Hivatalos Leírás

Casa College

Casa College ciprusi Nicolai Egyetemi Casa College (Cyprus) elismeri a pályázókat olyan kritériumok alapján, amelyek bizonyítják a felsőoktatásban való részvétel képességét, és végül teljesítik az érettségi követelményeket. Fenntartjuk a nemzetközi felsőoktatási normákat. A Casa segíti a diákokat abban, hogy képzett egyénekké váljanak, tudományos és karrier céljuk elérésében, és segítsen nekik felelősségteljes szerepvállalást vállalni a nemzetközi együttműködés és kölcsönös függőség változó világában. A Casa teljes oktatási élményt nyújt a hallgatók számára, létrehozva egy olyan környezetet, amelyben intellektuálisan és személyesen fejleszti. Ez teszi a Casa College egyik legjobb oktatási lehetőségnek.

Minden lépésnél veled vagyunk

A Casa-nál megértjük, hogy a külföldi tanulmányok meghozatala nem könnyű. Megértjük, hogy érzed magad és itt vagyunk, hogy támogassunk. Mi a legjobb támogatást és gondoskodást nyújtjuk Önnek a Casa College tanulásánál. Miután segített több ezer diáknak, tudjuk, mire számíthatunk és hogyan segíthetünk. Tanáraink szakmai, szenvedélyes és elkötelezettek, hogy segítsenek neked sikeresnek. Minden tanár megérti a nemzetközi diákok szükségleteit - bizalom, gondozás és siker közösségét. Tantervünk adaptálva és személyre szabott, hogy megfeleljen Önnek és igényeinek. Dolgozunk veled, hogy kifejlesszük teljes készségbázisát - akadémiai, nyelvi, kulturális és társadalmi -, hogy olyan magabiztos személyré váljon, aki sikeres pályafutásának minden szakaszában sikeres lesz.

Kapcsolatfelvétel

Casa College

Mr. Nasir Hussain

Nemzetközi felvételi tisztviselő

3 Jean Moreas utca 1075 - NICOSIA. CIPRUS

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Casa College

A program alapos ismereteket nyújt a szállodai iparági szabványoknak és gyakorlatoknak. Ezek a diplomások lesz felszerelve a tudás és készségek sikeres pályafutását a nem ... [+]

Ról ről

A program alapos ismereteket nyújt a szállodai iparági szabványoknak és gyakorlatoknak. Ezek a diplomások lesz felszerelve a tudás és készségek sikeres pályafutását a nemzetközi vendéglátóiparban.

Az Általános program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy megszerzik a szükséges készségeket a sikeres vezetők számára.

A Hotel Administration program kitöltésével a hallgatók olyan tudást és készségeket fejlesztenek ki, amelyek ahhoz szükségesek, hogy vezetőkké váljanak, és karrierjüket a vendéglátás területén. Továbbá a diákok felbecsülhetetlen értékű elméleti ismereteket kapnak számos kulcsfontosságú menedzsment területen, a kutatásban és az értékelésben, a kritikai gondolkodásban és a problémamegoldásban, és egy jól kialakított programban végződnek. A diákok jól képzettek a professzionális és jól felszerelt konyhánkban, a saját étteremünk felépítésén túlmenően, így lehetővé teszik számukra, hogy élményt szerezzenek egy igazi élő környezetben. A program négy hónapos fizetett gyakorlati képzést foglal magában a tanulmányok harmadik félévének végén. A kurzus hallgatóinak felajánlott gyakorlati képzési idő többletbevételt nyújthat az utolsó tanév tandíjához.... [-]

Ciprus Nicosia
Szeptember 2019
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Casa College
Honlap
Telefonszám
+357 22 681882