American University of Cyprus

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az AUC-nál a hallgatók képesek szoros munkakapcsolatot létesíteni professzorukkal, részt venni fórumokon, kisebb osztályokban dolgozni, és mindenekelőtt aktívan ösztönzik őket arra, hogy ösztönözzék szabadon gondolataikat.

Tanulóink részvételét az oktatási folyamatban természetesen biztosítják, mivel képesek magukra gondolkodni, adatokat elemezni, gondolkodni, tanulni, informatív koncepciókat szerezni és kiaknázni képességeiket.

Az AUC fő célja, hogy ösztönözze a hallgatók szellemi növekedését és fejlődését, és lehetővé tegye gondolkodásmódjuknak az oktatásuk szélesebb körű megközelítését. Wealso hangsúlyozzuk annak fontosságát is, hogy a hallgatók kiemelkedő írásbeli és verbális kommunikációs készségeket szerezzenek, amelyek tovább javítják hallgatóink elméleti képességeit.

Az AUC-ban való tanulás kétségtelenül előnyös a hallgatók számára, mint a hagyományosabb oktatási rendszerekkel rendelkező egyetemeken történő tanulás, mivel képesek lesznek megismerni maguk oktatásának fontos szempontjait. Fórumot hoznak létre, amelyen keresztül tudományos munkájukat elvégezni és életük számos területén élni tud, azáltal, hogy adaptálnak egy progresszív és előretekintő élettervet.

Azok a hallgatók, akik interdiszciplináris fogalmakkal rendelkeznek az AUC-tanulmányokról, és befejezik őket, felfedezik, megvizsgálják és szintetizálják a fejüket, hogy képességeik maximális kiaknázása érdekében képesek legyenek maguknak felhasználni.

Általános információ

Az AUC elképzelése

A tudomány fényében

  • Magas színvonalú oktatás és képzés biztosítása,
  • Kutatási és publikációs tevékenységek végzése,
  • Az eredmények megosztása a társadalommal helyi és nemzetközi szinten,
  • Hozzájárulás a globális tudás felhalmozásához.

Az AUC küldetése

  • Nicosia Walled City kulturális örökségének megőrzése és védelme,
  • Hozzájárulás a régió fejlődéséhez oktatási, kulturális és társadalmi-gazdasági szempontból,
  • Annak oktatása, hogy a hallgatók kulturális értékekkel rendelkezzenek a nemzeti dimenziókban, fejlesszék a kritikus gondolkodási képességeket, analitikus döntéseket hozzanak, és globális szinten megoldásokat hozzanak létre.

Az oktatás nyelve

Az AUC-ban minden oktatás angol nyelven zajlik.

Akadémiai programok

Az AUC-ban jelenleg három oktatási kar található, amelyek hat egyetemi kurzust tartalmaznak.

Tanév

Az AUC két féléves tanévet működtet, az első félév szeptemberben kezdődik, január végén zárul le, a második félév pedig februárban kezdődik és júniusban tetőzik. Vannak olyan nyári iskolai programok is, amelyek június közepétől augusztus végéig érhetők el.

Egyetem

A American University of Cyprus campusa Nicosia „fallal körülvett városában” található, gyakran indul busszal a környező területekre.

AUC élet

Az AUC középpontjában egy olyan tanulási környezet megteremtése áll, amely arra ösztönzi a hallgatókat, hogy öleljék fel minket körülvevő kultúrát. Az egyetem egy folyamatosan fejlődő intézmény, amely gyors ütemben nőtt azzal, hogy a mag a képzett motivált oktatók, a barátságos adminisztratív csapat és a kisegítő személyzet köré összpontosult. A környező terület az elme számára vonzó és az érzékekre vonzó szín- és varázslat, az egyetem a modern és technikai tanulási helyet a történelmi és kulturális környezettel ötvözi.

american university of cyprus ile ilgili görsel sonucu

Akkreditációk és tagságok

Akkreditáció

124221_accreditations.png

Üyelikler

124223_Uyelikler.png

Helyszínek

Nicosia

Address
Şht. Salahi Şevket Sk 46, Lefkoşa 99010
Nicosia, Nicosia, Ciprus