Hivatalos Leírás

Cornerstone Institute 1970-ben alakult a Cape Flats-ban, abban az időben, amikor a leendő fekete teológusokat az egykori rezsim elnyomó törvényei miatt kizárták az egyetemen való részvételből. Mint a Evangéliumi Evangéliumi Biblia Intézet, a Cape Flats szakképzetlen lelkipásztori teológiai képzést nyújtott.

Az intézet történelmileg egy nagyon etikus etikus alapú, hangsúlyozva a vezetés és a szakmai integritás közötti kapcsolatot. Ez magában foglalja a diákokat az élet minden területéről, és a vezetők fejlődésére összpontosít. A Cornerstone egy nonprofit, teljes körű akkreditált magán felsőoktatási intézmény, amely a Bölcsészettudományi Karon és a Vállalkozói és Gazdasági Főiskolán különböző tudományágak közötti egyetemi kurzusokat (bizonyítványokat, rövid kurzusokat és diplomákat) és posztgraduális programokat Átalakítás. A legtöbb programunk online és az egyetemen is elérhető, így a hallgatók könnyebben tanulhatnak a világ minden tájáról.

Miért válassza a Cornerstone Institute ?

A Cornerstone Institute a legjobb kari befogadunk, biztosítva, hogy az intézményünkből végződő diákok különbséget tudjanak tenni az általunk kínált minden területen; beleértve a pszichológiát, az etikát, a filozófiát, a vallási tanulmányokat, az üzleti életet, az oktatást, a szociológiát és a közösségi fejlődést. Törekszünk arra, hogy osszunk meg egy lenyűgöző történetet, amelyet az oktatás filozófiája támaszt alá, ahol közvetítjük, áthelyezzük és beépítjük intézményünk alapvető értékeit.


Ami különbséget tesz nekünk a többitől, az az, hogy:

 • Létezik egy aláírási megközelítés, ahol alapvető kurzus-készletet kínálunk, amelyet a "Cornerstone Core" -nek nevezünk. Ezek közé tartoznak az interkulturális kommunikáció, a közgazdaságtan, a vezetői tanulmányok, a világnézetek, a dél-afrikai történelem és a társadalom, valamint az etika.
 • Négyéves megoldást terveztek, ahol a 12. fokozatú főiskolai végzettséggel nem rendelkező hallgatók képesek lesznek elérni a tanúsítványprogramokat az általunk kínált összes tudományágban, hogy átfedjék őket egy képzési programba, amely posztgraduális tanulmányokhoz vezethet, ha kívánatos.
 • Hozzon létre hozzáférést egy egyetemi képzéshez egy gondoskodó és kompetens közösségben.
 • Olyan produktív és ösztönző környezetet biztosítson, amelyben a tanulás és tanítás történhet az egyetemeken és az online tanulókörnyezetünkön keresztül.
 • Elkötelezettek a közösségfejlesztés iránt mindenféle formában.
 • Legyen etikailag megalapozott ethos.
 • A hatékony karrierépítésre és az Pathways összpontosítson.
 • Versenyképes díjakat és pénzügyi támogatást nyújtanak az időmérő diákoknak.


Megosztott közös értékek

Felismerjük, hogy az értékek nem csupán arról beszélnek és tanítanak, hanem az identitás kialakulásának alapját képezik. A Cornerstone elkötelezett abban, hogy minden hallgatónkban erősen etikus és elvi világnézetet építsen ki. Az inkluzivitás, a kiválóság, az integritás, az egység, a tisztelet és a kreativitás értékeit támogatjuk olyan dinamikus etikus vezetők létrehozása érdekében, akik felkészültek a felelős társadalomban való részvételre a globális társadalomban.

Ahhoz, hogy bővítsük kínálatunkat, és értéket adjunk az élet minden területén, a Fundamentals Training Center beillesztette a Cornerstone Institute Vállalkozói és Gazdasági Transformációs Karába. Az FTC vezetői és menedzsment képzési programokat kínál vállalatoknak, kormányoknak és közösségeknek. Kiváló eredményeket értek el az érzékeny, magas színvonalú képzési programok és tanfolyamok biztosításában minden ágazatban, mind helyi, mind nemzetközi szinten. Minden kurzusunkat és képzési programjainkat az ügyfelek igényeinek, időkeretének és költségkeretének kielégítésére szabjuk.


Jövő irány

2015 augusztusában a Cornerstone Institute olyan jótevővé vált, aki látta, hogy Cornerstone képes az Afrika, különösen Dél-Afrikában és világszerte tapasztalható oktatási kihívásokkal foglalkozni. A felnőttek (fiatalok és idősek) számára elérhető, magas színvonalú és hatékony tanulási programok komoly hiánya figyelembe veszi a tervezésünket. Cornerstone Institute különbséget tesz azzal, hogy lehetőséget nyújt minden dél-afrikai embernek és a globális közösség tagjai számára, hogy olyan perspektívát, készségeket és tudást szerezzenek, amely képes kiszolgálni az igényeiket és társadalmunkat minden szinten és minden olyan területen, amelyek fontosak. Miközben elismeri és elismeri, hogy a Cornerstone Institute nem képes kiszolgálni a társadalom átalakításához szükséges teljes oktatási és képzési spektrumot, valóban létrehozhatunk egy sarokkört és alapot a mainstream iskolai rendszerünk hiányosságainak orvoslására. Olyan koherens és stratégiai programcsomagot kínálunk, amellyel a hallgatók megtalálják a személyes mesteri utakat, előrehaladást és teljesítést. A társadalmi jelentőségre, az etikai és tudományos integritásra, a sokféleségre, valamint a pénzügyi fenntarthatóságra épülő modellünk fontos pillérei annak, hogy mindannyian törekedjünk a virágzó, igazságos és igazságos társadalom megteremtésére.

A Cornerstone Institute igazgatótanácsa és menedzsmentje nagy tervei vannak a jövőben. Ezek a tervek robusztus kutatásokra támaszkodnak majd, és először egy olyan Kutató Inkubátoron keresztül vezetik majd el, amelyet a Vállalkozói és Gazdasági Transformációs Karunkban hoznak létre. Néhány olyan terület, amelyet vizsgálni kívánunk:

 • A zöld gazdaság;
 • Üzleti trendek;
 • Alkalmazott tudomány a fenntartható világért;
 • Média és technológia konvergencia; és
 • Művészet és kultúra

Az általunk végzett kutatás eredményei új programokat és karokat, iskolákat és osztályokat jelentenek a Cornerstone Institute .

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Cornerstone Institute

Ez a program krisztusi vezetőket fejleszti széles körű elméleti és gyakorlati alapokon keresztény szolgálatban. A végzősök bibliai szövegekből épülnek fel, és fel vannak ... [+]

2001 / HE08 / 006 lajstromozási bizonyítvány. NQF 7; SAQA azonosító: 57225. (376 CREDITS)

Ez a program krisztusi vezetőket fejleszti széles körű elméleti és gyakorlati alapokon keresztény szolgálatban. A végzősök bibliai szövegekből épülnek fel, és fel vannak szerelve az egyházakban és hitalapú szervezetekben való tudással és készségekkel. Az egyetemi tanulmányok és a személyes hit integrálódnak ahhoz, hogy az érett, holisztikus lelkiséget vezető vezetők jöjjenek létre.

Felvételi követelményekOrszágos felsővezetői bizonyítvány (NSC), akinek főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű;Érettségi bizonyítvány (egyetemes mentességgel) vagy azzal egyenértékű;Magasabb bizonyítványt vagy egy speciális bizonyítványt vagy diplomát egy rokon területen.Alternatív felvételi követelményekOrszágos felsőfokú oklevéllel vagy nemzeti oklevéllel rendelkező szakképzettséggel rendelkező diplomás pass (vagy azzal egyenértékű) az NBT eredményével kombinálva;23 éves és idősebb kora a tanulmányok első évében és egy Nemzeti Senior Certificate (vagy azzal egyenértékű);Az RPL hozzáférési politikája és az NBT eredményei meghatározó tényezők a felvételhez. Lépjen kapcsolatba a felvételi irodával az RPL-vel kapcsolatban;Az érett (45 év vagy idősebb) hallgatók beiratkozhatnak az RPL feltételei és az NBT eredményei alapján.Időbeli elkötelezettségLegalább három év;Legfeljebb hat év részidős;Az egyetemen és az interneten;Januári és júliusi bevitel.... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Cape Town
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Cornerstone Institute

Ez a program lehetővé teszi a diplomások számára, hogy a közösségi fejlesztési projektek széles körében (pl. Kormány, nem kormányzati szervezetek, egyházak) működjenek. C ... [+]

2001 / HE08 / 006 számú lajstromozási okirat; NQF 7; SAQA azonosító: 57225. (376 CREDITS)

Ez a program lehetővé teszi a diplomások számára, hogy a közösségi fejlesztési projektek széles körében (pl. Kormány, nem kormányzati szervezetek, egyházak) működjenek. Célunk, hogy közösségi munkásokat állítsunk elő, akik a mély keresztény meggyőződésekből közelítik meg feladataikat, és megszerezzék azokat a szociológiai ismereteket, eszközöket és készségeket, amelyeket a fejlesztési tanulmányok nyújthatnak.

Felvételi követelményekNemzeti felsőfokú oklevéllel (NSC), akinek főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű;Egyedületi bizonyítvány (egyetemes mentességgel) vagy azzal egyenértékű;Magasabb bizonyítvány vagy egy speciális tanúsítvány vagy diplomamunka egy rokon területen.Alternatív felvételi követelményekOrszágos felsőfokú oklevéllel vagy nemzeti oklevéllel rendelkező szakképzettséggel rendelkező diplomás pass (vagy azzal egyenértékű) az NBT eredményével kombinálva;23 éves és idősebb kora a tanulmányok első évében és egy Nemzeti Senior Certificate (vagy azzal egyenértékű);A hozzáférés megszerzésének feltételei az előzetes ismeretek elismerésének (RPL) és az NBT eredményeinek meghatározó tényezői. Lépjen kapcsolatba a felvételi irodával az RPL-vel kapcsolatban;45 éves korhatár betartható, amelyet az RPL feltételek és az NBT eredményei határoztak meg.Időbeli elkötelezettségLegalább három év;Legfeljebb hat év részidős;Az egyetemen és az interneten;Januári és júliusi bevitel.... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Cape Town
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Cornerstone Institute

A program célja, hogy megkülönböztető jellegű tanácsadót állítson elő: olyan férfiak és nők, akiket a keresztény hit és a pszichológia emberi tudománya is mélyen tájékozt ... [+]

2001 / HE08 / 006 lajstromozási bizonyítvány. NQF 7; SAQA azonosító: 57225. (376 CREDITS)

A program célja, hogy megkülönböztető jellegű tanácsadót állítson elő: olyan férfiak és nők, akiket a keresztény hit és a pszichológia emberi tudománya is mélyen tájékoztatott. Célunk, hogy olyan diplomásokat állítsunk elő, akik képesek integrálni a keresztény emberi megértést és az emberi tudományok által nyújtott eredményeket, hogy segítsék az embereket az utazás egészének teljességében.

Felvételi követelményekOrszágos felsővezetői oklevél vagy azzal egyenértékű főiskolai diploma;Érettségi bizonyítvány (egyetemes mentességgel) vagy azzal egyenértékű;Magasabb bizonyítványt vagy egy speciális bizonyítványt vagy diplomát egy rokon területen.Alternatív felvételi követelményekOrszágos felsővezetői bizonyítvány vagy nemzeti oklevéllel rendelkező szakképzettségi oklevél (vagy azzal egyenértékű), amelyet az Országos Benchmark Teszt (NBT) eredményei kombináltak;23 éves és idősebb kora a tanulmányok első évében és egy Nemzeti Senior Certificate (vagy azzal egyenértékű);A hozzáférés megszerzésének feltételei és az NBT eredményei meghatározó tényezők a felvételhez. Lépjen kapcsolatba a felvételi irodával az RPL-vel kapcsolatban;Az érett (45 év vagy idősebb) hallgatók beiratkozhatnak az RPL feltételei és az NBT eredményei alapján.Időbeli elkötelezettségLegalább három év teljes munkaidőben;Legfeljebb hat év részidős;Az egyetemen és az interneten;Januári és júliusi bevitel.... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Cape Town
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Cornerstone Institute

Ez a program lehetővé teszi a diplomások számára, hogy a minisztérium és az üzleti menedzsment projektek széles körében (pl. Nem kormányzati szervezetek, vállalkozások, e ... [+]

2001 / HE08 / 006 lajstromozási bizonyítvány. NQF 7; SAQA azonosító: 57225. (376 CREDITS)

Ez a program lehetővé teszi a diplomások számára, hogy a minisztérium és az üzleti menedzsment projektek széles körében (pl. Nem kormányzati szervezetek, vállalkozások, egyházak, vállalkozói vállalkozások) dolgozzanak és vezessenek. Célunk olyan diplomások készítése, akik képesek olyan csapatok és szervezetek irányítására, akik a mély keresztény meggyőződéssel foglalkoznak feladataikkal, és megszerezzék azokat az irányítási ismereteket, eszközöket és készségeket, amelyeket az üzleti tanulmányok nyújtanak.

Felvételi követelményekOrszágos felsővezetői bizonyítvány (NSC), akinek főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű;Érettségi bizonyítvány (egyetemes mentességgel) vagy azzal egyenértékű;Magasabb bizonyítványt vagy egy speciális bizonyítványt vagy diplomát egy rokon területen.Alternatív felvételi követelményekOrszágos felsővezetői vagy nemzeti oklevéllel rendelkező szakképzettségi oklevél (vagy azzal egyenértékű), amelyet az Országos Benchmark Teszt (NBT) eredményei kombináltak;23 éves és idősebb kora a tanulmányok első évében és egy Nemzeti Senior Certificate (vagy azzal egyenértékű);A hozzáférés megszerzésének feltételei és az NBT eredményei meghatározó tényezők a felvételhez. Lépjen kapcsolatba a felvételi irodával az RPL-vel kapcsolatban;Az érett (45 év vagy idősebb) hallgatók beiratkozhatnak az RPL feltételei és az NBT eredményei alapján.Időbeli elkötelezettségLegalább három év teljes munkaidőben;Legfeljebb hat év részidős;Az egyetemen és az interneten;Januári és júliusi bevitel.... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Cape Town
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Cornerstone Institute

Ez a program lehetővé teszi a diplomások számára, hogy a médiaprojektek széles körében (pl. Nem kormányzati szervezetek, egyházak, gyártók, reklámügynökségek) váljanak kö ... [+]

2001 / HE08 / 006 számú lajstromozási okirat; NQF 7; SAQA azonosító: 57225. (376 CREDITS)

Ez a program lehetővé teszi a diplomások számára, hogy a médiaprojektek széles körében (pl. Nem kormányzati szervezetek, egyházak, gyártók, reklámügynökségek) váljanak közösségvezetőkká. Célunk olyan médiamunkások készítése, akik a mély keresztény meggyőződésekből közelítik meg feladataikat, és megszerzik a teológiát, bibliai tanulmányokat és médiaismereteket, eszközöket és készségeket, amelyeket ezek a tanulmányok nyújtanak.

Felvételi követelményekOrszágos felsővezetői bizonyítvány (NSC), akinek főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű;Érettségi bizonyítvány (egyetemes mentességgel) vagy azzal egyenértékű;Magasabb bizonyítványt vagy egy speciális bizonyítványt vagy diplomát egy rokon területen.Alternatív felvételi követelményekOrszágos felsővezetői vagy nemzeti oklevéllel rendelkező szakképzettségi oklevél (vagy azzal egyenértékű), amelyet az Országos Benchmark Teszt (NBT) eredményei kombináltak;23 éves és idősebb kora a tanulmányok első évében és egy Nemzeti Senior Certificate (vagy azzal egyenértékű);A hozzáférés megszerzésének feltételei és az NBT eredményei meghatározó tényezők a felvételhez. Lépjen kapcsolatba a felvételi irodával az RPL-vel kapcsolatban;Az érett (45 év vagy idősebb) hallgatók beiratkozhatnak az RPL feltételei és az NBT eredményei alapján.Időbeli elkötelezettségLegalább három év;Legfeljebb hat év részidős;Az egyetemen és az interneten;Januári és júliusi bevitel.... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Cape Town
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul

BA

Cornerstone Institute

A Media Studies fő célja, hogy segítsen a diákoknak kifejleszteni az analitikus, kritikus és kreatív kommunikációs készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a média sz ... [+]

2001 / HE08 / 006 lajstromozási bizonyítvány. NQF 7; SAQA azonosító: 87406. (376 CREDITS)

A Media Studies fő célja, hogy segítsen a diákoknak kifejleszteni az analitikus, kritikus és kreatív kommunikációs készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a média széles skálájával érdemben vegyenek részt. A média politikai, gazdasági, technológiai, társadalmi és történelmi összefüggéseinek szilárd megértésén alapulva minden diák egyedülálló hangot kap az igazi tapasztalatokon keresztül az ipari szakemberekkel és gyakorlati projektekkel való kapcsolatfelvétellel.

Felvételi követelményekNemzeti felsőfokú oklevéllel (NSC), akinek főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű;Érettségi bizonyítvány (egyetemes mentességgel) vagy azzal egyenértékű;Magasabb bizonyítványt vagy egy speciális bizonyítványt vagy diplomát egy rokon területen.Alternatív felvételi követelményekOrszágos felsővezetői bizonyítvány vagy nemzeti oklevéllel rendelkező szakképzettségi oklevél (vagy azzal egyenértékű), amelyet az Országos Benchmark Teszt (NBT) eredményei kombináltak;23 éves és idősebb kora a tanulmányok első évében és egy Nemzeti Senior Certificate (vagy azzal egyenértékű);A hozzáférés megszerzésének feltételei és az NBT eredményei meghatározó tényezők a felvételhez. Lépjen kapcsolatba a felvételi irodával az RPL-vel kapcsolatban;Az érett (45 év vagy idősebb) hallgatók beiratkozhatnak az RPL feltételei és az NBT eredményei alapján.Időbeli elkötelezettségLegalább három év;Legfeljebb hat év részidős;Az egyetemen és az interneten;Januári és júliusi bevitel.... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Cape Town
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Cornerstone Institute

Ennek a programnak a célja a pszichológia és tanácsadás elmélete és gyakorlata, a személyes fejlődés, a családi tanulmányok és a szélesebb körű mentális egészségügyi beav ... [+]

2001 / HE08 / 006 lajstromozási bizonyítvány. SAQA azonosító: 87406. (376 CREDITS)

Ennek a programnak a célja a pszichológia és tanácsadás elmélete és gyakorlata, a személyes fejlődés, a családi tanulmányok és a szélesebb körű mentális egészségügyi beavatkozások elsajátítása. A program segít a diákoknak egy integrált és releváns tanácsadói gyakorlat kidolgozásában a dél-afrikai kontextusban. Ezenkívül felkészíti a hallgatókat a pszichológia további tanulmányaira, és alapképzési szociális ismeretekre vonzza őket. Első évük során a hallgatók a modulok alapkészletét is magukban foglalják, a "Cornerstone Core" néven. Ezek közé tartoznak a történelem, a szociológia, az etika, a filozófia, a közgazdaságtan és a vezetés. Ezek a modulok a Cornerstone alapvető értékekbe ágyazódnak a befogadóképesség, a kiválóság, az integritás, az egység, a tisztelet és a kreativitás terén.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Cape Town
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Cornerstone Institute

Ez a minősítés segíti a tanulókat a szociológiai elméletek alapos megértésében. A hallgató képes lenne elemezni és értékelni ezeket az elméleteket olyan kérdésekkel kapcs ... [+]

2001 / HE08 / 006 lajstromozási bizonyítvány. SAQA azonosító: 87406. (376 CREDITS)

Ez a minősítés segíti a tanulókat a szociológiai elméletek alapos megértésében. A hallgató képes lenne elemezni és értékelni ezeket az elméleteket olyan kérdésekkel kapcsolatban, mint a szegénység, a globalizáció, a konfliktusok, a környezet és a nem, különös tekintettel Dél-Afrikára és az afrikai kontinensre. A végzettség a hallgatók számára is gyakorlati közösséget, kereszt-kulturális és társadalmi kutatói készségeket biztosít.

Felvételi követelményekOrszágos felsővezetői oklevél vagy azzal egyenértékű főiskolai diploma;Érettségi bizonyítvány (egyetemes mentességgel) vagy azzal egyenértékű;Magasabb bizonyítványt vagy egy speciális bizonyítványt vagy diplomát egy rokon területen.Alternatív felvételi követelményekOrszágos felsővezetői vagy nemzeti oklevéllel rendelkező szakképzettségi oklevél (vagy azzal egyenértékű), amelyet az Országos Benchmark Teszt (NBT) eredményei kombináltak;23 éves és idősebb kora a tanulmányok első évében és egy Nemzeti Senior Certificate (vagy azzal egyenértékű);A hozzáférés megszerzésének feltételei és az NBT eredményei meghatározó tényezők a felvételhez. Lépjen kapcsolatba a felvételi irodával az RPL-vel kapcsolatban;Az érett (45 év vagy idősebb) hallgatók beiratkozhatnak az RPL feltételei és az NBT eredményei alapján.Időbeli elkötelezettségLegalább három év;Legfeljebb hat év részidős;Az egyetemen és az interneten;Januári és júliusi bevitel.... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Cape Town
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Cornerstone Institute

A program célja, hogy felkészítse a hallgatókat egy keresztény, interdiszciplináris megközelítéssel a valóságos válságok és lehetőségek megragadására. A szakképzett bibli ... [+]

Bachelor of Arts teológus (376 kredit)

A program célja, hogy felkészítse a hallgatókat egy keresztény, interdiszciplináris megközelítéssel a valóságos válságok és lehetőségek megragadására. A szakképzett bibliai értelmezésre és a teológiai megértésre összpontosítva a diákok széleskörű kontextuális problémákat folytatnak ma Dél-Afrikával szemben, és integratív választ dolgoznak ki (pszichológiai, teológiai és szociológiai szempontokból). Így ápolják a személyes hivatás érzését, különös hangsúlyt fektetve a gyakorlati alkalmazásra.

Felvételi követelmények

Országos felsővezetői bizonyítvány (NSC), akinek főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű. Érettségi bizonyítvány (egyetemes mentességgel) vagy azzal egyenértékű. Magasabb bizonyítvány vagy egy speciális tanúsítvány vagy diplomamunka egy rokon területen.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Cape Town
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul