DNS The Necessary Teacher Training College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért DNS?

Célunk, hogy progresszív tanárokat oktassunk, akik válaszolhatnak korunk kihívásaira. Az elméleti ismereteket a tapasztalatokkal ötvözzük, és hangsúlyozzuk a tanulási megközelítést. Azok a diákok, akik itt jönnek, erős akaratuk vannak, hogy fejlődjenek ki a világ egyéneként, tanároktól és tudatos polgároktól .

Az életmód

A mi campus élünk, dolgozunk, enni, és a tanulmány együttesen. A diákok és a tanárok együtt működnek a kollégiumon - döntéseket hozunk konszenzus demokráciában . Gazdag kulturális életünk van a campusban, több mint 20 különböző nemzetiséggel közösen és hagyományokat teremtve. Közössége is rendkívüli a megosztott gazdaság és a kábítószer- és alkoholmentes környezet miatt. A fentiek mindegyike egyenlő, produktív és kreatív légkört teremt, ahol mindenki hozzájárulhat és hallható.

Programunk:


1. év: A világ a tanterem/>


Afrika utazás

A csapatával együtt felkészülsz és elindulsz egy 4 hónapos buszos utazásra Nyugat-Afrikába . Az utazás során találkozni és élni a helyiekkel, miközben feltárja az országok társadalmi, kulturális és politikai szempontjait. A busz az otthona és az osztályterem. A világot minden érzékeddel felfedezed, hogy jobban megértsd a globális valóságot .

Spread az üzeneted

Miután visszatért Európába, megosztja a megszerzett tudást. Látogasson el az iskolákba és a szervezetekbe, hogy tanulságokat és workshopokat biztosítsanak arról, amit tanultál. Felhívjuk a figyelmet a bolygónk fontos kérdéseire .

2. év: Gondolj globális, helyi törvény

Európai valóságos időszak

Te, a csapatoddal együtt, egy 6 hónapos városba költözzünk Európába, hogy felfedezzük a hétköznapi emberek valóságát . Együtt élsz és munkát keresel. Olyan eseményeket szervez, amelyekkel megoszthatja tapasztalatait és gazdagíthatja munkatársainak és szomszédainak életét. Megtanulod, hogyan működik a nyugati társadalom, és mit kell változtatni .

Tegye azt, ami a legmegfelelőbb időszak

Ön azonosítja, mi a legfontosabb az Ön számára, hogy egyént , tanárt és globális állampolgárt fejlesszen ki . Készítesz egy tervet a fejlődésedre, és kijönsz. Elhatározhatja, hogy tanít egy vidéki faluban Nepálban, segíti a menekülteket Törökországban, vagy megtanulja a készségedet, amiről mindig is álmodott. A választás a tiéd.

3. év - Tanulás a tanítással

A gyermekek , az ifjúság és az iskolai tanárok valóságának megtapasztalására és megértésére koncentrál. Gyakorlaton keresztül gyakorolja és fejleszti tanári készségeit. Megtudhatja, hogy milyen tanár szeretne lenni, és miként fogja felkészíteni a diákjait a 21. századra .

A tanulás érdekében feltétlenül meg kell vizsgálnunk
Többet megtudunk, amikor együtt vizsgáljuk a világot
A legtöbbet fejlesztjük, amikor másokat tanítunk
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor diploma oktatásban

Campus Nappali 3 év Nyílt Beiratkozás Dánia Holstebro

A DNS egy 3 éves nemzetközi főiskolai program, amely tanárképzést kínál. Az elméleti ismereteket a tapasztalatokkal ötvözzük, és hangsúlyozzuk a tanulást a cselekvésre. Célunk, hogy olyan progresszív tanárokat oktassunk, akik bármikor megválaszolhatják a korunk kihívásait a társadalmi osztályokon keresztül, bárhol is van szükség - és ez mindenütt. [+]

Miért DNS?

Célunk, hogy progresszív tanárokat oktassunk, akik válaszolhatnak korunk kihívásaira. Az elméleti ismereteket a tapasztalatokkal ötvözzük, és hangsúlyozzuk a tanulási megközelítést. Azok a diákok, akik itt jönnek, erős akaratuk vannak, hogy fejlődjenek ki a világ egyéneként, tanároktól és tudatos polgároktól .Az életmód/>/>/>A mi campus élünk, dolgozunk, enni, és a tanulmány együttesen. A hallgatók és a tanárok közösen működnek együtt - döntéseket hozunk konszenzus demokráciában . Gazdag kulturális életünk van a campusban, több mint 20 különböző nemzetiséggel közösen és hagyományokat teremtve. Közössége is rendkívüli a megosztott gazdaság és a kábítószer- és alkoholmentes környezet miatt. A fentiek mindegyike egyenlő, produktív és kreatív légkört teremt, ahol mindenki hozzájárulhat és hallható./strong>... [-]


Kapcsolat

DNS Necessary Teacher Training College

Cím DNS International Teacher Training College Skorkærvej 8
6990 Holstebro, Dánia
Honlap http://www.dns-tvind.dk/
Telefon +45 20 35 23 82