Hivatalos Leírás

A föiskola

Internapa College egy magán felsőoktatási intézmény, amelyet az Oktatási Minisztérium nyilvántartásba vett

A megfelelő főiskola megválasztása néha meghökkentő lehet. Az alábbiakban bemutatjuk Önöknek a kollégium sajátos jellemzőit, amelyek segítenek eldönteni, hogy ez a legjobb megoldás az Ön számára, és mire számíthat arra, hogy magasabb szintű képzettséget szerezzen az Internapa College kiválasztásával.

Akkreditált programok
 • Az akkreditált programjaink segíthetnek abban, hogy krediteit a világ bármely egyeteme felé átadja
Ár-érték arány díjak
 • A hallgatóknak nyújtott szolgáltatások és szolgáltatások alapján rendkívül versenyképes egyetemi díjcsomagot kínálunk.
Jó hírű gyakorlatok
 • Éves állásbörzeünk vonzza a jól ismert vendéglátóipari és idegenforgalmi szervezeteket, ahol a hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy tapasztalatokat szerezzenek az ipar vezetőitől.
Ideális helyszín
 • Két fő európai turisztikai célpont között található: Ayia Napa
Átadási lehetőségek
 • A vezető egyetemekkel fenntartott szoros partnerségünk révén a diplomások időt és pénzt takaríthatnak meg.

Küldetés

Üzenet az ügyvezető igazgatótól

Az INC küldetése az, hogy tovább fejlessze felsőoktatási kollégiumát azáltal, hogy elősegíti a tanulási környezetet, ahol a hallgatók, a karok, a személyzet és az érdekelt felek etikusan törekszenek céljaik elérésére és társadalmi felelősségvállalásuk teljesítésére. Az INC-nál minden erőfeszítést arra törekszünk, hogy személyes támogatást nyújtsunk a hallgatóknak ahhoz, hogy tudományos, szakmai és társadalmi szempontból kiemelkedjenek a mai és a jövő számára.

Az INC küldetése hét központi elemre épül:

 • Kivételes tanulási környezet
 • Kar és hallgatói fejlesztés
 • Szakmai eredményesség
 • Multikulturális integráció és sokféleség
 • Integritás és őszinteség
 • Az élethosszig tartó tanulás
 • A vállalati társadalmi felelősségvállalás
Filozófia

Az INC célja az egyéni képességek fejlesztése, az emberi kapcsolatok erősítése, a közösség jólétének fokozása és a tudatosság fejlesztése, a sokszínűség, mint megújulás és vitalitás forrása.

Mivel az akadémiai szabadság mint irányadó elv, az INC programjai az amerikai és az európai oktatási szabványokon alapulnak, és a hallgatók számára változatos transzfer lehetőségeket kínálnak.

Az INC-nál az értékelés és az adaptáció alapvető eszköz az oktatás minőségének, hatékonyságának, valamint a folyamatos fejlesztésnek és növekedésnek az elérésében.

célok

A Kollégium stratégiai céljai irányítják az intézmény jövőbeni fejlesztésére vonatkozó döntéseket.

"Az INC fő célja a tudás átadása, az igazság és az őszinteség elérése, valamint az intellektuális és erkölcsi fejlődés ösztönzése."

 • Minőségi programokat kínálni, amelyek integrálják a szabad művészetet és a tudományt, a szakmai felkészítéssel.
 • A hallgatók felkészítése a multikulturális környezetben való hatékony működésre.
 • Az akadémiai cél elérése oktatás, tudományos tevékenység, elemzés, vita, tanulmány és szolgáltatás révén.
 • Képzett karok kiválasztása és megtartása, valamint fejlesztésük támogatása.
 • Az oktatási programok támogatása megfelelő emberi, fizikai és pénzügyi források révén.
 • Pénzügyi alkalmasság az intézmény jövőbeni növekedésének támogatására.
 • Ötletek inkubátorokként való fellépése, valamint Ciprus általános fejlődését és jólétét támogató programokon keresztül hozzájárul a társadalomhoz és az üzleti közösséghez.
 • Elismert, mint megalapozott akkreditált felsőoktatási intézmény, amely számos akadémiai és szakmai programot kínál.

120336_pexels-photo-1595391.jpeg

Az InterNapa áttekintése

Profilunk

Internapa College egy magán felsőoktatási intézmény, amelyet az Oktatási Minisztérium nyilvántartásba vett

Internapa College 2003-ban alakult mint G. Takkas Oktatási Főiskola, hogy széles körű, liberális és modern alapon kínáljon felsőoktatást, és mindenki számára nyitva áll, nemi, vallási vagy faji megkülönböztetés nélkül. 2007-ben a Kollégium a térség modern felsőoktatási intézményévé Internapa College megváltoztatta nevét „ Internapa College ” -ra (INC), hogy szorosabban azonosuljon a szélesebb földrajzi térséggel.

A Főiskola akkreditált programokat kínál vendéglátásban

helyiség

Internapa College két közvetlen közelben, Marthelenioban és Yiorkiosban található, amelyek az akadémiai és az adminisztratív tevékenységeket támogatják.

Marthelenio

A főépület, a Marthelenio épület kari irodákból, egyetemi osztályokból, előadótermekből, konyhai laboratóriumból, számítógépes laboratóriumból, személyi segítő munkások laboratóriumából, valamint az étkezdeből és az oktatási étteremből áll.

Felszerelés

A főépület, a Marthelenio épület kari irodákból, egyetemi osztályokból, előadótermekből, konyhai laboratóriumból, számítógépes laboratóriumból, személyi segítő munkások laboratóriumából, valamint az étkezdeből és az oktatási étteremből áll.

* Egy további emelet van az építési folyamatban, amely 1100 hallgatóra fogja bővíteni kapacitását.

Yiorkios

Az újonnan felújított Yiorkios épület 100 méterre található a Marthelenio épületétől, és a földszinten a könyvtár, az első emeleten pedig az ügyvezető igazgató irodája, a beszámolók és a befogadók állnak.

Könyvtár

A könyvtár oktatási környezetünk jelentős része, nyitva áll a hallgatók, oktatók, a Főiskola tagjai, valamint a helyi közösség előtt. A könyvtárat teljes munkaidős könyvtáros foglalkoztatja, aki képesített és tapasztalattal rendelkezik a könyvtár üzemeltetésében, és rendelkezik a tanulási és kutatási, valamint a számítógépes / internet-hozzáférési területtel.

Több mint 5000 könyvet és folyóiratot foglal magában, amely minden hallgató és oktató számára könnyű hozzáférést biztosít az információkhoz. Az összes könyvet a Dewey decimális osztályozási rendszer szerint rendezzük, és egy speciálisan elkülönített számítógépes hálózat támogatja. Az egyes könyvek bibliográfiai adatait az ABEKT könyvtári szoftverbe kell beírni. A könyvtár hozzáférhet az elektronikus adatbázisokhoz, amelyek további forrást jelentenek az online kutatáshoz, lehetővé téve az oktatók és a személyzet számára, hogy számos folyóiraton felülvizsgált cikkekhez hozzáférjenek.

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

A kollégium helye

A Ciprusi Köztársaság a Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigete, keleti részén található. Ciprus 2004 óta az Európai Unió tagállama. Ez egy kozmopolita ország, amely gazdag történelemmel fekszik az európai kultúrában. Aphrodite-sziget, mint ismert, földrajzi helyzetben van három kontinens: Európa, Ázsia és Afrika között.

A Főiskola a sziget keleti részén, Sotira községben található, nagyon közel a két legnépszerűbb európai turisztikai célponthoz, Ayia Napahoz és Protarashoz. Ez a hely ideálisvá teszi a vendéglátás menedzsment, a gasztronómiai művészetek és az üzleti adminisztráció tanulmányait. A főiskola hallgatóinak további előnye, hogy nyáron gyakornokokat folytathatnak a jól ismert szállodákban és éttermekben.

Főiskolai szállás

A hallgatói szálláshely Ayia Napában található, élénk környezetet kínálva a hallgatóknak itt töltött tanulmányaik során. Számos buszjárat található az egyetemre, körülbelül harminc perc alatt.

120608_pexels-photo-Cyprus1.jpeg

Miért Ciprus?

Gyönyörű időjárás - egész évben

Ciprus kellemes mediterrán éghajlatot élvez, száraz nyarakkal május-októberben, enyhe tél pedig december-februárban. A nyár meleg, hőmérséklete eléri a 32-38 ° C-ot, felhőtlen égbolt és tengeri szellő kellemes légkört teremt a part menti területeken. A téli hőmérsékletek a nap folyamán 12-18 ° C körül mozognak.

Főbb turisztikai rendeltetési hely

Ciprus, mint egy sziget partvidékkel körülvéve, és tengerpartjai mindegyike sajátos rendkívüli egyedi tulajdonságaival meghökkent. Ciprus Európa egyik vezető turisztikai üdülőhelye, így tökéletes helyszín a vendéglátás területén folytatott tanulmányokhoz

Biztonság

Egy közelmúltbeli felmérés szerint Ciprus a világ egyik legbiztonságosabb megyéje. Különösen az egyik legalacsonyabb a bűncselekmények aránya, és a rendőrség tekintetében a legjobb adatok egyike.

Oktatási szint

Ciprus magas szintű oktatást kínál, a felsőoktatás és a programok minőségével Cipruson, amelyet a ciprusi felsőoktatási minőségbiztosítási és akkreditációs ügynökség biztosít. Az Ügynökség követi az európai szabványok és iránymutatások eljárásait, valamint értékelési és akkreditációs kritériumait, amelyek az Európai Minőségbiztosítási Hálózat (ENQA) követelményei.

Élvezze a tanulmányait (és a ciprusi időt)

Előzmények: Ciprus története és kultúrája a legrégebbi a világon. A régészeti ásatások kb. 9000 évvel ezelőtt nyúlnak vissza. A sziget gazdag kulturális tája több száz régészeti lelőhelyet foglal magában, amelyek az egész szigeten szétszóródtak, képviselik a sziget fejlődésének különböző történelmi időszakát.

Megélhetési költségek: Cipruson a megélhetési költségek viszonylag alacsonyak, az árak sokkal alacsonyabbak, mint a legtöbb észak-európai országban. Ciprus magas életszínvonalat kínál megfizethető áron. A szállás ára az Ayia Napa körzetben található hallgatói szálláshelyekben nagyon megfizethető.

Történelem

Ciprus története és kultúrája a legrégebbi a világon. A régészeti ásatások kb. 9000 évvel ezelőtt nyúlnak vissza. A sziget gazdag kulturális tája több száz régészeti lelőhelyet foglal magában, amelyek az egész szigeten szétszóródtak, képviselik a sziget fejlődésének különböző történelmi időszakát.

A megélhetési költségek

Cipruson a megélhetési költségek viszonylag alacsonyak, az árak jóval alacsonyabbak, mint a legtöbb észak-európai országban. Ciprus magas életszínvonalat kínál megfizethető áron. A szállás ára az Ayia Napa körzetben található hallgatói szálláshelyekben nagyon megfizethető.

Ciprusi vendéglátás

A ciprusi vendégszeretet ugyanolyan híres, mint a sziget napja és tengere. A ciprusi emberek természetüknél fogva meleg és szerető emberek, amelyek azonnal hatással vannak a ciprusi látogatókra; a légkör mindenhol pihentető és barátságos. A ciprusi emberek nagyon angolul beszélnek, így az emberek megismerése mindig könnyű.

120609_pexels-photo-Cyprus.jpeg

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Internapa College

A program célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa a szélesebb vendéglátási és idegenforgalmi ágazatban szükséges tudományos, szakmai és vezetői kompetenciákat. A hallg ... [+]

Program célja

A program célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa a szélesebb vendéglátási és idegenforgalmi ágazatban szükséges tudományos, szakmai és vezetői kompetenciákat. A hallgatókat kreatív tanulási és vállalkozói környezetnek kell kitenni annak érdekében, hogy erős vezetői tulajdonságokat és vendégszeretet-orientált szakmai kultúrát fejlesszen ki. A program ösztönzi az akadémiai alapelveket a reflektív tanulás és a kritikus gondolkodás révén az elméleti és szakmai kurzusokon, és inkubátorként támogatja a hallgatókat a multidiszciplináris megközelítések alkalmazásában a menedzsmentben, a problémamegoldásban, a hatékony döntéshozatalban és a bevált üzleti gyakorlatokban. A szakmai gyakorlatokkal és a munkatapasztalattal együtt a program lehetőséget kínál a hallgatók számára a szakmai hálózatépítésre a jövőbeli karrierjük előmozdítása érdekében. A diplomások elvárják, hogy felvegyék őket felügyeleti / vezetői pozíciókba, és a vendéglátás és az idegenforgalom területén működő különböző szervezetekben dolgozzanak.... [-]

Ciprus Sotira
Október 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
E304
5390 Sotira, Famagusta, Ciprus