CDA College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Történetünk

CDA College nagy hagyománya van a felsőoktatásban megy vissza 1976-ban ezekben a korai években ez volt az első intézmény, amely bemutatta az első hallgatók az utazási és idegenforgalmi ágazat.

1978-ban a főiskola átalakította és tömény energiáit a fejlődő néhány további tanfolyamok leglényegesebb, hogy a ciprusi gazdaság újjáépítési szükségleteit, és a társadalmi struktúrák követően a török ​​invázió 1974. Mindezen évek alatt College kínált száz diplomások üzleti és utazási ipar sikerrel.

1978-ban az Akadémia létrehozott új ágak Limassol és Larnaca.

A Főiskola és tulajdonában van CDA Coaching Központ Kft Az Akkreditációs Tanács már akkreditált legtöbb College tanulmányi programok: MBA Business Administration, BA Business Administration, BA Utazás és turizmus menedzsment utazási és idegenforgalmi hivatala, hivatali ügyintézés, titkári tanulmányok és ügyvezető titkári ismeretek, információs és kommunikációs technológia, Belső tervezés és Beauty Therapy.

CDA College elkötelezett a magas színvonalú, költséghatékony oktatás és képzés, a következő területeken: üzleti tanulmányok, utazás és a turizmus, az információs és kommunikációs technológiák, a titkári ismeretek, Beauty Therapy és lakberendezés.

Küldetésünk

Küldetését és céljait a testület származnak a következő állítások

Access CDA College kínál graduális programok kérdések különösen fontos az embereknek. A tantervek, ahogyan tanítjuk és a pénzügyi és a tudományos támogató szolgáltatások igényeinek kielégítésére a diákok, akik jönnek a Kollégium változatos társadalmi, kulturális és etnikai háttérrel, akik esetleg különböző korábbi oktatási tapasztalatokat.

Excellence CDA College foglalkozik a szellemi és szakmai igényeket az egyes tanulók, bár osztályok és más oktatási tapasztalatokat, amelyek ösztönzik a párbeszédet a kari, akik aktív kutató és / vagy szakemberek. A diákok részesülnek szigorú, speciálisan megközelítések elősegítése nyereséget képességek és a megértés.

Életminőség CDA College támogatja a kulturális sokféleséget, segítve az etnikai és a nemzetközi közösség, hogy megfogalmazzuk és megünneplik a kulturális értékek és identitások, és felismerve a járulékok és eredményeit tagjai ezeket a közösségeket. A természet a mi vállalati és a mi normális tevékenység, hozzájárulunk a gazdag és sokszínű kulturális életének fő ciprusi város.

Célok

Keresztül széles körű programokat, a testület biztosít a hallgatók a ciprusi és a világ minden tájáról a mély megértés és a szellemi rugalmasságot biztosít ahhoz, hogy válaszoljon a kihívásokra akkor szembe kell néznie az elkövetkező években.

Ahhoz, hogy a diákok egy ösztönző tanulási környezetet. Ahhoz, hogy a hallgatók a szükséges készségeket, hogy lehetővé teszi számukra, hogy tartsa a felelős és kihívást jelentő állások a társadalomban. Ahhoz, hogy a gyakorlati és elméleti képzés a jövőbeni foglalkoztatási. Ahhoz, hogy a hogy a diákok foglalkoztatási lehetőségek.

A testület célja, hogy megerősítse hozzájárulását a nemzeti felsőoktatási szolgáltatás. Az a szándéka, hogy építsen kapcsolatokat az iparral és meg kell felelnie az igény a kapcsolódó felsőoktatás a helyi és a nemzetközi közösség. CDA kíván maradni College, amely igazodik a változó környezeti, szakmai és technológiai tényezők. A menedzsment nem kímélve, hogy fenntartsák és fejlesszék a jövőben, a klíma fogékony erre elérését.

A teljes aktivitását a testület fog irányulni, hogy egy ösztönző tanulási környezetet a diákok. A személyzet arra ösztönzik, hogy új ötleteket a tanítás, a tanulás, és folytassa az oktatási kezdeményezések összeegyeztethetők a College szellemiség és kijelentette elveket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BBAs » Megjelenítés BAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

BA (Hons) Pénzügyi és Számviteli

Campus Nappali 4 év September 2017 Ciprus Nicosia Limassol Larnaca Paphos + 3 további

A program célja, hogy felkészítse a tanulókat a széles körű pénzügyi és üzleti oktatás, amely egy jó kiindulási pont a diákok későbbi szakmai munka és tanulmányok. [+]

BA (Hons) Pénzügyi és Számviteli (4 év, valamint egy opcionális Foundation Year, Bachelor of Arts) Tanítási nyelv: angol Leírás: Beiratkozott hallgatók a 4 éves, valamint egy opcionális Foundation Year, a program keresni a Bachelor of Arts in Pénzügyi és számviteli. A program célja, hogy felkészítse a tanulókat a széles körű pénzügyi és üzleti oktatás, amely egy jó kiindulási pont a diákok későbbi szakmai munka és tanulmányok. Ezen felül, a diákok kapnak az alapvető Könyvelők / Pénzügyi és üzleti ismeretek és készségek szükségesek, hogy szembenézzen a üzleti kihívások a jövőben a szakmai karrier. Ez a program áll, negyven (40) tanfolyamok és minimum 240 kredit, és adja át jel 50%. Promotion - Érettségi Az értékelés a tanfolyam lesz két részből állt. Az értékelés, amely képviseli a folyamatos értékelését a tanuló fejlődése (természetesen a munka) súlya 50% -át osztályozás és az értékelés az utolsó írásbeli vizsga végén a tanulmányi félév súlya 50%. Az elhaladó jel 50% -a teljes osztályozás. A hallgató minimum 120 kredit vagy 240 ECTS végzős. A célok és a program célkitűzései a következők: Hogy a hallgatók az elméleti, technikai és empirikus háttér szükséges pénzügyi problémamegoldás és a pénzügyi döntéshozó az összetett és változó üzleti környezetben. Ez a program célja a diákok kívánnak folytatni a pályafutását a számviteli, vagy bármely más területen, ahol a pénzügyi számviteli információk és döntések központi eleme. Szerezni egy széles alapú oktatás, amely egy jó kiindulási pont a diákok későbbi szakmai munka és tanulmányok. Ezen felül, a diákok kapnak a szükséges Könyvelők / Pénzügyi és üzleti ismeretek... [-]

BA (Hons) Utazás és A Turizmus Menedzsment

Campus Nappali 4 év September 2017 Ciprus Nicosia Limassol Larnaca Paphos + 3 további

Az utazás és a turizmus állandóan változó, igényes készlet vállalkozások képzett, szenvedélyes és energikus jelöltek. [+]

BA (Hons) Travel & Tourism Management (4 éves, valamint egy opcionális Foundation Year, Bachelor of Arts) A tanítás nyelve: angol A kurzus által akkreditált az Oktatási Minisztérium, a Ciprusi Leírás: Az utazás és a turizmus állandóan változó, igényes készlet vállalkozások képzett, szenvedélyes és energikus jelöltek. A program Utazás és turizmus menedzsment célja, hogy a az iparban, mint jelölt, mert minden aspektusára kiterjed a munka az iparban. A program tanuló - központú középpontban; ez az aktív részvétel a diákok biztosítja az oktatási elérni kívánt eredmény. Ez biztosít a hallgatók mélyreható megértését kapcsolatos kérdéseket irányítási és szervezeti szempontból az utazási és idegenforgalmi együtt alapelveket, amelyek támogatják az ipar. Promotion - Érettségi Az értékelés a tanfolyam lesz két részből állt. Az értékelés, amely képviseli a folyamatos értékelését a tanuló fejlődése (természetesen a munka) súlya 50% -át osztályozás és az értékelés az utolsó írásbeli vizsga végén a tanulmányi félév súlya 50%. Az elhaladó jel 50% -a teljes osztályozás. A hallgató minimum 120 kredit vagy 240 ECTS végzős. A célok és a program célkitűzései a következők: Irányítani a hallgató a szakmai terület lenne érdekes és vonzó neki / neki, mint egy pályaválasztás. A hallgatók felkészítése, hogy vegye fel a vezető pozíciót a Travel & Tourism Industry világszerte, valamint hogy saját nyereséges üzleti vállalkozás olyan ágazatokban, mint az utazási irodák, utazásszervezés, légi közlekedés, vonzás és az örökség és a vendéglátás többek között. Ahhoz, hogy felkészítse a hallgatókat a szilárd tudományos, technológiai és szellemi hátteret a tudományos és / vagy karrier fejlesztések eredményeit. Ahhoz, hogy a diákok... [-]

BBA

BA (Hons) üzleti Adminisztráció

Campus Nappali 4 év September 2017 Ciprus Nicosia Limassol Larnaca Paphos + 3 további

Beiratkozott hallgatók a 4 éves, valamint egy opcionális Foundation Year, a program keresni a Bachelor of Arts in Business Administration. [+]

BA (Hons) Business Administration (4 év, valamint egy opcionális Foundation Year, Bachelor of Arts) A tanítás nyelve: angol A kurzus által akkreditált az Oktatási Minisztérium, a Ciprusi Leírás: Beiratkozott hallgatók a 4 éves, valamint egy opcionális Foundation Year, a program keresni a Bachelor of Arts in Business Administration. A program célja, hogy felkészítse a tanulókat a vezető szerepet a profit és non-profit szervezetek és az utólagos érettségi tanulmányok üzleti adminisztráció. Ebben a programban minden kurzus kötelező és ez áll a negyven (40) tanfolyamok és ez megköveteli a legalább 120 kredit vagy 240 kredit, és nincs más in-címek között, és adja át jel 50%. Promotion - Érettségi Az értékelés a tanfolyam lesz két részből állt. Az értékelés, amely képviseli a folyamatos értékelését a tanuló fejlődése (természetesen a munka) súlya 50% -át osztályozás és az értékelés az utolsó írásbeli vizsga végén a tanulmányi félév súlya 50%. Az elhaladó jel 50% -a teljes osztályozás. A hallgató minimum 120 kredit vagy 240 ECTS végzős. A célok és a program célkitűzései a következők: Fejleszteni a diákok kritikai gondolkodás és finomítják elemző és döntéshozó készségek. Ahhoz, hogy a diákok egy alapos megértése a elvek, és elméletek, amelyek szabályozzák a területén az üzleti, míg forgalomba nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati megvalósítása az üzleti alapjait. Annak megállapítására, a tág értelemben vett üzleti funkció és viszonya a társadalom egésze, valamint a hatás a társadalmi és politikai erők a vállalkozásokat. Ahhoz, hogy a hallgatók a problémamegoldó készségek és eszközök kezdeni karrier élvezi a fejlődéshez szükséges lehetőségeket vezetői pozíciókat. Ahhoz, hogy... [-]