Open Learning Group

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Open Learning Group (OLG) vezető, teljes körű akkreditált magán oktatási intézmény és hatékony távoktatási lehetőség, amely támogatja az oktatási intézmények oktatási és tanulási útját, valamint a diplomások Dél-Afrikában megnövekedett átviteli teljesítményének elérését.

A Nyílt Tanuló Akadémia akkreditált és szakosodott logisztikai és ellátási lánc menedzsment képesítéseket biztosít, amelyek az NQF 2. szintű tanulóktól az NQF 7 fokozatig terjednek. Ezek a képesítések középpontjában az egyének karrierjének a következő szintre történő fejlesztése áll.

Amellett, hogy továbbra is elköteleztük magunkat a minőségi oktatás és a szakképzett szakirányú képesítések biztosítására, az Open Learning Services osztály adminisztratív és operatív támogatást nyújt más kivételes oktatási intézményeknek, amelyek képesítésük egy részét távoktatási módban kínálják. Ez biztosítja, hogy a dél-afrikai városi és vidéki közösségek nagyszámú hallgatója hatékony és megfelelő technológián keresztül hozzáférjen a minőségi oktatási programokhoz. Az OLG jelenleg adminisztratív és operatív támogatást nyújt a különböző oktatási intézmények számára, amelyek programokat kínálnak a menedzsment, tanítás, pénzügy, kereskedelem, logisztika és ellátási lánc menedzsment területén.

Akkreditáció

Az OLG a Felsőoktatási és Képzési Tanszék regisztrált szolgáltatója, és magántulajdonban lévő felsőoktatási intézményként van nyilvántartva - Továbbképzés és Képzés - TVET és Felsőoktatási Képzés - HET.

Miért az OLG az oktatás vezetője?

  • Akkreditált: a Dél-afrikai Képesítési Hatóság (SAQA) és a Felsőoktatási és Képzési Főosztály (DHET)
  • Megfizethető: a rugalmas fizetési tervekhez való hozzáférés
  • Hozzáférhető: Regisztráljon bármikor és tanulmányozhasson bárhol
  • Dedikált hallgatói támogatás: az OLG4ME hallgatói portál, digitális tanítás és virtuális tantermek
  • Innovatív oktatási és tanulási módszerek: a diákoknak a siker érdekében
  • Kevert szállítási mód: a távoktatás, amely a tanulási csomópontok tanulási támogatásával párosul
  • Ipari vezetők: több mint 20 éves tapasztalattal a területen
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BBA-k » Megjelenítés Oklevelek » Megjelenítés Diplomák » Megjelenítés Tanfolyamok »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BBA

BBA a logisztikában

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali Részidős 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A BBA a logisztikai és ellátási lánc menedzsment fokozatot kapsz szilárd megértést az ellátási lánc és a logisztikai menedzsment mind a dél-afrikai és globális szempontból. Ez a program egy kevert szállítási móddal kerül bemutatásra, amely korlátozott kapcsolattartást kínál a nyílt távoktatással kombinálva, ami a teljes munkaidőben foglalkoztatott egyén számára nagy rugalmasságot biztosít. A hallgatók egy OLG Learning Hub-ban is alkalmazhatnak további távoktatási támogatást. [+]

A BBA a logisztikai és ellátási lánc menedzsment fokozatot kapsz szilárd megértést az ellátási lánc és a logisztikai menedzsment mind a dél-afrikai és globális szempontból. Ez a program egy kevert szállítási móddal kerül bemutatásra, amely korlátozott kapcsolattartást kínál a nyílt távoktatással kombinálva, ami a teljes munkaidőben foglalkoztatott egyén számára nagy rugalmasságot biztosít. A hallgatók egy OLG Learning Hub-ban is alkalmazhatnak további távoktatási támogatást.

Ez a program számomra?

Ez a fokozat erre válaszul a folyamatosan növekvő kereslet azon szakemberek számára, akik képesek végrehajtani és irányítani a műveleteket az áruk beszerzése, raktározása és szállítása során.... [-]