La Salle University (Universidad La Salle)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

TÖRTÉNET ULASALLE

ULASALLE, ahogy az is ismert, hagyta jóvá az Országos Felsőoktatási Tanács (CONESUP) számú határozatával 252-94, Art. 2, november 14, 1994. 1995 januárjában a University La Salle Costa Rica megnyílt, a szám 73, a Lasallian világon.

Hűséges az intuíció Szent Juan Bautista de La Salle, a ULASALLE alapítása óta létrehozott iránymutatásként, a felsőfokú oktatást nyújtó szolgáltatások magas tudományos erő, szigorú betartása az emberi értékeket, amelyek alapján a szolgálat szellemét, és együttműködés. Arra törekszik, hogy az emberi méltóság az egyes képzés révén való felkészülést képes szakemberek, hogy a racionális és kritikus, tudatos transzcendens méltóságát az ember ítéletek.

Ösztönzi a tanulókat a mély technikai és emberi formáció szerint Lasallian karizma, hogy ezek az elvek szolgálnak, amikor végzős végrehajtani egyetemi mottó: „Tanulj, hogy szolgálja.” Internálódó és élő Lasallian értékek elengedhetetlen része identitásunk, és vezet bennünket, hogy megtapasztalják egy erős tartozás érzését olyan intézmény, amelynek célja a Saint Juan Bautista de La Salle a szerves növekedés és fejlődés minden egyes ember, különösen a szegények a társadalom peremére szorult, a legkevésbé kedvelt, a kizárt.

Azt akarjuk, hogy rendezze a tanuló közösség, ahol a diákok a középpontjában a folyamat, és a figyelmünket, és vivencian kapcsolatai testvériséget vannak. Ennek elérése érdekében a hangsúlyt kell összpontosítania minőségű minden szolgáltatásainkat.

MISSION

Vonat hozzáértő szakemberek egyetemi szinten képes gondolkodni, cselekedni, úgy érzi, egy értékrend, egy elképzelés a szolgáltatás és mély demokratikus hivatása az átalakulás a valóság.

VISION

Mivel egy egyetem humanista és újszerű megoldás a komplex gondolkodás, és figyelembe véve a dolgozó emberek és a szakemberek.

MISSION megfelel a mai AZ LASALLIAN OKTATÓK A 86768 (vallási, papok és világiak) együttműködve DOLGOZÓ 80 országban, és elérte 946.698 diák.

San Juan Bautista De La Salle az alapítója az Institute of Brothers a keresztény, Patron Keresztény Pedagógusok iskolák. Ez volt az első szervezett tanárképző központok, oktatási iskolák bűnözők, a műszaki iskolák, középiskolák modern nyelvek, a művészetek és a tudományok. Munkáját gyorsan elterjedt Franciaországban, és a halála után az egész világon. 1950-ben, mert az ő élete és írásai ihlették, megkapta a címet védőszentje dolgozók az oktatás területén. Juan Bautista megmutatta, hogyan kell tanítani és gondozása a fiatalok, hogyan kell kezelni a hiányosságokat és gyengeségeket együttérzéssel, hogyan kell segíteni, gyógyítani és erősíteni.

Összességében az Lasallian Intézet 1049 iskolák világszerte. A változatosság a munkálatok egyértelmű: Az általános iskolák, középiskolák, magasabb a tanárok és hitoktatók, műveltség, a nem formális oktatás, lelkipásztori központok, támogató csoportok, ifjúsági, bentlakásos iskolák, mezőgazdasági iskolák, művészeti iskolák és a kereskedelem, műszaki iskolák, árvaházak, rehabilitációs otthonok, rádió-oktatási.

„Az iskolák és intézmények Lasallian bárki, aki szeretne hasznot hozzanak. Tanítványai származik minden kultúra és vallás. "

Lasallian küldetése: emberi és keresztény nevelés. A közös küldetése.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Spanyol

Képzések
Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: