VIA University College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

VIA University College Dánia legnagyobb és leginkább nemzetközi egyetemi főiskola - más néven alkalmazott tudományok egyetemeként - összesen 19 000 hallgatóval, ebből 3 500 egyetemi hallgató a világ minden tájáról.

Az innovációra és a vállalkozói szellemre összpontosítva a díjat 2014-ben, 2018-ban és 2019-ben Dánia vezető vállalkozó felsőoktatási intézményének kapták meg.

A közép-dán régióban összesen nyolc modern egyetemet fedezünk fel, amelyek mindegyikét dinamikus és interdiszciplináris környezet jellemzi, ahol a diákok programokon és karokon találkoznak.

VIA számos angol diplomát kínál üzleti, építőipari, tervezési és mérnöki szakon.

Akkreditáció

VIA egy ERASMUS charter hitelesített tulajdonosa. Tagja vagyunk az Európai Felsőoktatási Minőségbiztosítási Szövetségnek (ENQA), és rendelkezik a Kínai Népköztársaságból származó képesítési bizonyítvánnyal. VIA a Dán egyetlen akkreditált intézménye a Chartered Institute of Architectural Technologists (CIAT).

A tanítás más stílusa

A skandináv megközelítés a felsőoktatásban mélyen gyökerezik azokban a szakmákban, amelyekre a diplomáinkat képezzük.

A diákok megtanulják a legfrissebb elméleteket és módszereket, részt vesznek a kutatási és innovációs tevékenységekben, és gyakorlati tapasztalatokat szereznek a gyakorlati képzés során.

Arra ösztönözzük a diákokat, hogy az oktatók és a személyzet könnyedén vegyenek részt és cseréljenek ötleteket. Kis méretű osztályokat, szimulációs képzést és e-learninget kínálunk.

Csatlakozz virtuális nyitott házunkhoz

Évente kétszer a VIA University College a nyílt házi élményt nyújtja Önnek, mivel meghívjuk Önt, hogy gyakorlatilag találkozzon hallgatóinkkal, munkatársainkkal és intézménnyel.
Itt többet megtudhat a VIA , a programjainkról, és bármilyen kérdést feltehet a tanulási lehetőségekkel, a pénzügyekkel vagy a dán élettel kapcsolatban.
Látogasson el en. VIA .dk / virtuális nyitott házHelyszínek

Herning

Address
VIA University College
Campus Herning
Birk Centerpark 5
DK-7400 Herning
Denmark

7400 Herning, Dánia

Horsens

VIA University College - Campus Aarhus C

Address
VIA University College
Campus Horsens
Chr. M. Oestergaards Vej 4
DK-8700 Horsens
Denmark

8700 Horsens, Dánia
Telefonszám
+45 87 55 00 10

Aarhus

Address
VIA University College
Campus Aarhus C
Ceresbyen nr. 24
DK-8000 Aarhus C

8000 Aarhus, Dánia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket