University of Hradec Králové, Faculty of Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Fedezze fel a University of Hradec Králové

HRADEC KRÁLOVÉ EGYETEM

Ismerje meg a dinamikus és fiatalos környezetben, a University of Hradec Králové - az intézmény 1959-ben alapított, amely viseli mai nevét 2000 óta. Jelenleg az Alma Mater, több mint 7300 diák, a University of Hradec Králové kiváló minőségű felsőoktatás belül nagy teret tanulmányi területek alkotó Társadalomtudományi, humán, neveléstudomány, Természettudomány, Közgazdasági és Informatikai tanulmányok. A nagy számú pályázatot, amelyet az egyetem minden évben bemutatja a nagy kereslet a tanulmányait az egyetemen, és megerősíti a kiváló nevét. A University of Hradec Králové egy vibráló intézmény, illetve annak folyamatos fejlesztése tükröződik mind a tudományos és építési tevékenységek: új karok és intézetek hoznak létre, új programok kerülnek akkreditált, és az építőiparban a University campus van szüntelen haladás. Az egyetem campus található kényelmesen a város központjában, sétatávolságra a többi egyetemi épületek, az Oktatási és Tudományos Könyvtár, valamint a régi város.

Pályakezdő. A University of Hradec Králové készít képzett szakemberek, hogy sikeresek a helyi munkaerő-piaci, valamint külföldön. 2010-ben, az egyetem megkapta az oklevélmelléklet Label által kiállított igazolást az Európai Bizottság megerősíti, hogy az egyetem megfelel minden szabványoknak az európai felsőoktatási intézmények. A dokumentum adott automatikusan minden diplomás, és garantálja világszerte elismerést a diploma a University of Hradec Králové.

Az egyetem öt részből áll: Kar oktatási, Informatikai Kar és a menedzsment, Filozófiai Kar, Természettudományi Kar és Intézet Szociális Munka.

Pedagógiai Kar

A Pedagógiai Kar a University of Hradec Králové kínál 64 tanfolyamokat az élethosszig tartó oktatás száma kísérők kúrán nagyobb mint 1300. Kurzusokat a University of the Third Age nagyon népszerű; Több mint 600 diák iratkozott be őket 2014-ben.

A kurzusok a Kar oktatási, a University of Hradec Králové kapnak 172 egyetemi alkalmazottak, akik közül van 12 tanár és 33 docensek.

A Faculty's tudományos és kutatási tevékenységeket a több szinten. Egyikük bevonásával Faculty's szakértők a különböző típusú projektek - által támogatott projektek Grant Ügynökség a Cseh Köztársaság és a támogatott projektek által a kar is (a hangsúly koncentrálódik a fejlesztés a kutatási potenciál a fiatal egyetemi alkalmazottak valamint a kutatási és tudományos tevékenységek a diákok).

A Faculty's alkalmazottai aktívan részt vesz valamilyen ESZA-projektek. Közzétételi tevékenysége akadémiai alkalmazottak keretében valósul meg a nemzeti és nemzetközi folyóiratokban; Egyetemi Kiadó "Gaudeamus" sikeresen közzé felül monográfiák és tananyag. Az oktatók vesznek részt számos hazai és nemzetközi konferencián. A legfontosabb esemény célja a szakmai szakértői találkozók és szakemberek Napok Pedagógiai minden évben megrendezik az elmúlt héten március. Ez az esemény már létre a hagyomány.

HASZNOS INFORMÁCIÓ

A tanév szervezett 2 félév. A téli félévben általában kezdődik a szeptember harmadik hetében, és végül decemberben A nyári félévben kezdődik februárban és júliusban ér véget. Félév mindig követi egy 6 hetes időszak alatt a vizsgák.

Egyetemünk nagyon jól megalapozott Buddy rendszer. A misszió ESN Buddy rendszer HK, hogy segítse az integráció az Erasmus és más külföldi diákok a helyi környezetbe.

A diákok a University of Hradec Králové vannak ellátva szállást az egyetemi kollégium Palachova.

VISA (nem EU állampolgár): Külföldi állampolgárok, akikre vízumkötelezettség kötelesek vízumot lépésük előtt a Cseh Köztársaságban az engedélyezett cseh nagykövetség. Vízum nem szükséges az uniós polgárok számára. Meg lehet venni 2 hónap, hogy vízumot, ezért ne felejtsd el, hogy alkalmazzák az idő!

A tartózkodási engedély tanulmányok folytatása céljából kötelező minden külföldi diákok itt tartózkodó több mint 90 nap. Nem EU országokban: Kötelező a diákok nem uniós országokat, hogy a tartózkodási engedély / vízum mielőtt jön a Cseh Köztársaság - nem számít, mennyi ideig fog tanulni. Diákok kell alkalmazni az ideiglenes tartózkodási engedély a cseh nagykövetség, konzuli vagy diplomáciai otthon vagy a legközelebbi országot. A nemzetközi irodái a megfelelő karok segítséget nyújt a bejövő külföldi diákok.

Miért érdemes a Cseh Köztársaságban?

1.. Mert ingyenes oktatást az állami egyetemeken! Oktatás Csehországban jelentős előnye van - ez lehet ingyenes, azok számára, akik kap egy oklevelet, a University cseh, vagyis azok, akik tanulmányozzák a cseh nyelvet.

2.. Mivel a magas színvonalú oktatás. Ma diplomák a cseh egyetem nagyra értékelte a világ, együtt az angol és amerikai, valamint elismert minden országában az Európai Unió.

3.. Mivel a képesség, hogy utazni az egész Európai Unióban. A Cseh Köztársaság az Európai Unió tagja, és 2007-ben csatlakozott a schengeni övezethez, amely lehetővé teszi a diákok, hogy mozogni vízum nélkül minden ország a schengeni megállapodást.

4.. Mivel a lehetőséget egy sikeres karrier! Külföldi hallgatók a diploma megszerzése után kaphat munkát cseh vagy európai lakosság, valamint a magán intézmények és vállalatok egyaránt, mint a cseh állampolgárokkal szemben.

5.. Mivel a magas színvonalú európai élet és az alacsony árak. Mivel a politikai és gazdasági nyitottság, a Cseh Köztársaság ma az egyik legfejlettebb Közép-Európa országaiban. Életszínvonal hasonlóak Nyugat-Európában, de az élelmiszerárak, a szállás és az áruk jóval alacsonyabb.

6.. Gyors alkalmazkodás diákjaink a cseh környezetben. Napjainkban a Cseh Köztársaság egy multikulturális és nyitott ország, ahol a polgárok többsége beszél legalább angolul.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés MA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor társadalmi patológia és a megelőzés

Campus Nappali 6 félév September 2019 Csehország Hradec Kralove

Szociális Patológiai és megelőzés Bachelor tanulmányi területen a keretében tanulmányi program szakirány Pedagógiai szervezett teljes idejű tanulmány formájában. [+]

Szociális Pathology and Prevention egy főiskolai diplomát tanulmány mező keretében tanulmányi program szakirány Pedagógiai szervezett teljes idejű tanulmány formájában.

Profil diplomások és a leendő foglalkoztatás:

Ez a tanulmány a program középpontjában a kérdések a társadalmi patológia, a megelőzés és a kezelés a magas kockázatú viselkedését. Diplomások vannak ellátva átfogó megértése a társadalmi-kóros jelenségek kérdések, a megelőzés és a kezelés szempontjából a pedagógia, a pszichológia, a szociológia, a jog és a többiek. A kurzusok is készíteni a kísérők végrehajtásának kutatások területén a társadalmi patológia és a megelőzés, valamint a szervezeti és oktatási munkát a felnőttekkel is. Diplomások készek a következő típusú karrier:... [-]


BA

Ba szakirányú pedagógia: játszani valamilyen hangszeren, és magánének oktatásra összpontosító + zenekultúra

Campus Nappali September 2019 Csehország Hradec Kralove

Játszani valamilyen hangszeren, és magánének összpontosított oktatás Bachelor tanulmányi területen a keretében tanulmányi program szakirány pedagógia, szervezett formában kettős tárgya tanulmány (csak együtt a tanulmány területén "Koncert Kultúra összpontosított Education ") a teljes munkaidőben tanulmány formájában. [+]

Játszani valamilyen hangszeren, és magánének oktatásra összpontosító egy főiskolai diplomát tanulmány mező keretében tanulmányi program szakirány pedagógia, szervezett formában kettős tárgya tanulmány (csak együtt a tanulmány területén "Koncert Kultúra oktatásra összpontosító") A teljes idejű forma tanulmány.

Profil diplomások és a leendő foglalkoztatás: Pályakezdő megszerzett tudás elemi elméleti és gyakorlati ismeretek a játék a választott eszköz (zongora, orgona és hegedű), vagy a magánének. Azt is szerzett szakmai tudás a történelem és repertoárját a választott eszköz / magánének. Ők készítik tanulmányozására a mester szak "játszani valamilyen hangszeren, és magánének összpontosított Tanítás Basic művészeti iskolák". ... [-]


Ba szakirányú pedagógia: multimédiás grafikai tervezés

Campus Nappali 3 év September 2019 Csehország Hradec Kralove

Multimédia Graphic Design egy bachelor diplomát nyújtó területen keretében tanulmányi program szakirány Pedagógiai szervezett teljes idejű tanulmány formájában. [+]

Multimédia grafikai tervezés egy főiskolai diplomát tanulmány mező keretében tanulmányi program szakirány Pedagógiai szervezett teljes idejű tanulmány formájában.

Profil diplomások és a leendő foglalkoztatás: Diplomások grafikai és multimédia képeztek létrehozásában grafikai terveket, a grafika és a vizuális kommunikáció általában. Ők tudni használni a hagyományos grafikai technikák. Pályakezdő lehet alkalmazni művészek, tervezők, oktatók és tutorok. Készek tanítani az általános iskolák, középiskolák, tudnak dolgozni, mint előadók a hagyományos nyomtatási technikák, mint oktatók oktatási központok, mint együttműködők a szabadtéri múzeumok, előadók különböző nevelő rendezvények. Diplomások is működnek független művészek és tervezők.... [-]


Ba szakirányú pedagógia: transzkulturális kommunikáció

Campus Nappali 3 év September 2019 Csehország Hradec Kralove

Transzkulturális Kommunikáció bachelor diplomát nyújtó területen keretében tanulmányi program Humán szervezett teljes idejű tanulmány formájában. [+]

transzkulturális Kommunikáció egy főiskolai diplomát tanulmány mező keretében tanulmányi program Humán szervezett teljes idejű tanulmány formájában.

Profil diplomások és a leendő foglalkoztatás:

A kapott kompetenciák:

képes elemezni a különböző kulturális jelenségek, hogy megértsük őket egy tágabb történelmi és társadalmi kontextus megértése a kultúra; megértése az ember és a tudat a közös emberi viszonosság

Végzettek foglalkoztatását:

közintézmények állami és helyi hatóságok non-profit és jótékonysági szervezetek medias és tömeges média kulturális létesítmények oktatási létesítmények Időtartam: 3 év (6 félév = / értelemben) Nyelv: angol Ár szemeszterenként: 1800 EUR ... [-]

Kapcsolat
Cím
University of Hradec Králové
Faculty of Education
Náměstí Svobody 301
(building C)

Hradec Kralove, Hradec Králové Region, 50003 CZ