Cyprus West University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Cyprus West University 2015-ben hozták létre, Észak-Cipruson található. Felsőoktatási intézményként Ciprus kortárs szempontját szimbolizálja, amely a Földközi-tenger történelmi és kulturális központja.

Az egyetemen 8 program van (4 kar és 1 iskola), amelyek egyetemi diplomákat kínálnak. Az utasítások török és angol nyelven készültek. Ezen felül az Angol Előkészítő Iskola elérhető azoknak a hallgatóknak, akiknek fejleszteniük kell angol nyelvüket. Az egyetem számos szolgáltatást nyújt, például hallgatói fejlesztési és tanácsadási központot, egészségügyi központot, pszichológiai tanácsadási és tanácsadási központot, iskolabuszt, könyvtárat és számítógépes laboratóriumokat. Ezek a szolgáltatások lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek és sok kultúrát megismerjenek.

A valós életre és az ágazatra összpontosító oktatás

Az üzleti világ és a hallgatók a valós élethez közelebb álló oktatást akarnak.

Növeli a hangsúlyt az egyetemeken folytatott gyakornoki munkákra és projektekre, és növeli a co-op programok számát, amelyek ötvözik a munka és az élet oktatását.

Nemzetközivé vált oktatás

Tekintettel a nemzetközi tapasztalatok fontosságára a globális világban és a hallgatók mobilitásának növekedésére, a Cyprus West University új kölcsönös kapcsolatokat alakít ki a külföldi intézményekkel és más egyetemekkel, a kölcsönös nyereségszerzés elve alapján, hogy támogassa a csereprogramokat és két vagy három partnerprogramot valamint duális kurzusok, kisebb programok.

Individualizált oktatás

Cyprus West University különféle képzési programokat kínál kettős, kiskorú, csere, kettős oklevélből és sok választható kurzusból, amelyek segítenek a hallgatók személyes kompetenciájuk és képességeik fejlesztésében. A jövőben ezen alternatív programok minősége és mennyisége remélhetőleg növekedni fog az új generáció igényeinek megfelelően.

A bizonyítványok és kitűzők fontossága a diploma helyett

Ma és a jövőben az intézményeket kompetencia és készségek alapján fogják felvenni a „klasszikus egyetemi diploma” helyett. Növekszik azoknak az intézményeknek a száma, amelyek jelvényeket és igazolásokat állítanak elő, és az oktatást kis csomagokra kell osztani. Például egy „számítógépes mérnök” keresése olyan vállalkozás számára, amely iPhone vagy Android alkalmazást kíván kifejleszteni, nem oldja meg a problémát. A megkülönböztető egyetemi hallgató másképp teszi a világot.

Vállalkozókra koncentrált képzési program

A világszerte a munkanélküliség nagyon kritikus (körülbelül 3 milliárd ember akar dolgozni, de csak 1,2 milliárd ember dolgozik.)

A fejlődő országokban évente meg kell teremteni a foglalkoztatási lehetőségeket. Például országunk számára évente 750 ezer új munkalehetőséget kell létrehozni. Ennek egyetlen módja a magas hozzáadott értéket képviselő techno-kezdeményezések létrehozása. Az egyetemeknek vállalkozókat és kutatási projekteket kell megcélozniuk.

Edzési modell időfolyadékkal

Jelenleg szigorú akadémiai naptár készül. A szeptemberben indult képzés 14 hétig terjed, minden program 8 félév tart.

A jövőben a hallgató az ütemtervének megfelelően bármikor (félév, nap és idő) vehet részt a kurzusokon és a vizsgaon. Mindenki képes lesz arra, hogy hosszabb ideig vagy 3 vagy 2,5 év alatt szerezzen alapképzést.

A programok megoszthatósága és hordozhatósága

Egy tipikus egyetemi program 240 kreditből áll ugyanabból az egyetemből. A jövőben azonban a hallgató az első évet az A egyetemen, a második évet a B egyetemen és a második félévben csereprogrammal töltheti be az európai C egyetemen.

Harmadik év második félévétől kínai D egyetemen, negyedik évében pedig Kanadában vagy Dubaiban tanulhat. Utána posztgraduális programot végezhet az ötödik évben New Yorkban. (Az oktatás öt egyetemen, 3 kontinensen és 7 egyetemen végezhető el.)

Az egyetemek és a programok közötti átmenet és koherencia biztosítja a legideálisabb oktatási modelleket a jövőben, és csökkenti a fejlődő és fejlett országok hajlandóságát.

Hibrid és új kurzusmodellek

A többször regisztrált nyílt online tanfolyamok egyre népszerűbbek. Sok egyetem kezdte elkedvezni a hibrid modelleket, ahol az on-line és off-line rendszereket a tantárgy és a tantárgy szempontjából különféle arányokban keverték össze. Az oktatás modelljében a tantárgy az órát megelőzően a kognitív rész könnyebb részét az off-line rendszerre, a nehezebb részét pedig a tantárgyra helyezi, és a tanárok szerepét inkább mentorré, mint előadó. A jövőben várhatóan hatékonyabb felhasználásra kerülő, kiváló minőségű video-közvetítések és hologramok új dimenziókat adnak az egyetemek oktatásához.

A jövőben több online képzést, több átfordított képzést, több hibrid tanfolyamot és gyakoribb kurzusokat fogunk látni. Egy csodálatos derű birtokolta a teljes lelkem, mint ezek a tavaszi édes reggel, amelyet teljes szívemmel élvezem. Egyedül vagyok, és érzem a létezés varázsa.

CWU Campus

Campus egy túra célja a leendő hallgatók számára. Látni fogja, hogy az egyetemünk miként szereti a létesítményeket, a hallgatókat és az életét ezen az egyetemen. Találkozzon felvételi képviselőinkkel, hogy többet megtudjon a programjainkról és döntsön el, mi a legmegfelelőbb az Ön számára.

Oktatási perspektívánk

A vállalkozók, nem pedig államok vagy nagyvállalatok engedik meg a világnak, hogy kilábaljon a gazdasági válságból, amelybe beleesett. De ahhoz, hogy sikeres vállalkozó legyen, a hallgatóknak magasan képzetteknek kell lenniük és felismerhető személyiségeket kell létrehozniuk a tudományos világban. Egyes egyetemi diplomások hajlandóak folytatni személyes karriert, míg mások kezdeményezéseket kezdeményezhetnek mások számára munkahelyteremtésre. Az egyetemi oktatás célja azonban meghaladja a munkakeresés vagy az üzleti vállalkozás megkezdésének korlátozott határait, és magában foglalja a hallgatóknak az igazság, a személyes fejlődés és az új láthatár felfedezésében való kutatásának segítését.

Az értékeink

A Cyprus West University alapvető értékei, hogy hozzájáruljanak a szociális jóléthez olyan demokratikus, részvételen alapuló és projekt-alapú ismeretek felépítésével, amelyek tiszteletben tartják a hiedelmeket és a sokféleséget. Minden társadalmi részvényesével fenntartott kapcsolatában a Cyprus West University átlátható, elszámoltatható, tiszteletteljes, rugalmas és kétirányú kommunikációt fogad el. Cyprus West University , időtől és körülményektől függetlenül, támogatja a tudomány és a technológia felsőbbrendűségét, az oktatási és képzési tevékenységek függetlenségének és autonómiájának érvelése mellett szól minden politikai és gazdasági területen.

Cyprus West University előkészíti azokat a környezeteket, amelyek támogatják a kreativitást, a tanulást és a felfedezést, és a kulturális különbségeket gazdagságnak tekinti egy olyan környezet biztosításával, amelyben a nemzetközi hallgatók és oktatók együtt dolgozhatnak. Figyelembe véve a pozitív tudomány és a hagyományos kulturális értékek, a diákok a Cyprus West University szert szakmai ismeretek és készségek belül a társadalmi környezet és megtanulják kezelni a komplex szerkezete és problémák a mai világban.

132228_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Küldetés

Cyprus West University elkötelezett a szolgáltatások nyújtása a társadalom magabiztos hallgatók és oktatók, akik szociális felelősség figyelembevételével az egyéni gondolkodás és nyitott az interdiszciplináris megközelítés is, akik hozzájárulhatnak a tudomány, a művészeti alkotás és a technológiai újítások a nemzeti és nemzetközi szint.

Látomás

Egyetemeink olyan tudományos tevékenységeket folytatnak, amelyek innovatív, interdiszciplináris oktatási formát mutatnak, amely érzékeny az országunk embereinek igényeire, liberális és részvételen alapuló vállalati kultúrával, amely tiszteletben tartja a sokféleséget és a hiedelmeket. Az ezen a téren előállított információk lehetőséget biztosítanak hallgatóink számára, hogy világszínvonalú oktatást kapjanak, valamint tudásukkal és készségeikkel rendelkezzenek a professzionális karrierjük során az egész világon.

Rektor üzenete

Kedves diákok,

Cyprus West University vezető „városi egyetem” a ciprusi felső egyetemek között, amely elkötelezett az oktatás akadémiai kiválósága iránt. Magasan képzett tudományos munkatársaival a Cyprus West University küldetése a jól felszerelt hallgatók felkészítése tudományos, tudományos, műszaki és társadalmi-kulturális készségek szempontjából, és felkészítése arra, hogy magasan képzett egyének legyenek, akik áttekintik a jövő reménytel.

Cyprus West University célja, hogy kiszolgálja a közösséget önbiztosított hallgatók és oktatók által, akik nyitottak interdiszciplináris ötletekre és megközelítésekre, hajlandóak jelentősen hozzájárulni a technológiai, tudományos és művészeti produkciók innovációjához, és tisztában vannak a társadalmi felelősségvállalással. a szabad gondolatok fényében.

Cyprus West University egy Cyprus West University egyik legszebb városában található nemzetközi egyetem, amelynek jövőképe a város történelmi struktúráján belül a jövő alakítása.

Azáltal, hogy rangos helyet foglal el az akadémiai és tudományos tanulmányokban, valamint aktív tanórán kívüli tevékenységeket folytat, a Cyprus West University lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy büszke lehessenek egy ilyen kiemelkedő intézmény részvételére.

Üdvözlettel,

Prof.Dr. Ömer Camcı

Helyszínek

Famagusta

Address
İsmet İnönü Bulvarı, 29
Cyprus West University

99450 Famagusta, Ciprus

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket