Faculty of Economics - University of Economics Prague

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk?

 • Mi vagyunk része a Közgazdaságtudományi Egyetem Prágában.
 • Kar tagjai a Közgazdasági Kar fejlesztése számos területen a gazdasági elmélet szorosan együttműködve más hazai és külföldi egyetemeken.
 • Kar tudósok is, és szintén megtalálható a tekintélyes pozíciókat az állami és tanácsadók kérdésekben a gazdaságpolitika, a közigazgatásban, valamint a magánszektorban. Hogy csak néhányat említsünk - Prof. Ing. Robert Holman, CSc., Ing. Pavel Řežábek, Ph.D. és prof. Ing. Kamil Janáček, CSc mint alelnöke kormányzók, a Cseh Nemzeti Bank vagy a doki. Ing. Jiří Schwarz, CSc. mint a Nemzeti Gazdasági Tanács tagjai.
 • A Gazdaságtudományi Kar is otthont megjegyezte, szakértők a felületen az elmélet és a gyakorlat - pl prof. Ing. Václav Klaus, CSc, Ing. Miroslav Singer, Ph.D., Ing. Dušan Tříska, CSc., Prof.Ing. Karel Dyba, CSc., Doc.Ing. Tomáš Ježek, CSc. és mások.

Mit kínálunk

 • Kínálunk programokat az alap-, mester-és doktori szinten.
 • Mi szolgáltat a diplomások az oktatás a legkülönbözőbb gazdasági tudományágak, hogy azok képesek rugalmasan reagálni az igények a munkaerő-piaci és a modern gazdasági gyakorlat.
 • Mi nagyszerű lehetőségeket kínálnak a külföldi tanulmányokat.
 • Kínálunk széles körű ösztöndíjak, esszé versenyek és szakmai.

Mi az a küldetés

 • A nevelés minőségi gazdasági szakértők nemzetközi kitekintéssel.
 • A tanfolyamokat, amelyek modern formában és modern tartalmat.
 • Ahhoz, hogy többek között az egyre növekvő részvételét a külföldi professzorok a tanítás.
 • Ehhez a gazdasági kutatás, amely többet ér el, mint a pro-forma eredményeket.

Milyen programokat kínálunk

Bachelor:

 • Gazdaság - Economic Policy - Közigazgatási és Területfejlesztési

Mester:

 • Gazdasági elemzés - Gazdasági és Regionális Tanulmányok Latin-Amerika (angol nyelven) - Környezetgazdaságtani - Gazdaságpolitika - Gazdasági és politikai története - Regionális Kutatások = Államigazgatási

Doktori:

 • Economic Theory - Economic Policy - Regional Studies - Public Administration

Standard minőség

Sok éven át, a Kar közé tartozott a legjobb intézmény a gazdasági oktatás Csehország tekintve publikált kutatási, aránya tanfolyamok tanítani angol nyelven, kurzusok látogatása vezető nemzetközi tudósok, és sok más mutató.

A 2011-es rangsorban az összes cseh közgazdasági karok és tanszékek által a vezető cseh gazdasági napilap ("Hospodárské noviny"), a Gazdaságtudományi Kar, a Közgazdaságtudományi Egyetem rangsorolva a legjobb iskola a közgazdasági, a Cseh Köztársaságban.

Számos hazai Kar professzorai is szolgál vezéralakjai cseh közéletben, gazdaságban fontos tisztségeket az Igazgatótanács a cseh központi bank, a cseh Gazdasági Tanácsot, mint tanácsadók a kormány minisztereivel, stb

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Of Economics

Campus Nappali 3 év September 2017 Csehország Prága

A fő cél a program célja, hogy hozzon létre szakmailag képzett közgazdászok, akik képesek lesznek, hogy beugorjon a köz-és a magánszektor nemzeti vagy nemzetközi szinten. Ezek a szakemberek egy erős bázis közgazdaságtan, jogtudomány és egyéb szociális diszciplínák, különös tekintettel a nemzetközi gazdaság és a politika. [+]

A program céljai és Alapvető információk

A tanév 2012/2013, egy új, angol szak, Közgazdaságtudományi, nagy Economics nyitotta meg a Gazdaságtudományi Kar, a primer kar, a Közgazdaságtudományi Egyetem, Prága. A fő cél a program célja, hogy hozzon létre képzett gazdasági szakemberek, akik képesek lesznek, hogy beugorjon az állami és a magánszektor nemzeti vagy nemzetközi szinten. Ezek a szakemberek egy erős bázis közgazdaságtan, jogtudomány és egyéb szociális diszciplínák, különös tekintettel a nemzetközi gazdaság és a politika. Ők is szert gyakorlati ismereteket az angol a folyamatos, megfelelő használatát. A megfelelő és változatos bázis, a diplomások a program képes lesz reagálni a folyamatosan változó és egyre szigorúbb követelményeknek az üzleti gyakorlat és a munkaerőpiac, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten. Ez a program célja a tehetséges hazai és külföldi diákok, akik szeretnék, mindenekelőtt, hogy továbbra is a mesterképzés és a tudományágak, hogy tanítják az angol, a Közgazdaságtudományi Egyetemen, valamint a diákok, akik szeretnék, hogy folytassák tanulmányaikat külföldön. ... [-]