Hivatalos Leírás

Élénk, multikulturális és dinamikus, a University of Johannesburg (UJ) osztja a tempót és az energia, a kozmopolita Johannesburg, a város, amelynek a nevét hordozza. Büszkén dél-afrikai, az egyetemi életben le az afrikai gyökereit, és jól felkészült a szerepet aktualizálásától lehetséges, hogy a felsőoktatás tartogat a kontinens fejlődését.

A fenomenális sikertörténet az egyetem egyik, hogy meglepte a kritikusokat és megnyerte a szkeptikusok. Mivel olyan intézmény, amely büszke arra, hogy elérhető a kiválóság, miután csak 11 év UJ nőtte ki magát az intézmény globális kiválóság és a világszínvonalú termet.

Az első öt éves fennállása, UJ megduplázta akkreditált kutatási eredményeket, és növelte több előkelő dél-afrikai Research Székek nulláról hét. Ez a kiemelkedő teljesítmény született jóval a kitűzött cél 2015. A 2010-es kutatási eredmény pedig az lett az eredménye, UJ vágya, a kezdeti időszakban, létrehozni UJ mint egy alaposan kutatás-központú egyetem.

UJ az első és egyetlen afrikai egyetemi felvételt nyert a nagy tekintélyű konzorcium 28 kutatás terén a világon, Universitas 21 - fontos hozzájárulását a növekvő nemzetközi termete UJ.

UJ büszkélkedhet világszínvonalú, nemzetközileg elismert tudományos programok alapján tantervek tájékoztatta élvonalbeli fejlesztések mind a graduális és posztgraduális oktatásban. UJ programjai keretén belül kilenc kar, célja, hogy felkészítse a tanulókat a munka világába és a globális polgárság. Az egyetem négy egyetemen, azaz az Auckland Park sármány Road Campus; Az Auckland Park Kingsway Campus; A Doornfontein Campus; és a Soweto Campus.

Alapuló választási UJ Orange Carpet elsősök - azok az APS pontszám egyenlő, és nagyobb, mint 40 pont - a zászlóshajó programok a következők: Számviteli; Az elektromos és elektronikus / mechanikus / Civil / Bányamérnöki; LLB / BA Jog / BCom törvény; Matematika / Alkalmazott Matematika; IT / Computer Sciences; Humán Élettani; Optometry; Finance; Pszichológia; és tanárképzés.

Annak érdekében, hogy UJ tanítása, a kutatás és az innováció célok megvalósítása érdekében, UJ van, az elmúlt nyolc évben, a befektetett meghaladó R2 milliárd a korszerűsítése és bővítése élő és tanulási lehetőség annak minden egyetemen és létrehozzon egy biztonságos és biztonságos, világszínvonalú tanulási és kutatási környezetet, mind az oktatók és hallgatók.

UJ is bevezetett kézi eszközök (tabletta vagy laptop) be elsőéves tantermek 2014-ben, egy ajánlatot, hogy összeköti ezeket a fiatal elmék a világ e-tudás, hogy egyre nagyobb a, és átalakítani, hogy képesek hozzájárulni, és a versenyt.

UJ végzős siker aránya immár eléri a 83,4% -ot, a teljes éves végzős kimenet meghaladja a 11.400 diák. Az egyetem első év tapasztalatai Program (FYE), egy kezdeményezést nyújtanak tudományos ismeretek megerősítése akcentussal a hallgatók mentori diáktársak, az egyik a támogatási programok, amelyek segítenek enyhíteni az iskola-to-egyetem átmenet. Csaknem 1300 diák oktatók közül kiválasztva, a harmadik évben szinten és fel, pontként közötti diákok és a pedagógusok számára. UJ is bevezette az egyetemi tanácsadók az egyetemi kollégiumok és jóváhagyta off-campus szálláslehetőségek. Alatt UJ tudományos kiválóság program, 250 diák tanácsadók szolgálják 2.000 elsőéves hallgatók 25 rezidenciát.

Jelentősebb is, hogy új, több mint 49.500 diák; 2300 nemzetközi diák; 6700 diplomásokat és neves oktatók, olyan intézmény, bámulatos érettségi arány. UJ ad otthont a 133 szavazat kutatók, akik közül hatan vannak-besorolású, és hét National Research Foundation Székek. Továbbá, ez termeli a legtöbb fekete könyvelők minden akkreditált lakossági egyetem az országban.

Míg UJ folytat globális kiválóság és a termete, a University tervezi, hogy országos szinten reagálnak olyan módon, hogy csak UJ lehet. Ebben a tekintetben között a dél-afrikai hat vezető egyetemek, csak UJ sikeresen hozzáférést biztosít csaknem 2000 első éves hallgatók, akik jönnek a legszegényebb közösségekben, biztosítva számukra, ahol szükséges, a top-up NSFAS finanszírozás, ösztöndíjakat és két egészséges étkezés naponta .

A következő tíz évben, UJ állított hat stratégiai céljait, nevezetesen:

Global Excellence Kutatási és innovációs.
Global Excellence in tanítás és tanulás.
Egy nemzetközi Profil Fit for Global Excellence és a termete.
Kitűnő tanuló tapasztalat.
Active Global Reputation Management, és
Egy intézmény és az emberek Fit Global Excellence és a termete.

Látomás

Egy nemzetközi Egyetem választás, lehorgonyzott Afrikában, dinamikusan a jövő formálásában.

Küldetés

Inspiráló a közösség, hogy átalakítsa, és szolgálja az emberiséget az innováció és az együttműködési törekvés a tudás.

értékek

KÉPZELET BESZÉLGETÉS REGENERÁLÁS etikai alapját

Mi alakítjuk a jövőt

gondolkodás függetlenül
A fejlődő kozmopolita identitás
Kiállító ambíció és a meghajtó
Elfogadása vállalkozói megközelítések

Tanuljuk együtt a sokféleségünk

Hogy bölcs döntéseket együttesen

Bevonása érdemben egymással
Bemutatás kölcsönös tisztelet
vezető consultatively

Fejlődő fenntartható módon kreatív hozzájárulásának

Introspecting megújítási

Innováció a közjó
Hogy a pozitív változás
Kihasználva kívül hagyott lehetőségek

Treasuring akadémiai szabadság

Keresek egyensúlyt a törekvés a tudás

Kihívások elé bátran, kereső bizalom
Felelősen jártak el azáltal, hogy a tisztességes, következetes és átlátható
Részvétel és segít a közösség (Ubuntu) *
  • Ubuntu képes kifejezni az együttérzés, az igazságosság, kölcsönösség, a méltóság, a harmónia és az emberiség érdekében az épület, fenntartása és megerősítése a közösség. Ubuntu beszél a belső összefüggéseit, a közös emberiség és a felelőssége, hogy minden, hogy folyik a kapcsolat.
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

University of Johannesburg

A célja az képesítések kifejlesztése intellektuális kompetenciák és gyakorlati ismeretek megszerzése, elemzése, értelmezése és alkalmazása számviteli, ellenőrzési, pénzüg ... [+]

BAccHons

E minősítés kifejlesztése intellektuális kompetenciák és gyakorlati ismeretek megszerzése, elemzése, értelmezése és alkalmazása számviteli, ellenőrzési, pénzügyi gazdálkodás és az adózás elveit a számviteli és az üzleti környezetben a posztgraduális szinten, valamint készül a karrier a számviteli szakma, vagy a további tanulás ezen a területen. A hallgató legyen képes kifejezni saját vezetői döntési folyamatokat és alkalmazásokat alapuló szakmai értékeket és alapvető ismerete és megértése a számviteli, ellenőrzési, pénzügyi irányítás és adózási alapelvek, hogy értékelje annak hatása a holisztikus összefüggésben a számviteli szakma . ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E minősítés, hogy egy jól lekerekített, technikailag fókuszált oktatás, amely felvértezi a hallgatókat a szakmai tudásbázis, a szakértelem és a mindent átható képességek, ... [+]

Bachelor Számviteli

E minősítés, hogy egy jól lekerekített, technikailag fókuszált oktatás, amely felvértezi a hallgatókat a szakmai tudásbázis, a szakértelem és a mindent átható képességek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy bizonyítani kezdeményezés és felelősség, és amely lehetővé teszi a fejlesztési vezetői tulajdonságokkal.

A program célja, egyeztetve a dél-afrikai Institute of Chartered Accountants (SAICA) és az általuk elismert az a követelmény, hogy gyakorolni, mérlegképes könyvelő. Ez a minősítés igényel alapos alapozó a tudás, elmélet, elvek és készségek a szakma vagy karrier szó, és a képesség, hogy alkalmazzák ezeket a szakmai vagy karrier környezetben. A program azt is szolgál alapjául lépését több posztgraduális tanulmányi lehetőségeket.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ipari tervezők rajzok, modellek és számítógépes programok esztétikusabb, ergonómia és a funkcionalitás széles körét termékek, a egyszeri bútor elemeket tömeggyártású term ... [+]

Bachelor of Arts in Industrial Design

Ipari tervezők rajzok, modellek és számítógépes programok esztétikusabb, ergonómia és a funkcionalitás széles körét termékek, a egyszeri bútor elemeket tömeggyártású termékek, mint a játékkonzolok, konyhai eszközök és a mobiltelefonok.

A Department of Industrial Design kínál a Bachelor of Arts in Industrial Design.

A minisztérium is kínál a BA Kitüntetések a Ipari Design fok azok számára, akik már sikeresen elvégezték a Bachelor of Arts in Industrial Design.

A minisztérium létesítményei közé tartozik egy átfogó műhely, amely lehetővé teszi a diákok, hogy a gyártás szinte minden prototípus.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Belsőépítészek részt egy sor belső terek innovatív térbeli megoldások alapos ismerete építési technológia, anyagok és az emberi környezet igényeit. ... [+]

Bachelor Interior Design

Belsőépítészek részt egy sor belső terek innovatív térbeli megoldások alapos ismerete építési technológia, anyagok és az emberi környezet igényeit.

A Department of Interior Design kínál egy egyetemi Bachelor és egy negyedik éves Bachelor of Technology diploma Interior Design.

Állásajánlatok

Diplomások képzett belsőépítészeti pályára:

kiskereskedelmi belső éttermek Szállodák és a szórakoztató ipar irodaházak kiállítási standok A hazai belső Felvételi követelmények A BA (Interior Design) (B8BA6Q) Senior tanúsítvány vagy azzal egyenértékű végzettség, minimum APS vagy M-pontszám Részvétel a bejárati értékelést, ha a jelentkezési lapot került feldolgozásra Benyújtása portfolió tíz darab munkát, be kell mutatni a bejáratnál értékelés Befejezése a Nemzeti Benchmarking teszt (NBT) Akadémiai és kvantitatív olvasási (AQL) ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A Department of Architecture kínál Bachelor of Architecture, amely feltétlen érvényesítése a építész szakma (SACAP) és a Commonwealth Association for Architecture (CAA). ... [+]

Építészeti szakemberek vonni az épített környezetben. Erőfeszítéseik láthatók mindenütt, az egyszerű építési olcsó lakótelep a kifinomult erekció felhőkarcolók. Építészeti szakemberek alkalmaznak a tervezés, technológiai felbontású és kezelése építkezések.

A Department of Architecture kínál Bachelor of Architecture, amely feltétlen érvényesítése a építész szakma (SACAP) és a Commonwealth Association for Architecture (CAA).

Állásajánlatok

Az építészeti szakma széles skáláját kínálja a szakterületek, a vezetőségtől, hogy a technológia és a design. Pályakezdő lesz képes regisztrálni a következő szakmai szervezetek vagy intézmények:... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Kar elérhetőségeit Jelentkezés és további információ a Kar oktatási Auckland Park Kingsway Campus Tel. 011 553 3251 Soweto Campus Tel. 011 559 5562 E-mail eduquiries@ ... [+]

Kar elérhetőségeit

Jelentkezés és további információ a Kar oktatási Auckland Park Kingsway Campus Tel. 011 553 3251 Soweto Campus Tel. 011 559 5562 E-mail eduquiries@uj.ac.za Weboldal www.uj.ac.za/edu

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A Bachelor of Education Intermediate Phase Oktatás felkészíti a diákokat, hogy tanítani tanulók fokozat 4-7. ... [+]

weboldal

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

Nemzetközi diákok

weboldal

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E minősítés, hogy felkészítsen az ismereteket és készségeket, valamint (megszerzése) értékek a gyakorlatban a szociális munka Dél-Afrikában és a változó regionális és glo ... [+]

E minősítés, hogy felkészítsen az ismereteket és készségeket, valamint (megszerzése) értékek a gyakorlatban a szociális munka Dél-Afrikában és a változó regionális és globális szinten. A sikeres befejezése a minősítés lehetővé teszi, hogy regisztrálni a SA Tanács Társadalmi Szolgáltató szakmák és a gyakorlat, mint szociális munkás.

A diákok, akik szeretnék regisztrálni, mint szociális munkás kell töltenie egy négy éves főiskolai szintű szociális munkás.

A tananyag a B (szociális munka) áll 35 félév fordított modulok a következők:

Első év Második év Harmadik év Negyedik év félév modulok Szoci... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A tanfolyam tartalma a Kitüntetések program tartalmaz kutatás módszertana, Sport Management Practice, Facility és Event Management, Sport Marketing, Sport pénzügy, emberi ... [+]

A tanfolyam tartalma a Kitüntetések program tartalmaz kutatás módszertana, Sport Management Practice, Facility és Event Management, Sport Marketing, Sport pénzügy, emberi erőforrás menedzsment a sport, stratégiai menedzsment Sport.

Felvételi követelmények

Egy hároméves képzés, lehetőleg az emberi mozgás tanulmányok.

Elérhetőségek

Név: Prof Willem Hollander Tel: 011 559 1090 / Email: whollander@uj.ac.za

Karrier

Sport Manager Sport Marketer Sport adminisztrátor, Sportesemények Szervező, Sport Promoter, edző vagy szakirány Biokinetics, Sporttudományi vagy Sport Management Kitüntetések, kutató, tudós Exercise

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél egy BCom (jog) fokozat célja, hogy lehetővé teszi a hallgató, hogy tudomást szereznek a dél-afrikai jogrendszer, magánjog, üzleti vállalkozások, munkajog és a szoká ... [+]

A cél egy BCom (Law) fokozatot az, hogy a hallgató, hogy tudomást szereznek a dél-afrikai jogrendszer, magánjog, üzleti vállalkozások, munkajog és a szokásjog. Ezen túlmenően, a hallgató képes lesz, hogy tanfolyamok szempontokat a gazdasági és menedzsment tudományok. A minimális tanulmányi időszak a mértéke három (3) évig tartó, teljes munkaidőben.

Modulokkal a BCom (Jog) fokozat beleszámítanak modul kreditet a későbbi LLB mértékben.

Karrier lehetőségek (anélkül LLB fok): Vállalati jogi tanácsadó Állami jogi tanácsadó bírósági személyzet Office egy ügyvédi irodában

A tájékoztatást követelményeire vonatkozó Jogtudományi Kar, kérem kattintson ide... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BCom Marketing Menedzsment lehet egy karrier reklám, Brand Management, Customer Relationship Management, Marketing Manager, Marketing Kutató, ügyfélszolgálat, marketing ... [+]

BCom Marketing Menedzsment

A BCom Marketing Menedzsment lehet egy karrier reklám, Brand Management, Customer Relationship Management, Marketing Manager, Marketing Kutató, ügyfélszolgálat, marketing tanácsadás, médiatervezés, Sales Manager.

Felvételi követelmények Minimum APS: 26 Angol: 4 (50% +) Matematika: 4 (50% +) Matematikai: Nem Elfogadva

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

BCom Hons Marketing Menedzsment

A tanuló fejlesztésére alkalmazott kompetenciák a mastering, elemzése, értelmezése és alkalmazása a marketing elvek való felkészülés a karrier a jelölésre, valamint alapot nyújt a további tanulásra. A diákok képesnek kell lennie arra, hogy az tükrözze a vezetői döntéseket és alkalmazások értékelni annak hatása a holisztikus kezelésével összefüggésben a gyakorlatban. A minősítési lehetővé teszi a hallgatók, hogy adja meg a marketing területén a középvezetői pozíciók, mint a márka vezetői, piackutatók, ügyfél- és account menedzserek, kapcsolat a vezetők, kutatók, valamint marketing tanácsadás.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BCom Information Management lehet a karrier, mint egy Information Manager, Knowledge menedzser, kutató. Ebben BCom Kitüntetések, a diákok fejlesztésére alkalmazott kész ... [+]

BCom Information Management

* Lásd a Kar szabályok és előírások hozzáférési szabályokat érintő e program http://www.uj.ac.za/faculties/management/

A BCom Information Management lehet a karrier, mint egy Information Manager, Knowledge menedzser, kutató.

Felvételi követelmények Minimum APS: 26 Matematika OR 28 A matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 4 (50% +) Matematikai: 6 (70% +)

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

BCom Hons Information Management

A diákok fejlesztésére alkalmazott készségek a mastering, elemzés, értelmezése és alkalmazása jellemzőinek Information Management, amint az a karrier vagy a további tanulmányok területén Information Management. A diákok képesnek kell lennie arra, hogy értékelje vezetői döntések vagy alkalmazások révén a befolyása a holisztikus keret irányítását.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BCom Ipari Pszichológia akkor a karrier, mint egy szakember HR szakemberek problémák kezelése, vagy eredő kihívásokra alkalmazottak kapcsolata munkakörnyezet. A cél a K ... [+]

BCom Ipari Pszichológia

* Lásd a Kar szabályok és előírások hozzáférési szabályokat érintő e program http://www.uj.ac.za/faculties/management/

A BCom Ipari Pszichológia akkor a karrier, mint egy szakember HR szakemberek problémák kezelése, vagy eredő kihívásokra alkalmazottak kapcsolata munkakörnyezet

Felvételi követelmények Minimum APS: 26 Angol: 4 (50% +) Matematika: 4 (50% +) Matematikai: Nem Elfogadva

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

BCom Hons Industrial Psychology ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BCom a logisztikai menedzsment lehet a karrier, mint egy logisztikai menedzser, tanácsadó, termelési igazgató. Kitüntetések program középpontjában az alapvető szempontj ... [+]

BCom Logisztikai Management

A BCom a logisztikai menedzsment lehet a karrier, mint egy logisztikai menedzser, tanácsadó, termelési igazgató.

Felvételi követelmények Minimum APS: 26 Angol: 4 (50% +) Matematika: 4 (50% +) Matematikai: Nem Elfogadva

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

BCom Hons Logistics Management

Ez a program középpontjában az alapvető szempontjait logisztikai menedzsment, logisztikai döntést támogató rendszerek, ellátási lánc menedzsment és üzleti erőforrás-tervezési rendszer. Diákok is választhat modulok tanulmányozása, valamint a mennyiségi logisztika és a projekt menedzsment. A diákok kötelesek megtenni kutatás módszertana, hogy segítse őket a kutatások végzése a feladatok minden tantárgyból. Ipari kuratóriumok biztosítják a jelentősége a téma. A diákok, hogy elvégezte ezt természetesen gyakran alkalmazott, a magánszektorban, hajózási társaságok, szállítmányozási és elszámoló ügynökök, a gyártás, a kis- és nagykereskedelmi szektor a gazdaság, valamint az import és az export.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a BCom Közgazdasági és ökonometria, hogy felkészítsen a szükséges elméleti és kvantitatív gazdasági és ökonometriai ismeretek és készségek ahhoz, hogy hatékonyan lá ... [+]

BCom Közgazdasági és ökonometria

A cél a program célja, hogy felkészítsen a szükséges elméleti és kvantitatív gazdasági és ökonometriai ismeretek és készségek ahhoz, hogy hatékonyan lássák el feladataikat, mint a közgazdászok / econometricians a magán- és az állami szektor a gazdaság.

LEHETSÉGES KARRIER Közgazdász Econometrician Gazdasági Elemző Előrejelző gazdasági tervező Felvételi követelmények Minimum APS: 28 Angol: 4 Matematika: 4

JEGYZET:

A programokat bemutató csak angol nyelven. A szinthez (értékelés) kapott élet tájolása nem szerepel a számításban a felvételi pontok pontszáma (APS). BCom Extended Közgazdasági és ökonometria ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a BCom a pénzügyminiszter, hogy a hallgatók az alkalmazott kompetenciák a mastering, elemzése, értelmezése és alkalmazása a pénzügyi, befektetési, pénzügyi tervezés ... [+]

BCom Pénzügy

E minősítés, hogy a hallgatók az alkalmazott kompetenciák a mastering, elemzése, értelmezése és alkalmazása a pénzügyi, befektetési, pénzügyi tervezés és a számviteli elvek felkészülés a karrier a pénzügyi, befektetési, pénzügyi tervezés és számviteli területeken, valamint az alapot nyújt a további tanulásra. A tanulók legyenek képesek, hogy az tükrözze a pénzügyi, befektetési, pénzügyi tervezés és számviteli döntések és alkalmazások értékelni annak hatása a holisztikus összefüggésben a pénzügyek, a gyakorlatban.

LEHETSÉGES KARRIER Pénzügyi vezető bróker Könyvelő Pénzügyi Tanácsadó Chartered Management Accountant befektetési tanácsadó értékpapír-kereskedő Portfólió menedzser Certified Financial Tervező Wealth menedzser Privát bankár. Felvételi követelmények Minimum APS: 28 Angol: 4 Matematika: 4 ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BCom a intrapreneurial Management diplomával dolgozhat a saját üzleti, marketing, menedzsment tanácsadó, üzleti menedzsment, pénzügyi menedzsment ... [+]

A BCom a intrapreneurial Management diplomával dolgozhat a saját üzleti, marketing, menedzsment tanácsadó, üzleti menedzsment, pénzügyi menedzsment

Felvételi követelmények Minimum APS: 26 Angol: 4 (50% +) Matematika: 4 (50% +) Matematikai: Nem Elfogadva

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

A BCom a intrapreneurial Management akkor a karrier a saját üzleti, marketing, menedzsment tanácsadó, üzleti menedzsment, pénzügyi menedzsment

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BCom Információs Rendszerek lehet a karrier, mint a Web Designer, Internet programozó, IT projekt menedzser, Hálózati Specialist ... [+]

A BCom Információs Rendszerek lehet a karrier, mint a Web Designer, Internet programozó, IT projekt menedzser, Hálózati specialista.

Felvételi követelmények Minimum APS: 26 Angol: 4 (50% +) Matematika: 4 (50% +) Matematikai: Nem Elfogadva

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E minősítés fejleszteni a szellemi és gyakorlati ismeretek elemzése, értelmezése és alkalmazása a fejlett számviteli, irányítási és ellenőrzési, valamint a belső ellenőrz ... [+]

E minősítés fejleszteni a szellemi és gyakorlati ismeretek elemzése, értelmezése és alkalmazása a fejlett számviteli, irányítási és ellenőrzési, valamint a belső ellenőrzés elveinek. Ez a program felkészíti a diákokat, hogy azonosítani és megoldani a fejlett számviteli irányítás és ellenőrzés és a belső audit a gyakorlatban. Végül ez a program felkészíti a tanulókat a további tanulmányok a számviteli és belső ellenőrzési mint tudomány.

Felvételi követelmények: A potenciális tanuló legyen birtokában BCom vagy Advanced Diploma és megfelelő ismeretekkel kell rendelkeznie a számviteli, adózási és belső audit (New OKKR szint 7 / Old NKK 6 szint). Az osztály megkövetelheti a befejezése egy áthidaló program a diákok nem felel meg a szabályoknak való hozzáférés tekintetében az adott modul ismeretek a számviteli, adóügyi és belső ellenőrzés. Final felvételi követelmények időről időre be kell állítani a részleg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél a BCom Hons (Treasury Management), hogy fejlessze a diákok tudását a fegyelem a vállalati treasury értékelésére és kezelésére. ... [+]

Az elsődleges cél a BCom Hons (Treasury Management), hogy fejlessze a diákok tudását a fegyelem a vállalati treasury értékelésére és kezelésére. A program tartalmaz egy fókuszált tanterv, hogy előkészítse a hallgató számára a karrier a vállalati treasury irányítását. A tanterv magában foglalja a nyolc témakörben kezdve mennyiségi befektetési elemzés likviditási menedzsment kockázatkezelési és a pénzügyi tervezés. Mastering a tananyag a hallgatók képesek szintetizálni összetett pénzgazdálkodási alapelvek, és pénzügyi eszközök a professzionális módon. Alapvető ismeretek globális befektetési és kincstári elveket szert, amely lehetővé teszi a minősített hallgató a munka a mai világban a professzionális vállalati treasury irányítását. A program nagy hangsúlyt fektet kompetencia, az integritás, és alkalmazása etikai szakmai környezetben. ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E program célja, hogy a hallgatók a szükséges ismereteket, hogy vállalja a magasan képzett szakmai munka szakterületek vezetői számvitel és a pénzügy. A program áll egy á ... [+]

E program célja, hogy a hallgatók a szükséges ismereteket, hogy vállalja a magasan képzett szakmai munka szakterületek vezetői számvitel és a pénzügy. A program áll egy átfogó alapokon nyugvó, hogy felkészítse a posztgraduális hallgató számára széles körű pénzügyi tájékoztató specialitásokat. A program nagy hangsúlyt fektet alkalmazás, elemzés és értékelés az egyes témakörhöz, valamint az alkalmazás a tisztesség és az etika szakmai környezetben. Mastering a tananyag a hallgatók a készségek szintetizálni komplex kezelésére, a pénzügyi, a teljesítmény és a kockázat az elveket, hogy vezessen, és hozzáadott értéket a szervezetek, amelyek az őket foglalkoztató. A sikeres diák kapnak egy átfogó pénzügyi és üzleti szempontból is, amely biztosítja számukra a versenyelőnyt a foglalkoztatás. Ezen felül a hallgató felkészült a további tanulmányok terén, a kutatási és beszámolási készségek megvalósításával felügyelt kutatási projekt területén a pénzügyi irányítás.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A diákok fejlesztésére alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati ismeretek a szervezet, elemzése, értelmezése és alkalmazása alapvető és speciális stratégiai elvek. A hall ... [+]

A diákok fejlesztésére alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati ismeretek a szervezet, elemzése, értelmezése és alkalmazása alapvető és speciális stratégiai elvek. A hallgató legyen képes kifejezni a stratégiai vezetői döntéseket és fel tudja mérni a hatást ezek a holisztikus kezelésével összefüggésben, mint a gyakorlat.

Felvételi követelmények

A potenciális tanuló legyen birtokában BCom vagy azzal egyenértékű képesítést NKK Level 7 Business Management egyik fő modulok NKK 7. szint, 65% -os átlagának majoy modulokat. A minősítési potenciális hallgató is tartalmaznia kell legalább 16 kredit a stratégiai menedzsment a NKK Level 7.

Elérhetőségek ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E program célja, hogy megerősítse a diákok ismereteit és a megértés a tudományágak tulajdon értékelésére és kezelésére. A program magában foglalja a széles körű tananyag ... [+]

E program célja, hogy megerősítse a diákok ismereteit és a megértés a tudományágak tulajdon értékelésére és kezelésére. A program magában foglalja a széles körű tananyag előkészítése posztgraduális hallgató széles köre számára az ingatlanokhoz kapcsolódó különlegességek. A tanterv magában foglalja a témában terjedő területeken ingatlan értékbecslés és ingatlan jog, az ingatlan finanszírozás és a vagyonkezelés.

A program nagy hangsúlyt fektet alkalmazás, elemzés és értékelés az egyes témakörhöz, valamint az alkalmazás a tisztesség és az etika szakmai környezetben. Mastering a tananyag a hallgatók a készségek, hogy összekapcsolják összetett értékelési, igazgatási, pénzügyi és jogi elveket, hogy hozzáadott értéket a szervezetek, amelyek az őket foglalkoztató. A sikeres diák kapnak egy átfogó ingatlan értékbecslés és ingatlan gazdálkodási szempontból, amely biztosítja számukra a versenyelőnyt a foglalkoztatás és felkészíti őket a további kutatásokat ezen a területen.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E minősítés fejleszteni a szellemi és gyakorlati ismeretek elemzése, értelmezése és alkalmazása a fejlett számviteli, irányítási és ellenőrzési, valamint az adózás elveke ... [+]

E minősítés fejleszteni a szellemi és gyakorlati ismeretek elemzése, értelmezése és alkalmazása a fejlett számviteli, irányítási és ellenőrzési, valamint az adózás elveket. Ez a program felkészíti a diákokat, hogy azonosítani és megoldani speciális ellenőrzési, irányítási és ellenőrzési, valamint adózási alapelvek a gyakorlatban. Végül ez a program felkészíti a tanulókat a további tanulmányok a számviteli, könyvvizsgálói és adózással, mint tudomány.

Felvételi követelmények: A potenciális tanuló legyen birtokában BCom vagy Advanced Diploma és megfelelő ismeretekkel kell rendelkeznie a számviteli, adóügyi és Irányítás és vezérlés New NKK szinten 7 / Old OKKR szint 6. Az osztály megkövetelheti a befejezése egy áthidaló program a diákok nem felel meg a szabályoknak való hozzáférés tekintetében az adott modul ismeretek a számviteli, adóügyi és Irányítás és vezérlés. Final felvételi követelmények időről időre be kell állítani a részleg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E minősítés fejleszteni az alkalmazott kompetencia a hallgató egy haladó szinten az, elemzése, értelmezése és alkalmazása a gazdasági elvek és módszerek. Ez a program fe ... [+]

E képesítés fejleszteni az alkalmazott kompetencia a tanuló emelt szintű az, elemzése, értelmezése és alkalmazása során a gazdasági elvek és módszerek.

Ez a program felkészíti a diákokat, hogy tükrözze a saját gazdasági alkalmazásokat, hogy értékelje annak hatása a holisztikus összefüggésben közgazdaságtan és az ökonometria. Végül ez felkészíti őket a további tanulmányok Közgazdasági és ökonometria, mint tudomány.

Felvételi követelmények: A potenciális tanuló rendelkeznie kell egy főiskolai diplomát, átlagosan 65% Közgazdaságtan 3 (New OKKR szint 7 / Old NKK 6 szint), és átlagosan 65% vagy ökonometria 3 (New OKKR szint 7 / OldNQF szinten 6) vagy Matematika 3 (New OKKR szint 7 / Old NKK 6 szint) vagy statisztika 3 (New OKKR szint 7 / Old NKK 6 szint), figyelembe kell venni a bejárat a Kitüntetések program. ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E program célja, hogy erősítse a diákok tudását a fegyelem a beruházás értékelési és portfolió menedzsment. A program tartalmaz egy széles körű tananyag, hogy előkészítse ... [+]

E program célja, hogy erősítse a diákok tudását a fegyelem a beruházás értékelési és portfolió menedzsment. A program tartalmaz egy széles körű tananyag, hogy előkészítse a hallgató széles körű befektetési kapcsolatos különlegességeket. A tanterv magában foglalja a nyolc témakörben kezdve befektetés, kamatozó befektetési portfolió kezelése és a nyugdíj finanszírozás. Mastering a tananyag a hallgatók képesek szintetizálni komplex befektetési elvek, és pénzügyi eszközök a professzionális módon. Alapvető ismeretek a globális befektetési elveket szert, amely lehetővé teszi a minősített hallgató a munka a mai világban a professzionális befektetés. A program nagy hangsúlyt fektet kompetencia, az integritás, és alkalmazása etikai szakmai környezetben. ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A tanuló fejlesztése a szellemi kompetenciák és gyakorlati ismeretek megszerzése, értelmezése, megértése és alkalmazása az információs technológia menedzsment elvek. ... [+]

A tanuló fejlesztése a szellemi kompetenciák és gyakorlati ismeretek megszerzése, értelmezése, megértése és alkalmazása az információs technológia menedzsment elvek. A hallgató legyen képes stratégiai döntések meghozatalára keretében informatikai vezetés vagy az informatikai funkció egy szervezeten belül. A hallgató legyen képes értékelni a külső és a belső döntések befolyásolják informatikai menedzsment. A diák is lehetőséget kell biztosítani, hogy az tükrözze az ő / ő vezetői döntéseket és alkalmazások értékelni annak hatása a holisztikus keretében informatikai menedzsment.

Felvételi követelmények

A BCom (IT Management) vagy BCom (Informatika) diplomát UJ. A végzős hallgató másik egyetemen meg kell felelnie bizonyos feltételeknek, mielőtt felvették a BCom Hons (IT Management). RPL alkalmazni fogják megfelelően UJ azon RPL politika... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a program célja, hogy a hallgatók a szükséges elméleti és gyakorlati képzés szükséges megérteni és végrehajtani a matematikai pénzügyi modelleket. ... [+]

A cél a program célja, hogy a hallgatók a szükséges elméleti és gyakorlati képzés szükséges megérteni és végrehajtani a matematikai pénzügyi modelleket. A program alapvető minősítési szükséges lépését szakmai gyakorlatot, vagy vezető pozíciókat a kvantitatív pénzügyi szolgáltató iparban. A tananyag szerepelnek a program nyújt alapos alapozó a további tanulás és specializáció a pénzügyi tervezés terén és a fejlett mennyiségi finanszírozására. A rendelkezés a önreflexív, tudományosan képzett szakemberek törzsrészvény dél-afrikai pénzügyi szolgáltatási ágazat épít a nemzeti, szellemi és gazdasági infrastruktúra.

Felvételi követelmények: Egy megfelelő alapképzési diploma, legalább átlagosan 65%, kapott az utolsó évben modulokat. A hallgatók kötelesek végezni az alábbi részeként egyetemi diplomát:... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E minősítés fejleszteni az alkalmazott kompetencia a hallgató egy haladó szinten az elemzés, értelmezése és alkalmazása a gazdasági elvek és módszerek. Ez a program felké ... [+]

E minősítés fejleszteni az alkalmazott kompetencia a hallgató egy haladó szinten az elemzés, értelmezése és alkalmazása a gazdasági elvek és módszerek. Ez a program felkészíti a diákokat, hogy elgondolkodjanak saját gazdasági alkalmazások felmérni annak hatása a holisztikus összefüggésben Economics mint társadalomtudomány. Végül is felkészíti őket a további vizsgálat közgazdász, mint tudomány.

Felvételi követelmények: A potenciális tanuló rendelkeznie kell egy főiskolai diploma vagy Advanced Diploma in Economics, átlagosan 65% Közgazdaságtan 3 (New OKKR szint 7 / Old NKK 6 szint), és átlagosan 65% vagy ökonometria 3 (New NKK szinten 7 / Old NKK 6 szint) vagy statisztika 3 (New OKKR szint 7 / Old NKK 6 szint), figyelembe kell venni a bejárat a Kitüntetések program.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a minősítés, hogy dolgozzon alkalmazott kompetencia és mélyíteni a diákok szakértelmet az elemzése, értelmezése és alkalmazása a pénzügyi tervezési alapelvek és a k ... [+]

A cél a minősítés, hogy dolgozzon alkalmazott kompetencia és mélyíteni a diákok szakértelmet az elemzése, értelmezése és alkalmazása a pénzügyi tervezési alapelvek és a kutatási kapacitást a gazdasági környezetben haladó szinten. Tanulók is felkészült a karrier a gyakorlatban a pénzügyi tervezés és a további tanulás kutatott alapú posztgraduális tanulmány ezen a területen, a kutatási és beszámolási képességeit. A tanulók legyenek képesek, hogy az tükrözze a döntéseket és alkalmazások értékelni annak hatása a holisztikus összefüggésben a pénzügyi tervezés, mint a gyakorlat haladó szinten.

Felvételi követelmények: A potenciális tanuló legyen birtokában BCom és megfelelő ismeretekkel kell rendelkeznie a pénzügyi tervezés (értékelni egy új OKKR szint 7 / Old NKK 6 szint), vagy egy megfelelő speciális diplomát. Az osztály megkövetelheti a befejezése egy áthidaló program a diákok nem felel meg a szabályoknak való hozzáférés tekintetében konkrét tárgyi tudás a pénzügyi tervezés. Final felvételi követelmények időről időre be kell állítani a részleg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A program két fő tantárgyak: közlekedéstervezés és közlekedéspolitika. Ezek a tárgyak, valamint egy sor modul választás, valamint a logisztikai menedzsment célja, hogy fe ... [+]

A program két fő tantárgyak: közlekedéstervezés és közlekedéspolitika. Ezek a tárgyak, valamint egy sor modul választás, valamint a logisztikai menedzsment célja, hogy felszerelése a hallgatók a szükséges ismeretek és készségek jelentős hozzájárulást a közlekedés területén irányítását. A diákok kötelesek megtenni kutatás módszertana, hogy segítse őket a kutatások végzése a feladatok minden tantárgyból. Ipari kuratóriumok biztosítják a jelentősége a téma. A diákok, hogy elvégezte ezt természetesen gyakran alkalmazott, a kormány, parastatals, a magán- és a közszféra szereplői közlekedési szolgáltatások, valamint kezdve a saját vállalkozásukat.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A General Bachelor of Commerce lehet a karrier, mint egy képzés vezetője, HRD menedzser, a Foglalkoztatási kapcsolatok igazgató, Product Development Manager, fiókvezetô, ... [+]

A General Bachelor of Commerce lehet a karrier, mint egy képzés vezetője, HRD menedzser, a Foglalkoztatási kapcsolatok igazgató, Product Development Manager, fiókvezetô, vezérigazgató, Change facilitátor, vezetési tanácsadó, vállalkozó, üzleti Innovator.

Felvételi követelmények Minimum APS: 26 Angol: 4 (50% +) Matematika: 4 (50% +) Matematikai: Nem Elfogadva

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a minősítés, hogy dolgozzon egy mérnöki értelmiségi, aki képes azonosítani, értékelni és megfogalmazni a műszaki igények a társadalom egésze, valamint a kutatás és ... [+]

A cél a minősítés, hogy dolgozzon egy mérnöki értelmiségi, aki képes azonosítani, értékelni és megfogalmazni a műszaki igények a társadalom egésze, valamint a kutatás és megoldani a feltárt műszaki problémák kreatív és innovatív alkalmazása révén tudományos, matematikai, műszaki, gazdasági és egyéb vonatkozó elvek és módszerek. A minősítési felkészíti a tanulókat a mérnöki tudományok, a tervezés és a projekt-alapú karrier útján alapvető megértése, felhasználása és megfelelő alkalmazása mérnöki módszerek, készségek, eszközök és az információs technológia. A minősítési szintén platformot biztosít az élethosszig tartó tanulás.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a minősítés, hogy dolgozzon egy mérnöki értelmiségi, aki képes azonosítani, értékelni és megfogalmazni a műszaki igények a társadalom egésze, valamint a kutatás és ... [+]

A cél a minősítés, hogy dolgozzon egy mérnöki értelmiségi, aki képes azonosítani, értékelni és megfogalmazni a műszaki igények a társadalom egésze, valamint a kutatás és megoldani a feltárt műszaki problémák kreatív és innovatív alkalmazása révén tudományos, matematikai, műszaki, gazdasági és egyéb vonatkozó elvek és módszerek. A minősítési felkészíti a tanulókat a mérnöki tudományok, a tervezés és a projekt-alapú karrier útján alapvető megértése, felhasználása és megfelelő alkalmazása mérnöki módszerek, készségek, eszközök és az információs technológia. A minősítési szintén platformot biztosít az élethosszig tartó tanulás.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BTECH / BCom képzés célja, hogy a hallgatók a stratégiai kérdések a szervezeten belül összpontosítva Advanced Strategic Management, az Advanced Industrial Relations, Ad ... [+]

BTECH in Human Resource Management

A BTECH képzés célja, hogy a hallgatók a stratégiai kérdések a szervezeten belül összpontosítva Advanced Strategic Management, az Advanced Industrial Relations, Advanced Management képzéséről, Advanced Personnel Management, Szervezeti magatartás és kutatási módszertan.

Felvételi követelmények

A National Diploma in Human Resource Management vagy azzal egyenértékű képesítést OKKR szinten 6, az emberi erőforrás menedzsment, mint a fő téma által meghatározott állapota bizottság átlagosan 65%.

BCom in Human Resource Management Karrier

Az emberi erőforrás-gyakorlók foglalkozó személyi jellegű kérdések szervezetek... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Exit szint eredmények: A minősítő hallgató képes lesz: Építeni és fenntartani Építőmérnöki rendszerek, összhangban a vonatkozó magatartási kódexek saját szakterületét. Fe ... [+]

Exit szint eredmények: A minősítő hallgató képes lesz:

Építeni és fenntartani Építőmérnöki rendszerek, összhangban a vonatkozó magatartási kódexek saját szakterületét. Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

Sikeres elvégzése után a Nemzeti Diploma, jelöltek, amennyiben a megfelelő program, rendeletek, regisztráljon a Bachelor diploma Technology (Baccalaureus Technologiae -BTech).

Használati és értékelni kell a megfelelő kutatási módszerek, készségek, eszközök és információs technológia hatékony és kritikusan a mérnöki gyakorlatban, és azt mutatják, a megértés és a hajlandóság, hogy vállalják a felelősséget a hatása a mérnöki tevékenység társadalmi és a környezetre. Végezze eljárási és nem eljárási tervezése és szintézise az összetevők, rendszerek, művek, termékek vagy eljárások, mint egy sor kapcsolódó rendszerek és értékeli, adott esetben azok társadalmi, jogi, egészségügyi, biztonsági és környezeti hatása és előnyei. Foglalkoztatnak különböző tanulási stratégiák és készségek a mester modul eredmények szükséges alapvető matematika, mérnöki tudományok, mérnöki tervezés r esearch és az irányítás, így készül őt / magát, hogy vegyenek részt az élethosszig tartó tanulás, hogy lépést tarthasson a szükséges ismeretek és készségek a mérnöki területen. ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges cél ezen képesítések megszilárdítása és elmélyítése a tanulók tudását és szakértelmét Biokémiai és fejleszteni a kutatási kapacitás a módszertant és technik ... [+]

BTECH Kitüntetések a biokémia

Doornfontein CAMPUS

Pályakezdő program képes kialakítani és alkalmazni a speciális stratégiák és lényeges irányítási elvek minőségellenőrzési (QC) és a kutatás-fejlesztés (K + F).

Ezek működnek felügyelő technikusok és technológusok a termék- és folyamatfejlesztés, és minőség-ellenőrzés. Foglalkoztatás lehet egy laboratóriumban, illetve termelési vagy értékesítési környezetben.

Exit szintű eredmények

A hallgató legyen képes:

Határozza meg a probléma, kialakítja a megfelelő hipotézis generál kísérleti adatok, hogy a helyes értelmezés és megfelelő levonások. Harmonikusan munkatársaival ugyanabban munkakörnyezet-csoportokban dolgoznak együtt másokkal a megoldást a problémákra, és a projektek megvalósítása. Önállóan dolgozni a mesteri modul tartalmát, a teljesítmény a gyakorlati projektek és a jelentések elkészítésének. Találni, értékelni és integrálja a szakirodalom, használjon megfelelő és korrekt műszaki nyelv és terminológia a jelentésekben. Végezze el a gyakorlatot a tudomány és a technológia hatékonyan és felelősen veszélyeztetése nélkül a környezet vagy a jólétét munkatársak. Különböző technikákat, hogy elsajátítsa és az adatok elemzését, ha elolvassa, vita, jelentési és projektek bemutatására és szemináriumok. Részt felelősen tevékenységek sértik a társadalmi életminőséget. Vizsgáljuk további lehetőségeit a képzés és a foglalkoztatás. Mutatnia, hogy képes kapcsolódnak a tanulmányok, hogy a társadalom és így tudják, hogy ha ezek a képességek valószínűleg szükséges. Az értékelési kritériumok ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a BTECH turizmus menedzsment képesítés, hogy fejlessze a diákok alkalmazni, és a kognitív kompetenciák megszerzése, értelmezése, megértése és alkalmazása a turizmus ... [+]

A cél a BTECH a turizmus menedzsment képesítés, hogy fejlessze a diákok alkalmazni, és a kognitív kompetenciák megszerzése, értelmezése, megértése és alkalmazása a turizmus menedzsment elvek. A hallgató legyen képes elemezni és megmagyarázni irányítási döntések keretében a turisztikai egység cég. Ez a minősítés előkészíti a végzős bármely helyzetben egy idegenforgalmi ágazat, amely előírja, hogy a kérelmet a meglévő turisztikai gyakorlatának új kontextusban.

Felvételi követelmények

A National Diploma (Tourism Management), vagy azzal egyenértékű képesítést NKK 6. szint által meghatározott Status bizottság átlagosan 60% a harmadik évben tantárgyak.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Pályakezdő program képes kialakítani és alkalmazni a speciális stratégiák és lényeges irányítási elvek minőségellenőrzési (QC) és a kutatás-fejlesztés (K + F). ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Pályakezdő program képes kialakítani és alkalmazni a speciális stratégiák és lényeges irányítási elvek minőségellenőrzési (QC) és a kutatás-fejlesztés (K + F).

Ezek működnek felügyelő technikusok és technológusok a termék- és folyamatfejlesztés, és minőség-ellenőrzés. Foglalkoztatás lehet egy laboratóriumban, illetve termelési vagy értékesítési környezetben.

Exit szintű eredmények

A hallgató legyen képes:

Határozza meg a probléma, kialakítja a megfelelő hipotézis generál kísérleti adatok, hogy a helyes értelmezés és megfelelő levonások. Harmonikusan munkatársaival ugyanabban munkakörnyezet-csoportokban dolgoznak együtt másokkal a megoldást a problémákra, és a projektek megvalósítása. Önállóan dolgozni a mesteri modul tartalmát, a teljesítmény a gyakorlati projektek és a jelentések elkészítésének. Találni, értékelni és integrálja a szakirodalom, használjon megfelelő és korrekt műszaki nyelv és terminológia a jelentésekben. Végezze el a gyakorlatot a tudomány és a technológia hatékonyan és felelősen veszélyeztetése nélkül a környezet vagy a jólétét munkatársak. Különböző technikákat, hogy elsajátítsa és az adatok elemzését, ha elolvassa, vita, jelentési és projektek bemutatására és szemináriumok. Részt felelősen tevékenységek sértik a társadalmi életminőséget. Vizsgáljuk további lehetőségeit a képzés és a foglalkoztatás. Mutatnia, hogy képes kapcsolódnak a tanulmányok, hogy a társadalom és így tudják, hogy ha ezek a képességek valószínűleg szükséges. Az értékelési kritériumok ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

Diákok, akik nem felelnek meg az előírt követelményeket is figyelembe kell venni, miután legalább kétéves utáni Diploma tapasztalattal rendelkezik az építőipar (épület / Civil szerződő vagy gépek Consulting) számára.

Hatáskör mértéke [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

A képzett hallgató képes lesz regisztrálni ECSA Szakmai technológus.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Miután megszerezte ezt a minősítést, a diákok, hogy egy kutatás hozzájárul az alkalmazása és értékelése meglévő tudás egy speciális területe a divattervezés vagy ruházati ... [+]

Miután megszerezte ezt a minősítést, a diákok, hogy egy kutatás hozzájárul az alkalmazása és értékelése meglévő tudás egy speciális területe a divattervezés vagy ruházati technológia, hogy előmozdítsák a szakmai fejlődés és a személyes fejlődés.

Felvételi követelmények

A National Diploma divat vagy azzal egyenértékű Divat minősítést azzal egyenértékű szabvány által ajánlott állapot bizottság által jóváhagyott Kar testület.

Kiválasztási kritériumok

A 60% -os átlagos kapott az utolsó évben a Nemzeti Diploma: Fashion ajánlott.

Tanterv

MODUL

Speciális ruházat technológia 4 Üzleti Tanulmányok 4 Elm... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Miután megszerezte ezt a minősítést, a hallgatók képesek lesznek alkalmazni a kritikus képességek és készségek a termelés műalkotások, vizuális kutatás és a befejezése mu ... [+]

Miután megszerezte ezt a minősítést, a hallgatók képesek lesznek alkalmazni a kritikus képességek és készségek a termelés műalkotások, vizuális kutatás és a befejezése munkahelyi tapasztalat, szükséges a szakmai karrier a vizuális-kulturális iparágak.

Felvételi követelmények

A National Diploma: Fine Art, vagy azzal egyenértékű képesítést egy egyenértékű szabvány által meghatározott, a Status bizottság.

Kiválasztási kritériumok

Egy átlagos érték 60% minden harmadik évben modulok ajánlott. A pályázóknak be kell nyújtaniuk az írásbeli és gyakorlati munka által meghatározott, a felvételi bizottság.

Tanterv

MODUL

Művészetelméleti 4 Studio Gyakorlat 4 ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Miután megszerezte ezt a minősítést, a hallgatók képesek lesznek alkalmazni a kritikus kompetenciák és készségek egy speciális multimédiás területen, mint szükséges a sza ... [+]

Miután megszerezte ezt a minősítést, a hallgatók képesek lesznek alkalmazni a kritikus kompetenciák és készségek egy speciális multimédiás területen, mint szükséges a szakmai karrier a fegyelem.

Felvételi követelmények

A National Diploma: Multimédia, vagy azzal egyenértékű képesítést egy egyenértékű szabvány által meghatározott, a Status bizottság.

Kiválasztási kritériumok

Kiválasztás alapja egy interjút, és benyújtása a portfólió. Egy átlagos érték 60% minden harmadik évben modulok ajánlott.

Tanterv

MODUL

Multimédia Design 4 Multimedia Technology 4 Kutatási módszerek és technikák 4 Program szerkezete P... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Miután megszerezte ezt a minősítést, a hallgatók képesek lesznek értékelni ruha termelési folyamatok és a termékek teljesítményt változó működési feltételek, tükrözik az ... [+]

Miután megszerezte ezt a minősítést, a hallgatók képesek lesznek értékelni ruha termelési folyamatok és a termékek teljesítményt változó működési feltételek, tükrözik az befolyásolja a globális trendeket, vonatkoznak ezek stratégiailag a termelékenység és az ágazat nyereségességét, és bővíteni a személyes érdekek által végzett kutatás egy speciális területe a ruhaiparban.

Felvételi követelmények

A National Diploma ruházat Management vagy azzal egyenértékű ruházat Management végzettség egyenértékű szabvány által ajánlott állapot bizottság által jóváhagyott Kar testület.

Kiválasztási kritériumok

A 60% -os átlagos kapott az utolsó évben a Nemzeti Diploma: Ruházat Management ajánlott.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Miután megszerezte a képesítést, a diákok lesznek illetékes a termelés kreatív ékszer. Képesek lesznek bemutatni összetartó művet, hogy a szintézis a technológia, a probl ... [+]

Miután megszerezte a képesítést, a diákok lesznek illetékes a termelés kreatív ékszer. Képesek lesznek bemutatni összetartó művet, hogy a szintézis a technológia, a problémamegoldás és alkalmazása kutatási módszertan.

Felvételi követelmények

A National Diploma: Ékszer tervezése és gyártása, vagy azzal egyenértékű képesítést egy egyenértékű szabvány által meghatározott, a Status bizottság által jóváhagyott Kar testület.

Kiválasztási kritériumok

Kiválasztás alapja egy interjú, a kötelezően és a portfólió javaslatot, amely jelzi a tervezett területen a specializáció. Egy átlagos érték 60% minden harmadik évben modulok ajánlott.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez a program célja, hogy készítsen jelöltek nyilvántartásba Senior Építészeti Technológus, felső középszintű regisztrációs kategória által meghatározott dél-afrikai Tanác ... [+]

BTECH Kitüntetések építészeti technológia (Applied Design),

Ez a program célja, hogy készítsen jelöltek nyilvántartásba Senior Építészeti Technológus, felső középszintű regisztrációs kategória által meghatározott dél-afrikai Tanács az építész szakma (SACAP). A program elvégzi SACAP, RIBA és CAA 1. rész akkreditációt.

A program középpontjában a építészeti tervezés, tervezés elmélete és tervezői és amelyet elsősorban a diákok, akik alatt a diploma vizsgálatok azt mutatja a tehetséget, és akik szeretnék, hogy tovább kell fejleszteni ezt a képességet, azzal a céllal, hogy regisztrálja magát Professional Senior Építészeti Technológus vagy folytassa tanulmányait minősüljön hivatásos építészek, vagy akik szeretnék gyakorolni függetlenül.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

Eredmények

Exit szint eredmények: A minősítő tanuló képes lesz arra, hogy:

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

Eredmények

nyolc

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Kiválasztás alapja a tudományos érdemei és személyes interjú. Lásd még: Kar rendelet EB3. Hatáskör mértéke ... [+]

Kiválasztás alapja a tudományos érdemei és személyes interjú. Lásd még: Kar rendelet EB3. Hatáskör mértéke [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a BTECH Hospitality Management képesítést, hogy fejlessze a diákok alkalmazni, és a kognitív kompetenciák megszerzése, értelmezése, megértése és alkalmazása vendégl ... [+]

A cél a BTECH Hospitality Management képesítést, hogy fejlessze a diákok alkalmazni, és a kognitív kompetenciák megszerzése, értelmezése, megértése és alkalmazása vendéglátás menedzsment elvek. A hallgató legyen képes elemezni és megmagyarázni irányítási döntések keretében a vendéglátás egység vagy a társaság.

Személyek ennek eléréséhez minősítési lesz illetékes alkalmazása a vezetői készségek, azonosítása, kiválasztása és alkalmazása egy sor kutatási módszerek és technikák kutatási problémákat a saját és a társadalmi tudomány területén a szakosodás.

Felvételi követelmények

A National Diploma Hospitality Management, illetve a National Diploma (Food and Beverage Management), vagy azzal egyenértékű képesítést NKK 6 szint által meghatározott Status bizottság átlagosan 60%. Összessége 60% az előírt főbb moduljait a nemzeti diploma vagy azzal egyenértékű végzettség.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A kérelmezőnek rendelkeznie kell a Nemzeti Diploma: Management Services vagy azzal egyenértékű képesítést NKK 6 szint által meghatározott Status bizottság. Lásd még: ... [+]

A kérelmezőnek rendelkeznie kell a Nemzeti Diploma: Management Services vagy azzal egyenértékű képesítést NKK 6 szint által meghatározott Status bizottság. Lásd még: Kar rendelet EB3. [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Hatáskör mértéke A Baccalaureus Technologiae: Ásványi Resource Management fogják felruházni a diákok, akik minden előírt modulok sikeres. ... [+]

Hatáskör mértéke

A Baccalaureus Technologiae: Ásványi Resource Management fogják felruházni a diákok, akik minden előírt modulok sikeres.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

Eredmények

Exit szint eredmények: A minősítő hallgató képes lesz:

Mutassa részletes megértése és megszerezte a szükséges knowledgeto alkalmazni a különböző gyártó / szolgáltató és ellenőrző rendszerek üzemeltetést stratégiákat használnak a mai világban, és ugyanabban az időben felismerni "különleges igényeket" működéshez szükséges folyamat / rendszer működik optimálisan. Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

Ez a minősítés célja a diákok szakosodott területén mennyiségi felmérés, az építőipar és ingatlan iparágak és a mennyiség földmérő szakma.

Eredmények

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

Lásd még: Kar rendelet EB3. Hatáskör mértéke

A Baccalaureus Technologiae: Város és Regionális Tervezési fogják felruházni a diákok, akik minden előírt modulok sikeres.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ezen a szinten egy minősítő hallgató legyen illetékes kohászati ​​folyamat és a termék, a folyamat és a termék fejlesztése, és képesnek kell lennie annak bizonyítására, m ... [+]

Sikeres elvégzése után a Nemzeti Diploma, jelöltek, amennyiben a megfelelő program, rendeletek, regisztráljon a Bachelor diploma Technology (Baccalaureus Technologiae -BTech). A BTECH minimum egyéves további vizsgálat.

A BTECH képzés a vonatkozó tanulmányok fogják ruházni jelöltek sikeres elvégzése után minden elméleti követelményeknek.

Ezen a szinten egy minősítő hallgató legyen illetékes kohászati ​​folyamat és a termék, a folyamat és a termék fejlesztése, és képesnek kell lennie annak bizonyítására, műszaki vezetés hatáskörébe, hozzájárulva ezzel az igényeket a kohászati ​​ipar és a bányászat közösség.

A képzett hallgató képes lesz regisztrálni ECSA Szakmai technológus.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 hét
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A modulok a BTECH Environmental Health programot tartalmaznak a kutatás módszertana IV Munkavédelmi IV Környezetvédelmi Hulladékgazdálkodási IV Management Practice IV. ... [+]

A modulok a BTECH Environmental Health programot tartalmaznak a kutatás módszertana IV Munkavédelmi IV Környezetvédelmi Hulladékgazdálkodási IV Management Practice IV.

Felvételi követelmények A National Diploma Környezetegészségügyi és tudományos érdeme. A minimum 60% -nak kell a NDip programban. Elérhetőségek

Név: Mrs. Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / Email: mchadyiwa@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a képesítés, hogy fejlessze a diákok alkalmazni, és a kognitív kompetenciák megszerzése, értelmezése, megértése és alkalmazása logisztikai elveket. A hallgató legye ... [+]

A cél a képesítés, hogy fejlessze a diákok alkalmazni, és a kognitív kompetenciák megszerzése, értelmezése, megértése és alkalmazása logisztikai elveket. A hallgató legyen képes elemezni és megmagyarázni a stratégiai döntések keretében a logisztikai műveletek egység vagy vállalat, és hogy értékelje és értelmezze a külső döntések hatása. A diák is lehetőséget kell biztosítani, hogy az tükrözze az ő / ő vezetői döntéseket és alkalmazások értékelni annak hatása a holisztikus összefüggésben a logisztikai műveletek és a menedzsment. A diákok tapasztalattal kell rendelkeznie a logisztikai ipar, annak érdekében, hogy kontextusba a tanulás az üzleti környezet, valamint a nyilvánvaló fejlesztések és beavatkozások tudják hatása a saját munkakörnyezetben.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a képesítés, hogy fejlessze a diákok alkalmazni, és a kognitív kompetenciák megszerzése, értelmezése, a megértés és az alkalmazások a marketing elvek. A hallgató le ... [+]

A cél a képesítés, hogy fejlessze a diákok alkalmazni, és a kognitív kompetenciák megszerzése, értelmezése, a megértés és az alkalmazások a marketing elvek. A hallgató legyen képes elemezni és megmagyarázni marketing és promóciós döntések keretében a marketing tevékenységek egység vagy vállalat, és hogy értékelje és értelmezze a külső döntések hatása. A diák is lehetőséget kell biztosítani, hogy az tükrözze az ő / ő vezetői döntéseket és alkalmazások értékelni annak hatása a holisztikus összefüggésben marketing és promóciós.

A diákok tapasztalattal kell rendelkezniük a marketing ipar, annak érdekében, hogy kontextusba a tanulás az üzleti környezet, és értékelni fejlesztések és beavatkozások képesek hatni a saját munkakörnyezetben.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Hatáskör mértéke A Baccalaureus Technologiae: Bányamérnöki fogják felruházni a diákok, akik minden előírt modulok sikeres. ... [+]

Hatáskör mértéke

A Baccalaureus Technologiae: Bányamérnöki fogják felruházni a diákok, akik minden előírt modulok sikeres.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a képesítés, hogy fejlessze a diákok alkalmazni, és a kognitív kompetenciák megszerzése, értelmezése, a megértés és az alkalmazások minőségi elvek. ... [+]

Sikeres elvégzése után a Nemzeti Diploma, jelöltek, amennyiben a megfelelő program, rendeletek, regisztráljon a Bachelor diploma Technology (Baccalaureus Technologiae -BTech). A BTECH minimum egyéves további vizsgálat.

A BTECH képzés a vonatkozó tanulmányok fogják ruházni jelöltek sikeres elvégzése után minden elméleti követelményeknek.

A cél a képesítés, hogy fejlessze a diákok alkalmazni, és a kognitív kompetenciák megszerzése, értelmezése, a megértés és az alkalmazások minőségi elvek.

A hallgató legyen képes elemezni és megmagyarázni minőségbiztosítási döntések keretében a minőségbiztosítási egység, a cég, valamint a szabályozási környezet, valamint, hogy értékelje és értelmezze a külső döntések hatása. A diák is lehetőséget kell biztosítani, hogy az tükrözze az ő / ő QA döntések és alkalmazások értékelni annak hatása a holisztikus összefüggésben a minőségbiztosítás és javítása. A diákok tapasztalattal kell rendelkeznie a QA funkció, annak érdekében, hogy kontextusba a tanulás az üzleti környezet, és értékelni fejlesztések andinterventions képesek hatni a saját munkakörnyezet.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a képesítés, hogy fejlessze a diákok alkalmazni, és a kognitív kompetenciák megszerzése, értelmezése, megértése és alkalmazása a logisztikai és szállítási elvek. A ... [+]

A cél a képesítés, hogy fejlessze a diákok alkalmazni, és a kognitív kompetenciák megszerzése, értelmezése, megértése és alkalmazása a logisztikai és szállítási elvek. A hallgató legyen képes elemezni és megmagyarázni marketing és promóciós döntések keretében a közlekedési vállalat és a szabályozási környezet, valamint, hogy értékelje és értelmezze a külső döntések hatása. A diák is lehetőséget kell biztosítani, hogy az tükrözze az ő / ő vezetői döntéseket és alkalmazások értékelni annak hatása a holisztikus összefüggésben a közlekedési ágazat.

A diákok tapasztalattal kell rendelkeznie a közlekedési ipar, annak érdekében, hogy kontextusba a tanulás az üzleti környezet, és értékelni fejlesztések és beavatkozások képesek hatni a saját munkakörnyezetben.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Pályakezdő program képes kialakítani és alkalmazni a speciális stratégiák és lényeges irányítási elvek minőségellenőrzési (QC) és a kutatás-fejlesztés (K + F). ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Pályakezdő program képes kialakítani és alkalmazni a speciális stratégiák és lényeges irányítási elvek minőségellenőrzési (QC) és a kutatás-fejlesztés (K + F).

Ezek működnek felügyelő technikusok és technológusok a termék- és folyamatfejlesztés, és minőség-ellenőrzés. Foglalkoztatás lehet egy laboratóriumban, illetve termelési vagy értékesítési környezetben.

Exit szintű eredmények

A hallgató legyen képes:

Határozza meg a probléma, kialakítja a megfelelő hipotézis generál kísérleti adatok, hogy a helyes értelmezés és megfelelő levonások. Harmonikusan munkatársaival ugyanabban munka... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a képesítés, hogy fejlessze a diákok alkalmazni, és gyakorlati kompetenciák megszerzését, elemzését, értelmezését, a megértés és alkalmazása az adminisztratív, mene ... [+]

A cél a képesítés, hogy fejlessze a diákok alkalmazni, és gyakorlati kompetenciák megszerzését, elemzését, értelmezését, a megértés és alkalmazása az adminisztratív, menedzsment és stratégiai menedzsment elvek. A hallgató legyen képes elemezni és megmagyarázni a stratégiai döntéseket a vállalati működés keretében, és hogy értékelje és értelmezze a külső döntések hatása, mivel a holisztikus kezelésével összefüggésben, mint a gyakorlat.

Diákok kell bizonyítani, hogy képes contextualize a tanulás az üzleti környezet, és írja le a megfelelő javításokat és beavatkozásokat képesek hatni a saját munkakörnyezetben.

Felvételi követelmények ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Megjegyzés: Ez a program lesz kapható 2017 jóváhagyásától függően a szabályozó testület 2016-ban ... [+]

Megjegyzés: Ez a program lesz kapható 2017 jóváhagyásától függően a szabályozó testület 2016-ban

Karrier

Environmental Health Kezelő fog működni tagjaként multidiszciplináris szakembergárda megfelelően hatályát szakma. Mint ilyen ez a személy lesz képes hatékonyan kommunikálni, támogatni kell a kisvállalkozókat, támogassa a szakmai és Környezetegészségügyi etika és kezelni az emberi, pénzügyi és fizikai erőforrások hatálya alá tartozó szakma.

Felvételi követelmények Minimum APS: 24 Tannyelvű és tanulási-angol: 4 (50% +) Matematika: 4 (50% +) Matematikai: Nem elfogadható Fizikai Tudományok: 4 (50% +) Life Sciences: 4 (50% +) További Tárgy 1: 4 (50% +) További Tárgy 2: 4 (50% +) ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

... [+]

weboldal

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BA

University of Johannesburg

A cél egy BA (törvény) fokozat célja, hogy lehetővé teszi a hallgató, hogy tudomást szereznek a dél-afrikai jogrendszer, saját jog, alkotmányjog és a szokásjog. ... [+]

A cél egy BA (törvény) fokozat célja, hogy lehetővé teszi a hallgató, hogy tudomást szereznek a dél-afrikai jogrendszer, saját jog, alkotmányjog és a szokásjog. Ezen túlmenően, a hallgató képes lesz, hogy tanfolyamok szempontból a Művészetek és társadalomtudományok. Továbbá a hallgató lesz kitéve nyelvek és nyelvi szerkezet.

A minimális tanulmányi időszak a mértéke három (3) évig tartó, teljes munkaidőben.

Modulokkal a BA (Law) fokozatot beleszámítanak modul kreditet a későbbi LLB mértékben.

Karrier lehetőségek (anélkül LLB fok): Állami jogi tanácsadó Vállalati jogi tanácsadó bírósági személyzet Office egy ügyvédi irodában ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BA Turizmusfejlesztési akkor a karrier Turizmusfejlesztési, ügyvezető, turizmus Fejlesztéspolitikai Planner, turizmus fejlesztési igazgatója. A cél a Kitüntetések képes ... [+]

BA Turizmusfejlesztési

* Lásd a Kar szabályok és előírások hozzáférési szabályokat érintő e program http://www.uj.ac.za/faculties/management/

A BA Turizmusfejlesztési akkor a karrier Turizmusfejlesztési, ügyvezető, turizmus Fejlesztéspolitikai Planner, turizmus fejlesztési igazgatója.

Felvételi követelmények Minimum APS: 26 Matematika OR 28 A matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 5 (60% +)

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

BA Hons Turizmusfejlesztési ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BA az emberi erőforrás menedzsment lehet a karrier, mint egy HRM személyi menedzsere, HRM személyzetis, Képzési vezető, Toborzás és kiválasztás igazgatója. A BA Hons Hu ... [+]

a program helyébe egy alapdiplomával az emberi erőforrás menedzsment várjuk jóváhagyás

ba az emberi erőforrás menedzsment

A BA az emberi erőforrás menedzsment lehet a karrier, mint egy HRM személyi menedzsere, HRM személyzetis, Képzési vezető, Toborzás és kiválasztás igazgatója.

Felvételi követelmények Minimum APS: 26 Matematika OR 28 A matematikai Angol: 4 (50% +) Matematika: 4 (50% +) Matematikai: 5 (60% +)

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

BA Hons Az Emberi Erőforrás Menedzsment ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BA közigazgatás és a kormányzás akkor a karrier, mint nyilvános Menedzserek állami szervek, tartományi szervek és az önkormányzatok, állami, magán és civil szervezetek, ... [+]

BA közigazgatás és a kormányzás

* Lásd a Kar szabályok és előírások hozzáférési szabályokat érintő e program http://www.uj.ac.za/faculties/management/

A BA közigazgatás és a kormányzás akkor a karrier, mint nyilvános Menedzserek állami szervek, tartományi szervek és az önkormányzatok, állami, magán és civil szervezetek, közigazgatási és vezetői pozíciókban.

Felvételi követelmények Minimum APS: 26 Matematika OR 28 A matematikai Angol: 5 (60% +) Matematika: 3 (40% +) Matematikai: 5 (60% +)

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez az első alakító képesítést. A sikeres diák szerzett szellemi kompetenciák és gyakorlati ismeretek megvitatása, problémán, és vizsgálja meg az emberi magatartás és az i ... [+]

Ez az első alakító képesítést. A sikeres diák szerzett szellemi kompetenciák és gyakorlati ismeretek megvitatása, problémán, és vizsgálja meg az emberi magatartás és az interakció, különösen a dél-afrikai kontextusban.

Négy különböző fürtök vagy specializáció lehetőség van ebben a programban lehet választani. Ezeket a lehetőségeket az alábbiakban felsorolt.

BA szakirányú Kommunikáció és nyelvek

A tananyag a BA specializáció a Kommunikációs és nyelvek program áll, 22 félév fordított modulok a következők:

Első év Második év Harmadik év félév modulok Kommunikációs vagy * elmélete és Filmművészeti ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A Bachelor of Arts in Digital Media Design felkészíti a diákokat, hogy megfeleljen az igényeinek a digitális korban a tervezők a tartalom, rendszerek és termékek, ahol sz ... [+]

A Bachelor of Arts in Digital Media Design felkészíti a diákokat, hogy megfeleljen az igényeinek a digitális korban a tervezők a tartalom, rendszerek és termékek, ahol szöveg, kép, videó, hang, grafika és animáció konvergálnak. Kezdve egy általános megközelítést, a diákok megtanulják, szakirányok interakció kialakítása és digitális videót. Digital Media Design, a diákok vegyenek részt, és alkalmazza a digitális technológiák innovatív, annak érdekében, hogy termékeik tervezését kommunikálni, és fokozza az élet tapasztalatait.

Egy sor technológiák és termékek, hogy a diákok vegyenek részt a webes oldalak, a mobil alkalmazások, interaktív játékok, design teljesítéseket, zenei videók, digitális videó, mozgó grafika, rövid formában animáció, wayfinding rendszerek és a digitális fényképezés. A minisztérium létesítményei közé négy átfogó számítógépes laboratórium a legújabb high-end grafikus számítógépek, egy hangfelvétel csomag egy animációs stúdió és egy zöld képernyő stúdióban.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a BA Fashion Design program kidolgozása divattervezők, probléma megtalálók és a probléma megoldó, amelyek a hatáskörébe önállóan dolgozni a vállalkozói divattervező ... [+]

A cél a BA Fashion Design program kidolgozása divattervezők, probléma megtalálók és a probléma megoldó, amelyek a hatáskörébe önállóan dolgozni a vállalkozói divattervezők. A cél ennek a mértéke, hogy:

Alkalmazza integrált ismeretek és fejlett fogalmi gondolkodás készségek innovatív megoldására komplex divattervezés problémákat; A számos tervezési módszerek, eljárások és technikák hozzáértő létre, jelen és azt állítják, a szakmai divatrajzok; Hogy a diákok bizonyítani ismerete a tervezés története és elmélete a tágabb kontextusban és divattervezés története és elmélete a fegyelem konkrét összefüggésben, valamint hogy végezzen tervezési kritika és a kutatás. Karrierlehetőségek A program felállítja majd a szükséges ismeretek és készségek a tervezési karrier a divatipar, beleértve a következőket: Problémamegoldó rajzzal divat vállalkozó Divattervező minta mérnök Stylist Felvételi követelmények Senior tanúsítvány vagy azzal egyenértékű végzettség, minimum APS vagy M-pontszám Részvétel a bejárati értékelése és benyújtása a portfólió, ha a jelentkezési lapot került feldolgozásra Befejezése a Nemzeti Benchmarking teszt (NBT) Akadémiai és kvantitatív olvasási (AQL) Kötelező tantárgy: angol ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az ilyen mértékű célja megérteni a kérdéseket a szegénység, az egyenlőtlenség, igazságtalanság és változó társadalmakban. A hallgatók szerezzenek ismereteket, valamint a ... [+]

Az ilyen mértékű célja megérteni a kérdéseket a szegénység, az egyenlőtlenség, igazságtalanság és változó társadalmakban. A hallgatók szerezzenek ismereteket, valamint a gyakorlati és tudományos ismeretek tekintetében a kísérletek e kihívások révén a fejlesztési projektek, programok és politikák. Ez magában foglalja a menedzsment és a beavatkozások értékelésére, valamint az összefüggések, amelyek relevánsak. Fejlesztési tanulmányok bemutatják a multidiszciplináris és holisztikus. Mint az egyik a kevés egyetemi programok fejlesztési tanulmányok az országban, ez a minősítés egy erős alapot a karrier terén a fejlődés vagy a további vizsgálatot a fejlesztési tanulmányok. ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél ennek a minősítés, hogy fejlessze a hallgatók alkalmazni kompetencia Film és Televíziós Tanulmányok. Alkalmazott kompetencia magában foglalja a beszerzés, elemzése, ... [+]

A cél ennek a minősítés, hogy fejlessze a hallgatók alkalmazni kompetencia Film és Televíziós Tanulmányok. Alkalmazott kompetencia magában foglalja a beszerzés, elemzése, értelmezése és alkalmazása a kommunikációs kapcsolatos elvek és Filmművészeti Tanulmányok belül érintett ágazatokban az elektronikus média és a műsorszórási iparnak. Továbbá, a diákok fejleszteni a képességet internalizálása, fontolja meg, és közli a stratégiai döntések és alkalmazások hatékonyan a helyes és megfelelő használata a tudományos nyelv és a műszaki terminológia kapcsolódó Film és Televíziós Tanulmányok. A minősítési megkönnyítik majd a hatékony tanulás az expozíciót és az alkalmas tanulási stílus, ami lehetővé teszi a hallgató, hogy navigálni, és holisztikusan kezeli a dinamikus összefüggésben Film és Televíziós Tanulmányok. ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Kommunikációs tervezők kreatív gondolkodók és problémamegoldó, akik a számos tervezési módszerek, eljárások és technikák létre szakmai kommunikációs minták, mint például ... [+]

Kommunikációs tervezők kreatív gondolkodók és problémamegoldó, akik a számos tervezési módszerek, eljárások és technikák létre szakmai kommunikációs minták, mint például a plakátok, könyvek, folyóiratok, arculat programok, a csomagolás és a weboldalak, mind egyénileg, mind tagjai csapatok.

A Department of Graphic Design kínál a Bachelor of Arts Design szakosodott kommunikációs design. A minisztérium létesítményei közé tartozik több stúdió és egy középen elhelyezett Apple Macintosh számítógépet stúdióban.

Állásajánlatok

Pályakezdő lesz képes belépni a kommunikációs tervezés karrier dolgozva stúdióknak, marketing tanácsadó, branding és a reklámügynökségek és az újságok, magazinok és könyvkiadók, mint:... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A diákok ki kell töltenie öt tanfolyamot a Fejlesztési tanulmányok Kitüntetések program: három kötelező és kettő választani. Az egyik ilyen tanfolyamok egy független kuta ... [+]

A diákok ki kell töltenie öt tanfolyamot a Fejlesztési tanulmányok Kitüntetések program: három kötelező és kettő választani. Az egyik ilyen tanfolyamok egy független kutatási papír végzett felügyelete alatt egy tudományos Tanszékén.

Öt tanfolyamok Kitüntetések program:

Az első természetesen ajánlott az első félévben, a kötelező elmélet természetesen, hogy delves alatt ti magatok megkopaszítására a Development Studies elfogadásával alapuló megközelítést hívjuk "történelmi politikai gazdaság". Egyesíti a klasszikus társadalomelmélet és a politikai gazdaságtan a történelem és a politikai elemzés, kezelése tudományos és politikai diskurzusok alakultak ebben a sportágban az elmúlt ötven évben belül a globális politikai és gazdasági környezetet.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A kurzus áll öt modulból. 1 modul (Research Esszé), 2 (Grammar A fő nyelv) és 3 (Irodalom A fő nyelv) kötelező. A hallgató úgy dönt, a másik két modult twopossibilities: ... [+]

A kurzus áll öt modulból. 1 modul (Research Esszé), 2 (Grammar A fő nyelv) és 3 (Irodalom A fő nyelv) kötelező. A hallgató úgy dönt, a másik két modul az alábbi lehetőségek közül:

Irodalom: Vers, Próza, dráma, szóbeli Art Nyelvészet: szociolingvisztika, fonológia és a morfológia, szintaxis és szemantika, Translation Studies Felvételi követelmények

Diákok, akik szerzett egyetemi képesítést északi szotó (vagy sepedi) vagy Zulu (vagy isiZulu), mint egy nagy, és akik megfelelnek az általános egyetemi felvételi követelményeket a Kitüntetések program figyelembe lehet venni a programban.

Diákok, akik nem felelnek meg a követelménynek az egyik megadott afrikai nyelvek, mint egy nagy májusban érdemes esetben alkalmazni kell az RPL bizottságot kell választani.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
12 - 18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A program áll, a kötelező és választható modulok bölcsészettudományi és a humán tudományok afrikai tanulmányok. ... [+]

A program a következő öt modulok.

Kötelező modulok:

1. szemeszter: Papír 1: Módszertan A humán (által kínált Department of Anthropology és Fejlesztési Tanulmányok Papír 2: Statisztika az Human Sciences (által kínált Tanszék Matematika és statisztika)

2. szemeszter: A kutatási projekt az egyik részt vevő alanyok, hogy sikeresen befejeződött a hallgató, mint a fő téma a képzés céljára.

Választható modulok:

Bevezetés a Próza és rövid Art egy afrikai nyelv Bevezetés a dráma és költészet Bevezetés egy afrikai nyelv vagy elmélete afrikai Oral Gazdasági kérdések a fejlődő országokban (által kínált Department of Economic) Felvételi követelmények ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
12 - 18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ebben természetesen dolgozunk a görög nyelv, irodalom, műtárgyak, a filozófia, a történelem és a vallás. Nem csak a hallgatók fejlesszék saját elemzési készségek részt ez ... [+]

Ebben természetesen dolgozunk a görög nyelv, irodalom, műtárgyak, a filozófia, a történelem és a vallás. Nem csak a hallgatók fejlesszék saját elemzési készségek részt ezen a tanfolyamon; ők is megértik, milyen módon mi emberek értelmet adnak létünk segítségével a szimbólumok és komplexek a szimbólumokat, amelyek hozzánk a régi időkben. Minden dokumentumot olvasni az eredeti nyelven, ellátása a hallgatók a képesség, hogy értelmezni feliratokat, szövegeket és műtárgyakat ésszerű módon.

A diákok összpontosítani a programot akár klasszikus görög vagy modern görög.

Felvételi követelmények

Görög 3A és 3B vagy újgörög 3A és 3B szükséges felvételi ezt a programot. A leolvasást ismerete német és / vagy francia ajánlott.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A tanfolyam célja, hogy a kínálat meglehetősen részletes tanulmányt a hozzájárulását a klasszikus hagyomány a nyugati civilizáció. ... [+]

A tanfolyam célja, hogy a kínálat meglehetősen részletes tanulmányt a hozzájárulását a klasszikus hagyomány a nyugati civilizáció. Területeken, mint a klasszikus művészet és építészet, történelem, filozófia, Vers, Próza, vallás, szónoklatok és Technológia borítja. A tanuló ezeket a tárgyakat, lenyűgöző témák, mint archetípusokat (pl a hős), a master elbeszélések, nemi nyelv, stratégiák a kommunikáció, a világnézet, és a történelem hétköznapi emberek is kiterjed. Ily módon a diákok dolgozzon ki egy kritikai megértésével a saját kultúra, valamint ismeri a gazdag tudás mi örökölt a görögök és a rómaiak. Minden ősi szövegek olvasható fordításban.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E program célja, hogy vizsgálja meg a különböző formáiból emberi kommunikáció a különböző perspektívák, amelyek összekötik a helyi és a globális és gyökereznek afrikai ko ... [+]

E program célja, hogy vizsgálja meg a különböző formáiból emberi kommunikáció a különböző perspektívák, amelyek összekötik a helyi és a globális és gyökereznek afrikai kontextusban és tapasztalatait. A tanterv kifejlesztett egy újszerű részvételi tanulmányok megközelítés, amely kitér a konkrét kommunikatív, kulturális és társadalmi környezetet, amelyben működünk. Mint egy eredendően interdiszciplináris és rugalmas program, a BA Hons Kommunikációs Tanulmányok metszi sokféle területen és területek a humán-és társadalomtudományok, valamint lehetőséget kínál, hogy vizsgálja meg a kiegészítő jelleg és összefüggéseit.

Ez a minősítés áll öt modulból áll: Kommunikáció, média és a társadalom; Kutatásmódszertan; Kortárs kérdéseket a közleményben; Kommunikációs társadalmi változás; és a Kutatási esszé. Minden modul célja, hogy megismertesse a hallgató egy sor lényeges aggályok a mai társadalomban. A kortárs kérdések modul tanulmányok keretében, amelyen belül az új média alakult, működését az új média és ennek hatása a társadalomra. Kommunikációs társadalmi változás vizsgálja a fejlett-fejlődő jellegét dél-afrikai társadalom azt alkalmazzák különböző kommunikációs helyzetekben. Kommunikáció, média és a társadalom egy elméleti hátteret, amelyben ezek a tanult, és kutatás módszertana előkészíti a hallgató a kutatási komponens (kutatás esszé).... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A posztgraduális program Alkalmazott Nyelvészeti és Irodalmi Tanszék, a rajz a tudás terén egyaránt tudományág, célja a speciális oktatás és képzés, a kutatás igényeit ny ... [+]

A posztgraduális program Alkalmazott Nyelvészeti és Irodalmi Tanszék, a rajz a tudás terén egyaránt tudományág, célja a speciális oktatás és képzés, a kutatás igényeit nyelvi szakemberek, mint fordító, tolmács, szövegszerkesztők, nyelvi tervezők, copywriters és nyelv tanárok. Fordítás és tolmácsolás komplex nyelvi, kognitív és szöveges folyamatok, többek között azt is jelenti szocio-kulturális közvetítés. Összetettségét figyelembe véve a tevékenységek, és így az interdiszciplináris jellegét nyelv gyakorlatban ezek a programok egy egyensúlyt az elméleti, gyakorlati és tapasztalati tudást és készségeket.

Felvételi követelmények ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ez természetesen magában foglalja a tanulmány az irodalomelmélet és a szakirodalom angol-Britannia, Amerika, az indiai szubkontinensen és Afrikában. Lefedett időszakok vá ... [+]

Ez természetesen magában foglalja a tanulmány az irodalomelmélet és a szakirodalom angol-Britannia, Amerika, az indiai szubkontinensen és Afrikában. Lefedett időszakok választékát kínálja a középkortól egészen napjainkig.

A diákok folytassa az egyéni érdekeket írása közben egy kutatási esszé. Opcionális modulok speciális témák, mint például az élet-írás, sci-fi és a szövegszerkesztés is rendelkezésre áll.

Felvételi követelmények

Felvételi a Kitüntetések program jóvá kell hagynia az elnök a minisztérium. (Lásd még az Általános Szabályzat az egyetem.)

Elérhetőségek

Név: Prof Karen Scherzinger Tel: 011 559 2493 / Email: kscherzinger@uj.ac.za... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A diákok ki kell töltenie öt tanfolyamok Antropológiai Kutatások Kitüntetések program. Az egyik ilyen tanfolyamok egy független kutatási papír végzett felügyelete alatt e ... [+]

A diákok ki kell töltenie öt tanfolyamok Antropológiai Kutatások Kitüntetések program. Az egyik ilyen tanfolyamok egy független kutatási papír végzett felügyelete alatt egy tudományos Tanszékén.

A kötelező módszertan természetesen amelynek egyik összetevője a bevezetés statisztikák, kínálják az első félévben. Ezzel persze, mint a bázis, a diákok választhatnak, hogy szakosodnak szociális és / vagy kulturális antropológia, vagy Paleoanthropology.

Ha a diákok válassza ki a korábbi, akkor választhat tanfolyamok, mint a "Fiatalok, identitás és a nyelv", "Anthropology A test" és a "Természet és társadalom". Választani lehet választani a legkülönbözőbb társadalomtudományi képzés. ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

BA Kitüntetések Politika, egy kötelező modul Research mitológia és mini kutatási jelentés, a választási kezdve a dél-afrikai politika; A nemek; Area Studies; Kortárs kérd ... [+]

BA Kitüntetések Politika, egy kötelező modul Research mitológia és mini kutatási jelentés, a választási kezdve a dél-afrikai politika; A nemek; Area Studies; Kortárs kérdéseket a nemzetközi kapcsolatok; Nemzetközi szervezetek; Politikai kockázati elemzést; Elméletek és koncepciók a Politika és nemzetközi kapcsolatok.

Felvételi követelmények

Diákok kell egy 65% ​​-os arányt át a harmadik évben szinten. Nem University of Johannesburg diákok írni egy felvételi teszt.

Elérhetőségek

Név: Prof Deon Geldenhuys Tel: 011 559 2894 / Email: deong@uj.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Kitüntetések Pszichológia programot kínálnak a teljes munkaidőben csak. A hallgatók kötelesek a teljes hat modulok belül egy év alatt. A kutatási rész az egyetlen kötelez ... [+]

Kitüntetések Pszichológia programot kínálnak a teljes munkaidőben csak. A hallgatók kötelesek a teljes hat modulok belül egy év alatt. A kutatási rész az egyetlen kötelező modul, és fut a teljes évre, mint például ez a modul számít két modul. A diákok ki kell választania négy másik modul ki az alábbi listából: Neuropsychology; Személyiségpszichológia; Szociálpszichológia; Abnormális pszichológia; Terápiás Pszichológia; Pszichológiai vizsgálat; Kritikus Fejlődéslélektan és Egészség Pszichológia. Mindegyik modulok által bemutatott szakértője és osztályok interakciós és dinamikus. A hallgatók is lehetőséget kapnak arra, hogy töltsenek ki egy kutatási projekt, amelynek célja, hogy felkészítse őket a további vizsgálatokhoz. A diákok értékelik keresztül tesztek, feladatok és a vizsgák.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A Bachelor of Arts Kitüntetések a tervezés felkészíti a tanulókat a kutatás-alapú posztgraduális tanulmányok és belépés a tervezési karrier, lehetővé téve a diákok, hogy ... [+]

A Bachelor of Arts Kitüntetések a tervezés felkészíti a tanulókat a kutatás-alapú posztgraduális tanulmányok és belépés a tervezési karrier, lehetővé téve a diákok, hogy készítsen kreatív megoldások komplex problémákra belül egy speciális területen a tervezés és a magatartás és jelentést kutatás felügyelet mellett.

Felvételi követelmények

A megfelelő alapdiplomával végzett ajánlott minimum 60% az összes végső évben modulokat.

Kiválasztási kritériumok

Amellett, hogy a minimális felvételi követelményeket, mint a fent vázolt, a leendő hallgatók is be kell mutatnia a portfolió munkájuk egy interjút panel.

Tanterv

MODUL... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A nappali tagozatos hallgatók regisztrálni öt modulból. Részmunkaidős diákok regisztrálni az összes modult, kivéve a specializáció modulok és a kutatási dolgozat az első ... [+]

A nappali tagozatos hallgatók regisztrálni öt modulból. Részmunkaidős diákok regisztrálni az összes modult, kivéve a specializáció modulok és a kutatási dolgozat az első évben. A második évben részmunkaidős diákok regisztrálni a specializáció modulok és kutatási esszé. Minden választható modulok nem feltétlenül ajánlott minden évben.

Kitüntetések program öt modulok, melyek közül négy kötelező és egy olyan választható modul:

Kötelező modulok:

1. szemeszter / 2. szemeszter Kommunikációelméleti Intézet kutatás Esszé Audiovizuális Kommunikáció Alkalmazott audiovizuális kommunikáció

Választható modulok:... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A kitüntetéssel tananyag áll öt kötelező modulok. Az első kutatási modult, egy hosszú esszé mintegy 10.000 szót, melynek témája tárgyalnak a felügyelő. A másik négy modul ... [+]

A kitüntetéssel tananyag áll öt kötelező modulok. Az első kutatási modult, egy hosszú esszé mintegy 10.000 szót, melynek témája tárgyalnak a felügyelő. A másik négy modul tanfolyamok. Mely kurzusok kínálnak az adott évben fogja meghatározni az osztály és fog alapulni, többek között figyelemmel a rendelkezésre álló tudományos munkatársak a szükséges szakértelem egy mezőt, és a diákok érdekeit.

Felvételi követelmények

El kell ismerni, hogy ez a program, a diákok meg kell felelnie a minisztérium felvételi követelményeket. Ezek a következők. Meg kellett tennie filozófia egyik fő téma az első fokozat. Meg kell is egy átlagos érték 65% az összes modul tettél Filozófia 3. ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BA Kitüntetések a francia elősegíti a mélyreható tanulmányt a frankofón és francia irodalom. Szakterületünk a tanulmány a konkrét műfajok, mint önéletrajz és a kísérlet ... [+]

A BA Kitüntetések a francia elősegíti a mélyreható tanulmányt a frankofón és francia irodalom. Szakterületünk a tanulmány a konkrét műfajok, mint önéletrajz és a kísérleti regény, és meghatározott ideig, mint a huszadik századi francia színház. Diákok is összpontosítani Translation Studies, vagy kombinálni irodalom érdekek fordítás (francia / angol, angol / francia) érdekeit.

Felvételi követelmények

Diákok, akik szeretnék beiratkozni a Kitüntetések program francia kell kitölteni, legalább három év francia, melyek közül az egyik legyen egyenértékű a harmadik évben egyetemi diploma szerint a kritériumokat, amelyeket a szenátus. Az elnök a Department of French kell arról, hogy a leendő hallgatók ismerete francia elegendő ahhoz, hogy lehetővé tegye a sikeres a Kitüntetések program. Ismerete Latin egy ajánlást.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wa ... [+]

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wat die menslike bestaan medieer. Soos in al die ander geesteswetenskappe is begrip van die menslike bestaan die doel. In die vak Afrikaans is taal en tekste die middel tot hierdie doel. Om die mens en die manier waarop die mens die wêreld verstaan, te ondersoek, word die taal wat die mens gebruik om uitdrukking te gee aan hierdie wêreld, om sin te gee aan sigself en aan die wêreld waarin hy/sy leef, bestudeer.

Die honneurskursus bied ‘n inleidende oorsig tot die Afrikaanse taalen letterkunde en ‘n student behoort ‘n oorsig te hê oor Afrikaanse literatuurgeskiedenis, maar ook ‘n agtergrond oor die deeglike ontleding van spesifieke tekste. Die vaardighede om verder onafhanklik te kan navorsing doen, word aangeleer.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Afrikaans
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A cél a minősítés, hogy fejlesszék az alkalmazott kompetencia a hallgató elemzésében, értelmezésében és megértésében ipari pszichológia elveit és módszereit. Ez tovább er ... [+]

A cél a minősítés, hogy fejlesszék az alkalmazott kompetencia a hallgató elemzésében, értelmezésében és megértésében ipari pszichológia elveit és módszereit. Ez tovább erősíti az intellektuális, a kutatás és a szakmai ismeretek a tanuló. A minősítési felkészíti a diákokat, hogy érdemben hozzájáruljon a szervezetek humán erőforrás megszerzése, felhasználása és fejlesztési beavatkozások. Egy ipari pszichológia Kitüntetések diplomás lesz képes alkalmazni a post-Kitüntetések képzési és gyakornoki programok pszichometria. Befejezése egy ilyen gyakorlat lehetővé teszi számukra, hogy regisztrálja magát pszichometria a Szakmai Kollégium Pszichológiai egészségügyi szakmák Tanács Dél-Afrika (HPCSA). ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A modulok a BA Kitüntetések (ipari szociológia) programot kínál a diákok értik a változó jellege globális munkahelyen, iparágak, dolgozó küzdelmek és a munka dinamikáját. ... [+]

A modulok a BA Kitüntetések (ipari szociológia) programot kínál a diákok értik a változó jellege globális munkahelyen, iparágak, dolgozó küzdelmek és a munka dinamikáját. Jelentős hangsúlyt kap a vezető diákok, hogy végezzen független kvantitatív kutatás. A program készségek elmélet, az írás és a problémamegoldás. Diákok is szerezhetnek SPSS készségek és képességek, és a teljes 120 órás szakmai gyakorlat.

Felvételi követelmények

Felvételi akkor tekinthető egy diák, aki befejezett szociológia vagy ipari szociológia egyik fő (akár harmadik éve szinten) az előző BA diploma. Ha a hallgató nem felel meg a fenti követelményeknek, felvételi adható a kar dékánja, a ajánlást az elnök a minisztérium.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ebben természetesen dolgozunk a latin nyelv, irodalom, műtárgyak, a filozófia, a történelem és a vallás. Nem csak a hallgatók fejlesszék saját elemzési készségek részt ez ... [+]

Ebben természetesen dolgozunk a latin nyelv, irodalom, műtárgyak, a filozófia, a történelem és a vallás. Nem csak a hallgatók fejlesszék saját elemzési készségek részt ezen a tanfolyamon; ők is megértik, milyen módon mi emberek értelmet adnak létünk segítségével a szimbólumok és komplexek a szimbólumokat, amelyek hozzánk a régi időkben.

Minden dokumentumot olvasni az eredeti nyelven, ellátása a hallgatók a képesség, hogy értelmezni feliratokat, szövegeket és műtárgyakat ésszerű módon. Ismeri a hatása a latin a modern angol is fejleszteni.

Felvételi követelmények

Latin 3A és 3B szükséges felvételi ezt a programot. A leolvasást ismerete német és / vagy francia ajánlott.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Kitüntetések vizsgálat négy modul három órán át és egy kutató esszé. A négy modul aránya 20 kredit, és a kutatási dolgozat képvisel 40 kredit. A kurzus a két lehetőség, n ... [+]

Kitüntetések vizsgálat négy modul három órán át és egy kutató esszé. A négy modul aránya 20 kredit, és a kutatási dolgozat képvisel 40 kredit. A kurzus a két lehetőség, nevezetesen összpontosítani német irodalom egykomponensű német nyelvű tanulmány, vagy a német nyelv és a nyelvészet egyik irodalom komponens. Három modul kötelező:

Kötelező modulok:

év modulok

modul: A kutatás esszét egy adott műfaj vagy a nyelvi téma modul: német irodalom második felétől a 20. század és a kortárs német irodalom modul: német szintaxis és morfológia

Választható modulok:

A diákok választhatnak a két modul az alábbi listából: Year modulok ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Marketing Kommunikációs Kitüntetések Elmélet: A dinamikus és folyamatosan fejlődő területen marketingkommunikációs kortárs felé Integrált Márka kommunikáció egyre nagyobb ... [+]

Marketing Kommunikációs Kitüntetések Elmélet: A dinamikus és folyamatosan fejlődő területen marketingkommunikációs kortárs felé Integrált Márka kommunikáció egyre nagyobb hangsúlyt kap a stratégiai koncepciójának, igény merült fel egy tanfolyam, amely foglalkozik a vonatkozó ipari kapcsolatos kérdéseket.

A cél ennek a diploma az, hogy egy kritikus reflexív orientáció mind az elméleti és alkalmazott elvek Marketing Kommunikációs. Következésképpen a tanuló fogja ellátni kiterjedt elméleti és gyakorlati alkalmazása területén a marketing-kommunikációs, amely lehetővé teszi számukra, hogy egy integrált karrier területén belül. A hangsúly a tapasztalati tanulás egy erős márka hangsúlyt, és magában foglalja a közvetlen kitettség az iparban. Emellett egész évben szakmai prezentációs készség fognak kidolgozni. Marketing kommunikáció elmélete vizsgálja aktuális és releváns kortárs kérdéseket a marketing területén Kommunikációs és szintén foglalkozik a kortárs összefüggésekben marketingkommunikációs. Az elsődleges cél az, hogy létrehoz a megértés és hogy ezeket a kérdéseket, valamint a gyakorlat és elvei Marketing Kommunikációs ipar általában.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Vállalati Kommunikáció Kitüntetések megkönnyíti mind az elméleti és alkalmazott kompetencia vállalati kommunikáció. Speciális ismeretek vállalati kommunikáció elmélet elő ... [+]

Vállalati Kommunikáció Kitüntetések megkönnyíti mind az elméleti és alkalmazott kompetencia vállalati kommunikáció. Speciális ismeretek vállalati kommunikáció elmélet elősegíti annak a lehetőségét, hogy kritikusan felülvizsgálja, megszilárdítása és kiterjesztése a vállalati kommunikáció elmélet, hogy megfelelő válaszokat, és megoldani elméleti kontextus vállalati kommunikációs problémák. A fejlesztés gyakorlati tapasztalataikra alapozva a tapasztalati tanulás formájában szakmai és portfolió alapú képzés elősegítése megszerzése alkalmazott és reflexív hatáskörébe, amelyek elősegítik a képessége, hogy át és alkalmazzák a vállalati kommunikációs készség állítja egy sor kommunikációs helyzetekben. Ez a kurzus is elvezeti a morális és etikai érzékenység szükséges felelősségteljes gyakorlat a vállalati kommunikációt.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A modulok a BA Kitüntetések (szociológia) a program a diákok megértése a kortárs társadalmi viták és aggodalmak. A diákok felfedezni a társadalmi identitás és a társadalm ... [+]

A modulok a BA Kitüntetések (szociológia) a program a diákok megértése a kortárs társadalmi viták és aggodalmak. A diákok felfedezni a társadalmi identitás és a társadalmi struktúrák, a globális és helyi kapcsolatok, valamint a társadalmi változások és stratégiák társadalmi beavatkozás. Jelentős hangsúlyt kap a vezető diákok, hogy végezzen független kvantitatív kutatás. A program készségek elmélet, az írás és a problémamegoldás. Diákok is szerezhetnek SPSS készségek és képességek, és a teljes 120 órás szakmai gyakorlat.

Felvételi követelmények

Felvételi akkor tekinthető egy diák, aki befejezett szociológia vagy ipari szociológia egyik fő (legfeljebb a harmadik évben szinten) az előző BA diploma. Ha a hallgató nem felel meg a fenti követelményeknek, felvételi adható a kar dékánja, a ajánlást az elnök a minisztérium.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Kutatás Esszé: A kutatás kiterjed esszé módszertan elmélete és azok alkalmazását egy aktuális kutatási esszé. Elmélet és történetírás: A vizsgadolgozat kiterjed az elmél ... [+]

Kutatás Esszé: A kutatás kiterjed esszé módszertan elmélete és azok alkalmazását a tényleges kutatási esszé.

Elmélet és történetírás: A vizsgadolgozat kiterjed az elmélet és a filozófia története, valamint az általános és a dél-afrikai történetírás

Afrikai Történelem: Témák amely a történelmi fejlődés Afrika mutatjuk be.

Témák a History of Asia: Ez a tanulmány széles választékát kínálja a témák a történelem nagy eltérések között az ázsiai civilizációk és a nyugati civilizáció, mivel a tizenötödik században; India, Délkelet-Ázsiában, Japánban és Kínában.

Dél-Afrika története: Témák a tizenkilencedik századi történelem előtti 1865: A brit uralom, viták a városi középosztály kialakulását, Mfecane, Nagy Trek, Cape Lieralism vezetői a belső, a gazdasági kapcsolatok. ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A Kitüntetések program lehet venni, különös figyelmet fordítva a következő szakterületeken vagy kombinációban ... [+]

A Kitüntetések program lehet venni, különös figyelmet fordítva a következő szakterületeken vagy kombinálva: Kritikus kérdések a Study of Religion: Az isteni a vallások; Vallás és tudomány; Módszer és elmélet a Study of Religion; Liberation teológiák a vallások. Kereszténység: háttere a korai kereszténység; A Biblia mint irodalom; A keresztény hagyomány; A kereszténység és a kortárs kérdéseket. Az iszlám és az arab: Studies in hadísz; Az iszlám és a nemek; Iszlám spirituális hagyományok; Válogatott arab szövegek (Tafsir); A Korán és a fő téma; Shari'ah és alkotmányos demokráciákban; Kritikus kérdések a kortárs iszlám Afrikai bennszülött vallások afrikai spiritualitás; Őshonos Vallás és ökológia; A hatása korszerűsítése az afrikai bennszülött vallás; Afrikai bennszülött vallás és más bennszülött vallások a világ. Héber - arámi és Judaica Kapcsolódó témák: Bibliai szöveg; Misna és a Talmud; Targums és értelmező szövegek; Judaizmus és a kortárs kérdéseket.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BA Kitüntetések (Urban Studies) program bemutatja a diákok kritikai perspektívák a városokkal és a város fejlődését. A hallgatók megismerik a vitákat a politika a város ... [+]

A BA Kitüntetések (Urban Studies) program bemutatja a diákok kritikai perspektívák a városokkal és a város fejlődését. A hallgatók megismerik a vitákat a politika a városok és intézmények informális, a fogyasztás és módszereket, amelyekkel az emberek részt vesznek, és átalakítja a városi élet. Jelentős hangsúlyt kap a vezető diákok, hogy végezzen független kvantitatív kutatás. A program készségek elmélet, az írás és a problémamegoldás. Diákok is szerezhetnek SPSS készségek és képességek, és a teljes 120 órás szakmai gyakorlat.

Felvételi követelmények

Felvételi akkor tekinthető egy diák, aki befejezte az alábbi főbb témakörökben: szociológia, ipari szociológia, földrajz, filozófia, Történelmi tanulmányok, fejlesztési tanulmányok, Pszichológia, Ipari Pszichológia, Politika, irányításának és szociális munka, mint egy nagy (akár harmadik -ÉV szinten) a precxeeding BA diploma. Ha a hallgató nem felel meg a fenti követelményeknek, felvételi adható a kar dékánja, a ajánlást az elnök a minisztérium.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A nappali tagozatos hallgatók regisztrálni öt modules.Part tagozaton regisztrálni az összes modult, kivéve a specializáció modulok és a kutatási dolgozat az első évben. A ... [+]

A nappali tagozatos hallgatók regisztrálni öt modules.Part tagozaton regisztrálni az összes modult, kivéve a specializáció modulok és a kutatási dolgozat az első évben. A második évben részmunkaidős diákok regisztrálni a specializáció modulok és kutatási esszé. Minden választható modulok nem feltétlenül ajánlott minden évben.

Kitüntetések program öt modulok, melyek közül négy kötelező és egy olyan választható modul:

Kötelező modulok:

Kommunikációelméleti Intézet kutatás Esszé újságírás Alkalmazott Újságírás Kommunikáció

Választható modulok:

Kommunikáció Menedzsment és a meggyőzés Fejlesztési Kommunikációs és identitás New Media és Kultúra ... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges célja ennek a minősítés, hogy fejlessze a hallgatók válni közösségfejlesztés vezetői megkönnyítéséről eljárások, technikák és alapelvek a kezdeményezése, te ... [+]

Az elsődleges célja ennek a minősítés, hogy fejlessze a hallgatók válni közösségfejlesztés vezetői megkönnyítéséről eljárások, technikák és alapelvek a kezdeményezése, tervezése, megvalósítása, nyomon követése, értékelése és fenntartása fejlesztési projektek és programok alapján emberközpontú, eszköz alapú részvételi elméleti megközelítések kezelésére egyenlőtlenség, a szegénység és az igazságtalanság. További hallgatók képesek lesznek, hogy megkönnyítse a létrehozása és irányítása, közösségi szervezetek keretében közösség gazdasági fejlődését.

A tananyag a BA (Közösségi Fejlesztési és vezetés) áll 22 félév fordított modulok a következők:... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Gyakorlati tapasztalatok: Nyelvtudás a választott nyelven. Az írás és a produktív készségek. Fordítás, tolmácsolás és szöveges szerkesztési ismeretek. Terminológia és dok ... [+]

Gyakorlati tapasztalatok: Nyelvtudás a választott nyelven. Az írás és a produktív készségek. Fordítás, tolmácsolás és szöveges szerkesztési ismeretek. Terminológia és dokumentum menedzsment ismeretek. Basic nyelv, a szöveg és a diskurzus kutatási szakértelmét. Támogató nyelvi, szöveges és diskurzus, pszicholingvisztikai, szociolingvisztikai, társadalmi-pragmatikus, pragmájához nyelvi és interkulturális kompetencia competence.Foundational nyelvtudás és betekintést az elméleti alatti rögzítése a nyelvészet, a választott nyelv és kommunikáció. Fényvisszaverő kompetencia: stratégiai és kritikus alkalmazása az elmélet nyelvészeti és kommunikáció céljából gyakorlati, tudományos és szakmai helyzetekben. ... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az elsődleges célja ennek a minősítés, hogy a minősítő hallgatók kutatási készségek; elméleti és szellemi tudást, a kritikai gondolkodás képességeit, problémamegoldó kész ... [+]

Az elsődleges célja ennek a minősítés, hogy a minősítő hallgatók kutatási készségek; elméleti és szellemi tudást, a kritikai gondolkodás képességeit, problémamegoldó készség, hogy értik a normatív méretei politika és a gazdaság, ideértve az emberi jogok, valamint a nyitott és felelős kormány, védhető a biztonság és a gazdaságpolitika; és normatív korlátozások a hatalomgyakorlás és a hatóság politikai-gazdasági megrendeléseket.

A tananyag a BA (politika, filozófia és Gazdaságtudományi Egyetem) program áll, 24 félév fordított modulok a következők:

Első év Második év Harmadik év félév modulok Politika 1A &am... [-]