University College of Northern Denmark

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Ãszak-Dán Egyetem (UCN) egy dán felsÅoktatási intézmény, amely az oktatás, a fejlesztés, az alkalmazott kutatás és az innováció területén tevékenykedik. Az UCN az egészségügyben és a wellnessben, a társadalomtudományokban és az oktatásban, a technológia és az üzleti életben, a képzésben és az egész életen át tartó tanulásban tevékenykedik. Több mint 10 000 diák van teljes diplomával, és több mint 8 000 részmunkaidÅs hallgató érte el a felsÅfokú és a továbbképzést. Regionális intézményként Dánia északi részét szolgáljuk fel.

Az UCN régóta kapcsolódik az üzleti, az ipar, a közszféra és a szakmai szervezetek iránt, és elkötelezettségünk, hogy Dánia vezetÅ felsÅoktatási felsÅoktatási intézményévé váljunk, azt jelenti, hogy részesülhetünk a vezetésünkben annak biztosításáért, hogy Ãn, a diplomások a munkaadók elsÅ választása.School

Bármit is akarsz csinálni - vagy ha még nem vagy teljesen biztos benne - minden tÅlünk telhetÅt megteszünk, hogy növeljék a lehetÅségeit, és segítsünk Ãnnek egy boldog és sikeres jövÅbeli karrier útján.

Az üzletektÅl a vendéglátásig, az informatikai technológiákig és az építkezésig minden programunk célja, hogy olyan készségeket fejlesszen ki, amelyeket a munkáltatók keresnek. Az alkalmazott irányítási képességekre összpontosítunk, vagyis nem csak elméleteket tanítunk, hanem arra is ügyeljünk, hogy tudjuk, hogyan használjuk Åket a gyakorlatban a valódi vállalatoknál felmerülÅ valós kihívásokra. Az UCN szorosan együttműködik tapasztalt üzletemberekkel a tanítási programok szervezéséhez.
School - indoor

A gyakorlati tapasztalatok az üzleti életben vagy az iparban valódi elÅnyt jelentenek, amikor munkát keresel, Munkahelyi kapcsolatokat és kötelezÅ szakmai gyakorlatokat kínálunk minden programunkon, lehetÅséget adva Ãnnek arra, hogy fejlessze a karrierjének megfelelÅ készségeket, ezáltal növelve a foglalkoztathatóságot és vállalkozói szellem.

Az UCN professzionális akadémiai programokat kínál azoknak a hallgatóknak, akiknek gyorsan kell hozzáférniük egy üzleti karrierhez. Céljainkat egy modern tanítási megközelítéssel , magas színvonalú oktatási lehetÅségekkel és elkötelezett személyzettel és hallgatókkal érjük el.

Az UCN ajtaja nyitva áll a dán és nemzetközi diákok számára a világ minden tájáról. Kínálunk 19 programot, melyeket teljesen angolul tanítanak.
Students

Az UCN van az Ãn számára és a karriered számára!

Helyszínek

Aalborg

Address
University College of Northern Denmark, Sofiendalsvej 60, Aalborg SV
9200 Aalborg, Dánia