Hivatalos Leírás

Aros egy privát (reform) Christian intézmény A felsőoktatási, amely oktatja a diákokat egy hívás, amely lehetővé teszi számukra, hogy belépjen az oktatási szakma a szükséges kompetenciával. Az oktatási táj Dél-Afrikában dinamikus számos kihívást és súlyos hiány pedagógusok. Aros ezért célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy tegyen különbséget az oktatási tájat.

Aros "campus található Waverley, Pretoria. A mintegy 800 diák, akik követik a hétvégén osztályok élvezheti a páratlan diákélet, ami semmi máshoz nem tapasztalt semmilyen más egyetemi Dél-Afrikában. Ez az, ahol akkor barátságot, hogy megismerjék a kollégák, és keményen dolgozni.

Aros által akkreditált Felsőoktatási Minőségi Bizottság (HEQC) A Tanács Felsőoktatási. Ez a törvényi akkreditáló szerv akkreditálja az összes felsőoktatási programok és intézmények Dél-Afrikában.

Program oktatási nyelve:
Afrikaans

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Aros, A Higher Education Institution

Aros "oktatási szakok célja, hogy a hallgatók egy jelentős elméleti alapjait, miközben egyesíti értékes gyakorlati tapasztalatokat az elmélettel. ... [+]

[Afrikaans: Baccalaureusgraad a Grondslagfase Onderwys] (Gr 0-3) lehetővé teszi a hallgatók, hogy megértsék a nevelési elvek (konkrétan akár ebben a fázisban), és alkalmazza ezeket az elveket a gyakorlatban. Aros "oktatási szakok célja, hogy a hallgatók egy jelentős elméleti alapjait, miközben egyesíti értékes gyakorlati tapasztalatokat az elmélettel.

A különböző szakirányok tantervi összpontosít olvasás, a számolás és életvezetési készségeket.

Az érettségi szintje a képesítés NKR szinten 7 (510 kredit), és lehetővé teszi a diplomások tanítani a magán- és állami iskolák (SAQA képesítést nem 86167).

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Pretoria
Február 2020
Afrikaans
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul