Hivatalos Leírás

A Newton College az úttörő megközelítéssel a vezetés tanulmányozásához képest egy lépéssel megelőzi más egyetemeket, és előadja a hallgatói számára a vállalkozói társaikkal szembeni előnyöket.

Az elmúlt öt évben a Newton College négyszer volt a legjobban minősített magán egyetemi szintű oktatási intézmény Csehországban . A prágai gyönyörű történelmi fővárosban található, amelyet Csehország Oktatási, Ifjúsági és Sportminisztériuma akkreditál, és a fokozatokat, amelyeket automatikusan elismer az EU valamennyi országában.

10 1 A Newton College való tanulmányozás okai

 1. Newton College egy nagyon inspiráló környezet. Az iskola inspirálja és motiválja a tanulókat, hogy elérjék céljaikat, új perspektívákat és új megoldásokat kereshessenek a problémák megoldásában. Azt is megtanítja, hogyan kell fejleszteni a kreativitást és a kritikai gondolkodást.
 2. Az iskola modern és vonzó oktatási programokat kínál az alkalmazott vállalkozások számára. Minden programnak ugyanaz a bázisa, mint a gazdaság, a menedzsment és a pszichológia. Véleményünk szerint ez a legjobb mix minden modern menedzser számára.
 3. A főiskolai diplomások nem kapják csak az oklevelet, ők is kapnak értékes bizonyítványokat. A diákok, akik befejezik a tanulmány is kap egy bizonyítványt, amely megerősíti gyakorlati gyakorlatok és menedzsment képzés. Ezek a bizonyítványok nagy előnyt jelentenek a munkaerőpiacon a többi főiskolai diplomások körében.
 4. Személyes megközelítés. Newton College nem nagyszabású iskola. Itt senki nem csak egy szám a listán. Minden diák egyéni, a kollégium személyzete pedig tiszteletben tartja azt, és tükrözi azt a diákok felé irányuló megközelítésében.
 5. A tanárok gyakorlati tapasztalattal rendelkezõ kiváló oktatók. A Newton College tanszéke például a Cseh Nemzeti Bank alelnöke, prof. Vladimír Tomšík, az egyik legjobb cseh edző Ing. Milan Bobek, MSc. és sokan mások. Az iskola gyakran meghívja a cseh üzleti és gazdálkodási környezet jól ismert tagjait.
 6. A Newton College tevékenységekben való részvétel lehetősége. Newton College szorosan együttműködik a diákjaival, akik így lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek az iskola irányításában, és részt vegyenek az iskolai változásokban.
 7. A tanulmány szorosan kapcsolódik a gyakorlathoz. Newton College nem a tények és definíciók megemlékezéséről szól, anélkül, hogy meg kellene értenie a dolgok gyökereit. Minden bemutatott tudás és a megszerzett készség azonnal alkalmazható a mindennapi életben.
 8. Kapcsolatok. A tanulmányok során sok értékes kapcsolatot kaphat, pl. Osztálytársak, tanárok és kiemelkedő emberek a cseh üzleti környezetben.
 9. Newton College az egyetlen iskola, amely többszintű oktatást kínál. A hallgatók választhatnak akkreditált tanulmányi programok, menedzsment képzések és egyéni mentori által biztosított tagjai a kar.
 10. Érdemes ösztöndíjat. Az iskola minősége a legjobban tükrözi a diplomások minőségét. Newton College ezért arra törekszik, hogy értékes érdemű ösztöndíjakkal motiválja a hallgatóit.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Newton College

Nemzetközi üzleti és menedzsment program a legjobb privát magánegyetem gazdaságtan és menedzsment a Cseh Köztársaságban (szavazott 4x az elmúlt 5 évben) ... [+]

Mi vagyunk az egyetlen egyetemi szintű iskola Csehországban, hogy többszintű oktatást kínáljunk. Az akkreditált egyetemi programok (Bc./BBA, Mgr., MBA) mellett diákjaink és a közönség számára is lehetőséget kínálnak a NEWTON Academy-márka vezetői tanfolyamokon, képzéseken és kiegészítő oktatási programokon való részvételre, valamint a jól ismert mind az üzleti környezetben, mind a kollégiumon belül, például a Cseh Nemzeti Bank alelnökének, prof. Vladimír Tomšík és még sokan mások.

Minden programunknak ugyanaz a tantárgyi magja van - a közgazdaságtan, a menedzsment és a pszichológia. Véleményünk szerint ez a legjobb mix minden modern menedzser számára .... [-]

Csehország Prága
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul