Middle East Technical University Northern Cyprus Campus

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kiválasztása egyetem egy fontos döntés, hogy lesz maradandó következményei az egész életen át. A rangos METU Diploma, hogy fontos átjáró mind a szakmai karrier és / vagy posztgraduális tanulmányokat a világ vezető egyetemek, biztosan jelentős hatással az életére és a pályaválasztás. Alázattal megosztani, hogy METU / ODTU elérte újabb jelentős eredmény az egyetemi rangsorok. UK alapú QS World University Rankings by Subject nemrégiben bejelentette a World University Rankings by Subject 2015, ahol METU / ODTU közé TOP 100 A legtöbb Engineering tantárgyak. Így METU / ODTU az első és egyetlen török ​​egyetemi közé tartozott a 100 legjobb egyetem.

Létrehozása óta az ankarai 1956-ban, az egyetem volt az évek során képzett ezer külföldi hallgatók mellett a százezer nemzeti öregdiákok. 2005-ben METU létrehozott egy új campus Észak-Cipruson néven közel-keleti Műszaki Egyetem Észak-Ciprusi Campus (METU NCC) egy koncentráltabb nemzetközi misszió.

METU Észak-Ciprus Campus csatlakozik a fő campus Ankara minden tudományos és adminisztratív ügyeit. Minden szakon METU NCC hagyja jóvá a METU szenátus, és ugyanolyan minőségi előírásoknak a főépületben Ankarában.

Az oktatás mindkét METU egyetemen az angol és a hitel órás rendszert alkalmazunk. Tanév kezdődik szeptemberben és két félév végződő június közepén, valamint egy opcionális nyári ülésszakán. A diákok elismerte, hogy mind ősszel és tavasszal félév.

Időtartam egyetemi tanulmány négy tanulmányi év (nyolc félév) minden egyetemi szakon és két év (négy félév) a mester programok.

Tandíj lemondást ösztöndíjakat sikeres pályázók részére felajánlott a graduális programokra pályázó eredmények / pontszámok jelentősen magasabb, mint a minimális alkalmazásához szükséges, takarja le 25%, 50%, 75% és 100% -a tandíjat.

Ami a Mester programok pályázók: két alapvető formája pénzügyi támogatás METU NCC képes nyújtani a végzős hallgatók; első olyan ösztöndíj (amely részben vagy egészben fedezi a tandíjat); és a második a Asszisztensek (amelyek bért asszisztensi munkát és / vagy további előnyöket.

Mivel egy állami egyetem, az oktatás költségeit - akár nemzetközi diákokon is támogatott; Ezért a tandíj rendkívül költséghatékony és versenyképes.

METU NCC campus található, körülbelül 50 km-re nyugatra Lefkoşa (Nicosia), és épül egy csodálatos dombon, melynek területe 339 hektár (137 hektáros). Amellett, hogy a state-of-the-art oktatási és infrastrukturális, METU NCC minden kényelmi high-tech információs szolgáltatások, mint például a digitális könyvtár, széles körű hozzáférés a számítástechnika, a nagy sebességű internet és kábeltévé. Beltéri és kültéri sportolási lehetőségek, a Kulturális és Konferencia Központ, cafeteria, bevásárlóhely számára tetszetős körű társadalmi, kulturális és sportlétesítmények az oktatók és hallgatók.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

Bachelor Of Engineering Aerospace Engineering

Campus Nappali 8 félév February 2018 Ciprus Észak-Ciprus Törökország Ankara + 2 további

Aerospace Engineering egy mérnöki szakma területén érintett a tervezés, a gyártás, a tesztelés és a teljesítmény értékelése a levegő és a tér kézműves légköri, illetve orbitális repülést; mint például a repülőgépek, helikopterek, rakéták és műholdak. Aerospace mérnökei elveit alkalmazzák a tudomány és a technológia létrehozásához a levegő és űrjárművek és rendszerek. Ők a kutatási és fejlesztési munka ... [+]

Bachelor of Engineering Aerospace Engineering Aerospace Engineering egy mérnöki szakma területén érintett a tervezés, a gyártás, a tesztelés és a teljesítmény értékelése a levegő és a tér kézműves légköri, illetve orbitális repülést; mint például a repülőgépek, helikopterek, rakéták és műholdak. Aerospace mérnökei elveit alkalmazzák a tudomány és a technológia létrehozásához a levegő és űrjárművek és rendszerek. Ők kutatási és fejlesztési munka, hogy hozzon létre új levegő és a tér kézműves tervezzen azok részletes tervrajzát és nyilvántartást vezet a teljesítmény a jövőben is tesztelni és ellenőrizni a tervezett prototípusok, hogy megbizonyosodjon arról, hogy működnek megfelelően a design. Aerospace Engineering program lehetővé teszi a hallgatók, hogy szakosodott négy fő tanulmányi területeken, az "Air and Space Systems": Aerodinamikai: a mérnöki fegyelem foglalkozó közötti kölcsönhatás a repülő rendszerek és a folyadék, amelyben azokat mozog. Struktúra: a mérnöki fegyelem amely tanulmányozza a tudomány erők és a nyomatékok hatnak a repülőgépek és űrhajók. Propulsion: a mérnöki fegyelem foglalkozó tanulmány a generáció a szükséges tolóerő / meghajtási mozgatni a szóban forgó jármű akár a levegőben, vagy a világűrben. Védekezés: A mérnöki fegyelem foglalkozó szabályozás és stabilitás a repülő rendszert, míg perfoming önálló küldetése, ellenőrzött módon. Bizonyos szempontból, a megértés a rendszer viselkedése / válasz miatt különböző vezérlő bemenet Aerospace Engineering Program tehát multidiszciplináris jellegű, és nagyon szorosan kapcsolódik a filozófia, gépészeti, elektromos és számítógépes mérnöki. Ma, a repülőgép-ipar a világ nagyon gyorsan növekszik, és ezt tartják az egyik fő mozgatórugója a technológia. Ennek eredményeként, az űrhajózási ágazatban Törökországban és a világ egy jelentős számú vonzó munkalehetőséget a... [-]

Bachelor Of Engineering A Számítógépes Mérnöki

Campus Nappali 8 félév February 2018 Ciprus Észak-Ciprus Törökország Ankara + 2 további

A METU NCC CNG alapképzés biztosítja a szakmai képzés Computer Engineering. A program célja az, hogy kielégítse a keresletet az BS szintű számítógépes mérnökök az ipar, az üzleti és a felsőoktatási, széles körét öleli fel területen terén a számítógépes tervezés, beleértve a programozási nyelveket, számítógépes architektúra, adatstruktúrák, algoritmusok, elmélete. .. [+]

Bachelor of Engineering Computer Engineering Számítógép Mérnökség olyan tudományág, amely termel, és terjeszti az elmélet, elvileg, a gyakorlat és a know-how-t a számítástechnika az információs korban. Ez ad okot, hogy a kritikai elemzés, tervezés, értékelés, és improvment számítástechnikai rendszerek keretében a számítógépek és az emberiség, magába minden részletét af társadalom, az ipar és a szolgáltatások. Számítógépes mérnökök tervezési módszerek és feldolgozásához szükséges algoritmusok ismerete formájában nyers adatok és információk, valamint alkalmazásokat fejleszteni, hogy hatékony és eredményes szoftver és hardver megoldásokat a problémákra létre a folyamatosan változó szükségleteit és igényeit a társadalom. Ezért számítógépes mérnökök kell tha képes gondolkodni analitikusan, kreatív és jó társadalmi kommunikáció. Ők is tisztában kell lenniük a hatásukat a társadalomban útján a termékek thya fejleszteni. METU NCC Computer Engineering Program A METU NCC CNG alapképzés biztosítja a szakmai képzés Computer Engineering. A program célja az, hogy kielégítse a keresletet az BS szintű számítógépes mérnökök az ipar, az üzleti és a felsőoktatási, széles körét öleli fel területen terén a számítógépes tervezés, beleértve a programozási nyelveket, számítógépes architektúra, adatstruktúrák, algoritmusok, elméleti számítási , adatbázisok, szoftverfejlesztés, beágyazott rendszerek, grafika, operációs rendszerek és hálózatok. Azt is foglalkozik más alapvető és támogató területeken, mint elképzelni Berendezés, e-business, intelligens rendszerek, elosztott és párhuzamos rendszerek, a tudás mérnöki, stb A készítmény a diákokat, hogy sikeres legyen az Informatikai Műszaki gyakorlatban az elsődleges cél a program. Pályakezdő lesz képes folytatni Felsőfokú Számítógép Engşneering és Informatikai Tudományos versenyképes universial alapján. A hangsúly az első két év az alapképzés van megalapozó tanfolyamok, amelyek szilárd alapot biztosítanak néhány... [-]

Bachelor Of Engineering Mérnöki

Campus Nappali 8 félév February 2018 Ciprus Észak-Ciprus Törökország Ankara + 2 további

A cél a METU NCC Civil Engineering program célja, hogy oktassák a jövő mérnökei, akik alkalmazzák az alapvető tudományos elemzésében komplex mérnöki problémák, akik kompetensek a szóbeli és írásbeli kommunikáció, és aki tud együttműködni tudományágak eltérő műszaki. Ebben a tekintetben a diplomások várható, hogy a fejlett készségek a kritikus gondolkodás, a keresés és a tanulás, ragaszkodás ... [+]

Bachelor of Engineering Építőmérnöki A misszió a METU az, hogy, termel, alkalmazni, és elősegítse a tudás és a nevelés egyének, hogy a tudás a társadalmi, kulturális, gazdasági, tudományos és technológiai fejlődés a társadalom és az emberiség. Ezt kell tenni azáltal, hogy az oktatási, kutatási, és a szociális szolgáltatások akár az egyetemes normák. Építőmérnöki a művészet és a sciency tervezés és épített környezet fejlesztését képező infrastruktúrát a civilizáció. Ebben az összefüggésben, mélyépítési magában elemzés, a tervezés, és a tudományos kutatás a különböző területeken, mint a szerkezeti mechanika, építési anyagok, geodézia, hidromechanika, vízkészletek, tengerparti és óceán, szállítás, geotechnikai, és építési menedzsment. Mindezek a tevékenységek alapja a gazdasági, biztonsági és esztétikai szempontok. METU NCC Építőmérnöki Program A cél a METU NCC Civil Engineering program célja, hogy oktassák a jövő mérnökei, akik alkalmazzák az alapvető tudományos elemzésében komplex mérnöki problémák, akik kompetensek a szóbeli és írásbeli kommunikáció, és aki tud együttműködni tudományágak eltérő műszaki. Ebben a tekintetben a diplomások várható, hogy a fejlett készségek a kritikus gondolkodás, a keresés és a tanulás, ragaszkodás etikai elvek, vezetői tulajdonságok, valamint a képes fenntartani a kölcsönhatás társadalmi környezet, amelyben élnek. A METU NCC Civil Engineering tanterv úgy lett kialakítva, és ha a jelenlegi trend a mérnöki programok, valamint az igényeinek közel-keleti országok, és tartalmaz egy sor kötelező és választható kurzusok területén a szerkezeti mechanika, vízkészletek, geotechnikai, építőanyagok , szállítás, építési menedzsment, és geodéziai. Jelenlegi állapotában az építőipar mutatja, hogy a mérnökök képesnek kell lennie arra, hogy működjenek együtt, és a más kultúrákkal. Regionális, nemzeti, és nemzetközi kérdések... [-]

Bachelor Of Engineering Vegyészmérnöki

Campus Nappali 8 félév February 2018 Ciprus Észak-Ciprus Törökország Ankara + 2 további

Vegyészmérnöki igényel egy erős háttérrel rendelkező alap, matematikai, mérnöki tudományok és készségek, valamint a környezeti, társadalmi és etikai tudat. A tananyag célja, hogy oktassák a jövő nemzedék vegyészmérnök akik jól felszerelt, minden ezeken a területeken. A diákok egy erős háttérrel a kémia és a mérnöki képzések, mint például a szerves és ... [+]

Bachelor of Engineering vegyészmérnök A vegyészmérnök él az ő / ő háttérben a kémia, a fizika, a matematika és a biológia együtt készségek a mérnöki és informatikai tudományok. Egy vegyész, a kapcsolódó szakmai, általában érdeklődnek a viselkedése és a szintézis a vegyi anyagok és a munka kis mennyiségben a laboratóriumban gazdaságosan előállítani termékeket nagy mennyiségben. A felelősség a vegyészmérnök jellemzően a következőkből áll: Megvalósíthatóságának értékelése a folyamat, hogy készítsen egy kémiai vagy termék Kiválasztása és tervezése feldolgozó berendezések Működési, monitoring és ellenőrzési termelés Felkészülés receptek, mennyiségek meghatározásánál kell keverni, és súlyosbítja Minőség-ellenőrzés biztosítva a kiváló minőségű termék Hatékonyságának ellenőrzése a folyamat; eljárások fejlesztése Ügyvezető vegyipari vállalatok Marketing és értékesítési vegyi termékek METU Észak-Ciprus Vegyészmérnöki Program Vegyészmérnöki igényel egy erős háttérrel rendelkező alap, matematikai, mérnöki tudományok és készségek, valamint a környezeti, társadalmi és etikai tudat. A tananyag célja, hogy oktassák a jövő nemzedék vegyészmérnök akik jól felszerelt, minden ezeken a területeken. A diákok egy erős háttérrel a kémia és a mérnöki képzések, mint például a szerves és fizikai kémia, termodinamika, alapműveletek és a reakció tervezés. Ezzel a alapján azt mérnökök képzése, akik képesek a tervezés, működési, felügyeleti és fenntartása vegyi üzemekben. Amellett, hogy erős technikai háttérrel, sok tanfolyamok nagyra hangsúlyozni kell a környezeti tudatosságot, etikai felelősség és a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági kérdésekkel. A program lehetővé teszi a diákok szakosodott két koncentráció területeken: Vízépítési (terület) és a Chemical Product Engineering (B terület). Erőforrások Műszaki sáv áll rendelkezésre minden alkalommal, míg a kémiai erőforrások Műszaki sáv nyitott száma alapján a diákok, hogy... [-]

BSc Elektromos és Elektronikai Mérnöki

Campus Nappali 8 félév February 2018 Ciprus Észak-Ciprus Törökország Ankara + 2 további

Köszönhetően a vezető szerepet a fejlesztése és alkalmazása a tudomány és a technológia, Elektromos-Villamosmérnök egyik leggyorsabban változó és fejlődő területe a mérnöki. Kezdve elektromágneses mező elmélete mikrohullámú áramkör és antenna tervezés, alapvető elektromos áramkör vizsgálati módszerek nagyszabású áramkör tervezés, digitális rendszer kialakítása a kommunikációs technológiák ... [+]

BSc Elektronikai Mérnöki Köszönhetően a vezető szerepet a fejlesztése és alkalmazása a tudomány és a technológia, Elektromos-Villamosmérnök egyik leggyorsabban változó és fejlődő területe a mérnöki. Kezdve elektromágneses mező elmélete mikrohullámú áramkör és antenna tervezés, alapvető elektromos áramkör vizsgálati módszerek nagyszabású áramkör tervezés, digitális rendszer kialakítása a kommunikációs technológiák, az erősáramú elektronika nagyfeszültségű és villamosenergia-rendszer alkalmazások, a szimbolikus logika, a mesterséges intelligencia és orvosbiológiai mérnöki mikroelektronika, ezen a területen a mérnöki szintetizálja jól megalapozott elméletek feltörekvő nagy harmónia és kreativitás annak érdekében, hogy létrehoz megoldások és termékek ágazatokban olyan változatos, mint az energia, az egészségügy, az űrtechnológia és a védelem. METU NCC Elektronikai Mérnöki Program A cél a METU NCC EEE Program az, hogy egy modern oktatási lehetőséget minden területén Elektronikai Mérnöki. Diákok, mind nemzeti, mind nemzetközi, lesz műszaki szakemberek is elismert kutató és vezetői képességeinek, kreatívan és hatékonyan, és azért, hogy az élethosszig tartó tanulás elveinek. A hallgatók nem csak szert alapos ismerete alapvető tudomány, mint a matematika, a fizika és a kémia, de ők is ki fog fejleszteni határozott fogalmai közgazdasági, társadalomtudományi és bölcsészettudományi, mielőtt szakosodott Elektronikai Mérnöki. A diákok kihasználhatják a rugalmasságot, a tantervi tervezés és amikor épület szilárd hátteret alaptudományok és a mérnöki tudományok. Ezek specializálódtak a számítógép, mikrohullámú áramkörök és antennák, áramellátó rendszerek és teljesítmény-elektronika vagy ellenőrzési területek elektromos és elektronikus Engineering kiválasztásával megfelelő műszaki választani. Állásajánlatok Végzett hallgatók METU NCC Elektronikai Program a munka, mint a mérnökök, kutatók vagy a vezetők bármilyen állami vagy magánszervezet működő különböző területeken, mint a digitális rendszer kialakítása és kommunikációs... [-]

BSc In Business Administration

Campus Nappali 8 félév February 2018 Ciprus Észak-Ciprus Törökország Ankara + 2 további

METU NCC Business Administration and Business Administration SUNY Program felkészítse a diákokat, hogy karriert kezelése azáltal, hogy egy nagyon széles körű oktatás. A tananyagok úgy tervezték, hogy a hallgatók, amennyiben szilárd alapokon mind a funkcionális területek of Business Administration, valamint, az alapokat a többi gazdasági és közigazgatási tudományok ... [+]

BSc in Business Administration Annak érdekében, hogy sikeres legyen, a mai vállalatok nem elégedhet meg azzal csinál, csak egy dolog is. Ezek képesnek kell lennie arra, hogy egyszerre tegye a legkülönbözőbb feladatok megfelelően. A munkát a menedzsment feladata, hogy irányítsák a vállalkozás ezeket a tevékenységeket és segítsen a cég kihasználja az erőforrásokat, hogy elérje célját. Meg kell megközelíteni felmerült problémák belül ez a folyamat több szempontból, és figyelembe veszi minden hatásának azokról a határozatokról, míg ugyanabban az időben követi nyomon a változó körülményekhez. Annak érdekében, hogy sikeres legyen az állásukat, a vezetők kell rendelkeznie, nagyon széles körű tudás széles spektrumát területeken, és ezen felül, szükség speciális ismereteket néhány a funkcionális területek of Business Administration. Ez a feladata a tekintélyes Business Administration program a diplomásokat, hogy sikeres lesz ebben a környezetben. METU NCC Business Administration and Business Administration SUNY Program felkészítse a diákokat, hogy karriert kezelése azáltal, hogy egy nagyon széles körű oktatás. A tananyagok úgy tervezték, hogy a hallgatók, amennyiben szilárd alapokon mind a funkcionális területek of Business Administration, valamint, az alapokat a többi gazdasági és közigazgatási tudományok. Emellett számos választani lehetővé teszi a diákok elmélyítsék tudásukat számos területen, hogy úgy döntenek. Ennek eredményeként a diplomások a program jól felszerelt kezelésére sokféle kérdés találkozni fognak a jövőbeli sikeres vezetők. Állásajánlatok Pályakezdő ezek a programok jó lesz jelöltek dolgozni, mint a vezetők egy erős háttérrel üzleti adminisztráció és szilárd alapokat minden gazdasági és közigazgatási tudományok. Ez ad nekik egy átfogó képet és erősíti, hogy képesek megérteni a gyorsan változó világban körülöttük.... [-]

BSc Közgazdász

Campus Nappali 8 félév September 2017 Ciprus Észak-Ciprus

Miután elkezdett oktatási tanévben 2004-2005, az első végzős osztály Közgazdasági Program kapták BSc fokozatot 2008-ban. [+]

BSc közgazdász ÜDVÖZÖLJÜK METU NCC ECONOMICS PROGRAM Miután elkezdett oktatási tanévben 2004-2005, az első végzős osztály Közgazdasági Program kapták BSc fokozatot 2008-ban. Azóta öregdiák, egy rövid ideig, amíg vagy az érettségi után, már találni jó minőségű munkahelyek, különösen a magánszektorban és a fogadó elfogadó leveleket vezető egyetemek, hogy folytassa a mester és doktori tanulmányait a különböző területeken, köszönhetően a jó hírű oklevelek szerint tanúsított METU garancia. Kitüntetések öregdiák mindig is a legnagyobb büszkesége. Becsüld a diákok, hozzáértő és megbecsült közgazdászok a jövőben, azokat egészen METU intézményesített felsőoktatási rendszer és hagyományosan magas színvonalú kutatás. Ez is része a oktatáspolitikát szigorúan betartja a nemzetközi szabványok a felsőoktatás, miközben követi a tudományos újdonságok figyelmesen. Mi össze a kortárs közgazdaságtan tananyag Világhírű úttörő egyetem a jól megalapozott tudományos kultúra a Tanszék a METU Ankara Campus. Magasan képzett és elég széles ahhoz, ami a méretét és mélységét, a tananyag nem csak azt teszi lehetővé, hogy a diákok sikeres posztgraduális tanulmányok, munka vizsgák, interjúk, hanem teszi hozzászokott leküzdésében leendő nehézségek fognak szembe az üzleti életben. Büszkék vagyunk generáló hozzáértő és megbízható "METU közgazdászok", akik jól tájékozott minden területén a közgazdaságtan. A BSc Közgazdász birtokában öregdiák a jele az internalizációra társadalomtudományi gondolkodás és megszerzése technikai és elemzési készségeket, amelyek szükségesek a posztgraduális képzés és az üzleti életben. Szerelve egy erős társadalmi felelősségérzetet, öregdiák képesek fejlődő elméleti és gyakorlati megoldások komplex gazdasági és adminisztratív problémákat. Tisztában vagyunk azzal, hogy sok egyetemi jelöltek és családjuk alapvető kérdéseket, mint például: Mi Economics? Miért Gazdaságtudományi? Miért Gazdaságtudományi METU NCC? Készítettünk egy... [-]

BSC Kőolaj és Földgáz Mérnöki

Campus Nappali 8 félév September 2017 Ciprus Észak-Ciprus

Kőolaj és Földgáz Engineering Program a Közel-Keleten Műszaki Egyetem (METU) - Észak-Ciprus Campus biztosít a modern oktatás, hogy a tanulók megszerezzék erős háttérrel a fundamentumok a kőolaj és földgáz mérnöki. [+]

BSC Kőolaj és Földgáz Engineering ÜDVÖZÖLJÜK METU NCC Kőolaj és földgáz GAS mérnöki program Kőolaj és Földgáz Engineering Program a Közel-Keleten Műszaki Egyetem (METU) - Észak-Ciprus Campus biztosít a modern oktatás, hogy a tanulók megszerezzék erős háttérrel a fundamentumok a kőolaj és földgáz mérnöki. Emellett növelni ezeknek a tudományos és műszaki ismeretek és a mérnöki ismeretek, a diákok arra ösztönzik, hogy megtanulják, hogyan lehet megoldást találni a nemzeti, nemzetközi, társadalmi és környezeti kérdések kapcsolatos olajipar. Célok az oktatás valamennyi üzemeltetési technikák; mint a fúrás, a termelés, és a tározó menedzsment hozataláért felszín alatti kőolaj és földgáz források és a geotermikus energiaforrások az emberi hasznosítás. Ennek célja, hogy amellett, hogy a technikai képesség, diplomások alkalmazkodni elvek életre tanulás, a környezeti felelősség és etikai tudatosság, és hogy elegendő ismerettel az egészségre és a biztonsági alkalmazottak. Nyári gyakorlat, hogy a diákok a lehetőséget, hogy létrehozza a kapcsolatot az elméleti ismeretek és a gyakorlati alkalmazások, valamint az elismerését munkakörülményeket. A fő tartalma a Kőolaj és Földgáz Műszaki oktatás a következőkben foglalhatók össze: Alapvető természettudományok és földtudomány mérnökök, A fizikai és kémiai tulajdonságainak és dinamikája kőolaj tartály folyadék (olaj, gáz és a rétegvíz), A kőzetfizikai tulajdonságai tározó kőzetek, A fúrás és a termelés a kőolaj és földgáz, A gazdaságos és hatékony kezelése a kőolaj és földgázkészletek MISSION A misszió a Kőolaj és Földgáz Engineering Program METU Észak-Ciprus Campus, hogy az oktatás a legmagasabb színvonalú területén a fúrás, a termelés és a tározó a földalatti energiaforrások. A program célja, hogy oktassák a jövő kőolaj mérnökök, akik... [-]

BSc Politológia és Nemzetközi Kapcsolatok

Campus Nappali 8 - 14 félév February 2018 Ciprus Észak-Ciprus Törökország Ankara + 2 további

A cél a Bachelor of Science fokozatot program politológia és nemzetközi kapcsolatok ösztönzése és a diákok, hogy megszerezzék az analitikai készségek kritikusan vizsgáljuk a szervezet és kifejezések a politikai hatalom, a társadalmi hatalom, a gazdasági hatalom és a kulturális hatalom, azaz a hatalmat minden emberi kifejezést ... [+]

BSc Politológia és Nemzetközi Kapcsolatok METU NCC között van egy egyedi és válasszuk a világ számos egyetem, amely egyesíti a tanulmány a politológia egyrészt és Nemzetközi Kapcsolatok másrészt a kombinált és rendszeres tanulmányi program. A cél a Bachelor of Science fokozatot program politológia és nemzetközi kapcsolatok ösztönzése és a diákok, hogy megszerezzék az analitikai készségek kritikusan vizsgáljuk a szervezet és kifejezések a politikai hatalom, a társadalmi hatalom, a gazdasági hatalom és a kulturális hatalom, azaz a hatalmat minden emberi kifejezést. Amennyiben Politológia hagyományosan foglalkozik a tanulmány a hatalom az államokon belüli és a nemzetközi kapcsolatok hagyományosan foglalkozik a tanulmány a hatalom államok között, itt a PSIR program METU NCC aggódunk vizsgálatával mindezen kifejezések a hatalom. Ennek érdekében, nem csak egyetemi hallgatók felajánlott alapítványi kurzusok Politológia és Nemzetközi Kapcsolatok ezáltal horgonyzó tudásukat mindkét hagyományok vizsgálóbizottság de arra ösztönzi, hogy vizsgálja meg és magyarázza a fejlesztés több komplex kifejezések a globális hatalom. Így az elsődleges szempont lesz a kölcsönhatás belpolitika, állami magatartás és a nemzetközi rendszer és a nemzetközi közösség, és a kérdéseket, amelyekkel ezek emelni a jövőben a nemzetközi kapcsolatok világában változó gazdaságok, a társadalmi struktúrák, technológiák, környezetek és ideológiák. Ez a célja ennek a programnak, ezért, hogy a hallgatók alapos ismerete a folyamatok és gyakorlatok, amelyek jellemzik a hatalmi viszonyok államokon belüli és államok közötti miközben bátorítja a diákokat, hogy vizsgálja meg a közös kidolgozása, a világtörténelem. Alapján alapot a tanulmány a kormány, a gazdaság és a társadalom, a nemzetközi történelem, és a politikai és társadalmi elmélet, valamint a jog,... [-]

BSc Pszichológia

Campus Nappali 8 félév February 2018 Ciprus Észak-Ciprus Törökország Ankara + 2 további

A graduális program célja, hogy megismertesse a hallgatók széles körű ismerete és az alapvető készségek a fő területeken a pszichológia. A kötelező kurzusok célja, hogy felkészítsen az alapvető ismereteket az elméleti és alkalmazott területeken, mint a társadalmi, klinikai, fejlődési, ipari / szervezeti (I / O) és egészségügyi, valamint alkalmazott módszerek pszichológiai kutatások ... [+]

BA pszichológia Dióhéjban, a pszichológia a tanulmány az elme és a viselkedés. A fegyelem ölel minden szempontból az emberi tapasztalatai alapján funkciók az agy a csoport viselkedését, fejlesztési kérdések a csecsemőkortól az időskorig, Romantikus kapcsolatok kapcsolatok a munkahelyen, a gépjárművezetők "és a pilóták döntéshozatali folyamatokban a fogyasztói döntéseket. A tudás a pszichológia átültetik a gyakorlatba a különböző kontextusokban, például a neuropszichológia laboratóriumok, mentálhigiénés klinikák, személyzeti osztályok, repülés vagy vezetés szimulátorok, idősek otthonában és óvodákban. METU Észak-Ciprus Campus Pszichológia Program A graduális program célja, hogy megismertesse a hallgatók széles körű ismerete és az alapvető készségek a fő területeken a pszichológia. A kötelező kurzusok célja, hogy felkészítsen az alapvető ismereteket az elméleti és alkalmazott területeken, mint a társadalmi, klinikai, fejlődési, ipari / szervezeti (I / O) és egészségügyi, valamint alkalmazott módszerek pszichológiai kutatások. Amellett, hogy a szükséges tanfolyamokat, hallgatók teljes 15 választható kurzusok. Ezek közül nyolc tanfolyamok megyei pszichológia kurzusról, amelyek célja, hogy a hallgatók mélyreható ismereteket saját érdeklődési területe a pszichológia. Egyéb választani törekednek arra, hogy megismertesse a hallgatókat más tudományágak szorosan kapcsolódó pszichológia (pl közgazdaságtan, a szociológia és a filozófia), valamint a fejlődő készségek olyan területeken, mint a képzőművészet és az idegen nyelvek. Azáltal, hogy egy széles spektrumú választható kurzusok, egyetemi programra ad lehetőséget a diákoknak, hogy utat nyitni különbözőképpen specializálódtak pszichológus posztgraduális, valamint, hogy megismerkedjenek az interdiszciplináris jellegét pszichológia. Állásajánlatok A végzettek a bachelor program a munka a különböző beállításokat mindkét kormány és a magánszektor: kórházak, személyzeti osztályok, reklám cégek, tanácsadó központok (egészségügyi központok egyetemeken), kutatóintézetek, óvodák, szociális otthonokban,... [-]

BA

BA Angolt, Mint Idegen Nyelv

Campus Nappali 8 félév September 2017 Ciprus Észak-Ciprus

Angolt, mint idegen nyelv (TEFL) magában foglalja a tanítás angol egyének, általában a saját országukban. A kereslet a EFL (angol mint idegen nyelv) tanárok hatalmas hazai és nemzetközi szinten, és a munkaerőpiacon elég versenyképes. [+]

BA angolt, mint idegen nyelv ÜDVÖZÖLJÜK METU NCC angolt mint idegen nyelvű képzés Angolt, mint idegen nyelv (TEFL) magában foglalja a tanítás angol egyének, általában a saját országukban. A kereslet a EFL (angol mint idegen nyelv) tanárok hatalmas hazai és nemzetközi szinten, és a munkaerőpiacon elég versenyképes. A jó tanár a tudás, szakértelem és gyakorlati know-how-t, hogy tanítsa a hallgatók eltérő igényeit és érdekeit EFL. METU Észak-Ciprus Campus TEFL Program A BA Program angolt mint idegen nyelv biztosít a hallgatók számára lehetőséget, hogy bővítse és finomítják az angol nyelv ismerete, és felvértezi őket azokkal az eszközökkel és forrásokkal segítse a saját hallgatók tanulási angolul. TEFL a diákok megtanulják a legjobb gyakorlatot a tervezési, oktatási és értékelése a második nyelv tanítása és lehetőséget kapnak arra, hogy megfigyelik, hogyan ezeket a gyakorlatokat hajtanak végre a helyi iskolákban. Ahhoz, hogy néhány, a szükségletek globalizáció, a diákok is kapnak széles választéka tanfolyamok különös figyelemmel a szakirodalom és a humán tudományokat. A legtöbb ilyen kurzusok is nyitva áll az érdekelt hallgatók más programok a METU Észak-Ciprus campus, amely biztosítja számukra a lehetőséget, hogy tanulmányozza a humán és átfogják tudományágak közötti képességfejlesztő kritikus és szellemi elkötelezettség. Diákok is figyelembe tanfolyamok a második idegen nyelv, amelyen tanulni, hogy aktívan használják a kommunikáció, és megszerezni vagy megerősíteni a tudás más területeken. MISSION Összhangban a misszió és az alapelvek a Közel-Kelet Műszaki Egyetem - Észak-Ciprus Campus, a tanítás angol mint idegen nyelv program célja, hogy tájékoztassa és a vonat képzett tanárok egy kiváló angol nyelvtudás, kritikus oktatási és gondolkodási... [-]

Kapcsolat
Cím Mercin 10
Kalkanlı- Güzelyurt 99738, Turkish Republic of Northern Cyprus
Honlap http://apply.ncc.metu.edu.tr/enter/9
Telefon +90 392 661 2107/09/10