Veritas University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1968-ben Costa Rica csak négy állami egyetem; volt egy tévhit, hogy a felsőoktatás csak tan állami beavatkozásnak. Ezért az alapító a Műszaki Intézet Business Administration (NRTI) ebben az évben, egy nagy görcs jött létre a közepén egy skála, hogy egy általános sztrájk nyilvánították a University of Costa Rica.

Már 1976-ban a Collegium VERITAS született a négy alapító főiskola az első magánegyetem Costa Rica, Autonóm Egyetem Közép-Amerika (UACA). 1994-ben a Collegium VERITAS önállóan TTNA olvad össze egy új, autonóm egyetem nevével Egyetem VERITAS.

Idővel és engedelmeskedik a tendenciák és fejlemények a közép-amerikai társadalomban, a VERITAS egyetem válik a szakember a tanítás és a tanulás a művészet, a design és az építészet, a belépés lehetőségét minden olyan területet intézmény fegyelem kapcsolódó ezeken a területeken.

VERITAS University tartják a legjobb egyetem a saját területein specialitás. A pillérek kiválóság, a technológia és az innováció, a fenntarthatóság, a társadalmi vetülete és a nemzetközivé. Akkor többet VERITAS részén intézményi filozófia.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Spanyol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Fokozatot Fenntarthatósági Menedzsment

Campus Nappali 8 - 9 félév January 2018 Costa Rica San Jose

A diploma fenntarthatóság kezelésére alkalmas érdeklődő diákok vizsgálatok az emberi fejlődés, a társadalmi, környezeti és természeti, humán tudományok, kidolgozása és tervezése, a nemzetközi kapcsolatok, a fenntartható üzleti és projekt menedzsment. [+]

Bachelor Fenntarthatósági menedzsment Az érettségi program alapja az elkötelezettség sokéves növekszik, amely Costa Rica, hogy fenntartható megoldásokat a sürgető társadalmi, környezeti és gazdasági problémákat, és hosszú története a nemzetközi együttműködést a különböző területeken. A mi célunk az, hogy lelkesíteni és inspirálni a jövő vezetőit a tanulási környezetben épült szerint az ODS és a rendszerszintű megközelítés a problémák megoldásához együttműködés révén, a kritikus gondolkodás és transzdiszciplináris megközelítéseket. A tanfolyamok célja, hogy az innovatív oktatási lehetőségeket és gyakorlati kutatások, amely felkészíti a tanulókat, hogy aktív és hatékony polgárok megoldást találjanak a fenntartható gyakorlatok, valamint értékeljék az ökoszisztéma-szolgáltatások. Ezek a megoldások fog összpontosítani, hogy szükség van az állampolgári részvétel, rendszerek gondolkodás előmozdítása és elfogadása fenntartható gyakorlatok termelési és fogyasztási minőségére vonatkozó a vízfelhasználás, az energia, az anyagok és a technológia, élelmiszer-rendszerek, az éghajlatváltozás mérséklése és alkalmazkodás környezetvédelmi politika, többek között. Graduate Student profil A diákok fejlesztésére erős készségek a projekt menedzsment és alkalmazott finanszírozás. Tudnak dolgozni elemzése és kezelése az állami, magán vagy nem kormányzati intézmények és szervezetek végrehajtó kezelési programok vagy környezeti nevelési tevékenységet célzó projekteket vagy közösségi megőrzésére, megszervezése és fenntartása a fenntarthatóság tanúsítványok kormány által támogatott és a magántulajdonban, valamint projektek fejlesztésére és támogatására social networking, szolgálnak tanácsadók termelés fenntarthatóságát vagy a fenntartható műveleteket. A Bachelor of Sustainability Management megköveteli, hogy minden diák egy közepes magas írásbeli és szóbeli spanyol és / vagy angol mint második nyelv. A nyelvtudás előfeltétel, mivel Latin-Amerika egyik legfontosabb szereplője, mivel kapcsolódik a természeti erőforrások kezelése, a kereskedelmi megállapodások, a nemzetközi megállapodások és egyezmények, és... [-]

Kapcsolat

Universidad VERITAS

Cím Universidad VERITAS calle 31, avenida 21, Zapote, San Jose, Costa Rica, 10105
San Jose, Costa Rica
Honlap http://www.veritas.cr
Telefon +(506) 2246-4600