Hivatalos Leírás

Ismerje meg a Copenhagen Business College-t, amely Niels Brock része. Niels Brock története több mint 130 éve nyúlik vissza. Ismerje meg a legnagyobb dán oktatási intézmény által kínált történetet, értékeket, szervezetet és oktatást.

115397_20180620_NielsBrock_Copenhagenlife_204.jpg

A Copenhagen Business College-ról

Rövidre fogva…

Niels Brock már évek óta működik, de ez nem akadályozza meg, hogy javítsuk és megújítsuk az üzleti iskolát. Egyszerűen nem hajlandó felhagyni és rutinszerűen futni. Ehelyett arra törekszünk, hogy tovább fejlesszük és beépítsük a legújabb tudást és technológiákat oktatási módszereinkbe. Az évtizedek során felépített hagyományok új módszerekkel való összevonása olyan szilárd és kortárs oktatást eredményez, amely előkészíti a diákokat a következő lépésre a karrierjükben, és megfelelő kompetenciákat biztosít számukra a vállalati világ számára.

Alapértékei

A Niels Brock-nál a szellemi és tudományos növekedés légkörét kívánjuk létrehozni. A sokféleség és a befogadás kulcsfontosságú ahhoz, hogy biztosítsuk a legmagasabb szintű üzleti képzést. Niels Brock elkötelezett a sokféleség iránt minden dimenzióban, beleértve az egyetemen való változatos képviseletet, a nézőpontok és hátterek sokszínű közösségét, valamint az összetett identitások elfogadását az egyetemhez tartozó valamennyi személyben. Niels Brock úgy véli, hogy az intézmény erősebb lesz a diákok, a karok, a személyzet és a testületi tagok sokszínű lakossága miatt. Niels Brock értékeli az összes olyan személyt, aki a felsőoktatási közösségünkben részt vesz és javul, függetlenül a nemzeti eredetektől, nemtől, életkortól, társadalmi-gazdasági osztálytól, etnikai hovatartozástól, vallási meggyőződéstől, szexuális irányultságtól és fogyatékosságtól.

Küldetés és jövőkép

Niels Brock arra törekszik, hogy releváns oktatási lehetőségeket kínáljon, amelyek a dán üzleti világ számára versenyképes kompetenciákat biztosítanak.

Küldetés

A Niels Brocknál elkötelezzük magunkat, hogy ambiciózusak és tartósak legyünk, ha releváns oktatási lehetőségeket fejlesztünk és kínálunk, amelyek:

  • Adja meg a dán üzleti világnak a megfelelő kompetenciákat
  • Optimalizálja az egyes diákok lehetőségeit.

Ez Niels Brock hozzájárulása a dán versenyképességhez.

115401_20180620_NielsBrock_Copenhagenlife_146.jpg

Látomás

A Niels Brock törekvése, hogy a leginkább nemzetközi és innovatív üzleti kollégium legyen Dániában - elismert munkatársaink számára, akik optimalizálják és megkönnyítik a tanulók tanulási folyamatát.

Jogi állapot és akkreditáció

Niels Brock Copenhagen Business College egy hivatalosan elismert dán szakközépiskola, mely szakképzési és képzési programokat kínál az állam által akkreditált szakképzési törvény szerint. 2017. november 29-i 1269.

A Niels Brock nemzetközi iskola kínál, poszt-másodlagos programokat kínál

  • Franchise-megállapodás a De Montfort Egyetemmel, Leicester, Egyesült Királyság
  • Franchise-megállapodás a Middlesex Egyetemmel, London, Egyesült Királyság
  • Amerikai Független Főiskolák és Iskolák Akkreditációs Tanácsának akkreditációja (ACICS)

Az Amerikai Bachelor Program; BSc in Business Administration, elismert, hogy hasonló a dán Bachelor Degree in Business Administration. Következésképpen az üzleti adminisztráció BSc-jének diplomái jogosultak dán intézményi posztgraduális programokra pályázni. További információ itt:

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Niels Brock BSc programjában (az ACICS által akkreditált) egy másik intézménybe történő belépésre vonatkozó kreditek alkalmazása kizárólag az egyetem vagy főiskola által hozott döntés, amelyre a hallgató vonatkozik. Niels Brock semmilyen módon nem képviseli a BSc-programban szerzett hitelek átruházhatóságát.

Niels Brock - Copenhagen Business College minden évben számos értékelést és akkreditációs dokumentumot nyújt. Biztosítani szeretnénk, hogy a diákok a lehető legjobb oktatást és képzést kapják. További információ az akkreditációinkról.

Akkreditált tag, ACICS

Niels Brock Copenhagen Business College akkreditálta az Akkreditáló Tanács a Független Főiskolák és Iskolák számára, hogy az Amerikai Bachelor of Science fokozatot ítélje oda a Business Administration-ban. A Független Főiskolák és Iskolák Akkreditáló Tanácsa (ACICS) nemzeti (amerikai) elismert akkreditáló ügynökségként szerepel az Amerikai Felsőoktatási Akkreditációs Tanács és az Amerikai Oktatási Minisztérium által *. Itt megtalálhatja az ACICS akkreditált programok értékelését, katalógusát és CAR-jét.

* Az Oktatási Minisztérium 2016 decemberétől 2018 áprilisáig szüneteltette az ACICS elismerését.

115400_NielsBrock_SunnyCopenhagen035.jpg

A Kar

A Copenhagen Business College épülete Koppenhága szívében található, néhány lépésre a Nørreport főpályaudvartól, a fő bevásárlóutcáktól és a híres Nyhavn kikötőtől. A kar épülete egy újonnan felújított klasszikus egyetemi épületben található.

A tudományterület vezetői közé tartozik, hogy számos oktatónknak is gyakorlati üzleti tapasztalata van, mint elemzők, vezetők, tanácsadók, vállalkozók, befektetők, tanácsadók, igazgatósági tagok, szerzők és vezetők.

Tárgyalók

Ha csoportos munkát szeretne foglalni, forduljon a Front Office-hoz.

Könyvtár és nyitott tanulási központ

A Nemzetközi Diákok Könyvtár és Nyitott Tanulási Központja az épület földszintjén található 1-3.

A könyvtár szakosodott a Koppenhágai Üzleti Főiskolán tanított tanfolyamokhoz vagy azokhoz kapcsolódó anyagokhoz. A gyűjtemény különböző tankönyveket, újságokat, tudományos szakirodalmat, folyóiratokat és adatbázisokat tartalmaz. Minden diák, személyzet és oktatók szívesen használják a könyvtárat.

A könyvtárban számítógépek és az internethez való hozzáférés, valamint a tanulási és munkacsoportok találhatók.

Internet és nyomtatott másolatok

Vezeték nélküli internetkapcsolat áll rendelkezésre a karon, hogy a diákok hozzáférjenek a webhöz laptopjaik és okostelefonjaik segítségével.

A fénymásolók és nyomtatók a pincében találhatók, így a diákok dokumentumok nyomtatására, másolására és szkennelésére szolgálnak.

115399_NielsBrock_SunnyCopenhagen096.jpg

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Niels Brock Copenhagen Business College

A Middlesex Egyetem, London, Egyesült Királyság és Niels Brock Copenhagen Business College kínál az Egyesült Királyságban a nemzetközi vendéglátás és idegenforgalom mened ... [+]

Áttekintés

A Middlesex Egyetem, London, Egyesült Királyság és Niels Brock Copenhagen Business College kínál az Egyesült Királyságban a nemzetközi vendéglátás és idegenforgalom menedzsment BA-t. A program kétéves felsőoktatási fokozatok, illetve vendéglátó- és turisztikai diplomák vagy ezekhez kapcsolódó tanulmányok kiegészítése.

Kap egy UK akkreditált BA-t

Ez az egy évre kiterjedő BA lehetővé teszi a nemzetközi üzleti karrierjének megkezdését az Egyesült Királyság akkreditált főiskolai diplomájával a Nemzetközi Vendéglátás és Turizmus Menedzsmentben.

Miért vegyünk egy Top-Up BA-t?Éljen, dolgozzon és tanuljon Koppenhágában, DániábanTöltse fel kétéves diplomáját az Egyesült Királyság akkreditált programjávalKickstart akkreditált BA-fokozatú globális karrierjétTanulmány a Niels Brock Copenhagen Business College , Dánia legrégebbi üzleti főiskolájában... [-]
Dánia Copenhagen
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Niels Brock Copenhagen Business College

A De Montfort Egyetem és a Niels Brock Copenhagen Business College a brit top-up BA (Hons) három Niels Brock Copenhagen Business College szakirányát kínálja az üzleti adm ... [+]

A De Montfort Egyetem és a Niels Brock Copenhagen Business College a brit top-up BA (Hons) három Niels Brock Copenhagen Business College szakirányát kínálja az üzleti adminisztrációban. Ez a program kétéves felsőoktatási fokozatok vagy oklevelek kiegészítésére szolgál. A három adatfolyam a Pénzügy, Marketing és Stratégia

Kap egy UK akkreditált BA-t

Ez az egy évre kiterjedő BA lehetővé teszi a nemzetközi üzleti karrierjének megkezdését egy brit akkreditált üzleti igazgatással.

Miért vegyünk egy Top-Up BA-t?Éljen, dolgozzon és tanuljon Koppenhágában, DániábanTöltse fel kétéves diplomáját egy brit akkreditált programbanKickstart akkreditált BA-fokozatú globális karrierjétVálasszon 3 patak közül: Marketing, StratégiaTanulmány a Niels Brock Copenhagen Business College , Dánia legrégebbi üzleti főiskolájában... [-]
Dánia Copenhagen
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Niels Brock Copenhagen Business College

A De Montfort Egyetem, a Leicester, az Egyesült Királyság és a Niels Brock Copenhagen Business College , örömmel ajánlja ezt a 3 éves programot. ... [+]

Áttekintés

De Montfort Egyetem, Leicester, Egyesült Királyság és Niels Brock Copenhagen Business College , örömmel ajánlja ezt a 3 éves programot

Vegyél egy teljes brit akkreditált üzleti tudományi diplomát

Ez a hároméves Bachelor of Science lehetővé teszi a nemzetközi üzleti karrierjének megkezdését a számviteli szakterülettel

Miért érdemes BSc (Hons) üzleti tanulmányokat folytatni KoppenhágábanÉljen, dolgozzon és tanuljon Koppenhágában, DániábanSzerezd meg az Egyesült Királyság akkreditált programjátKickstart egy globális karrierjét egy akkreditált BSc-vel (Hons)Válasszon a három adatfolyam közül: SzámvitelTanulmány a Niels Brock Copenhagen Business College , Dánia legrégebbi üzleti főiskolájában... [-]
Dánia Copenhagen
Október 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

Welcome to Copenhagen Business College