratégiai kommunikáció felé való elmozdulás jellemzi, amely dinamikus és fejlődő terület. Míg korábban a vállalati kommunikációt, a marketingkommunikációt, a közönségkapcsolatot és a menedzsmentkommunikációt külön területeknek tekintették, addig a stratégiai kommunikáció megpróbálta meghaladni ezeket a megkülönböztetéseket. A környezet, amelyben a legtöbb szervezet és üzleti vállalkozás megköveteli a változás üteméhez, a gazdasági instabilitáshoz, a hatalomnak a hagyományos tekintélytől való eltolódásához és a technológia által az emberi lét minden aspektusára gyakorolt hatását.

A BA Stratégiai Kommunikáció (vállalati kommunikáció) fokozat egyedülálló képesítés, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy a hallgató feljogosítsa az iparban való sikerhez nélkülözhetetlen ismeretekkel. Ez a fok biztosítja mind a gyakorlati, mind az elméleti ismereteket a kommunikációs szakember szerepéről a szervezeti célok elérésében, valamint az érdekeltek közötti kapcsolatok, a hírnév kezelésének, a változáskezelésnek, az alkalmazottak elkötelezettségének és a médiakapcsolatoknak a megkönnyítésében. Ezeket a dimenziókat szélesebb globális, kormányzati, üzleti, társadalmi és egyéni összefüggésekben vizsgálják meg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A digitális médiatervezés Bachelor of Arts készíti elő a hallgatókat a digitális kor igényeinek kielégítésére tartalom, rendszerek és termékek tervezőjeként, ahol a szöve ... [+]

A digitális médiatervezés Bachelor of Arts készíti elő a hallgatókat a digitális kor igényeinek kielégítésére tartalom, rendszerek és termékek tervezőjeként, ahol a szöveg, kép, videó, audio, grafika és animáció összefonódik. Az általános megközelítéstől kezdve a hallgatók megtanulják az interakciótervezés vagy a digitális videó szakterületeit. A digitális médiatervezés során a hallgatók innovatív módon vesznek részt a digitális technológiákban és alkalmazzák azokat a termékeket, amelyek célja az élettapasztalatok kommunikálása és fejlesztése.

A diákok által alkalmazott technológiák és termékek köre többek között weboldalak, mobil alkalmazások, interaktív játékok, tervezési eredmények, zenei videók, digitális videó, mozgó grafika, rövid formátumú animációk, útkeresési rendszerek és digitális fényképezés. A tanszék létesítményei közé tartozik négy átfogó számítógépes laboratórium, a legújabb csúcskategóriás grafikus számítógépekkel, audio felvevőkészlet, animációs stúdió és egy zöld képernyő stúdió.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BA Divattervező program célja olyan divattervezők, problémamegoldók és problémamegoldók fejlesztése, akik kompetenciában állnak, hogy vállalkozói divattervezőként önáll ... [+]

A BA Divattervező program célja olyan divattervezők, problémamegoldók és problémamegoldók fejlesztése, akik kompetenciában állnak, hogy vállalkozói divattervezőként önállóan dolgozzanak. E fokozat célja:

Integrált tudás és fejlett fogalmi gondolkodási készségek alkalmazása az összetett divattervezési problémák innovatív megoldására;Használja a tervezési módszerek, folyamatok és technikák egy sorát kompetens módon a professzionális divattervezés létrehozásához, bemutatásához és érveléséhez;Lehetővé teszi a hallgatóknak, hogy bemutassák a tervezési történelem és elmélet ismereteit tágabb kontextusban, valamint a divattervezés története és elmélete tudományterület-specifikus összefüggésekben, valamint tervezési kritikát és kutatást végezzenek.KarrierlehetőségekA program felkészíti Önt a divatiparban a tervezői karrierhez szükséges ismeretekkel és készségekkel, beleértve:Problémamegoldás a tervezésen keresztülDivat vállalkozóDivattervezőMintamérnökStylistFelvételi követelményekSenior tanúsítvány vagy azzal egyenértékű képesítés, minimális APS vagy M pontszámmalA jelentkezés és a portfólió benyújtása a jelentkezési lap feldolgozása utánAz akadémiai és kvantitatív írástudás (AQL) nemzeti benchmarking tesztjének (NBT) kitöltéseKötelező iskolai tantárgy: angol... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgatóknak öt tanfolyamot kell teljesíteniük a Fejlesztési Tanulmányok kitüntetési programjában: három kötelező és kettő választható. Az egyik ilyen kurzus egy függet ... [+]

A hallgatóknak öt tanfolyamot kell teljesíteniük a Fejlesztési Tanulmányok kitüntetési programjában: három kötelező és kettő választható. Az egyik ilyen kurzus egy független kutatási cikk, amelyet egy tanszék felügyelete alatt folytatnak a tanszéken.

A Honours program öt tanfolyamot tartalmaz:

Az első tanfolyam, amelyet az első félévben kínáltak, egy kötelező elméleti kurzus, amely a Fejlesztési Tanulmányok alárendeltségébe esik azzal a megközelítéssel, amelyet „történelmi politikai gazdaságosságnak” hívunk. Egyesíti a klasszikus társadalmi elméletet és a politikai gazdaságtanot a történelemmel és a politikai elemzéssel, és foglalkozik azokkal a tudományos és politikai diskurzusokkal, amelyek ebben a tudományágban az elmúlt ötven évben kialakultak globális politikai és gazdasági környezetükben.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a fok a szegénység, az egyenlőtlenség, az igazságtalanság és a változó társadalom kérdéseinek megértésére irányul. A hallgatók ismereteket, valamint gyakorlati és tudo ... [+]

Ez a fok a szegénység, az egyenlőtlenség, az igazságtalanság és a változó társadalom kérdéseinek megértésére irányul. A hallgatók ismereteket, valamint gyakorlati és tudományos ismereteket szereznek e kihívások fejlesztési projektek, programok és politikák útján történő kezelésére tett kísérletekkel kapcsolatban. Ez magában foglalja a beavatkozások kezelését és értékelését, valamint a vonatkozó kontextusokat. A fejlesztési tanulmányokat multidiszciplináris és holisztikus formában mutatják be. Mivel az országban a fejlesztési tanulmányok kevés alapképző programjaként szerepel, ez a képesítés szilárd alapot jelent a fejlesztési terület karrierjéhez vagy a továbbképzéshez.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A nappali tagozatos hallgatók öt modulra jelentkeznek. A részidős hallgatók az összes modulra regisztrálnak, kivéve a szakirányú modulokat és az első év kutatási esszékét ... [+]

A nappali tagozatos hallgatók öt modulra jelentkeznek. A részidős hallgatók az összes modulra regisztrálnak, kivéve a szakirányú modulokat és az első év kutatási esszékét. A második évben a részidős hallgatók regisztrálnak a specializációs modulokra és a kutatási esszékre. Az összes választható modult nem feltétlenül kínálják évente.

A Kitüntetések program öt modulból áll, amelyek közül négy kötelező, és egy választható modul:

Kötelező modulok:

1. szemeszter / 2. szemeszterKommunikációs elméletKutatási esszéAudiovizuális kommunikációAlkalmazott audiovizuális kommunikáció

Választható modulok:

Kommunikáció menedzsment és meggyőzésFejlesztési kommunikáció és identitásÚj média és kultúraFelvételi követelmények... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A kitüntetéses tanterv öt kötelező modulból áll. Az első a kutatási modul, egy hosszú, kb. 10 000 szóból álló esszé, amelynek témáját egy felettesével tárgyalják. A másik ... [+]

A kitüntetéses tanterv öt kötelező modulból áll. Az első a kutatási modul, egy hosszú, kb. 10 000 szóból álló esszé, amelynek témáját egy felettesével tárgyalják. A másik négy modul tanfolyam. Az egy adott évben kínált tanfolyamokat az osztály határozza meg, és többek között az adott területen szükséges szakértelemmel rendelkező akadémiai személyzet rendelkezésre állása és a hallgatók érdekei alapján fogja meghatározni.

Felvételi követelmények

A programba való felvételhez a hallgatóknak teljesíteniük kell az osztály felvételi követelményeit. Ezek a következők. Az első fokozat egyik fő témája a filozófia. A Philosophy 3 programban elvégzett összes modul esetében átlagosan 65% -ot kell kapnia.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ebben az afgán nyelvű háborgó programban (Honneurs, mesterképzés és doktori fokozat) az emberi létezést aláveti az a szimbolus, atkák, metafora, és megfogalmazza, mi közv ... [+]

Ebben az afgán nyelvű háborgó programban (Honneurs, mesterképzés és doktori fokozat) az emberi létezést aláveti az a szimbolus, atkák, metafora, és megfogalmazza, mi közvetíti az emberi létezést. Az összes többi humán tudomány Soos az emberi létezés e cél megértése. Ebben a tárgyban az afrikaans a nyelv, és e célból meghozta ezt az eszközt. Annak érdekében, hogy aláássák ezt a személyt és azt, ahogyan ez az ember megérti a világot, tanulmányozzák azt a nyelvet, amelyet az ember használ ennek a világnak a kifejezésére, az önírásra és a világra, amelyben él.

Ez a kitüntetéses tanfolyam az afrikai nyelvészet és irodalom bevezető tanulmányát kínálja, és a hallgatónak betekintést kell nyújtania az afrikai irodalomtörténetbe, de agresszív hátteret kell adnia az egyes szövegek szöveges elemzéséhez is. Megtanulható az a képesség, hogy tovább vizsgáljuk az önálló vizsgálatot.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Afrikaans
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A tanfolyam célja, hogy meglehetősen részletesen tanulmányozza a klasszikus örökség hozzájárulását a nyugati civilizációhoz. ... [+]

A tanfolyam célja, hogy meglehetősen részletesen tanulmányozza a klasszikus örökség hozzájárulását a nyugati civilizációhoz. Olyan területekre terjed ki, mint a klasszikus művészet és építészet, a történelem, a filozófia, a vers, a próza, a vallás, a retorika vagy a technológia. Ezeknek a tantárgyaknak a tanulmányozása során olyan lenyűgöző témákat tárgyalnak, mint például az archetípusok (pl. A hős), a meses narratívák, a nemek közötti nyelv, a kommunikációs stratégiák, a világkép és az egyszerű emberek története. Ilyen módon a hallgatók fejlesztenek saját kultúrájuk kritikai megértését, valamint felbecsülhetik a görögök és a rómaiak által örökölt tudás gazdagságát. Minden ősi szöveget fordításban olvasunk.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a tanfolyam az irodalomelmélet és az angol nyelvű irodalom tanulmányozását tartalmazza Nagy-Britanniából, Amerikából, az indiai szubkontinensen és Afrikából. A lefedet ... [+]

Ez a tanfolyam az irodalomelmélet és az angol nyelvű irodalom tanulmányozását tartalmazza Nagy-Britanniából, Amerikából, az indiai szubkontinensen és Afrikából. A lefedett időszakok a középkortól napjainkig terjednek.

A hallgatók kutatási esszé írása során érdeklődhetnek egyéni érdekeik iránt. Opcionális modulok olyan speciális témákban is, mint például az életírás, a tudományos fantasztika és a szövegszerkesztés.

Felvételi követelmények

A kitüntetés programba való felvételt a Tanszék elnöke hagyja jóvá. (Lásd még az egyetem általános szabályzatait.)

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BA kitüntetések (ipari szociológia) program moduljai a hallgatók számára lehetővé teszik a globális munkahelyek, iparágak, munkavállalói küzdelmek és a munkadinamika vá ... [+]

A BA kitüntetések (ipari szociológia) program moduljai a hallgatók számára lehetővé teszik a globális munkahelyek, iparágak, munkavállalói küzdelmek és a munkadinamika változó természetének megértését. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a hallgatókat irányítsák független kvantitatív kutatás elvégzéséhez. A program elméleti, jelentéskészítési és problémamegoldási készségeket kínál. A hallgatók SPSS készségeket és kompetenciákat is elsajátítanak, és 120 órás gyakorlatot kell teljesíteniük.

Felvételi követelmények

A felvételt akkor veszik figyelembe, ha a szociológiát vagy ipari szociológiát az előző BA fokozat fő (legfeljebb harmadik év szintjére) befejezte. Ha egy hallgató nem felel meg a fent említett követelményeknek, akkor a tanszék elnöke ajánlása alapján a kar dékánja adhatja meg a felvételt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A francia nyelvű BA kitüntetéseink elősegítik a frankofón és a francia irodalom alapos tanulmányozását. Különleges műfajok, például önéletrajz és kísérleti regény, valami ... [+]

A francia nyelvű BA kitüntetéseink elősegítik a frankofón és a francia irodalom alapos tanulmányozását. Különleges műfajok, például önéletrajz és kísérleti regény, valamint bizonyos időszakok, például a huszadik századi francia színház tanulmányozására szakosodunk. A hallgatók a fordítási tanulmányokra is összpontosíthatnak, vagy kombinálhatják az irodalmi érdekeket a fordítás (francia / angol; angol / francia) érdekekkel.

Felvételi követelmények

Azoknak a hallgatóknak, akik francia nyelvre kívánnak jelentkezni a kitüntetési programra, legalább három éven belül franciául kell rendelkezniük, amelyek közül az egyiknek a szenátus által alkalmazott kritériumok szerint meg kell felelnie egy harmadikéves egyetemi diplomanak. A Francia Tanszék elnökének meg kell győződnie arról, hogy a leendő hallgató francia nyelvtudása elegendő ahhoz, hogy a kitüntetések programját sikeresen be lehessen fejezni. A latin ismerete ajánlott.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezen a kurzuson együtt dolgozunk a görög nyelvtel, irodalommal, tárgyakkal, filozófiával, történelemmel és vallással. A hallgatók nemcsak fejlesztik saját elemző képesség ... [+]

Ezen a kurzuson együtt dolgozunk a görög nyelvtel, irodalommal, tárgyakkal, filozófiával, történelemmel és vallással. A hallgatók nemcsak fejlesztik saját elemző képességeiket, ha részt vesznek ezen a kurzuson; megértik azokat a módszereket is, amelyekkel emberi lényekként értelmezzük létezésünket szimbólumok és szimbólumkomplexumok használatával, amelyek az ősi időkből származnak hozzánk. Az összes dokumentumot eredeti nyelven olvasják el, ezáltal a hallgatók képesek feliratokat, szövegeket és tárgyakat indokolt módon értelmezni.

A hallgatók a programjukat a klasszikus görögre vagy a modern görögre összpontosíthatják.

Felvételi követelmények... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A nappali tagozatos hallgatók öt modulra jelentkeznek. A részidős hallgatók az összes modulra regisztrálnak, kivéve a szakirányú modulokat és az első év kutatási esszékét ... [+]

A nappali tagozatos hallgatók öt modulra jelentkeznek. A nappali tagozatos hallgatók az összes modulra regisztrálnak, kivéve a szakirányú modulokat és az első év kutatási esszéjét. A második évben a részidős hallgatók regisztrálnak a specializációs modulokra és a kutatási esszékre. Az összes választható modult nem feltétlenül kínálják évente.

A Kitüntetések program öt modulból áll, amelyek közül négy kötelező, és egy választható modul:

Kötelező modulok:

1. szemeszter / 2. szemeszter

Kommunikációs elméletKutatási esszéÚjságírásAlkalmazott újságírói kommunikáció

Választható modulok:

Kommunikáció menedzsment és meggyőzésFejlesztési kommunikáció és identitásÚj média és kultúra... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BA tiszteletben tartja a politikát, kötelező kutatási mitológiával és mini-kutatási jelentéssel, a dél-afrikai politikától kezdve; A nemek; Területi tanulmányok; Kortár ... [+]

A BA tiszteletben tartja a politikát, kötelező kutatási mitológiával és mini-kutatási jelentéssel, a dél-afrikai politikától kezdve; A nemek; Területi tanulmányok; Kortárs kérdések a nemzetközi kapcsolatokban; Nemzetközi szervezetek; Politikai kockázatelemzés; Elméletek és fogalmak a politikában és a nemzetközi kapcsolatokban.

Felvételi követelmények

A hallgatóknak 65 éves átviteli arányra van szükségük a harmadik év szintjén. A nem University of Johannesburg hallgatói felvételi tesztet írnak.

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BA kitüntetések (Urban Studies) program bemutatja a hallgatókat az urbanizáció és a városfejlesztés kritikus perspektíváinak. A hallgatók megismerkednek a városok és in ... [+]

A BA kitüntetések (Urban Studies) program bemutatja a hallgatókat az urbanizáció és a városfejlesztés kritikus perspektíváinak. A hallgatók megismerkednek a városok és intézmények politikájáról, az informalitásról, a fogyasztásról és az emberek részvételének és a város életének átalakításának vitáiról. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a hallgatókat irányítsák független kvantitatív kutatás elvégzéséhez. A program készségeket kínál, elméletileg, jelentéskészítés és problémamegoldás. A hallgatók SPSS készségeket és kompetenciákat is elsajátítanak, és 120 órás gyakorlatot kell teljesíteniük.

Felvételi követelmények... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezen a kurzuson együtt dolgozunk a latin nyelvvel, irodalommal, tárgyakkal, filozófiával, történelemmel és vallással. A hallgatók nemcsak fejlesztik saját elemző képesség ... [+]

Ezen a kurzuson együtt dolgozunk a latin nyelvvel, irodalommal, tárgyakkal, filozófiával, történelemmel és vallással. A hallgatók nemcsak fejlesztik saját elemző képességeiket, ha részt vesznek ezen a kurzuson; megértik azokat a módszereket is, amelyekkel emberi lényekként értelmezzük létezésünket szimbólumok és szimbólumkomplexumok használatával, amelyek az ősi időkből származnak hozzánk.

Az összes dokumentumot eredeti nyelven olvasják el, ezáltal a hallgatók képesek feliratokat, szövegeket és tárgyakat indokolt módon értelmezni. Fejlesztésre kerül a latinnak a modern angolra gyakorolt hatása.

Felvételi követelmények

A 3A és 3B latin nyelv szükséges a programba való belépéshez. Ajánlott a német és / vagy francia nyelv ismerete.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A kitüntetések vizsgálata négy modulból áll, egyenként három órás, és egy kutatási esszéből áll. A négy modul mindegyike 20 kredit, a kutatási esszé pedig 40 kredit. A ta ... [+]

A kitüntetések vizsgálata négy modulból áll, egyenként három órás, és egy kutatási esszéből áll. A négy modul mindegyike 20 kredit, a kutatási esszé pedig 40 kredit. A tanfolyam két lehetőséget kínál, nevezetesen a német irodalomra összpontosítva egy komponensű német nyelvtanulással, vagy a német nyelvre és a nyelvészetre egy irodalmi elemmel. Három modul kötelező:

Kötelező modulok:

Éves modulok 1. modul: Kutatási esszé egy adott műfajról vagy nyelvi témáról 2. modul: A 20. század második felének német irodalma és a kortárs német irodalom 3. modul: Német szintaxis és morfológia

Választható modulok:

A hallgatók két modult választhatnak a következő listából:... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Marketingkommunikációs kitüntetéselmélet: A marketingkommunikáció dinamikus és folyamatosan fejlődő területén, az integrált márkakommunikáció felé történő kortárs lépésse ... [+]

Marketingkommunikációs kitüntetéselmélet: A marketingkommunikáció dinamikus és folyamatosan fejlődő területén, az integrált márkakommunikáció felé történő kortárs lépéssel, egyre nagyobb hangsúlyt fektetve a stratégiai koncepció kidolgozására, felmerült egy olyan tanfolyam iránti igény, amely foglalkozik az iparral kapcsolatos releváns kérdésekkel.

Ennek a fokozatnak a célja a marketingkommunikáció elméleti és alkalmazott alapelveinek kritikai reflexív irányítása. Következésképpen a hallgató széles körű elméleti és gyakorlati alkalmazást kap a marketingkommunikáció területén, amely lehetővé teszi számukra, hogy integrált karriert folytassanak a terepen belül. A hangsúly a tapasztalati tanulásra összpontosít, erős hangsúlyt fektet a márkaépítésre, és magában foglalja az iparág közvetlen kitettségét. Ezenkívül egész évben fejlesztik a professzionális prezentációs készségeket. A marketingkommunikáció elmélete a jelenlegi és releváns kortárs kérdéseket vizsgálja meg a marketingkommunikáció területén, valamint a marketingkommunikáció kortárs összefüggéseivel foglalkozik. Az elsődleges cél az, hogy megértsék ezeket a kérdéseket, valamint általában a marketing kommunikációs iparág gyakorlatát és alapelveit.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés célja a hallgató alkalmazott kompetenciájának fejlesztése az ipari pszichológia alapelveinek és módszereinek elemzésében, értelmezésében és megértésében. Ez t ... [+]

A képesítés célja a hallgató alkalmazott kompetenciájának fejlesztése az ipari pszichológia alapelveinek és módszereinek elemzésében, értelmezésében és megértésében. Ez tovább fejleszti a hallgató szellemi, kutatási és szakmai készségeit. A képesítés felkészíti a hallgatókat arra, hogy jelentősen hozzájáruljanak a szervezetek emberi erőforrások megszerzéséhez, felhasználásához és fejlesztéséhez szükséges beavatkozásokhoz. Ipari pszichológia kitüntetéssel rendelkező posztgraduális pályázó képes lesz pszichometrikus képzésekre és szakmai gyakorlatokra jelentkezni. Az ilyen gyakorlat befejezése lehetővé teszi számukra, hogy pszichometrikusként regisztrálják magukat a Dél-afrikai Egészségügyi Szakmai Tanács pszichológiai szakbizottságán (HPCSA).... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a programnak az a célja, hogy felfedezze az emberi kommunikáció sokféle formáját, különféle perspektívákból, amelyek összekapcsolják a helyi és a globális összefügg ... [+]

Ennek a programnak az a célja, hogy felfedezze az emberi kommunikáció sokféle formáját, különféle perspektívákból, amelyek összekapcsolják a helyi és a globális összefüggéseket, és amelyek afrikai összefüggésekben és tapasztalatokban gyökereznek. Tantervünk olyan innovatív részvételi tanulmányi megközelítést dolgoz ki, amely a sajátos kommunikációs, kulturális és társadalmi kontextusokra vonatkozik, amelyekben működünk. Természetesen interdiszciplináris és rugalmas programként a BA Kommunikációtudományi Hons a humán és társadalomtudományok területén számos területet és területeket keresztez, és lehetőséget kínál a komplementaritásuk és összekapcsolódásuk feltárására.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a képesítésnek az a fő célja, hogy a hallgatókat közösségfejlesztési vezetőkké válhassa azon folyamatok, technikák és alapelvek megkönnyítésében, amelyek az emberkö ... [+]

Ennek a képesítésnek az a fő célja, hogy a hallgatókat közösségfejlesztési vezetőkké válhassa azon folyamatok, technikák és alapelvek megkönnyítésében, amelyek az emberközpontú eszközön alapuló fejlesztési projektek és programok indítását, tervezését, végrehajtását, megfigyelését, értékelését és fenntartását segítik elő. alapú részvételi elméleti megközelítések az egyenlőtlenség, a szegénység és az igazságtalanság kezelésére. További hallgatók képesek lesznek megkönnyíteni a közösségi alapú szervezetek létrehozását és irányítását a közösségi gazdasági fejlődés összefüggésében.

A BA (Közösségi Fejlesztés és Vezetés) tanterve 22 féléves modulból áll, amelyeket az alábbiak szerint állítanak össze:... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Gyakorlati kompetencia: Nyelvismeret a választott nyelvekben. Írásbeli és produktív készségek. Fordítási, tolmácsolási és szövegszerkesztő képességek. Terminológia és dok ... [+]

Gyakorlati kompetencia: Nyelvismeret a választott nyelvekben. Írásbeli és produktív készségek. Fordítási, tolmácsolási és szövegszerkesztő képességek. Terminológia és dokumentumkezelési készségek. Alapvető nyelvi, szöveges és diskurzusi kutatási készségek. Támogató nyelvi, szöveges és diskurzus, pszicholingvisztikus, szociolingvisztikai, társadalmi-pragmatikus, pragma-nyelvi és kultúrák közötti kompetencia. Alapvető kompetencia: A nyelvészet, a választott nyelvek és a kommunikáció elméleti alapjainak ismerete és betekintése. Reflektív kompetencia: Az elmélet stratégiai és kritikus alkalmazása a nyelvészetben és a kommunikációban a gyakorlati, tudományos és szakmai helyzetek szempontjából.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
3 év