University College of Northern Denmark

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Észak-Dán Egyetem (UCN) egy dán felsőoktatási intézmény, amely az oktatás, a fejlesztés, az alkalmazott kutatás és az innováció területén tevékenykedik. Az UCN az egészségügyben és a wellnessben, a társadalomtudományokban és az oktatásban, a technológia és az üzleti életben, a képzésben és az egész életen át tartó tanulásban tevékenykedik. Több mint 10 000 diák van teljes diplomával, és több mint 8 000 részmunkaidős hallgató érte el a felsőfokú és a továbbképzést. Regionális intézményként Dánia északi részét szolgáljuk fel.

Az UCN régóta kapcsolódik az üzleti, az ipar, a közszféra és a szakmai szervezetek iránt, és elkötelezettségünk, hogy Dánia vezető felsőoktatási felsőoktatási intézményévé váljunk, azt jelenti, hogy részesülhetünk a vezetésünkben annak biztosításáért, hogy Ön, a diplomások a munkaadók első választása.School

Bármit is akarsz csinálni - vagy ha még nem vagy teljesen biztos benne - minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy növeljék a lehetőségeit, és segítsünk Önnek egy boldog és sikeres jövőbeli karrier útján.

Az üzletektől a vendéglátásig, az informatikai technológiákig és az építkezésig minden programunk célja, hogy olyan készségeket fejlesszen ki, amelyeket a munkáltatók keresnek. Az alkalmazott irányítási képességekre összpontosítunk, vagyis nem csak elméleteket tanítunk, hanem arra is ügyeljünk, hogy tudjuk, hogyan használjuk őket a gyakorlatban a valódi vállalatoknál felmerülő valós kihívásokra. Az UCN szorosan együttműködik tapasztalt üzletemberekkel a tanítási programok szervezéséhez.
School - indoor

A gyakorlati tapasztalatok az üzleti életben vagy az iparban valódi előnyt jelentenek, amikor munkát keresel, Munkahelyi kapcsolatokat és kötelező szakmai gyakorlatokat kínálunk minden programunkon, lehetőséget adva Önnek arra, hogy fejlessze a karrierjének megfelelő készségeket, ezáltal növelve a foglalkoztathatóságot és vállalkozói szellem.

Az UCN professzionális akadémiai programokat kínál azoknak a hallgatóknak, akiknek gyorsan kell hozzáférniük egy üzleti karrierhez. Céljainkat egy modern tanítási megközelítéssel , magas színvonalú oktatási lehetőségekkel és elkötelezett személyzettel és hallgatókkal érjük el.

Az UCN ajtaja nyitva áll a dán és nemzetközi diákok számára a világ minden tájáról. Kínálunk 19 programot, melyeket teljesen angolul tanítanak.
Students

Az UCN van az Ön számára és a karriered számára!

Helyszínek

Aalborg

Address
University College of Northern Denmark, Sofiendalsvej 60, Aalborg SV
9200 Aalborg, Dánia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket